Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Mucha*

zaszalałam

Polecane posty

legalna blondynko - zazdroszczę Ci :) znać takiego człowieka to jest coś :) ciekawe czy potrafiłabym z nim rozmawiać , czy onieśmieliłby mnie maksymalnie dla mnie to ideał intelektu tylko czasem nie wiem kto bardziej Lem czy Huberath opowiedz o nim

wiesz, ze jest fizykiem? Zajmuje sie NMR, czyli magnetycznym rezonansem jadrowym na UJ. Coz, ja uwielbiam tego goscia. Jest bardzo bezposredni, bardzo przyjazny dla studentow, no i moja praca byla wycyzelowana literacko na dziesiata strone :) Bardzo mi go brakowalo, jako szefa, gdy wyjechalam tutaj robic doktorat. Brakowalo mi takiego personalnego kontaktu z szefem, glebokich dyskusji, o zyciu, o Bogu, o nauce :) Ciezko sie z nim dyskutuje, bo jest tak oczytany, ze kazdy oponent wysiada. :) Ale rownoczesnie nie wywyzsza sie ani troche, ze studentami jest na \"Ty\", ma swietne poczucie humoru. Jest dobrym czlowiekiem. Ufff, ale laurke wypisalam :) Hubert, choc i czytaj :)

witam:) ARRAKIS- pisalas cos o rurkach w americanosie za 200 zl- sa bardzo zwezane na dole?? kurcze jak dotad udalo mi sie kupic tylko dwie pary rurek mocno ociskajacych kostki , reszta niestety ma prosta nogawke :( podobaja mi sie te nowe w big starze, ale musze czekac na wyplate do niedzieli ;) ooo widze, ze nie tylko ja wymyslam sobie ciuchy, ktorych chyba nigdzie nie dostane ;) marza mi sie jasne rurki z dzinsu, ale zeszlam wszystkie sklepy i nie ma tak jasnych, jak chce :/ tak samo jak najwieksza torba, jaka tylko moglabym dostac w sklepie- wszystkie sa srednio duze. Jesli chodzi o Niemcow, to sa totalnymi bezgusciami, mieszkam w przygranicznym miescie i ze wzgledu na swoj nalog przechadzam sie na zakupy z 2 razy w tygodniu. w niemczech jest naprawde duzo fajnych ciuchow, w h&m czy np w orsayu, ale niemki kompletnie nie potrafia sie ubrac... oprocz h&m i orsaya reszta sklepow ma zaopatrzenie takie, jak gusta niemek, czyli bez komentarza;) a ja juz w poniedzialek wybieram sie na zakupy...nie moge sie doczekac ;) pozdrawiam i milego dzionka :*

agrawerka -----> wiem o czym mówisz, ja ma tak czesto, ze jak sobie uroje jakigos ciuch, którego bym chciałam miec to potem chodzę i chodzę i nigdzie takiego nie ma dlatego się wzięłam za projektowanie, szyje moja mama do slubu sobie kiecke zaprojektowałam :) ale tylko cywilny bralismy uciekam, do jutra dziewczynki

o czym toczyla sie rozmowa? troche mnie slonce zagrzalo hehehe nie ma mnie w domu, ale jest gites. ;)

ze spa nic nie wyszło :-O przyjechało moje Kochanie i siedzieliśmy dłuuugo razem :) później szybki prysznic i spanko.dzisiaj za to mam wolne popołudnie i będę się rozpieszczać do woli!

my chcemy jechac do Rogalina, pokazać synkowi dąb, bo ostatnio zaczął interesowac sie drzewami :)

siemanko :) wczoraj mielismy na pomorzu niezly wiatr :/ tzn w porownaniu do tych ostatnich slonecznych dni- byl chlodny :/ moze dzis bedzie ladniej :) a oprocz tego wczroaj se troche opiwkowalismy z ekipą na swiezym powietrzu. jeeeny jak fajnie bylo. poczulam pierwszy powiem prawdziwej wiosny- siedzisz na laweczce w parku nad rzeka, na stalej miejscowce, slonko swieci, czyste niebo, cieplutko :) aaah lubie takie klimaty \"grilowe\" hehehe

WITAM PANIE :) internet to jednak wielka rzecz :) nie przypuszałam ,że na topiku o kupowaniu spotkam uczennice mojego idola :) sam fakt fizyki wzbudza u mnie szacunek :) przez chwile przesraszyłam sie co bedzie jak legalna blondynka napisze ,że Huberat to niemiły gośc i ma focha itd, a tak.moge go sobie uwelbiać dalej za jego cudowny mózg :) wracając do szmatek - moje americanosy nie sa obcisłe na kostkach tylko zwyczajnie wąskie , bez streczu czy czegoś tam

czesc :) mi do dzieci jescze daleko. tzn.. mam ponad 20 lat ale jakos mi sie niespieszy do dzieci jescze :)

kurcze ja stara baba jestem moja córka ma 11 :) a w dodatku mam synka-siostrzeńca 16 letniego :) czasem jak z nimi gdzieś ide to sie staro czuje z takimi dużymi dzieciakami :)

mój chce zostać kierowcą - ale autobusu :) zawsze chciałam miec dziewczynkę teraz mam zmasowany atak z dwóch stron - i mąz i synek naciskają na mnie, zebym sie rozmnozyła (synek mazy o rodzeństwie \"bo wszyscy w szkole mają a ja nie\", a mąz pod wpływem ostatniech wydarzeń w rodzinie tzn narodzin aż 6 dzieciaków w ciągu 3 lat!!!!) cóż, kiedy ja nie jestem do tego entuzjastycznie nastawiona ciągle mówię \"za 5 lat\" ;) a czas leci chciałabym, zeby ktoś mi dał gwarancję, że wyjdzie dziewczyneczka, bo z 3 chłopami w domu to bym zwariowała

witaj Arrakis, spoko, fochy tez ma, jak kazdy. Ma swoje \"lubie i nie lubie\" i tez zdarzalo mi sie na niego psioczyc. Ale generalnie wspolpracowalo nam sie swietnie, polubilismy sie, mimo odmiennych pogladow ;) to tez czynilo relacje ciekawsza :) najwazniejsze, ze byla jakas relacja. Moj niemiecki szef jest takim profesjonalista, ktorego moje poglady na sprawy pozanaukowe w ogole nie interesuja... philtonme, moja corka wciaz pyta,kiedy bede miala taki duzy brzuszek z dzidziusiem, bo ona chce siostrzyczke... najgorsze, ze ja tez chce drugiego szkraba (niech mi tylko ktos da gwarancje, ze wyjdzie chlopiec ;) ), tylko moment jest bardzo, bardzo niesprzyjajacy.

wszyscy na okolo rodzą dziewczynki, tylko ja wyprodukowałam chłopca, pierwszego od wielu lat podobno musi być odpowiedni dzien w cyklu, czy coś ale nie pamiętam dokładnie jak to ma być ze dziewczynki to z długowiecznych plemników a chłopcy z szybkich ale szybko ginących

moja córka dostała w prezencie gotowego starszego brata bez mojego brzucha :)