Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
malgorek

opinie Dr brzuchański -Trzyniec

Polecane posty

Gość Zdecydowananamaxa
Strasznie się cieszę Gosiu :-) Oczywiście ciekawa jestem efektu :-) Ja nie będę miała modelacji a jedynie implant pod gruczoł... Myślę, że zawsze każdy się boi, więc i ja nie będę odstawać od reszty hihihi... Ale za długo już się zastanawiałam... Będzie dobrze :-)

Gość Gosias_S
Przy doktorze Brzuchańskim na pewno będziesz zadowolona :) ja też czekałam dość długo, konto na forum beauty założyłam już w 2012r. i wtedy miałam pierwszy termin, ale cieszę się, że wtedy z powodów osobistych musiałam odwołać zabieg, bo muszę przyznać, że teraz zrobiłam to jak należy - czyli najpierw odpowiednia sylwetka, a później zabieg i nie powiem, ale bardzo się sobie podobam :D wydaje mi się, że teraz też jestem bardziej świadoma tego wszystkiego. Także czekamy na 20 listopada i od rana będę o Tobie myśleć. Powodzenia i do zobaczenia :)

Gość gość
Czy są tu dziewczyny po liposukcji ud? Jaka cena? Ile dni trzeba zostać w szpitalu? Jaki efekt? Czy warto?

Gość Zdecydowananamaxa
Dziękuję Ci Gosiu za dobre słowo :-) oczywiście odezwę się jeszcze i do zobaczonka :-)

Gość Kataleya
Cześć dziewczyny, mam pytanie, ponieważ w cenniku nie mogę znaleźć konkretnego zabiegu. Interesuje mnie podniesienie biustu i ewentualnie implanty. Czy Któraś z Was robiła może jedno lub drugie lub oba zabiegi i może napisać jakie są ceny i ile obecnie się czeka na zabieg? Pozdrawiam

Gość gość
Za implanty i podniesienie placilam w zeszłym roku ok 10 tys z pobytem i staniki.Jak znajdę maila to napisze szczegóły

Gość gość
Już znalazłam ;) i skopiowalam. Dr pisał że będę miała rozmiar C a teraz kupuje 70 G :D troszkę się pomylił ale wcale się nie obraziłam. wycena operacji 24800,- koron za zabieg wlozenia implantow i podniesienie piersi, 31000,- koron okragle implanty Eurosilicone lub 36000,- koron okragle Mentor, 2400,- koron pobyt, 1300,- biustonosz.

Gość gość
Dziewczyny ponawiam prośbę o link do galerii gdzie są noski robione u Dr. Brzuchańskiego. Albo jakąś dobrą istotkę która mi prześle zdjęcia swojego noska przed i po. Ps. Ja 3 lata temu bardzo udzielałam się na forum i opisywałam swoją sytuacje i bez problemu wysyłałam dziewczynom zdjęcia po mojej operacji u Dr. Furmanka. Niestety On nie robi już nosków. Licze na to, że dalej są tu dziewczyny chętne do pomocy i wspierania innych tak jak ja to robiłam kiedyś. ;]]]

Gość gość
podaj maila to wysle ci moj nowy nosek,z tym ze bez zdjecia przed bo nie robiłam,ale tez nie miałam duzego defektu,poprostu zcinałam troche garbik i czubek zmniejszałam ciutke :)

Gość Kataleya
Bardzo dziękuję Pani, która podała mi informacje dotyczące kosztów podniesienia i implantów;) Serdecznie pozdrawiam

Gość gość
Oo chociaż jedna dobra kobitka. Neciaaa1@gmail.com. Ja mam dokładnie to samo, mały garbek i czubek jak piłeczka, do tego według mnie kości są szerokie i chciałabym je jakoś "spiłować " zeby był węższy. Dziękuje

Gość gość
Do necii ,mój nosek po ściągnieciu gipsu wydawał mi sie węższy ale potem tak jakby mi sie znów zrobił szerszy.Nie wiem czy to ,że wydawał mi sie na poczatku węższy to było naprawde, czy poprostu go długo nie widziałm po operacji a może po prostu na prawde zrobił sie z powrotem szerszy,bo gips moze wczesniej go trzymał a po jego ściągnięciu zrobił sie znów szerszy.

Gość Kataleya
Dziewczyn, czy jest jakaś galeria zdjęć, efektów zabiegów? Pozdrawiam

Gość Nika99999
Dziewczyny ma któraś z Was operację w grudniu i chciałaby ją oddać lub się zamienić? ja mam operację 2 maja i chętnie bym się zamieniła na grudzień:)

Gość Kataleya
:) Mam konsultacje 10 grudnia;))) Może ktoś też wtedy jedzie?

Gość karollka81
ja sie wlasnie dodzwonilam.Konsultacja 22.12:)))Czekam na maila od doktora:)Ale sie ciesze:)))

Gość Zdecydowananamaxa
Gosias_S napisz proszę do mnie na zakfit2@wp.pl :-)

Gość Michania_ania
Ponawiam: 26.11 mam konsultację w Trzyńcu u dr Brzuchańskiego. Jestem z Zielonej Góry, mogę kogoś zabrać po drodze, zawsze to raźniej i taniej, a mam auto na gaz :) Przebiegł trasy jest następujący: Zielona Góra - Polkowice - Lubin - autostrada A4 (mijamy Wrocław, Opole, Gliwice) - autostrada A1 (Żory, Jastrzębie Zdrój) - Cieszyn - Trzyniec Czechy. Chętnych zapraszam na priv, mój mail michania_ania@wp.pl

do Katalei... dzisiaj otrzymałam termin na konsultację u dr, Brzuchańskiego na 10 grudnia ( czwartek) może mogłybyśmy wspólnie pojechać... zawsze raźniej? jestem z Poznania... proszę o info sms na 797-280-114 pozdrawiam

Gość Nikaaaaaaa
Czy ktoś ma operację w grudniu i chce się zamienić??????

Gość dzienia
Ja mam mieć zmniejszenie i podniesienie biustu 27 stycznia. Okropnie się boję. jest ktoś kto w tym terminie też będzie miał jakiś zabieg? :-)

Gość gość
kataleya pinie sa na beautywpolsce. poczytaj.

Gość DAJF
Witam, jestem po pozytywnej konsultacji u Dr. Operację mam wyznaczoną na 1 sierpnia 2016, jeśli któraś z pań chciałaby się zamienić na wcześniejszy termin lub jeśli zrezygnowała to oddać... z góry jestem wdzięczna. Proszę o info na forum lub sms na 797-280-114 pozdrawiam

Gość sasza1
mam zaplanowaną korekte nosa 09.03.2016 czy ktos ma równiez jakis zabieg w tym dniu ?

Gość gość
Ja ma operacje piersi na 08.03.2016

Gość gość
Prezent na dzień kobiet :D

Gość gość A
Sasha czy byłaś osobiście na konsultacji ? Czy zrobiliście to mailowo lub trzeba telefonicznie? Ja pisałam na początku listopada do dr. , wysyłałam zdjęcia ale niestety nic nie odpisał. Ile wynosi zaliczka za nosek? Na 9.03 masz date operacji a kiedy rezerwowałaś termin?Dawno temu? Dziękuje z góry za odpowiedź

Gość gość
Na wizyte-konsultacje trzeba sie umówic telefonicznie,natomiast juz sama konsultacja jest osobiście(trzeba przyjechać :) ) ,doktor musi widziec dokładnie co ma operowac,poza tym to kosztuje na nasze 48 zł, chyba 300 koron czeskich o ile dobrze pamietam.

Gość gość A
Dziś nawet dzwoniłam podpytać na nr +420603451627. Za pierwszym razem ktoś odebrał i nic nie mówił, za drugim odrzucił połączenie, za trzecim nie odebrał. Mam nadzieję, że się kiedyś dodzwonię i okaże się, że nie musze jechać na konsultacje. Troche mam daleko :( a wiecie jak długie są terminy na korekte noska? Czy to 3 miesiące czy może poł roku albo i dłużej?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się