Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mania+_

nigdy nie jest tak źle żeby nie mogło być gorzej!

Polecane posty

hej... upsss fajnie,że Jesteś! Ale nie pomyślę tak- bo to tak nie działa przecież. Te doświadczenia nie sprawiają, że jestem coraz silniejsza bo jest dokładnie na odwrót

dejavu czy co ? hmm... chyba juz powinienem pójść spać... wiżu podwójnie ;/

każdy jest inny, ja wiem po sobie, że im więcej mam przeszkód tym bardziej staję się twarda i tym więcej walczę, owszem mam również chwile słabości, ale podnoszę się...............na Ciebie przyjdzie też czas...........z odrobiną-najpierw naszego wsparcia, a potem jeszcze ktoś inny zadba o Ciebie:)

Ja nie zauważyłam dubla:), więc prędzej na mnie czas, zmykam -do jutra...

piszę jeszcze raz bo przed chwilką mnie rozłaczyło:(. Magnolia22--napisałam wcześniej, ze w takim razie wolę być wewnętrznie biedna jak mysz kościelna, bo inaczej jeszcze trochę i zejdę przy tym \"bogaceniu się\" ...upsss-- dziękuję! Ale wiem,że nie będzie dobrze. To nie jest takie moje gadanie-ale tak czuję

nie mozemy na chwile cieszyc sie zyciem?ot tak po prostu?bo jest wiosna, bo sie zakochac mozna, bo jutro niesie tyle nowych mozliwosci i warto zyc!! mozemy tak?

Już mi jest głupio bo w kółko Wy swoje a ja z uporem maniaka swoje. Ale może w końcu zacznę się czegoś od Was uczyć:(. Faktycznie z jednym się zgodzę, po tym co mnie spotkało na pewno doceniłabym szczęscie znacznie bardziej niż wcześniej

słuchaj Maniu ! samo sie nic nie zmieni !!!! musisz zacząć pracować nad tym bo się po prostu zapadasz w sobie ! praca i jeszcze raz praca nad sobą, nie wolno się poddać... każdy człowiek ma siłę alby się wyrwać z takiego stanu do jakiego się doprowadziłaś ! Nie stanie się to dziś jutro za tydzień, !!!! myślisz że ja zawsze taki byłem ???? Trwało to chwilę ale już tam nie wrócę ooo nie ! Uwierz w siebie ! Żyj i ciesz się życiem ! Żyj jakby jutro miał być koniec... nie marnuj czasu. :)

Rozchmurz sie, przeciez szczescie masz w sobie, musisz po prostu chciec zaczac zyc i zrobic to!!!!!!Czego ci brakuje?!?!?Zyjesz, jestes zdrowa, mozesz wszystko.

Gość Beautiful
Bo jestem w wielu miejscach. "Gwiazdy świecą po to, żeby każdy mógł pewnego dnia znaleźć swoją."

Ja juz mam dosc tego narzekania.Ludzie-czego wam brakuje do szczescia?!?!?! Czego?!?!? Jesli ktos jest wiecznie smutny i zdolowany-to jest sam, bo inni od niego uciekaja, to proste.Po co te kompleksy?Nie mozemy lubic samych siebie? Doceniac kazda chwile nawet te smutna?!?!Gdyby ciagle bylo slodko-staloby sie mdlo, ja tam lubie wszystkie barwy zycia, nawet gdy placze-bo to sa moje lzy i moje przezycia i maja sens,

macie 100% rację! wiem, że muszę coś zrobić- ale wszystko jest mi juz obojętne, nie mam ochoty ani siły ale przecież jakoś to będzie bo musi. Masz rację magduska jest wiosna a ja jedno co potrafię to narzekać

Maniu-usmiechaj sie i juz, zyjesz tylko raz.Ja codziennie mowie sobie,ze nigdy nie wolno mi zapominac ze jestem szczesliwa.Niekiedy przyjdzie dol,ale potem znow jestem wariatka.Za to mnie ludzie uwielbiaja!!!!!!

Gość Beautiful
Nikt nie może zabronić nam cieszyć się z życia. A przepraszanie innych że istniejemy mija się z celem.

magduska wiem, że chcesz dobrze- dzięki za to ale nie potrafię sztucznie sie uśmiechac a z drugiej strony strasznie mi przykro,że siedzę tu i piszę ciągle w tym samym smętnym tonie

małe wielkie nieszczęścia potrzebne do szczęścia a od zwykłych rzeczy naucz się spokoju niech te słowa ukołyszą mnie do snu... dobranoc dziewczęta :* dziękuje magnolciu...

Alez maniu-zawsze jest powod do usmiechu, chociazby dlatego,ze zyjesz, ze jestes zdrowa, mozesz mowic chodzic tanczyc szalec.Nikt ci nie da gwiazdki z nieba, ale jak bedziesz zawsze smutna to zostaniesz sama.Wiesz ze ludzie unikaja takich osob,bo kazdy ma swoje problemy.Trzeba otworzyc sie na swiat i na ludzi, pokochac siebie.To,ze piszemy tutaj znaczy,ze cie wspieramy i martwimy sie-a to juz co.

magnolia22 --dzięki, za zrozumienie i cierpliwośc i serce dla mnie! Wszystkim Wam dziękuję najbardziej jak potrafię. Nawet nie wiem jak sie zachować i co napisać bo też chciałabym dać coś z siebie:(

tak- nagrodą- nawet ja nie jestem tak naiwna żeby w to uwierzyć;) kornik79- dobrej nocki

uciekam, zanim zdązę znowu napisać coś dołującego. Nie wiem magduska - tak jakoś sobie ostatnio zakodowałam, magnolia- naprawdę nie to sugerowałam- a jeśli Cie uraziłam to przepraszam-to ostatnia rzecz jakiej chcę!