Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mucha*

zaszalałam

Polecane posty

czesc wam :) no skorpiony uparte... sama nim jestem... ale.. z tego co zdazylam go poznac, to rewelacja :) grzeczny kiedy trzeba, szamrmancki kiedy trzeba, i taki sam wariat jak ja :) swietnie sie nam ze soba gada :)

Witam wszystkich bardzo serdecznie wogule się nie przedstawiłam :) najgorsza:P A co do tej różowej narzutki to też wątpie czy to czysta bawełna ale ważne że mi się podoba :P Pogoda nam dopisuje jest świetnie :D. aj em de czołzen łan widziałam te topy z owocami są poprostu fantastyczne:)!!!!!

głupia pogoda ma się zepsuć podobno :( kumpela co bierze slub za tydzień jest w histerii to jest przykre, bo na pogode nie mamy wpływu niestety, mimo, ze inne rzeczy pod kontrolą tez miałam histerię, bo przed moim slubem lało równo 2 tygodnie bez przerwy

Co do tego iż nie mamy wpływu na pogode to się zgadzam Philtonme. W tym jestem calkowicie załamana tyle razy pogoda mi nawaliła że szok. A te prognozy pogody są też do d... raz mówią tak a raz tak. :/

cześć dziewczyny :) a szczególnie skorpionicę :) sama jestem skorpionem i mam córke skoropiona i stwierdzam ,że to naprawde wredne charakterki :) ale chyba jest tez tak ,ze dwa skorpoiny potrafia sie dogadać , chociaz bywa goraco ;) a ja wymysliłam sobie buty :) mam dość czerwonych , wiec wydumałam sobie ,że marza mi sie zielone pep toe , takie trawiaste z czerwona obwódka i czerwona kokardką ...... zainspirował mnie temet z kafe , gdzie dziewczyna nie była pewna połaczenia kolorów ale byłyby fajne ...ech..............

aha........rózowa bluzka z linku mi sie nie podoba wyglada na tandetny materiał

jeeny, tyle mnie tu niebylo ze az wypadlam z obiegu hehehehe... musze nadrobic :) heheh arrakis. skorpiony sa fajne, i baaardzo uczynne dla osob ....ktore lubia :) nie? fajne babki z nas

witajcie:) mnie tez troche tu nie bylo, ale ta pogoda...ahhh :D skorpiona wprawdzie nie znam zadnegoale rpzez cale swoje zycie staram sie uwazac na blizniaki...jestem panna wiec w polaczeniu z blizniakiem nie wychodzi nic dobrego ;) ja szukalam wczoraj butow do rpacy i znalazlam sliczne zlote klapeczki, dzisiaj po nie ide, o ile oj Ł bedzie chcial w ogole wsiasc w samochod, jak sie dowie w jakim celu ;)

ARRAKIS wiem że ma pewnie tandetny materił ale mi się podoba taki styl :P agawarka twój Ł nie lubi zakupów?? :) hehe co ja gadam chyba żaden nie lubi zakupów :)

aniłku :) chyba nie miałas na mysl ,mówiąc ,że lubisz taki styl tego,ze lubisz tandetne materiały ;) bo krój jest OK , ale jak na moje oko to taki materiał nie układa sie jak trzeba .... ale ja mam manię na punkcie materiałów z jakich zrobione sa ubrania i w sklepie pierwsze co to lecę wzrokiem po tkaninach i jak mi sie jakas spodoba o dopiero ogladam ciuch wogóle to nacięłam się kilka razy na zkupy wysyłkowe i zawsze mi sie nie podobał materiał teraz nie kupuje prawie nic bez podotykania :) a skoropiny ....fakt , jak kogos lubią potrafia naprawde pomagac beinteresownie i bez mrugniecia okiem ...ale jak ogos nie lubią ....oooooooooo........to juz totalna jazda ;-wredota maxymalna ...

haha, taka prawa fakt... no ale drogie panie... juz po pogodzie :/ u mnie na pomorzu lipa totalna.. chmury juz od 16 naszly, szykuja sie burze chyba (bo tak w pogodzie mowili)

Nie nie nie, nie chodizło mi o to że lubię tandetne materiały:) chodizło o krój:P nie potrafiłam się wysłowić :P dobra najgorsza jestem:). Ja też nie lubię jak materiał jest zrobiony z byle czego. A pogoda ma się u mnie zmienić jutro ma padać bleeeeee :(

u mnie juz dzis troche kropi :/ bleeeeh i najgorsze ze tak ma byc zrycie do soboty... a na piateks zykowal mi sie fajny dzien... z kimś ciekawym niedawno poznanym :)

u mnie juz dzis chlodniej o 8 stopni, ale bez deszczu, ale w pogodzie mowili, ze moze nawet spasc snieg eeeee od soboty ma byc lepiej, to dobrze (ze względu na ta moją kolezankę i jej slub) a kojarzycie takie t-shirty z ZARY z wizerunkiem gejszy, kilka m-cy temu je sprzedawali?

i po wiośnie.......;( na razie nie lejej , ale .............jakoś tak sie zbiera i ........ najgorsze jest kilka dni ciepełka , po zimie :) jak wskoczę w lekkie rzeczy to tak mi ciężko znowu w kurtki .... a jesienią zazwyczaj nie moge się doczekac kiedy założe kozaki itd......... kupiłam w mango zieloną jedwabna tuinikę :) to troche nawiązuje do teetu materiałów , bo jest cudowny kolor i materiał ,ale........ jak mnie ukochany zobaczył to się załamał ...w sumie wyglada jak wór na kartofle :) i wiem co jest nie tak.....pod szyja jest zbyt dzieacznie uszytu dekold , czy cokolwiek to jest ( w tym wypadku dziura na głowę ) ale po małej przeróbce bedzie ok..mam nadzieję ........ co sie dzieje z człowiekiem jak nie ma w pobliżu zary....ech........

u nas sklep Mango jest jakis dziwaczny tzn. bardzo mi sie podoba ich styl, czesto podobają mi sie rózne ciuchy prezentowane na reklamach, w gazetach lub na ich stronie a jak pójde do sklepu Mango - bieda z nędzą straszne szmaty wiszą na wieszakach jakby do Poznania same resztki albo odrzuty wysyłali nie rozumiem kupuje tam u nich głównie t-shirty bo sa dobrej jakości

nie tylko u Ciebie :) mango to jest dziwaczny sklep i rzeczywiście jak się wchodzi to ...jakby nic nie było ...ale czasem sa ciekawe rzeczy dla mnie to jak na razie namiastka zary ( oba hiszpańskie ) :) to jedyne miejsce gdzie jako tako moge znależć coś innego niz new yorker np. bo reserwed mnie oststnio zalamał - wyglada jak sklep dla wędkarzy z tymi zieleniami khaki .......... hm jeszcze daje radę , ale tam to znowu mnie czasem przytłacza nadmiar szmatek - to jak szukanie igły w stogu siana :) w monnari jest za elegancko , bo chyba wole czasem cos na luzie.........a eleganckich rzeczy zawsze mam w nadmiarze :) morgan -totalna porażka - jakos coraz bardziej mnie zalamuje stylistyka :) promod- tez szukanie i tak w sumie to nie mam się w co ubrac i gdzie :)

popieram Twoją opinie o sklepach new yorker i promod- za duzo napchane monnari - u nas zawsze sa tam poustki totalne - wielki sklep, jeden wieszak na środku i zadnych ludzi, ale może to dlatego, ze te babki sie patrza jak na wroga reserved = sklep dla wędkarzy, dobre :) w ogole to fajny masz pomysł na te buty, bardzo orginalny, myślisz, że gdzies dostaniesz takie czerwono - zielone?

siemanko :) ja tam nie lubie reserved... bezbadziejna jakosc. newyroker... sam smietnik... moze jedna rzecz na 100 mi sie spodoba.. takie te ciuchy dla nastolatek bardziej, co se robia tapete i uwazaja sie za dorosle. i wg mnie te ciuchy sa wogole dla techniawek idealne w hm nooo nic niemozna znalesc, jeden wielki chaos :/ :/ to mnie wkurza chyba najbardziej

ech.........pewnie butów nie znajdę jak zawsze wszedzie sa takie same , a teraz to poza czarnymi jedynie czerowne i panterki ......... a wogóle to super modnych niebieskich rzeczy nie widziałam nigdzie moze poza wyjatkami malutkimi nawet jak wszyscy \"znawcy mody \" trąbią dookoła ,ze koniecznie trzeba miec cos czerwonego , coś szafirowego i coś fioletowego to co ?- gdzie nie pójdę wciąz króluja khaki i brazy i wciąż w minimalistycznych wersjach czyli małe bluzeczki itd.......... niby sklepów od cholery , a jak czegos szukasz super na topie to jest ciężko......... człowiek się naogląda pokazów i takich tam i szuka czegos w podobnym stylu , a tu nic......... jakaś marudna sie robię :) ale nic mnie oststnio nie porusza w sklepach , a szukałam czegos ciekawego do tych cholernych legginsów przecież nie wyskoczę w króciótkiej bluzeczce :) jedyne co znalazłam z \"dużych rzeczy\" to wlaśnie ta zielona w mango i niebieska z czarnym nadrukiem z bawełny -ta ma krój idealny z dodatkową taką jakby szarfą z boku do zawiązania -rozmiar maxmax :)

Gość a może 2
Taranko ?? Lubicie, znacie w ogóle ten sklep ? Niedrogi, a ciuchy niezłe. To nie Re jest sklepem dla wędkarzy - już wcześniej ktoś użył takiego określenia na Kafe, dla sklepu Carry

no fakt, carry nie ma nic specjalnego :/ bez kitu... a tarranko znam, ale szczerze mowiac nigdy tam niewlazilam... jakos wystawa mnie do tego nieprzekonywala

ja nie znam taranko tzn. nazwa mi sie o uszy obiła, ale nigdy tego sklepu nie widziałam i w ogóle nie wiem jaki styl prezentują carry jest beznadziejne! co do new yorkera - ja tam czasem cos fajnego wyszperam, ale trzeba sie natrudzić wśród tych wszystkich szmat poupychanych na wieszakach jakby ktoś ubierał się bezkrytycznie od stóp do głów w NY to nieciekawie by było

taranko to bardziej placowy styl ich urania były do kupienia zazwyaj na targach itd.... w sumie często przechodze obok sklepu taranko i.........moze lekka poprawa , ale ten polski łódzki szlif pozostał ;) w zyciu nic tam nie kupiłam i nie kupię :)

aha...słyszalam juz określenie sklep dla wędkarzy dotyczące carry i dlatego napisałam tak o reserved , bo mam wrażenie ,że chca im dorównac praktycznościa kolorów i krojów wszystko jest tak zupełnie zwyczjne ,że.......no po prostu nie lubie tak :)

carry = reserved, taka prawda z tymze w carry same ciuchy \"weekendowe\", a w reserved jakby 2 kolekcje, 1 jakby elegantsza a druga mniej ostatno kupilam tam elegancka sukienke i sweterek mozna dostac tez fajne ciuszki dla dzieci studiowalam kiedys w Lodzi :)

wednesday, na pomorzu chmury?? kurcze, a my wybieramy sie na majowy weekend wlasnie nad morze, tzn w sumie na pomorze zachodnie ;) u nas w reserved sa same jakies odpadki, wszystko pogniecione i kiepskiej jakosci, moze uwazaja ze jak mniejsz emiasteczko to moga rzucic byle ochlap :/

eee, ale od soboty ma sie juz poprawiac. piatek ma byc najgorszy :/ na majowy weekend ma byc slonce z chmurkami bialymi...a pozniej juz o nieeebo lepiej.. no ale w pogodzie wiadomo jak jest... ja codziennie ogladam pogode, normalnie jestem maniaczka! bo jzu sie niemoge doczekac tego prawdziwego ciepelka :)