Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaaaaaaaa tzn. ja

Moj chlopak!!!!

Polecane posty

Gość ona tzn.jaaaaa
przestan tryskać jadem jeszcz cnie wiem czy go zdradzę czy też nie w sumie nie wiem czy można nazwać to zdradą poprostu sprubóje czegoś innego ot co... papa

Gość ooo matkoooo
co za pustak

Gość edek bez kredki
Pustaki są na budowie, a tu są czasem bezmózgie baby :O

Gość nikaaaaaaaaa
Cytat "z tym skokiem w bok to jeszcze nie wiem przemyślę to bo skoro znajomi tak mówią ", "tylko dręczy mnie to że młoda jestem i cały czas jestem z jednym facetem" skoro tak kochasz swoejgo miska to jakmoze cie cos takiego meczyc.? No teraz to i ja mysle ze pojechalas po calej lini, jak mozna myslesc o zdradzie kogos kogo sie kocha, mi nawet przez mysl przez te 5 lat to nie przeszlo. teraz jak to czytam to wydaje mi sie ze to naptawde walnieta prowokacja,

Gość __taki jeden
do onaaaaaaaaaaaaaa tzn. ja ____ Nie słuchaj innych, tych co mówią, że powinnaś się wyszaleć. Nie daj sobie mydlić przez nich oczu. Być może Twój facet jest Twoją drugą połówką i odwrotnie, Ty jego. Oni widocznie nie trafili na swoje dlatego mówią o tym wyszaleniu się, a to wyszalenie się wymyślili ludzie dla tego chorego trendy świata bez prawdziwych wartości. A jeszcze coś Ci powiem... Jeśli będziecie tworzyć ten związek cały czas i budować go przede wszystkim na waszej miłości, to nic go nie zniszczy. Życzę powodzenia :)

Gość oj dziecko dziecko
:/

Gość lalcia
mój jest ode mnie 12 lat starszy, od ośmiu lat mieszkamy razem,i nadal jest super . i co wy na to?

Gość nie wierzymy
...

mam kolezanke ktora miala ok 20 facetow, zazwyczaj po 2 tyg, czasem dluzej-max 3 mies i uwaza za dziwologow ludzi ktory sa ze soba dluzej niz kilka miesiecy :o a ja (i nie tylko) uwazam z kolei ze to ona jest dziwna :P, a moja siostra byla ze swoim facetem 8 lat zanim wzieli slub(w zeszlym roku)a jest od ciebie starsza o jakies 2-3 lata