Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Aneczka22

Kobietki, kt贸re maj膮 facet贸w w wojsku!!!!!!!!!

Polecane posty

dzien dobry 馃尰 znalazlam wolna chwile zeby poczytac forum ale przyznam ze nie bylo co! wczoraj moj Bartu艣 przyjechal i tak jak sie umawialismy nie odstepywal mnie na krok i dal mi koszulke z nazwa jego jednostki :) ale przed chwila musial jechac do domu zeby zawiezc rodzicow do kosciola ale o 11 wroci i pojdzie ze mna :P musze przyznac ze jest pieknie :) ale jak sobie mysle ze dzis wieczorem bedziemy sie juz zegnac to robi mi sie bardzo smutno... misia i mariola ciesze sie ze wasze relacje z wojakami sie poprawiaja :) wszystkim dziewczynkom zycze udanej niedzieli ja bede jutro papa :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Cze艣膰 dziewczyny! Zycz臋 Wam udanej niedzieli!pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

:( Znowu poklucilam sie z Marcinem. Ja juz nie wiem jak mam sie zachowywac zeby on wkoncu byl zadowolony. I o co poszlo jak zwykle o to ze ja wyszlam ze znajomymi. On moze wychodzic na stalke a ja mam siedziec w domu?! To wszystko jest jakies chore!

Udost臋pnij ten post

Dziendoberek dziewczyny :) U mnie w koncu s艂oneczko za oknem sie pojawi艂o :) odrazu lepiej :-D ewcia ty si臋 ciesz 偶e masz go jeszcze przy sobie!:) M贸j przyjedzie najprawdopodobniej w pi膮tek lub sobote :) Nie mog臋 si臋 doczekac :) i wkoncu wszystko sobie wyjasnimy! Ja teraz uciekam ogarna膰 mieszkanko bo dopiero wsta艂am :-P hihi.. P贸znej tu napewno wpadne :) Buziaki...

Udost臋pnij ten post

Kurcze znowu dzien do du... :( 艁adna pogoda... wtedy najbardziej Mi go brakuje :( Mysle co bysmy mogli teraz robi膰... Tak mi teskno za nim...mimo i偶 klotna chyba dalej trwa... Nie wiem... napisalam mu dzi艣 eska z rana.. do tej pory milczy.. Ja ju偶 si臋 dzi艣 nie odezwe... strategia -olewka :-D heh Wogole ostatnie dni sa takie kiepskie :(:( Mam do艣膰 tego ca艂ego wojska.. a Jeszcze ostatnio m贸wi艂am 偶e wcale nie jest tak 藕le.. no i... wykrakalam !:( Jest tu mo偶e kto艣... ? :)

Udost臋pnij ten post

czesc wam Dziewczynki, widze ze duzo rzeczy sie tu dzieje z艂ych i dobrych, ja w艂asnie wrocilam od mojego wojaczka i jestem taka zmi臋ta ze szok:DTak sie ciesze ze przyjecha艂 i go mog艂am zobaczyc ale z drugiej strony mam dola ze musial juz jechac do tego zajebanego wojska ale przyjedzie w piatek na Pjke albo dopiero na Swieta, chyba niewytrzymam juz tej rozlaki co go zobacze to znowu musi jechac..juz mam tego dosy膰!!!!!! zaczyna mnie to wkurwiac,ale mam plytke z przysiegi i zdjecia to sobie bede przynajmniej ogladac zeby mi sie humor troche poprawil....Mi艁ego popoludnia Pa Pa ;* (moj napewno nie bedzie mily;( )

Udost臋pnij ten post

blondyneczka... no tak te rozstania s膮 fatalne :( ale... przynjamniej go zobaczy艂a艣... chocia偶 na t膮 chwile... :) przyjedzie zanied艂ugo i znowu si臋 zobaczycie... a ju偶 nie d艂ugo wyjdzie i b臋dzie z Tob膮 na zawsze! 馃尰 Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczynki! Wpad艂am na chwilke 偶yczy膰 mi艂ej niedzieli! Mam tyle nauki, 偶e na sam膮 my艣l mi sie odechciewa:( Mam nadzieje, 偶e jeszcze tu dzisiaj zajrze! M贸j Misiek ma dzisiaj urodzinki! Pewnie ca艂y dzie艅 prze艣pi bo dopiero sko艅czy艂 24-godzinn膮 s艂u偶be:( Ale 偶yczonka mu z艂o偶y艂am! Mam nadzieje, 偶e przyjedzie za tydzie艅:( Misia ciesze si臋, 偶e ju偶 wszystko ok. Ta metoda si臋 sprawdza (sama przerabia艂am:p)!

Udost臋pnij ten post

kicia Tw贸j te偶 mia艂 warte ? :-P M贸j te偶 przyjedzie za tydzien :) a nie wiesz dok艂adnie kiedy... ? pi膮tek czy sobota ?

Udost臋pnij ten post

Dzien dobry ;) Mariolka, no to dobrze, ze juz wszystko ok :D No teraz to widac, ze on jest bardzo za Toba ;) Ale tu duzy wplyw ma wojsko, cos o tym wiem ;) ale musimy to przeczekac ;) Daria, no to dobrze, ze chociaz troszke sie pogodziliscie.. 3mam kciuki, zeby przyjechal za tydzien i zebyscie sobie wszystko wyjasnili ;) Ewcia tez nie lubie niedzieli, te pozegnanie wieczorem jest okropne.. Paula i Wiki.. moj zawsze udaje, ze dobrze, ze gdzies wychodze, ale zawsze wyczuwam ukrytego focha.. a pozniej sie troszke naslucham :P tak to juz z nimi jest ;) Beata no to wypije teraz lyka coli za zdrowie Twojego wojaka :D To mykam, bo moj juz idzie.. Milej niedzieli ;*

Udost臋pnij ten post

Pati :) te偶 mam tak膮 nadzieje... Kurcze... wkurzy艂am si臋... :( Zadzwoni艂 do mnie... na minute... powiedzia艂 ze idzie na fajke i ze jak wroci zadzwoni do Mnie.Tyle 偶e ju偶 30minut mine艂o :( eh.. jestem chyba przewra偶liwiona na tym punkcie..

Udost臋pnij ten post

Wiecie co... M贸j jest jaki艣 dziwny.. no nie poznaje go! :( Juz sie zastanawiam czy on tam czego艣 nie bierze.. powaga :/ zero szacunku dla mnie nie ma. Jestes ? - nie nie ma mnie Czemu taki jestes?-bo jestem pijany Piles?Kiedy-Kiedy byly szwedy itp ! no paranoja !!!! Jestem za艂amana..... :/ Bo takiego go jeszcze nie zna艂am... serio... Nie wiem co myslec i robic... Narazie daje mu spokuj.. nie dzwonie nie pisze niech sobie przemysli kilka spraw.. :( ale jestem w szoku

Udost臋pnij ten post

Misiaa Dzieki Ci ze mnie przynajmniej pocieszasz.,chcociaz nikt mnie chyba nie moze pocieszyc opr贸cz niego :(:(:(: Przykro mi ze Twoj chlopak sie tak zachowuje,ale faceci juz tacy s膮 ze lubi膮 pokazywac ze wszystko im \"wali\" najlepiej to sie do niego nie odzywaj i zobaczymy jaki bedzie madry wtedy.....tylko ja wiem ze to nie jest takie latwe sie nie odzywac , bo sama przechodzilam przez cos podobnego co Ty..ale nie z obecnym chlopakiem....

Udost臋pnij ten post

wpad艂am zobaczyc co tu sie dzieje...u mnie sliczna pogoda takze spacerowalam dzis duzo..szkoda ze bez mojego 偶o艂nierza,,ale moze za tydzien..

Udost臋pnij ten post

Oj Daria no ci臋zko z nim masz, ale mam nadzieje,偶e minie. M贸j te偶 ma czasem takie napady, ale potem mu przechodzi. M贸j mia艂 od godz. 13 do 13 s艂u偶be na jakiej艣 hali. Nie wim kiedy ma dok艂adnie przyjecha膰, bo nie chce mi powiedzie膰 (chce mi zrobic niespodzianke:p). Ale napewno pod koniec tygodnia bo z 艣rody na czwartek znowu ma s艂u偶be. Nie martw si臋 ja te偶 mia艂am z nim ma艂o kontaktu, bo spa艂 ( dzwoni艂 2 razy). Ma zadzwoni膰 p贸zniej. Aaa...a wiesz, 偶e tam unich jest ca艂y budynek piel臋gniarek? S膮 tam jakie艣 s艂u偶by medyczne! Czasem sobie o nich przypominam...ale lepiej o tym nie my艣le膰!!! Ale sie rozpisa艂am:p

Udost臋pnij ten post

Ooooo... o tym nawet nie s艂ysza艂am. Mi moj powiedzial ze na ca艂ej jednostce jest moze z 5kobiet. Nie wiem co robi膰..Teraz milczy bo pewnie spi. Ale zabola艂o mnie to jego zachowanie,no nie poznaje go! Jest fatalnie jak nigdy.... zzero szacunku. Nie wiem co robic... dziewczyny doradzcie.. Nie odzywac si臋 do Niego? Bo dzis milcze od tamtej rozmowy... a co dalej... ?

Udost臋pnij ten post

Witaj blondyneczko. Zobacz na Jej drugi s贸waczek, a tak pozatym to ona juz za 10 min. b臋dzie:)

Udost臋pnij ten post

nie Sorki juz wiem ile jestescie ze sob膮, Musisz z nim pogadac jak dostanie PJ bo tak przez fona to trudno sobie cokolwiek wyjasnia膰, Najlepiej porozmawiac w oczy przy najblizszej okazji, na Twoim miejscu Misia to bym Milcza艂a jak gr贸b i czekala az dostanie PJ i wtedy bym sobie z nim pogadala jak trzeba

Udost臋pnij ten post

Blondyneczko to samo jej powiedzia艂am:) A co tam u Ciebie? Chyba jeszcze nie mam Twoich zdj臋c, a tak pozatym przepraszam, ale zapomnia艂am...jak masz na imie?

Udost臋pnij ten post

Magda :) u mnie troszke lipa bo moj chlopak w艂asnie dzis pojecha艂 na JW i smutno troszke...znowu trzeba zejsc na ziemie ;/ Fotki Jasne ze Ci wysle za chwileczke jesli mozna :P

Udost臋pnij ten post

No niestety co dobre szybko si臋 ko艅czy:( Ale dobrze choc na chwile mie膰 ich przy sobie:)

Udost臋pnij ten post

no w艂asnie to co dobre szybko sie konczy;/ a to co z艂e to nie chce sie skonczyc, juz sama nie wiem chyba wole jak tam siedzi bo pozniej jak ma tam wracac spowrotem to czuje sie jak pierwszy raz go odprowadzalam na pkp i jecha艂 .. pierwszy raz do woja;/;/

Udost臋pnij ten post

Powiem Ci, 偶e ja to chyba b臋de p艂aka膰 po ka偶dej jego PJ-ce. Nie moge si臋 przyzwyczai膰 do jego wyjazd贸w:( A jak tam jest to jest normalnie...juz sie przyzwyczai艂am:p A kiedy艣 by艂 u mnie codziennie (bo mieszka 400m odemnie:p)

Udost臋pnij ten post

oo To Fajnie macie tochyba po sasiedzku :) ja przypuszczam ze tez bede ry艂a po kazdej PJ..... a Skad jestes jesli mozna wiedziec:P

Udost臋pnij ten post

Oj itak nie b臋dziesz wiedzia艂a bo mieszkam w takiej malutkiej miejscowo艣ci, ale w okolicach Ole艣nicy, a Ole艣nica jest 30km od Wroc艂awia:)

Udost臋pnij ten post

aHia, to Fajny Rejon, ja mieszkam w Rzeszowie ale smutno mi tu jak mojego chlopczyka niema.....:(:( Ide sie wykompac i pozniej moze tu zagladne, trzymaj sie Kicia 馃尲馃憢

Udost臋pnij ten post