Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

CZekam na wyniki poszczególnych kandydatów. ciekawe jak \"moi\". A teraz spadam do pracy.Stosy papierów przedemną, cóż, terminy ... :-( A miało być tak pięknie po wyborach :-)

no i jest pięknie po wyborach ;) w zetce mówią , ze fronty irlandzkie się zbliżają :D:D:D:D:D:D:D:D i pocieszają Jarusia jak tylko się da, nawet mu wróżą szybko zorbienie prawa jazdy i załozenie własnego konta bankowego i że moze już wkrótce pozna jakąś interesujaca osóbkę z ABW :P :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Garni ;) no to Kubuś miał uciechę :D:D:D:D:D:D:D:D:D też bym wykorzystała taką ciotkę jak Mumi do holpa czy hop siup itp :D:D:D:D:D:D:D A co u ciebie?

Gość
Oby tylko pierwsza pielęgniarka IV RP Jola Sz. Nie postapiła jak 100% kobieta, i po klęsce narzeczonego, nie zaczęła pielegnować zupełnie innego kolegę klubowego.........

Yennka , ja myślę że bardziej ludwiku dornu i sabo + nie lękajcie sie - zaważyło na takiej ilosci głosów :( ale moze to i lepiej przez 4 lata zmienią się szeregi i moze LiD w końcu stanie się partią z prawdziwego zdarzenia ;) Bo na razie to raczkują i ząbkują :( ale 4 lata to chyba wystarczy na dojrzenie ;) Buźka :) ps ja cały czas się uśmiecham bo mam przed oczami minę Jarusia :P jak się biedaczysko na zakończenie jeszcze miotał :P \"Nie daliśmy rady \" propagandzie zaczynającej sie od faktów i mitów :P nie , wyborcza itp a ten tekst z Piotrowskim ........... :P i rady dla Tuska ............. :O no koleś jak zawsze był żenujący i nawet taka przegrana niczego go nie nauczyła :( a te zapowiedzi - \"jeszcze wrócimy\" :O chyba po trupie połowy polaków :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Celi pięknie to jest w pokoju mojej córki - wczoraj oglądałam jak wygladają pomalowane ściany i jak dla mnie jest OK odcienie od śliwki węgierki do delikatnego fioletu - zaczyna mi się to podobać . Jak skończę remont do końca to podeślę fotki . Jutro mają młodej układać parkiet a potem przeprowadzka mebli .................i zacznie się remont pokoju dziennego .

iftar - a mozliwe możliwe, przez 2 lata powinna sie była nauczyć tego i owego od swego lubego :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dziewczynki, przez najbliższy tydzień chyba bedziemnie u was mało bo choróbsko mnie rozłożyło. Właśnie przyniosłam zwolnienie do pracy i korzystając z obecności piszę do Was :) Buziaki smarkate. Idę pod kołderkę się leczyć.

A ja miałam dziś robić nadgodzinki - nie zostaję, nie robię - spac mi się chce, 💤 jak stary krokodyl.

Groszku lecz się słoneczko :) Yennka - pewnie juz w domku jesteś - moze podwójna kawka?? ;) Whimka czekam na fotki :) jestem przekonana, ze po remoncie będziesz miała cudnie w domku :) Buźka :)

W domu. Kawka z ksieciem, dziecko na dyskotece :-( z \"koleżanką\". Oj, jak mi się dzis nic nie chce. I mój kandydat na posła przepadł...

Yennka pal licho posła, grunt że my jako kandydatki na przyjaciółki pozostałyśmy w niezmienionym gronie ;) no moze powiększonym o nowych menów ;) i bobaski ;) Buźka :) Ani - wracaj do zdrowia ;) moze grzaniec wieczorową porą? ;) Buźka :)

witam :) Garni...ani mi się waż tak pisać!! Kubuś jest przekochane dziecko...a że dyszałam po hopsa ;) to dlatego, że stara dupa już jestem..nie ta kondycja, a odwiedzę Was z przyjemnością ps. wpadnij czasem na gg chorusiane: Ani i Groszek ..zdrowia życzę :) dziś dziecię me starsze oświadczyło, że oprawka okularów strzeliła, no stwierdziłam fakt..szajs - plastic-fantastic to biegiem do optyka (a obiecywałam dziś sobie drzemkę po obiadku) pani oświeciła mnie, że szkła jej się nie podobają (exdziadkowie kupowali) bo zbieżność jest zryta i dziecku grozi zez utajony, w domu dzwonię do exbabci, faktycznie szkła kupione na targu - przyznała się :( moje obydwa młode frygają w tym czymś..i oczki sobie psują zachowałam zimną krew nie darłam się..chcieli dobrze, zawsze jak kupowali dzieciom okulary to było badanie a potem w optyku prawdziwe szkła..co ich podkusiło?..więc jutro wyskakuję z kasy :( 600 zeta za 2 pary ślag by to..znowu czesnego nie zapłacę buziaki wszystkim

Oj Ani, my to się mamy co? :( Garnierka napisz co słychać u Was? Jejku ja też bym Kubusia pohopsała :D Strasznie kochany jest! Masz jakieś nowe fotki albo filmiki, bo Jo nas też zasypała Misią :) Świetne macie maluszki i już nie mogę się doczekać aż Celi nam będzie podsyłać fotki Kruszynki. A propos grzańca - właśnie robimy i będziemy pić. Ani - nasze zdrówko :D I Waszych pociech koleżanki także.

Hejka :) Przysłali wózek, ale z plastikowymi kołami :O a miały być szprychy , kurde nooo u mnei jak napada śniegu to napada i co będe na spacer z patykiem chodzić i sobie ten śnieg wydłubywac z tych tzw alufelg ?:P jeszcze żeby to alufelgi były, to zwykły plastik, kóry w transporcie sie juz porysował, a oni za te kółka dodatkowo brali od ludzi po 80 zł :O i porysowaną ramą :O Trzeba im to odesłać :P I zapomnieli o folii przeciwdeszczowej :O No wózka dalej nie ma - no tak jakby nie ma :O No i jest mi przez to źle :( Buźka :)

Witam. 💤 Celink, taki to urok kupowania na allegro... Ja do tej pory raczej się nie naciełam, ale znam takich oc sienacieli. I teraz Ty. Odeślij wózek i na zakupy ruszaj. Buziaczki dla wszystkich.

Witam powiem tak jestem w pracy odpoczywam od cięzkiej orki fizycznej ..........................podłoga u małej położona , część sprzętów przeniesiona ( została kuchnia do ustawienia) a ja mam dość a do tego pobolewają mnie korzonki im blizej wieczora tym gorzej . Celinko ja nociełam sie raz ale bardziej mogłabym mówić o nie doczytaniu niż złej wierze sprzedającego ........... ale i tak moja córka nosi plecaczek do dzisiaj . Wracam do dokumentów Vat czeka i macha do mnie rączką :-D.

Celi, odeślij....jeśli to firma, to masz 10 sni na odesłanie bez tłumaczenia się, dlaczego. Potem będę , to powiem Tobie wiecej. bo dobrze \"poznałam\" urok wysyłkowej sprzedaży;)

Whim, u nas malowanie przedpokoju. Nie moglismy zdecydować się na kolor- wczoraj ksiec docieral sciany - już jest ładnie i równiutko. Dziś księć ma nabyc farbe. A po nowym roku wymiana drzwi wejsćiowych i okien u ksiecia.

Yenka zawsze mam problemy z wyborem kolorów ................jak sobie pomyslę że będę musiała niedługo wybrać kolor do duzego pokoju to mam lekkie drżenie .............lubie kolory i wcale się ich nie boję jak twierdzi moja mama potrafię wybrać takie kolory jakich nikt inny by nie wybrał i potrafie je łączyć a co najwazniejsze jak wybieram kolor to widzę pomieszczenie jak bedzie wyglądać .............. kiedys wybierałam farbę dla mojej mamy do pokoju w którm pracuje ile sie potem nasłychałam od niej to moje ( zaraz po malowaniu) a teraz mama nie wyobraża sobie żebym jej nie wybierała farb - twierdzi że mam oko do kolorów .

Gość Serducho.....
Na pomarańczowo, bo piszę z boksu internetowego na uczelni. Witam, ściskam i pozdrawiam. W domu komp mi zwariował. Komunikuję że żyję... i o dziwo wciąz nienagannie zdrowo- szczęśliwa jestem. Buziaki! Ps. Wygrała PO!! Głosowałam i wierzyłam i mam nadzieję, że moja wiara w nich nie zostanie złamana :)

Whimka, wybrałam ze sniżki miodowe lato+promienny słonecznik. Bo scian jest dużo, dużo - 8 - miedzy drzwiami ;-) Dostałam propozycję zmiany działu ;-) Mam czas na razie - zastanawiam sie...

Gość rozerwana21
Yenny, masz @

Hejka ;) idzie juz do mnie druga przesyłka :) zgodna z zamówieniem- bo oni w tym sklepie netowym nawet nie rozpakowali pudełka jak doszło do nich od producenta :( I stąd to całe zamieszanie :( No i przez to ich roztargnienie dostałam 2 lewe adaptery do nosidełka :P Ale juz się poprawili i ponoć przyślą do pary :D:D:D:D:D:D:D:D No to chociaz tyle dobrego mnie dzisiaj spotkało :O Byąłm zapisać się u położnej środowiskowej - a że tutaj żeby coś załatwić to trzeba 5 miejsc odwiedzić to pikuś :P A baba w recepcji próbowała mnie z równowagi wyprowadzić i tak na tym wyszła, ze sama sie zestresowała :D:D:D:D:D:D:D:D:D No i mam do wyboru już 2 położne :P Ale za to w UM niczego sie nie dowiedziałam :O Garni i JO - mam do was pytanie jak wy załatwiałyście sprawy po kolei?? Dzidzius wam sie urodził i co??? i co dalej w kwestii prawnej??? No ja się dowiedziałam, że akt urodzenia wystawi mi szpital i przyśle do UM i po miesiącu od urodzenia sie bąbelka mam przyjść po pesel. Ale jak załatwić zmiane nazwiska z mojego na J u bąbelka?? Bo panna w UM zrobiła wielkie oczy i powiedziała, ze dziecko zawsze ma nazwisko matki :O i nie moge sobie go zmienic na nazwisko ojca - no chyba że sądownie :O No to jak to jest ?? Już pomijam fakt, ze mam tylko czasówkę i wiecznie mam z tym problemy, ale to wiem jak obejść i załatwić :D:D:D:D:D No ale z tym nazwiskiem to trochę lipa :O Co mam iść do sądu ? A jak zechcę tylko jedno nazwisko J , a on ma 2 nazwiska ?? :O No nic się nie dowiedziałam, ale to nic :O Buźka :)

Witam. U nas klamka zapadła - ślub w tym roku jeszcze. Na razie bez oficjalnych oswiadczyn - trzeba pozałatwiać papierki - a jest tego trochę. No to załatwiamy - mam Celi to samo co Ty. Buziaki.

Yennka - Gratuluję 🌼 No no no ;) twój się postarał ;) Miło jest być zaskoczoną co ? i do tego tak szybko ;) Buźka :) ps mam problemy ze skrzynką, od dłużeszgo czsu nie moge odpisywac, a od kilku dni wogóle nie moge nawet jej przeczytać :O mam nadzieję, że to co ustalałyśmy juz zostało ustalone do końca ? ;)