Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

intima_30

JAKIE BYŁY U WAS PIERWSZE OBJAWY CIĄŻY c.d.

Polecane posty

Dlatego to takie piękne, ze zawsze ta nadzieja jeszcze istnieje, tylko naprawdę nie warto się tak do tego przyzwyczajać, bo można się rozczarować a to bardzo boli. Lepiej być miło zaskoczonym :) Kobietki będę uciekać, trzeba troszke odpocząć, bo dzidzia już kopie i chyba domaga się wylegiwania w łóżku :D Życze dobrej nocki i nie zamartwiania się na zapas. A tym które pragną dziecka - spełnienia marzeń :)

Gość /lączenie tematów/
Temat: po zajściu w ciążę, jakiej konsystencji jest śluz ? 22:08 banditaaa bo u mnie procz paru innych 'objawow' bardziej kremowej (nie chodzi o kolor)... (????)

Witam wszystkch i od razu pytam.Jak jest z tą temperaturą??? czy podwyższona musi by już od samego rana? Rano zaraz po przebudzeniu mam 36,8 a za jakiś czas różnie niekiedy 37.3 do 37.6!czy to może by objaw ciąży???

do : madziula29 brałam kiedys luteinę na wywołanie miesiączki ( skutki anoreksji w wieku 15 lat) nic to innego jak progesteron a z hormonami wiadomo jak jest - każda z nas reaguje inaczej... łagodnie rzecz ujmując nie było miło a tycie było najmniej upierdliwym skutkiem ubocznym. ale - mam nadzieję- Ciebie te paskudne dolegliwości ominą. pozdrowionka :)

Witam babeczki!!! Justka27 - temperaturę trzeba mierzyć przez cały cykl w tym samym miejscu, codziennie o tej samej godzinie, przed wstaniem z łóżka. Podwyższona temperatura to nie koniecznie ponad 37 stopni. To zależy od tego jaką masz podstawową temp. ciała. A co do tego, że rośnie w ciągu dnia, to jest normalne. Dlatego właśnie mierzy sie ją o tej samej godzinie :)

Madziula - ja brałam luteinę pod język i nie miałam żadnych skutków ubocznych, niezauważylam tycia u siebie. Ma ohydny smak i to jest dla mnie nie do wytrzymania

O matko! Ależ byka strzeliłam! Poprawiam ---> nie zauważyłam :)

hejka Antos co tam sluchac???? ja kurcze ciagle porzadki itp teraz bede piec i babrac sie w gotowaniu !!

widze ze jak zawsze chce pogadac to nikogog nie ma !!! czuje sie jakby specjalnie mnie unikano :(:(:(:(:(:(:( smutno mi!!

Hej Luiza!!! Jestem już... :) I chyba też będę dziś w kuchni siedzieć, bo pogoda nieciekawa ;)

no nareszczcie Antos juz sie balam ze kazdy ucieka jak j jestem!! pogoda faktycznie brzydka a co dobrego bedziesz robic na swieta??

Luiza nic szczególnego i nie za wiele, bo potem sie jedzonko marnuje albo \"oponki\" na brzuszku dochodzą od obżarstwa ;)

no rozumiem ciebie bardzo dobrze !! ja musze dosc sporo zrobic bo w pierwsze swieto mam gosci ( rodzice tesciowie ) itp!!! ale cale szczescie na drugi dzien jade do rodzicow wiec juz nic nie bede musiala robic jedynie pomoc w przygotowaniach!!

Hej, mozna sie przyłączyć? I tak sie przyłacze ;-) Ale nie na długo bo zdycham i spadam do wyra :-) Może któraś podzieli sie jakimś fajnym przepisem? ;-) Tak, wiem, jest specjalny dział qlinarny, ale nie ma to jak w starym dobrym gronie :-) Ja moge podać świetny przepis (szybki, łatwy, tani, przyjemny, a co najważniejsze przepyszny) na schab ze śliwkami :-) Pewnie mnie tu ktoraś zjedzie że schab i śliwki błeeeee, ale naprawde polecam :-)

Dziekuje za troske Antos !! to samo mowi mi moj narzeczony !!! ale ostatnio mam przyplyw energii wiec dam sobie rade ;) a powiedz co u ciebie a propo dzieci ??

Luiza ja sobie właściwie czekam na owu i może zadziałam, a może nie. Któż to wie? :)

hejka Intima jasen przylacz sie!! ja np robie karkowke w sosie cebulowo smietanowym mniam!!! do tego zupka barszcz czerwony z pasztecikami!!

wiecie co jedynie co mam dobrze ze moj cukiernik i slodkie za darmo bedzie hehehe!! coc sama robie i tak sernik na zimno!!uparlam sie :)

no fakt z tym ze co mi po tym jak ja w ciazy wlasnie na slodkie nie moge patrzec!!!!!!;) jedynie dobrze bo jak goscie pzyjda nie musze dotego wszystkiego jeszcze piec plackow i babek hehehe

a ja robie sernik a\'la Antoś ;-) To bedzie mój pierwszy serniik w życiu :-) I mam nadzieje, ze wyjdzie, tak Antoś??????

serniki sa bardzo dobre ja lubie na zimno z galaretka i truskawkami!! nie lubie z rodzynkami bleeeeeee

A ja lubię serniki na zimno i pieczone, z rodzynkami i z galaretką :)

a kobitki macie juz pokupowane wszystko na swieta?? bo wczoraj jak bylam po prezent dla mojej chrzesniaczki to ludzi co nie miara i wiecie co najgorsze stali przy kasie dla ciezarnych!! ale to tez blad kasjerki skoro nie rozruznia ciezarnej od normalnej kobitki!!

U nas się nie robi prezentów na Wielkanoc, a co do zakupów, to jeszcze wszystkiego nie mam. Właśnie się nie mogę zebrać, bo pogoda do wyjścia nie dopisuje...