Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Witam A ja oczywiscie durna baba wyszłam po zakupy. Po tym jak wczoraj pokłóciłam się z ksieciuniem nie poproszę go juz o nic! Właściwie nie pokłóciliśmy się - ale tak mnie zdenerwował jednym durnym tekstem, że nie odzywałam sie do niego. Rano widzac że szykuję się do wyjścia próbował zagadywać i pytać co trzeba kupić,ale powiedziałam mu ze bez łaski. Protestował - mówiąc że powinnam w łóżku leżeć, wygrzewać sie itd. Wiec mu odparowałam, ze tak, powinnam i kazdy NORMALNY facet zapytałby czy zakupy trzeba zrobić itd, a nie jak on - wypominał ile to dla mnie robi... Najlepiej niech wcale nie robi. Ale sie wsciekłam. Najgorsze jest to -ze i on i młody nic nie zrobią sami. Poproszę - owszem, zrobią. Inwencji własne j - zero. No, młody co najwyzej śmiecie wyniesie, a ksiec gwoździe poprzybija itp. Ale już zapytać czy pomóc coś dzwigać na przykład - nie, najlepiej siedzieć przed kompem, tudzież tv i mieć wszystko pod nos podstawione., Wiem, wiem - ja tak ich nauczyłam, i ja nie mam nic przeciwko temu by im dalej dogadzać. Tylko niech przyniesienie do domu 2 kg ziemniaków czy chleba nie urasta do rangi bohaterstwa!!!!!!!!!!!!!!

Najgorsze jest to, ze jak juz wydajhe mi sie, że pewne oczywiste oczywistości pojeli - to rozwalają mnie od nowa ... Obydwaj!

Ani :) chyba u ciebie lepiej co ? :) Yennka :) wiesz mój ostatnio tez wypalił z tekstem - ja do niego , zeby pojechał do markety po ziemniaki i kupił od razu 5 kg , bo w najbliższym sklepiku są pakowane po 2,5 kg i dlatego ja ich nie kupię. A mój na to a dlaczego ? ............. a ja na to, ze jak chce mneić bąbelka w ciągu 3 godzin to mogę iść po ziwemniaki :P A mój : zapomniałem :( Nie no jasne, ruszam sie jak mucha w smole, wyglądam jak wieloryb i od 2 miesięcy przeżywam poród - a mój se zapomniał :D:D:D:D:D:D yennka, chłopy tak juz mają :P Mój tez czasami zamiast zrobić mi herbatki to się nagada ile to on juz w domku rzeczy zrobił :P Ze pomalował pokoik dla maluszka, ze nawet pierwszy raz okno umył itp itd .......... wrrrrrrrrrrr aż sie tej herbatki odechciewa :P I ja go tego nie uczyłam :(

No własnie Celi - o to mi chodzi.... Durne chłopiska i tyle. :-D

witam Yenka ja to przerobiłam w poprzednim związku .............żeby pojechac na zakupy takie większe to kłótnie trwały czasem 3-4 dni. Co do niedźwiedzia nie powiem nie marudzi chodzi na zakupy - czasem się denerwuje bo umawiamy sie na zakupy a potem mi cos wypada . Teraz bedzie lepiej stałam się samodzielniejsza - mam samochodzik. Natomiast niedźwiedź ma słabe punkty dotyczące odkurzania ( sprzątania ) zawsze twierdzi że jest czysto a ja sie czepiam . Specjalnie nie narzekam ale czasem muszę trochę popedzać i pokrzykiwać żeby było zrobione. Z spraw codziennych to wczoraj nabyłam nowy żyrandol do duzego pokoju - dzisiaj powinnam nabyc karnisze odpowiednie do żyrandola - w kolorze starego złota . Po zatym oglądałam komplet wypoczynkowy - podoba mi sie od wiosny ( wtedy widziałąm go pierwszy raz) - jest z jasno beżowej skóry .......................ale narazie kasy brak:-(.

No, kawa wypita- spadam do garnków, muszę nagotować chłopom (durna jestem ;-) ) na kilka dni, postaram się wieczorkiem naklikać do Was na @.

I dlatego Whimciu zaczynam dojrzewać do mysli o zrobieniu prawa jazdy - tylko po to by do sklepów jeździć - z osiedla na miasto mam 2 km, kawałek... Jeszcze w lecie jest oki, ale zimą tragedia. Spadam naprawdę - mam napiety grafik dziś ;-)

Whimcia :) stare złotko .............. :) no proszę , proszę :) i wysztko na dodatek przemyślane i zaplanowane - tylko pozazdroscić :) ja tez już marzę o jakiś zakupach do domku :) Na razie drzwi gerdy sa zamontowane , ale trzeba wymienić rury - bo budowlańcy zachlapali nam je zaprawą :( Zamiast obłożyć je otuliną wyciszajacją, oni chcieli je poprostu zamurować :( No i teraz J. musi kupić i rury i otulinę i zrobić to zgodnie ze sztuką budowlaną jak on to mówi :P A ja to chcetnie bym już tynki położyła i wylewke samopoziomująca i od razu kolorki i podłogi i już bym chciała tam mieszkać :D:D:D:D Byleby dalej od tej wsi :( Yennka :) Nie denerwuj się tak ........... bo zmarszczek dostaniesz, a chłopa i tak na długo nie zmienisz :D:D:D:D:D:D:D:D Mój jak ostatnio stwierdził, ze trezba wyszoraowac prysznic to nie dosć ze zużył cały wybielacz, cif, i jesczez coś to do tego zniszczył sobie nową bluzę i spodnie dresowe :D:D:D:D:D:D A żeby chociaż słówkiem pisną, ze będzie szorował łazienkę, to poinstuowałabym go, ale nie....... on chciał być taki samodzielny ....... No to ma za swoje :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Dziewczynki :) dzisiaj co prawda dopiero andrzejki, ale myślicie po woli o świętach??? Ja jestem przerażona ........... Z jednej strony ciesze sie, bo maluszek będzie juz z nami, a z drugiej ogarnia mnie panika na całego :( Na razie wmówiłam ojcu J. że u nas w górkach jest taka tradycja, ze panowie jada po drzewko z marktu ma sie rozumieć i poźniej je ubierają w cukierki i koniecznie muszę pojechac po pstrągi za górkę i oczywiscie je oprawić, bo ja w tym roku nie będe mogła - tata J. miał wielkie oczy jak tego słuchał- on w domku nic nie robi, a ja mu juz tyle rzeczy do zrobienia wymieniłam :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D No i babcia J. będzie pierwszy raz w życiu w górach :D:D:D:D:D A najbardziej to chciałabym im pokazać żywą szopkę i szopkę w kalwarii zebrzydowskiej :) ale to juz spadnie na J. I tak sobie wymysliłam, że trzeba będzie coś kupic od bąbelka dla dzidków i prabaci - tylko co ........... ostatnio w sklepie widziałam, takie zastawiki mini maskotka + słodycze ;) i myślę, ze to jest to - co wy na to ??????????? aaaaaaaaaa juz nawet opłatek kupiłam :D:D:D:D:D:D:D:D

Co do świąt to wiem jak będzie ..................narazie moi rodzice wyjeżdżają do sanatorium i wracają w piatek przed świętami , jak to usłyszłam przez telefon to stwierdziłam że bardzo dobrze bo na wigilię przyjeżdżam z córką a moja mama na to że jej o tym nic nie wiadomo ? stwierdziłam teraz już wiesz:-D. Tak więc wigilię spedzam u rodziców ................potem wrócimy do domku - w pierwszy dzień bedziemy same a w drugi będę sama jak palec moja córka jest zaproszona do ciotki Kuby . Jest mi troche smutno .................ale widac taki mój los . Co prawda niedźwiedź ostatnio stwierdził że może wróci na święta jak go wyrzucą do domu ..........ale ja jakos nie bardzo wierzę w to . Pewnie bym się bardzo cieszyła :-D. Narazie układam sobie plan na swięta samotnie .....................

Ps z corka zaplanowałysmy prawdziwą jodełkę z korzeniami ..............potem dam moim rodzicom niech wsadzą przed domkiem ........... moi rodzice mieszkaja w bloku ale takim niskim na małym osiedłu pod Toruniem i mają tak zadbane trawniki że taka choinka tylko doda uroku.

No, już dużo zrobiłam, dostałam przyspieszenia, jakby ktoś motorek w d ... mi wkręcił. Trzecia kawa - mała - ale musiałam, bo śpię. Ksieć zadzwonił - wraca z pracy wczesniej, ma mi pomóc. Ciekawe w czym, bo do 13 to ja juz wszystko zrobie. A, odebrałam pierścionek ze zmniejszenia - i niestety - muszę oddać jeszcze raz, bo wraz za luźny.

Jejku... witajcie 💤 jak mi się chce spaaaać :o Zasypiam przy biurku. A za oknem takie ciemne chmury, że patrzeć jak zaraz deszcz lunie. jak ja wam zazdroszczę tego pięknego śniegu. Jakie znacie wróżby andrzejkowe? Spotykamy się dziś ze znajomymi u Raymonda w knajpce i może byśmy poszaleli... :D

cali amasz jakies prorocze sny?? tylko 9 dni..ja cieee...ale zleciało!! buziole dla wszystkich

Witam Groszku. U mnie też pada - a ja sie martwię - ksiec po południu daleko dosć jedzie,. ja w weekend... Ślisko. Jak wczoraj jechaliśmy do lekarza - droga fatalna, trzeba było 40 \"zasuwać\". A co do swiąt... Uwierzcie mi - jeszcze miesiac a ja już mam dosć. Mój ojciec nie mówił nic o swietach, zwykle palny ma wczesniej porobione, pytałam - nic. wiec jak już ustalilismy - ma do nas przyjechać moja babcia, to on sie dąsa bo on chciałby bysmy przyjechali. Ech, wszycscy faceci to głupolki.

Garni - nie zauważyłam wpisu. :-) dla Ciebie i malutkiego

Hej, celi, po ponad dobie z niewielkim haczkiem przeszło!!!!!!!! Jak już nieraz pisałam, ja nieustannie wychowuję mojego i czasem odnoszę sukcesy. Ale i tak za rzadko. Wczoraj, kładąc się spać, dalej nuciłam mantrę o jego zbyt nikłych domowych obowiązkach...mieliśmy wieczorem gości na winku:P Yenka, napisałam Tobie: zastrajkować, albo lepiej stopniowo nie brać tyle na siebie, zastanowienie się faceta gwarantowane, gorzej z wyciągniętymi wnioskami. chociaż mój został już wyćwiczony w zakupach, myciu okien, odkurzaniu, myciu auta itp. Ostatnio pracuję nad myciem łazienki. Ha, nawet chwilę temu przypomniałam mu o wannie, o której mówiłam mu dwa dni temu. małżeństwo to ciężka praca:P Święta? 100% na miejscu, może u nas, moja mama dwa dni temu złamała rękę na szczęście lewa, a taki z niej terminator, że chodzi do pracy!!!!!!!), więc będę miała z babcią sporo roboty. Mój ma zrobić ....UWAGA!!!!..............pierogi! Na razie korki koło mnie, a ja wybieram i zamawiam prezenty:p

Celi, a jak tam u Ciebie????? Garnierka, sa może jakiś Kubusiowe nowe fotki? Bo ostatnio Jo kilka par tych pięknych oczu nadesłała:)

Ani - na gg odpisałam. Garni - fotki mogłabyś podesłać. Ćwiczę sąsiadów w cierpliwości. Mama dzidzi poszła z dzidzią na dwór - więc panowie od razu włączyli majtasy w kropasy i inne w ten deseń. Co za chamówa :o Więc by ich odchamić trochę pusciłam im najpierw Dvoraka, a potem Bacha. Oni głośniej - ja tez. Mówie Wam - efekt nizrównany - discow polu+klasyka :-) Ale moje na wierzchu - ściszyli swoja barachło. Kończę z garami powoli. Już gulasz dochodzi, i finito. Księć zrezygnował z wyjazdu, młody własnie wybył do ojca. Ma ksieć szanse poprzepraszać mnie za wczoraj :-p

a ja znikam szukac odpowiednich karniszy do pokoju :-P Tak bardzo chce do własnego domku:-( u niedxwiedzia jest Ok tylko jest smutno samemu sie kłaśc do wielkiego łoża ................ nie lubie sama spać ...........dzisiaj mnie naszło tak bardzo chciałabym sie przytulić 😭

Garni :D:D:D:D:D o sny lepiej nie pytaj, kazdej nocy uciekam z porodówki :D:D:D:D:D i wrzeszczę, ze boli jak diabli i chcę dziecko na allegro kupić :D:D:D:D Groszku :) ty mi tych zasp śnieznych nie zazdrość- wiesz jak ciężko chodzi się po oblodzonych chodnikach i robi uniki, bo co chwila z dachód zjeżdżają nawały snieżne :D:D:D:D:D w/s wrózb /zabaw nie pomogę :( ostatnio w liceum byłam na takiej imprezie, więc nawet juz nie wiem co i jak :( pamiętam, ze coś z kluczem i woskiem i rzucaniem butów za siebie :D:D:D:D:D:D:D:D Ani - to cudownie, ze jestes juz w formie :) Whimcia- ty to przebojowa kobieta jesteś :D:D:D:D:D:D:D alez sie uśmiałam z tego teojego zakomunikowania mamie jak spędzacie święta :D:D:D:D:D Yennka- czy ty przypadkiem nie pomyliłaś się z powołaniam? nie miałas być kucharzem aby??? ;) A ojcu do świąt jeszcze przejdzie ;) Buziolki :)

Ani ;) u mnie oki :) ale mój nabrał przyspieszenia od wczoraj :D:D:D:D:D Najpierw pogadał sobie z maluszkiem ,wyglądało to cudnie, a zarazem tak jakoś rozczulająco :) a poźniej gdy mu powiedziałam ile mu czasu zostało na życie kawalerskie to pobiegł do sklepu po wanienke +stojak i przewijak :D:D:D:D:D:D:D:D:D i przerażony zapytał czy oby napewno juz wszystko mamy ? :D:D:D:D:D

celi, fajnie, ze tak dba o was, bo dba;) U mnie zakonczyło sie usuwanie plamy na ścianie w salonie, więc ...bedzie imprezka. Dziś Andrzejki, w gości, jutro \" w gości\"...a wniedzielę na ósmą:P

No dbac dba :D:D:D:D wyjścia nie ma :D:D:D:D:D:D:D:D Ani - to koniecznie trzeba teraz suto to zakropić :D:D:D:D:D:D , aby przypadkiem w innym miejscu jakaś podła plama nie wylazła :( Chyba sobie drzemke zafunduję - mój na ślasku od rana, wróci poźno, więc chata wolna - mozna szaleć .................... z mopem i odkurzaczem :D:D:D:D:D:D:D:D

mam zapalenioe pecherza moczowego...qrwa jak boli jak szczyie po kropelce co chwila wc....:( moj pojechal do apteki po cos co ma mi pomoc macie filmik tancerza mojego... zdjęcia takie sobie ostatnio http://video.interia.pl/obejrzyj,film,87589,sortuj,,st,,pozycja,1,tany

jak zwykle prosze sobie skopiowac i zlikwidowac spację...która jest w linku..niewiem czemu tak sie robi