Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebująca pomocy 21

dziewczyny jak szybko wyszczuplić uda

Polecane posty

-musze powiedziec- zdradz ile ci ubylo cm w udach od tego czasu ;> bo cwiczysz juz 2 tyg jak dobrze licze .A ciekawosc mnie zzera

Gość ann91
robie te cwiczenia 45 minutowe od paru dni i sa rewelacyjne. miesnie sa mocne, tluszczyk znika, naprawde polecam!

Gość musze powiedziec
Monia.. nic mi nie zeszło, ale pewnie dlatego, ze diety nie stosuję. chodziło mi tylko o ujędrnienie, bo miałam taką trzęsącą się galaretę :D mam 51 cm w udzie, tak jak miałam. ostatnio jakoś zaniedbałam, zaczęłam znów wczoraj i zaraz tez się zabieram. po wczorajszym czuję mięśnie

Gość musze powiedziec
kurcze, chyba za dużo jem, albo zbyt kalorycznie, bo jak tylko przestaję ćwiczyć, to dopada mnie ta galareta na udach. z czego to się cholerstwo robi?

Gość funky punky
Uda to najgorsza część ciała większości kobiet... Takie felerne miejsce, gdzie szybciutko widać efekty po zjedzeniu czegoś zakazanego ;-/ Aby nie mieć tej 'galarety' proponuję ćwiczenia, które angażują właśnie nóżki, np. marsz (potrafi zdziałać cuda) i bieg. Słyszałam, że na talię i biodra dobry jest 'krok modelki' (tak to nazwałam ;-) ). Po prostu idąc, starajmy się kręcić biodrami właśnie jak te chude szczapy z wybiegów. Oczywiście, nie musimy aż tak akcentować każdego kolejnego kroku... ;-)

Gość mućka;)
Dziewczyny powiem tak : wzrost 175cm waga 66kg w cyckach(najszersze miejsce ) 99cm talia 71cm (najwęższe miejsce na brzuchu) bioderka w najszerszym miejscu 98 cm , łydka w najszerszym miejscu 38cm no i "nasze" UDO w najszerszym miejscu 57 cm (jedno) . Mam 17 lat jestem wysportowana bo trenuje w klubie lekkoatletycznym i niby powinnam być idealna skoro trenuje 6-7 razy w tygodniu ? A jednak pociesze was nie jestem!! i żadna z tych co trenują nie jest ja mam cellulit i nie wiem jak sie go pozbyć mam rozstępy na pośladkach i troszeczkę pod kośćmi miednicy jak sie zaczyna z przodu udo też mam rozstępy , od tego że jestem dośc rozciągnieta mam rozstępy pod kolanami. także dolna częsć mojego ciała za bardzo mnie nie zadowala owszem mam fajnie wyżeźbione łydki ale co z tego jak wstydze sie pokazać mój tyłek i uda na plazy ? moja wewnętrzna strona ud jest okropna ile ja bym dała za usunięcie tego tłuszczyku nawet nie macie pojęcia... więc powiem wam że to nie jest do końca tak że ćwiczycie i wszystko znika czasami to poprostu jest to przypisane nam genetycznie i niestety musimy się z tym pogodzić ...;/ i poźniej nie płodzić dziewczynek bo będą mieć ten sam problem ;D

Gość milevka
Hej!!! Właśnie ćwiczyłam tymi ćwiczeniami Dumnej z siebie. Po pierwszym razie tak się spociłam, wszystko mnie boli i pójdę się zaraz kąpać ale najpierw napiszę. Jeśli za pierwszym razem już mnie wszystko boli to znaczy że będzie to skuteczne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pozdro :)

Gość Livka23
Hej! Ja również od wczoraj zaczęłam wykonywać ćwiczenia "Dumnej z siebie" i wierzę że za jakieś 3-4 msc. też będę dumna z siebie:p te ćwiczenia są po prostu super!!! Faktycznie od razu można poczuć każdy mięsień ciała, ale chyba o to chodzi:) Ponieważ całe życie byłam wręcz chuda nigdy nie zajmowałam się ćwiczeniami ale byłam dość aktywną osobą teraz od ponad roku siedzę w domu i przytyłam (o zgrozo!!!) 13 kg. na co dzień tego nie zauważałam dopiero gdy nadeszło lato i pora na wszystkie ciuchy mini moja waga wyszła na jaw:( Zacznijmy od tego że pojawił się cellulit na pośladkach i udach do tego tłusty brzuszek no i oczywiście zero jędrności. Rozpoczynam swoją walkę z tymi defektami, ale najgorsze jest to że nie wyobrażam sobie jakiejkolwiek diety więc pewnie będę musiała ćwiczyć 2 razy tyle co osoby które ją stosują... Mimo wszystko mam nadzieję że się uda i życzę wszystkim tego samego. Pozdro Ps; Na stronie modeling pl. są ciekawe i proste ćwiczenia na konkretne partie ciała. wzrost: 170cm waga: 63 kg cel: 50 kg

Gość Rossel
Ćwiczenia jakie m.in. podała 'Dumna z siebie' są dobre ale nie na wyszczuplenie przedewczystkim ud.. takie cwiczenia modeluja i wzmacniaja mieśnie króre stają sie mocniejsze i jeszcze bardziej widozzne niz dotychczas co sprawia że uda wyglądaja jeszcze bardziej 'grubo'. To działa na zasadzie podobnej do tej której uzywają "siłacze". Oni chcą miec duże mięśnie i to właśnie dzieli m.im takim ćwiczeniom wzmacniają je jednocześnie i powiększają . .. o wiele skuteczniejszą metoda jest ta folia, o której wcześniej było wspomniane i oczywiscie spodenki piankowe. Co do ćwiczen na inne partie ciała to nie mam żadnych zastrzeżeń bo rzeczywiście sa skuteczne:)

Zapraszam serdecznie wszystkie Panie do Studia Figury ESTETKA przy ul. Augustiańskiej 34 na krakowskim Kazimierzu. www.estetka.eu, tel. 12 430 05 27 Oferujemy: Urządzenia Vacu Fit - bieżnia [spacer w podciśnieniu] Urządzenie Body Space - bieżnia [bieganie w podciśnieniu] Urządzenie Body Space - rowerek [trening w podciśnieniu] Urządzenia Roll-Shaper - masaż limfatyczny całego ciała Siłownia Vibro Max - platforma wibracyjna Solarium - NOWE LAMPY !!! Tipsy, przedłużanie rzęs Jesteśmy partnerem PROGRAMU BENEFIT MULTISPORT, FIT FLEX, FIT PROFIT.Dzięki temu można uczęszczać do naszego studia fitness dużo taniej lub bez żadnych kosztów.

Gość Krzysia 1982
najszybiej dzięki zabiegowi SPM DIGITAL. Odsyłam do najnowszej URODY z sierpnia - znajdziesz tam opis metody. Uda staną się szczuplejsze już po pierwszzym razie !

Słyszałam, że w Primavera Spa robią fajny zabieg próżniowy, który jest silnie wyszczuplający i likwiduje w znacznym stopniu cellulit. Nie wiem tylko ile to kosztuje i czy trzeba zabieg powtarzać, ale brzmi nieźle chyba nie?

ćwiczenia ćwiczenie i jeszcze raz ćwiczenia. Najlepiej byłoby się zapisać na fitness, czy siłownię. W fitness parku w Warszawie sa zajęcia jędrna pupa - kształtują nie tylko pośladki, ale też uda właśnie. Możesz spróbować. Najważniejsze żeby ćwiczyć regularnie.

to zalezy co chcesz zrobic - jesli uda pokryte sa warstwa tluszczyku ($#%#%%^#!) to najlepiej bedzie schudnac(ja tak mam i to mi poradzila przyjaciolka- instruktorka, mowi ze zadne "miejscowe" cwiczenia i tak nie pomoga), jesli jestes szczupla i po prostu chcesz wyrzezbic miesnie to rzeczywiscie JOGA, pilates sa bardzo dobrym pomyslem, ew zajecia typu body sculp, streching (popatrz na gimnastyczki - maja ladne smukle uda) jesli chodzi o wzmocnienie miesni najlepsze za cwiczenia typu "wypad". tutaj znajdziesz duzo przykladow: http://www.fitnessmagazine.com/workout/thighs/exercises/top-thigh-exercises/ (SWIETNA STRONKA:) koniecznie ja odwiedz!

Gość andreaaaa
ja zawsze jednak bede za domowymi cwiczeniami :)) chodzilam na fir=tness i silownie ale teraz jak zbliza sie jesien to jakos nie moge sie zebrac...wole sobie pocwiczyc w domu. kupilam stepper za 300 zł i moge sobie cwiczyc ile i kiedy chce i w efekcie to wszytsko i tak sie zwraca. jak steppuje to sparwdzam na ktore dokladnie mienie dziala, i tak : talia, uda, lydki, posladki, kolana - wszytsko sie rusza i jak przyspiesze tempo i beda lekkie obroty to juz za miesiac bede miala rzezbe widze fekty moje male cacko :)) http://www.sport-shop.pl/stepper-spokey-z-kolumna-i-twisterem-column-gray-p-1977.html

Gość kasia nyc
Z welasnego doswiadczenia wiem ze jesli chodzi o wypracowanie miesni na udach, bardzo dobry jest rower, ale nie ten stacjonarny. Moge powiedziec ze nawet celulit zniknal. Nie wspomne o brzuchu na ktorym juz prawie nie mam sadelka. Polecam rower. Osobiscie chcialabym wyszczuplic uda dlatego ze mam rozbudowane miesnie na nich. Zaczelam od cwiczen rozciagajacych, planuje zaczac bieganie, moze sie troche wysmukla. zobaczymy

Gość oh yeah .!!!
te cwiczenia sa bOOskie .!! : D ... schudlam 3 cm w tydzien .. "dumna z siebie' jestes spOOko .;d;d;

moze jeszcze jakas inna dziewczyna sie wypowie jak na nia to dzialalo? ja mam zamiar sprobowac bo mysle ze wart:)

Gość Jutka :D
Cześć dziewczyny!! Mi teź zależy na wyszczupleniu nóg i brzuszka :D Zainwestowałam tydzień temu w steper. Ćwiczę na nim codziennie wieczorem 20-25 min(tak żeby spalić 200 kalorii)- włączam sobie fajną muzyczkę lub TV i stepuje :D + dodatkowo robię 50 brzuszków. Wczoraj zamówiłam sobie na allegro twister jak tylko przyjdzie dodam 15 min ćwiczeń na nim do moich codziennych wysiłków hihi ;-) Ponoć twister działa na biodra talię i uda... Tak zastanawiam się czy dodać do swoich wysiłków ćwiczenia "dumnej z siebie" chociaż niektóre. Tylko jak już mówiłam zależy mi na wyszczupleniu nóg, a boje się żeby te moje ćwiczenia ich dodatkowo nie rozbudowały. Co myślicie o tym??

Gość szuszka
Moja znajoma miała robiony focus na nogach w amaya i efekt był natychmiastowy. Byłam z nią zresztą wtedy,ale na focusa się nie zdecydowałam. Sądząc po jej minie nie było to zbyt przyjemne:( Jednak uda miała potem fajne:)

Gość chcę scudnąć
dziewczyny nie mówcie lepiej ..zaczne od jutra tak miałam i co codziennie to samo ,,nie chce mi sie " ale wziełam sie za siebie i ... z 60,5 kg nagle na 50 przez 1 miesiąc tylko ścisła dieta najlepiej jak przy cukrzycy zapoznajcie się zero słodkiego jak masz na nie ochote pomyśl że przed chwilą to zjadłaś działa oraz oczywiście brzuszki i przysiady skłony i najgorsze ... bieganie po schodach ale tylko 40 minut dziennie starcza powodzenia!

Gość Jutka :D
chce schudną.... napisz kochana mniej więcej co jadłaś dziennie :D taki przykładowy jadłospis

Gość Miodula
Hej! Ja jestem już w 8 dniu A6W i dzisiaj zaczynam te ćwiczenia. Za tydzień mam zawody w siatkówke i musze wyszczuplić uda! Mam 7 dni ^^

Gość jbvseuvb
hej, rzeczywiście takie wyniki po tych ćwiczeniach?? planuję dzisiaj zacząć, chciałabym zgubić najwięcej w... dupie...:( uda się co nieco do świąt??

Gość lenka123555
a ile razy w ciągu dnia ćwiczy ć

Gość Udopotwór xD
Dziewczyny pomocy .! mam 164 cm wzrostu 51 kg wagi 50 cm w obwodzie ud ;; (( Jestem załamana pomocy czy te ćwiczenia dają w ogóle jakiś efekt .?

Gość aduss
hej dziewczyny;) ja tez zaczynam cwiczyc, bo w ostatnim czasie bardzo mi sie przytylo, gdzyz okres mi sie spoznil 18 dni i przez te dni caly czas jadlam i teraz wygladam masakrycznie! Jakies rady>?:) Pozdrawiam.