Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczuplak1

Kto nie pracuje, a chętnie i często po sieci buszuje.- c.d.

Polecane posty

Powitanko, ja dzis na moment, bo to dzien \'\'pracy\'\'. Dzieki Landri🌻 i Sylvi🌻 za trzymanie kciuków, było niexle, ale na ostateczna decyzje musze czekac do czwartku. Wtedy Wam napisze, o co chodziło. Ogólnie jestem dzis w bardzo kiepskim nastroju, nałykałam się juz prochów, zeby sie nie rozkleic w robocie, bo byłby niezły obciach...nie mam juz motywacji kompletnie do niczego...Bywajcie narazie🌻🖐️

Landrii no to jak już sobie sama uważasz, myślalam że bede mogła pomóc, ale masz racje jak masz znów swoje odstać to nie ma sensu ;) Sylvik sama jestes wiochmenka :P Ja w mieście urzeduję :D Posadzilam wczoraj kwiatki takie hmm, nie pamiętam jak się nazywają chyba Delphinium to takie wysokie na 160 cm niebieskie i dużego czerwonego maka, mam nadzieję że się przyjmą. Surfinie miałam w zeszłym roku biale i różowe, rozrosły sie przepieknie i wisiały na jakieś 60 cm z okna, pare razy spadły pod wlasnym ciezarem ale przeżyly do października, miałam je pomieszane raze z pelargoniami. W tym roku chyba nie bede robila żadnych skrzynek na okna. Łapie się ktoś na herbatkę?? Julii może ty? Aha Julii wczoraj przypadkiem widziałam że storzyłas własny całkiem popularny topik ;)

Parz herbatke Tak taku!!!moze z jakas \"wkladka\" co by mi humor poprawila?? A! i gratuluje spostrzegawczosci...lepiej pozno niz wcale ;-) Net..glowa do gory! Bedzie dobrze! Juz dzisiaj pisalam, i mi post wcielo..

Landrii dziekiiiiiii wyszło super, czy gdybym potrzebowała jeszcze kiedyś moge na Ciebie liczyć? :) musze poszukać tego programu, do niedawna pomagało wysyłanie z mojej poczty na M i odrazu przez outlocka pomniejszałam ale te fotki jak na złość się nie dają a zalezało mi bardzo :) Net co to za dołki? trzymaj się dzielnie 👄 Taktaku Ty Ty niedobra hihi Julii a co to za topik? przyznaj się ;)

Jak najbardziej! Wprowadzili na rynek nowe \"smaki\" Bailey\'s...probowalas? Ja jeszcze nie, ale dzisiaj z pewnoscia bym posmakowala tego i owego :-) Sylvik, cos Ty taka ciekawska? :-P

Wiesz Tak taczko...skoro stawiasz Bailey\'sa, to ja czestuje kremem cytrynowym wlasnej roboty (% oczywiscie) :-)

Julii ten o smaku mietowej czekolady jest mmmm lecker Normalnie moglabym smoczek na flaszke naciagnąć i wyssac do samego dna ...mniam.

a ja nie chce Waszych likierow i Baylejsów tylko stawiam Bolsa , i to 2 flaszki- jedna dla mnie- , chce się spic i pasc :/

Landrii ja tam z Tobą czystą też mogę pić ale w żadnym wypadku Bolsa bo mnie łeb po nim boli, postaw Luksusową to możemy pogadać ;) Albo lepiej, Ty pij Bolsa a my bedziemy z Julii Ci kroku dotrzymywac likierkami. I co to za smutki co?

No niezle! No to pijemy!!! Ale jak juz teraz zaczniemy, to wieczor bedzie krotki ;-) Ale co tam...przynajmniej bedzie wesolo!

Noo Julii tylko cos czuje że się możemy jeszcze poprztykać... patrz jaka ta Landrii łakoma no, ma dwie flaszki i nie chce równo polewać tylko rezerwuje jedną flaszeczkę dla siebie. Heee najpierw zaprasza a potem skąpi :P

Faktycznie , niezbyt milo nas potraktowala :-) Schowaj tego baileysa pod stol i polewaj jak Landrii nie widzi :-P

nie skąpię , dorzucam wiec luksusową i niech zostanie Bols dla mnie i dla Was po\" luksie\" :P w sumie zadnych smutkow nie mam , ale mam taką chcicę na wodkę ze uhhhhhhhhh ;) niestety mam tylko jakies winka i johny łokera :( a ja chce czysciochy !!!!!!!!!! 😭

z tym chowaniem pod stol, to przypomniał mi sie zaraz moj szwagier ;) on jak mu coś posmakowało do picia to potrafił porozlewac po kielichach a reszte odstawic koło nogi pod stołem i nadrabiał kolejki sam , czesto gęsto pod koniec juz nie byl w stanie polac hihi, i dotyczyło to zarowno trunkow jak i innych napojow chłodzących :P

Widzisz Taktaku...niewiele bylo potrzeba, zeby Landrii skoczyla do sklepu! No i mamy po flaszce na leb :-)) Spadam Dziewczyny do kumpeli na ploty..kto wie..moze zalapie sie na kielicha? :-) Ciao!

Widzisz Landrynuś trochę cie zjechac i zaraz zaczynasz gadać do rzeczy. Ja tez spadam, najpierw szukać butów chociaz już chyba ogladnelam ofertę wszystkich mozliwych marek a potem na budowe na trochę. Zimno u mnie, temperatura spadła o 10 stopni :( to jest powód do picia. Landrii lej !!

cholerka ominęła mnie impreza 😭 a też chetnie na tego nowego baylejsa bym sie przyłączyła, wódki niestety nie trawie wogóle brrr ostatnio sama porobiłam likierki rózne wg przepisów i wyszły pyszne, mam kilka to zapraszam :) a baylejs własnej roboty smakuje mi bardziej niż ten sklepowy i mocniejszy jest hihi to co Landrii tylko my ostalyśmy ? ;)

ja polałam sobie wlasnie winko białe półsłodkie sonado :)

No to ja juz wrocilam z ploteczek, nawet wisnioweczki swojskiej roboty sie napilam :-) Landrii...teraz z poczta powinno byc ok, mialam ja zapelniona w 99%. O ile Landrii jeszcze jestes \"na chodzie\", to mozesz sprobowac przyslac teraz ;-) A Sylvik jeszcze pijesz?

sorki oglądam film i zaraz do łózia sie wybieram :) a zdrówko narazie przeszło, ale jutro jade do gina na przegląd :P dobranoc Julli do jutra :)

no prosze wczoraj balanga a dzis nikogo tu nie ma :P wstawac na kawe, ale jużbo nie ma z kim pogadac a nastrój do rozmowy jak najbardziej,

wczoraj wkurzona jak najbardziej byłam pół nocy nie spałam, chłopom sie wydaje ze jak kobitka jest szefową to jej juz mozna wcisnąć każdy kit ale nie ze mną takie numery :P dzis rano juz chyba przez telefon było słychać mój bojowy głos bo załatwiłam sprawę od ręki, aż byłam zdziwiona że tak łatwo poszło ;) no i cała złość znikneła, cholerka nawet nie zdążyłam sie pokłócić , he he a na dworze zimno

Cześć Kobitki! :) Ale mnie wczoraj imprezka ominęła:( :( :( Miałam tak aktywny dzień, że nawet nie wiem kiedy zleciał. Trochę posiałam na działeczce, byłam na ćwiczeniach, a potem szybko wróciłam na mój ukochany serial, podczas którego troszkę się zanietrzeźwiłam, bo zawsze, obowiązkowo ogladam go ze szklaneczką w ręce:D Landrii> Marcycha zajęła 1 m-ce w kat. Szkola podstawowa. Jestem dumna:))) Wiecie co, ale z tym piciem to faktycznie jest tak, że jak najdzie chętka, to nie ma mocnych. Kiedyś miałam taką ochotę na wódę ( a ogólnie nie przepadam za nią), że jak zwykły żul zaprosiłam kolegównę i wychlałyśmy same 0,7 . I nie powiem, żebym się struła. Chyba organizm miał jakieś braki.:D Teraz wolę drineczki, a i baileysem nie pogardzę. A nie wiedziałam nawet,że ma różne smaki.... A co do kwiatków na balkon, to u nas jeszcze za zimno, żeby już sadzić. Ja co roku mam surfinie, ale purpurowe. Ona jest najbardziej wytrzymała na nasze anomalie. U mnie bardzo wieje zachodni wiatr latem, ale zawsze mają ok. metra długości i sa gęste. Trzeba je tylko podlewać często nawozami i oskubywac stare kwiaty, wtedy kwitną przepięknie. Bardziej wytrzymała jest lobelia, też ślicznie kwitnie na niebiesko, biało i fioletowo. Ale tworzy raczej kopułki z drobnych kwiatów. Sylvik> a może podesłałabyś kilka przepisów na te likierki ;) , bo sama coś bym zrobiła. W zeszłym roku chciałam zrobic likier z czarnej porzeczki, ale nie udało mi się dostać owoców, bo był nieurodzaj. Taktak, a co za domek budujesz? Pozdrawiam Was dziewczynki serdecznie i wracam do swoich obowiązków. Narka i papatki! 🖐️

Landrii prezent doszedł dziś, piękny i niespodzianka naprawde fajowa :) dziekuje, szkoda że nie moge się odwdzięczyć, ale antytalent jestem :( Szczuplak przepisy wrzuce Ci na emaila :) Mrówka aleś Ty bojowa dziewczyna haha u mnie cieplej jak wczoraj a deszcz i snieg zapowiadali, ale ciesze się bo znowu prania multum :) milego dnia