Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko69

mam 156 cm wzrostu waze ok. 64 kg ile powinnam schudnac? pomocy

Polecane posty

Gość ewcik93
He he koko69 powodzenia:)

przeszlo nareszcie zajelam sie grafika heheheh ale to było straszne!!!!!!!!!

Gość Fauda
Dzieki serdeczne. to zaczynam od baseniku i biezni :P moze tydzien wytrzymam heh :) pozdrowionka

31.o3.07 --niby ze 64 waga pokazuje ale z niz bywa roznie!!!

koko, gratulacje, widzisz, wszystko jest możliwe :D ja też po malutku ale idę do dołu, będzie super, no nie:)

nom jakos powoli spada ta waga ....a u was jak dziewczynki?wydaje mi sie ze duzo tez daje ten fitness tak daja tam w kosc ze ledwo do domu dochodze!!!!!!!!!!!!!!!!

witam zalozycielke topiku oraz reszte dziewczynek. ja nie stosuje zadnej diety, jem mniej a chleba prawie wogole, nie mam wagi wiec nie wiem ile waze ale brzuch zrobil sie znacznie mniejszy a ja czuje sie lekko!!!! pozdrawiam Was wszystkie i zycze wiosenych sukcesow!!!!

juz niedlugo koncze diete mordege a potem to juz pojdzie jak po masle ale bez masła !!!!nie jem chleba , ziemniakow, i kluchów czuje sie lepiej brzuch sie zmniejszyl i żołądek też takze do wakacji mam nadzieje ze bede wazyc mniej niz 60 najlepiej by bylo tak 52 kg a wtedy.....wysle wam moja fotke!!!!!!!!!!!!

hej dziewczynki jak wasz dieta? a waga ruszyla sie w dol? bo u mnie jak narazie stoi.....ale jakos to bedzie!!!!w koncu wiosna...

Gość koko6
hej jak wasza dieta? bo u mnie niezle choc chcialabym szybcie chudnac!!!!!!!!!!!ale jak?

jutro sie zwaze na innej wadze zobaczymy co okaze???????????? a u was jak?

zoladek skurczony nic tylko sie cieszyc !!!!!!!!!!hura aja u was nikt sie nie odzywa??????????

waga stoi!!!!!!!!!!!!wesolych swiat wam zycze zebysmy nie nabraly wiecej kilogramow!!!!!!!!

no i co nikt nie napisze jak dieta ????????????????????????????halo jest tam kto!!!!!!!!!!

Gość kkkkerw34r3
cos nie ma ludzi na topiku ja tez stosuje diete ale efekty marne waga stoi niestety

wesolych swiat wszystki dziewczynka zycze!!!!!!!!!!oby nie przybyl ani jeden kilogram po swietach!!!!!!!!!!pozdrawiam i calujem!!!!

czesc dziewczyny!!! zycze Wam spokojnych, wesolych swiat oraz mokrego poniedzialku!!! a zdieta to roznie u mnie, jem duzo mniej, ale raczej wszystko, tylko slodyczy nie jem, tzn. nie jadlam bo wczoraj zjadlam!!! buzki dla wszystkich

hej jak tam wasza dietka?u mnie waga stoi ale nie lame sie zoladek skurczony nie chce sie jesc na efekty musze poczekac

Gość gruba osoba postronna
nie czytałam tego wszystkiego co napisane :) no i dobrze..... mam 156cm - a ważę dużo, ale mam grube kosci i wiem, że więcej niz 60kg nie mogę osiągnąć, jesli będę chora lub sparaliżowana czy .... ? .... to moge miec - jak za czasów panienskich ( czytaj zakochania) 58kg. KAZDY MA SWOJA WAGĘ! KAŻDY MA INNE KOŚCI, MIĘŚNIE I PROPORCJE. napisz: 1) ile masz lat, 2) jaka była twoja min. waga i kiedy, 3) jakie diety stosowałaś... to może ktos podpowie jaka waga 9proporje) będą dla cie optymalne.... powodzenia.........

mam 24 lata do 18 wazylam 55 56 ale jak zaczelam brac tabletki anty to zaczelam tyc, nie biore juz od stycznia 2006 ale jakos ciezko mi zrzucic, mialam diete 13 dniowa schudlam 3 kg ale potem wrocilo 1 a mam problemy z okresem nie regularnie wiec puchne tu i owdzie, teraz od jakiegos ponad miesiaca nie jem chleba ziemniakow i kluskow pije wode duzo blonnika otreb ocet w tabletkach waga wacha sie miedzy 65 -66 bo w topiku napisalam 64 a jak sie zwazylam to 66 bylo i tak jest, bede wdzieczna jesli zechcesz mi dac jakos rade aha chodze terz na fitness od miesiaca

Gość Kathouska
czesc. mam podobny problem do ciebie.18 lat 156sm wzrostu i.......62kg co ja nie robilam zeby schudnac .pare dni wytrzymalam i koniec.codziennie pokonuje rowerem5 km bo dojezdzam do pociagu.z zamilowanie jezdze 3 rez lub czesciej w tyg na rolkach.najmniej4km i co i nic tyle ze kondycje mam.a tluszczyk zostaje.nie potrafie sie zmobilizowac.moze ma ktos jakis pomysl by mi pomoc.wiem mniej zrec-ale czasami jest ciezko sobie odmowic.moze ktos zna jakas ciekawa diete ktora bede mogla stosowac i nie bedzie ona kolidowala z wielogodzinnym pobytem w szkole.pozdrawiam i prosze o odpowiedzi ps zalatwilam sobie meridie,ale po 9 dniech stosowanie odstawilam ja -czulam sie jak pod wplywem narkotyku-fakt mniej jadlam,wrecz znikomo ,ale moje samopoczucie to zbyt wysoka cena

Gość Kathouska
czesc. mam podobny problem do ciebiekoko69. mam 18 lat 156cm wzrostu i.......62kg co ja nie robilam zeby schudnac.pare dni wytrzymami na diecie i koniec.codziennie pokonuje rowerem5 km bo dojezdzam do pociagu.z zamilowanie jezdze 3 razy lub czesciej w tyg na rolkach.najmniej4km i co i nic tyle ze kondycje mam.a tluszczyk zostaje.nie potrafie sie zmobilizowac.moze ma ktos jakis pomysl by mi pomoc.wiem mniej zrec-ale czasami jest ciezko sobie odmowic.moze ktos zna jakas ciekawa diete ktora bede mogla stosowac i nie bedzie ona kolidowala z wielogodzinnym pobytem w szkole.pozdrawiam i prosze o odpowiedzi ps zalatwilam sobie meridie,ale po 9 dniech stosowanie odstawilam ja -czulam sie jak pod wplywem narkotyku-fakt mniej jadlam,wrecz znikomo ,ale moje samopoczucie to zbyt wysoka cena.

CZEŚĆ Koko69.Dawno mnie nie było ale już jestem.Coś nam nie wychodzi z tą dietą.Ja schudłam do 59,ale teraz przed okresem już mam 2kg.do przodu.Także ....DO DUPY.Teraz jak się zrobiło ciepło to może więcej będę jeździła rowerkiem i takie tam.Idę pod prysznic,jeszcze się odezwę,pa🌼

kurde kiedy ruszy ta waga?/?????????? coraz mniej jesc to jest metoda i cwiczyc cwiczyc cwiczyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jak tam co sie nikt nie odzywa? jak wasza waga moja powoli spada teraz jest 63 kg marzenie 53kg!!!!!!!

hej jak tam odchudzaczki??????????????????u mnie 63 na wadze !!!!!!!!!!!!!!dieta c.d!!!!!!!!!!

Hej,podciągnę Ci topik,bo widzę,że umiera.U mnie 59kg i ni cholery wiecej nie chce zejść.W domu mam remonti myślałam,że coś spadnie,ale gdzie tam,nadrabiam wieczorem,bo ssie mnie niemiłosiernie.Pozdrawiam,pa🌻