Gość miba Napisano Luty 1, 2007 jezu jak ci zazdroszcze tych karkonoszy kiedyś wyjeżdżałam jako wychowawca do piechowic ,sobieszowa do jeleniej góry całe życie chciałam w g óry a wylądowałam nad morzem...ale wszędzie dobrze gdzie nas nie ma ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 co się martwisz pisownią !!! po prostu ja chyba piszę trochę szybciej zanim ty odpowiesz zawsze byłam gadułą jak masz dość to pogadamy jutro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 nie nie mam dosyć zaczynam sie wciągać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 a tak w ogóle to ile kg chciałabyś zgubić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 Mieszkam pod Jelenią Górą z widokiem na Śnierzke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 chcę 10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 ale każdy efekt mnie zadowoli. Wiem ze to musi potrwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 ja mieszkam w pobierowie przy nadmorskiej ulicy jak chcesz zobaczyć moją okolicę to wejdz na jakąś stronę np.www.pobierowo.pl i zobacz. a to dobre jedna delikwentka z gór druga znad morza ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 myślę że najlepiej dla mnie będzie małymi kroczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 ja też muszę zgubić 10 i wiem ze łatwo nie będzie ale co tam jesteśmy zdrowi i wszystko ok optymizm mnie nie opuszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 na razie {jeśli to twój debiut} zacznij od kolacji najpóżniej o 19.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 mój mąż ma rodzine nad morzem wRewalu Pogorzelicy,konarzewie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 rewal to rzut beretem od nas 7 km Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 dzisiaj idę na 19 do pracy więc bedzie ciężko apetyt w nocy mi dopisuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agathka1 Napisano Luty 1, 2007 Czesc moge sie do waszego odchudzania przylaczyc? Juz dobre pare lat sie probuje odchudzic ale nic z tego:/ Czasami mysle ze jestem skazana na nadwage:/ Mam nadzieje ze z Wami bedzie mi latwiej:)!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 zrobie jakieś zakupy przed pracą. coś lekkiego może jogurt 0% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 witaj w stadzie !!!!!! a ty meg weż sobie do pracy jakieś dziubadło słonecznit albo dynię... jogurt naturalny lub owocowy zmieszaj z płatkami kukurydzianymi ja tak zaczynałam droga agathko ile chcesz schudnąć i dlaczego taka spowiedż to też dobra sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 dzięki jakoś przetrwam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 meg jak idziesz na zakupy to kup sobie czerwoną herbatę wspomaga odchudzanie.I NIE tylko to siła młodości i zdówia ja piję ją od 3 lat regularnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 musze teżkupić coś na jutro. mogą być mrożone warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 a co z tymi cudami typu spalanie oczyszczanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 mrożonki są super ja je gotuję potem mieszam z ugotowanym na sypko ryżem i trzymam jeszcze na ognie ,doprawiając bazylią oregano . Zioła też nam sprzyjają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 a co ze słodzikiem-lubie słodką kawe i herbate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 te cuda slim figura to właśnie przerabiałam z moją szwagierką w grudniu ja stoję w miejscu a ona chyba przybrała hi hi.. nr1 -smak ok nr2 -ew. może być ale trzeciej herbaty nie zrobiłabym nawet wrogowi !!!!!!!!!!!!!! herbatkę dostałam od siostry w prezencie hm.{aluzja czy co?} sama bym tego nie kupiła! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 Motywacja czyni cuda .już się widze w nowych spodniach .dziewczyny !!przydał by się jakiś nowy kolorek na włosach tżeba zadbać kompleksowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 daj spokój ze słodzikami to nie zdrowe ja też słodzę 1 łyżeczkę. słodyczami się nie objadam to słodka kawa mi nie szkodzi. słodzik to już ostateczność... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 i cały czas wyobrażaj sobie ,ze już jesteś szczupła nie,że będziesz ale już jesteś!!!!! kup nawet coś w mniejszym rozmiarze i będzie motywacja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 1, 2007 moja rodzina czuje się niedopieszczona zaczynają jęczeć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 1, 2007 dobra na dzisiaj już to chyba było by tyle, musze przerobić stertę prasowania... moja połowa wraca za godzinę i już nie siądę do komputera ,bo on przynosi pracę do domu !!! takie czasy... żegnajcie laseczki,,, do jutra..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach