Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko69

mam 156 cm wzrostu waze ok. 64 kg ile powinnam schudnac? pomocy

Polecane posty

Ja też dołączę się do życzeń,Koko wszystkiego NAJ.............🌻 oraz dyszki mniej❤️ z całego serca ci życzę:o

ja mysle ze tez bedzie mi ciezko zrzucic 10 kg a mam marzenie na 15 to dopiero wyzwanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!pozdrawiam i dziekuje wszystkim za życzenia!!!!!!!!!!!

mam nadzieje ze wytrwam i bede sie cieszyc swoja piekna figura....

Gość Ewcik93
Czesc Kochane dziewuszki. Odpowiedzie mi ale szczerze ja mam 165cm i waże 55kg czy ja jestem gruba?

Gość Ewcik93
Hejka! to znów ja :) w ciągu 3 tygodni schudłam 4 kg:) bo ważyłam 59 to dobrze i każy mi mówi że jestem głupia że się dlaej odchudzam ! PROSZĘ ODPISZCIE MI:)

Gość Ewcik93
SPOKO jeses szczupła a odpowiedz mi prosze na moje pytanie BO ZWARIUJE!!:(

Gość Ewcik93
Przedewszytstkim nie jadłam chipsów nie dojadałam miedzy posiłkami zadnych słodyczy nic nawet cukierka nie bralsm w usta jadlam tzry posiłki dziennie oczywiscie śniadanie bo to jest podstawa dnia kromnke chleba pozniej obiad i 14:30 i kolazje jedna kromka o godzien 18:00 i juz nic i pilam wode niegazowana ! na pocztaku strasznie sie che jesc ale przetrwalamn jerstem z siebie dumna i wam tez sie uda Ale ty masz sie nei odchudzac

Gość Ewcik93
przestan chcesz w anorekcje wpasc moja kolezanka tez tak wygladala jak ta towja kolezan ai wiesz jak jej tez zazdroscilam ateraz naprawde lezy w szpitalu z wycienczenia

Gość Ewcik93
tez odchudzla sie i prawie w anorekscje wpadla ta Modelka . My jestesmy szczuple a sie przejmujemy potarz na inne dziewczyny grube ochydne tłuszcz i garaleta i nic se z tego nie robia alebo takie przy kosci

Gość Kiki_73
hej ja mam 153 cm i w tej chwili waże 57 kg i wyglądam jak klocek:o schudłam ostatnio 4 kg ale ideał to by było 50 kg, a po ciąży mam okropnie wystający brzuch:(

Gość Ewcik93
Jak wolisz ja ci raze nie ale to towja sprawa Pozdrowionka papa:P

dziewczyny wy chyba topiki pomylislyscie nie macie nadwagi problemow z tym a my mamy i wchodzicie tu na topik i piszecie o jakis grubych ochydnych tlustych dzieczynach a nie pomyslalyscie ze my mamy ten problem.Ja uwazam ze jestem gruba ale k.... nie oznacza to ze jestem ochydna dbam o siebie i nie zycze sobie tu takich tematow i koko pewnie tez nie!!!nawet te przy kosci dziewczyny sa ladne i zadbane i nie jestesmy gorsze od was.Mysle ze nie ktorzy sie ze mna zgoda a wy lepiej poszukajcie innego topiku!!!!!!!!!!!!! koko buziaki

Ty ewcik 93 chyba pomylilas topik jak nie masz wiekszych problemów to nie wpierdalaj sie w mój topik!!!!popieram kuleczke w kazdym calu!!!

oj cos sieniemiłaa atmosfera tu na topiku zrobiła:( no ale co tam, anorektyczki i zazdrośnice niech sobie na swoje topiki pomaszerują a my dalej będziemy się wspierać :D Ja nadal na BS Dziś mija pierwszy tydziń I fazy i 2,5 kilo poszłoooooooo Jest super :D:D:D:D:D:D Wam też dziewczynki życzę powodzenia w walce z tłuszczykiem. Miłego dnia 🌻 🌻 🌻

u mnie trzeci dzien diety waga stoi!!!!ale idzie dieta swietnie takze moze w koncu beda efekty hm albo ta waga sie zespsuta? a co do tych anorektyczek jak nie wiedza jak jest przyczyna naszej nadwagi to nie nas nie obrazaja!!!!przeciez nie tylko z obrzarstwa ma sie nadwage!!! to co moze kobiety ktore urodzily dziecko tez sa chydne bo przytyly w ciazy????????????albo takie ktore maja problemy z hormonami???????????wez sie dziewczyno zastanow najpierw zanim cos napiszesz, bo mozesz gorzko pożalować swoich słów, bo jeśli nie masz dzieci, a za pewne chcesz to tak czy inaczej dołaczysz do ochydnych grubych-tłuszcz i galareta !!!bądż tego pewna karta się zawsze odwraca!!!!pamiętaj!!!!!!!!! a moje cudne kolezanki pozdrawiam cieplo i zycze spadku wagi przed swietami!!!!!!!!papapappa

Gość iskierka8008
hejka :) mam ten sam problem :) 153 cm i 63 kg chętnie się do was dołączę

Gość ewcik93
Ale dziewczyny mi nie chodzilo o was o te tłuste dziewczyny nawet przez mysl mi to nie przyszlonaprawde chodzi mi o takich naprawde grubasach a nie o was!!!!!!!!!!! wy NIE JESTESCIE GRUBE!!!!!!!!!!!weszlam tu aby wam powiedziec ze w ciagu 3 tygodni schudlam 4 kg nie chwaląc sie sie tylko chacilam wam pomoc !! bo macie problem z malutką nadwagą UWIEŻCIE MI!!:) BUZIACZKI DLA WAS DZIEWUSZKI

Gość ewcik93
I POTARZAM WY NIE JESTESCIE GRUBE PRZEZIEZ WIEM ZE DBACIE O SIEBIE O DZIEWCZYNACH CO SA NISKIEGO WZROSTU A WAZA PO 90 KG I SIE NIE PRZEJMUJA I TO OLEWAJA A WY NIE JESECIE GRUBE A SIE TAK PRZEJMUJECIE.Życzę w dotarciu do celu:*:)

Gość ewcik93
a co do koko69 i do wszytskich was dziewczyny to was przepraszam jezele was mocno zranilam ale nie chodilo mi o was!!!! :)

mam nadzieje ze nie chodzilo o nas!!!!!!!!!!!strasznie sie zdenerwowalam!!!!dieta dzien 3 schudlam 1 kg sukces!!!!!!! hura hura hura caluski dla kuleczki!!!!

Gość ewcik93
no pewnie !! widzisz Gratuluje a ja tez sie odchudzlam ale teraz juzchyba przestane...

Gość ewcik93
koko69 a jak schudłaś w ciągu trzech dni 1 kg bo ja wciagu 3 tygodni 4 kg:(

nie wiem ale jestem na diecie kopenhadzkiej malo jem a wiecej pije musze do pazdziernika zrzucic 15 kg to bede taka szczesliwa jak nie wiem co!!!!!!!!!! nigdy nie mialam mobilizacji takiej jak teraz naprawde , a ty ja mysle nie masz za bardzo z czego sie odchudzac jedyne co mozesz robic nie jesc po 18 i tyle i troche ruchu!!pozdrawiam papapap

Gość UWAGA WSZYSTKIE CHETNE DO
ZRZUCENIA KILKU KILO polecam METODE MONTIGNAC ktora odmienila moje zycie schudlam 13 kg w 2 miesiace , ZDROWO i bez jojo !!!!! wejdzcie na www.e-figura.pl i sami zobaczcie te SZOKUJACE ZDJECIA - PRZED i - PO POLECAM GORRRRRRAAAAACO

Piszesz ze chodzi ci o grube bardzo osoby nie mozna nikogo krytykowac wiele ludzi ma problemy z nadwaga i wyglada jak wyglada i nie jest im z tym latwo a tacy ludzie jak ty ewcia nie pomagaja im!!!!!! Pomysl jak ty bys byla na miejscu otylej osoby nie kazda otylosc wywodzi sie z obrzarstwa ale tez z jakis chorob zazywania lekow itp. Przemysl najpierw za nim cos napiszesz bo uwierz ja mam nadwage i jest mi bardzo ciezko bardzo sie poswiecam zeby schudnac. Moja waga od 18,03 73-74kg dzis 29,03 71kg hura dajemy rade z koko buziaki

Gość Fauda
cześć Dziewczyny! mam 179cm wzrostu i waze okolo 67-69 kg -jakos codziennie mi sie to zmienia... moze przy moim wzroscie nie jest to nadwaga ale mam duzą "spyre" na brzuchu, grube nogi, zwisy itd.. wiem ze przy moim wzroscie np żelazna dieta chyba nie poskutkuje bo nie moge wygladac jak jakiś wysoki pałąg heh.. myslicie ze wogole jakas dietka mi pomoze czy raczej zaleciły mi byście jakies ćwiczenia??? hm? ---- facet mnie poprostu goni i powoli nabawiam sie kompleksow :P z góry dzieki, czekam na wasze komentarze

mysle ze cwiczenia powinny ci pomoc ale nie w domu bo sie nie zmobilizujesz najlepiej zapisz sie na fitness 2 razy w tygodniu a do wakacji bedziesz laska tak jak my!!!!! 29.03.07---65kg mały sukces

no powiem wam ze dzis mam maly kryzys!!!!!!!!!ale mam nadzije ze mi przejdzie .....