Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anizeeee17

skate dziewczyna!

Polecane posty

ten styl jest lansem to prawda,ale mysle ze glownie w gimnazjum:P choc nie da sie ukryc,ze wyglada efektownie rowniez i w starszym wieku:) tak...filmowo;)

Gość DskStory
A jakie buty proponujecie na zimę? :)

Gość PsyCHoRAAAAAP
Adidasy XD

Gość KamaCsW
Lubie ubierac sie szeroko i kocham to, kocham hip hop itd. Ale pochodze z niezbyt duzego miasta i caly czas slysze za plecammi "chlpoczyca", "zobacz jaka typiara chodzi w meskich rzeczach" od lasek majacych w glowie pustki i goniace za moda. Czasamii nie moge ze smiechu jak idzie grupka takich lasek i wiekszosc jest tak samo ubrana lub maja takie same kozaki. A chlopacy krzyczacy za mna "o zoba jaki koles....nie to kolesiowa". Nie nawidze czegos takiego bo to oznacza ze moje miasto jest bardzo malo tolerancyjne. Mam własnych przyjaciół, znajomych, ktorzy wiedza jaka jestem a innym h.j w d.pe Ej jesli moge miec do was prosbe jesli macie jakies fajne ciuszki na widoku dajcie linki lub wogole dajcie znac o czyms najbardziej spodnie mnie interesuja ale moga byc rowniez dodatki i inne czesci garderoby peace all

Gość nie wazne kto ja
ja mam 16 lat...i czasami ubieram szerokie spodnie szersza bluze i czapeczke na bok...i czasami jak pannienka...moim zdanie to jest zarabisty styl...i niech paniusie sie nie wypowiadaja na ten temat...

Gość sKatee.. xD rLz
ja nie mogee :/ każdy ma chyba swój styl ubioruu nie uważacie :| jak wam sie niee podoba jak laska ubiera sie jak skate to sie nie patrzciee :] ja jestem skatem i kazdemu sie podoba nawet ze jestem laską .. walii mnie opinia innych ważee ze mi z tym dobrzee .. i popieram laski któree sie ubierają w tym styluu niż jakieś emoo czy matal itp. !!

Gość Alex221
Kurcze,dziewczyny! Ubieracie sie przecież dla siebie, nie? jak Wam sie podoba, ja tam ubieram sie jak chce,kocham skate,ale nie przesadzam z tym,ubieram sie na pewno oryginalnie,uważam ze człowiek poprzez ubiór wyraża samego siebie,mam w du.ie co mówią o tym inni,a jak widzę że sie ludzie na mnie gapia,albo ze robią jakieś dziwne,krzywe miny,to jestem zaje..scie zadowolona,i dumna, bo przynajmniej nie wyglądam jak 3/4 społeczeństwa... na prawdę bądźmy z tego dumne ze mamy ten dar, jakim jest nasz własny styl, bo naprawdę mało kto w dzisiejszych czasach jeszcze go ma... i jedna rada: Nikomu się nie dajcie,nie patrzcie na innych,nie podrabiajcie stylu itp no i na koniec moje motto życiowe:"Bo życie jest za krótkie,by udawać kogoś innego..." Pozdro!:*

Gość Alex221
Sorry,podalam zlego meila,ten juz jest dobry^^

Gość DskStory
Ta gdyby ten e-mai l kogoś interesowal ;] ... z niektórych Waszych notek chce mi się śmiać, bo najpierw piszecie jedno, a dalszej czesci zaprzeczacie temu co napisaliście... zacytuję : "każdy ma chyba swój styl ubioruu nie uważacie" i dalsza część zaprzeczająca :" i popieram laski któree sie ubierają w tym styluu niż jakieś emoo czy matal itp. !!" Każdy ma swój styl i nie zależy go za to ganić ;/ Mówi się o tolerancji, ale jakoś jej nie widać... Zacytuję jeszce jedno :".i niech paniusie sie nie wypowiadaja na ten temat...", więc ja uważam: niech się wypowiadają ;] Każdy ma prawo do własnego zdania i nikt im nie zabroni.. zreszt awystraczy poczytać komentarze na tym forum i zobaczymy , że tutaj te laski są pojeżdżane...

Gość Alex221
oj no xD chcialam zeby mi na dobry przyszlo powiadomienie o nowych postach:P a wiec tak,zgadzam sie calkowicie z DskStory... ja w swojej wypowiedzi nie objezdzalam ludzi emo czy metali,sama mam mnóstwo znajomych metali,i mi to nie przeszkadza ze sie tak ubieraja,a wrecz przeciwnie bardzo sie ciesze ze mimo tylu objazdów dalej sa soba,bo na prawde tyle ludzi ich objezdza ze szok,pozabijałabym wszystkich,gdybym mogła... Kazdy ubiera sie jak chce,moze miec nawet styl ogórka,chodzic sobie w kostiumie tego warzywa na codzien,jego sprawa...:) Fajnie ze na swiecie jest oryginalnosc,i ze ludzi tacy chca byc. Beznadziejnie by bylo jakby szlo sie ulica i kazdy byl by tak samo ubrany,nikt sie nie odrózniał,bez zadnego stylu,tylko w jednakowe kostiumy...;/! Ni wiem co Wam przeszkadza w innych,nawet tych dziwnych stylach.Tak jak powiedzialam wczesniej to na prawde jest dar ze ubieramy sie jak chcemy,nie patrzac na innych opinie na nasz temat.A takie style które gonią za modą np EMO,stalo sie popularnenie nie tak dawno temu,jest moze i tandetne,kazdy ubiera sie podobnie do innych Emo,ale to tez ich własna sprawa,tak chca i niech tak sie ubieraja.. kurna co Wam to zalezy..? Zajmijcie sie kazda soba,a nie objezdzacie ludzi którzy ubieraja sie inaczej niż Wy...

Gość emateues
mi się bardzo podoba jak dziewczyna się ubiera w luźne ciuchy. każdy ma swoje gusta.

Gość iza p
Szczeże mi sie podoba. Nie wszyscy muszą się ubierać na modzie ten jebany punk/emo wszyscy teraz rurki i plują na tych co się na skate/hip-hop ubierają ja tak chodzę spodnie luźne bluzeczka normalna i możecie mi naskoczyć bo ja się nie zmiennie pier*** zdanie tych którym się to nie podoba.;]]Dziękuje.

Gość MiKusIIIIA xD
moim zdaniek taki styl est eksta sama chce sie tak ubierac heh bardzo mi sie ten styl podoba...

Gość KamaCSW
wszyscy w necie piszecie że ten styl wam się podoba i wo gule a jak jest serio? Nie jesteście czasem emo ani punk? Nie gonicie za moda nie kumam czegoś takiego jak bardzo mi się podoba sama chcę. Chcieć to moc i co boisz sie ze będziesz krytykowana za styl... i tak każdy z nas jest. Czasami warto się zastanowić czego naprawdę się chce, chcesz być jedną z wielu ale nie krytykowaną przez innych czy wyróżniać się na każdym kroku ale mieć własne zdanie własny styl którego nikt nie podrobi?

Gość deeeee
hm. a ja napiszę tak. słucham tylko polskiego rapu i zyję kulturą hiphop! ubieram sie normalnie, nigdy nie robiłam z siebie skate i raczej nie będe robiła. Choć baaardzo lubię buty w tym stylu, są najwygodniejsze i już! Jeśli chodzi o duże bluzy, to tez jestem na tak! Nawet ostatnio kupiłam sobie męską Diila :). Chodzę w niej i jak to ktoś już wcześniej napisał... widać i czuc od razu od mnie ten klimat, nigdy nie na pokaz! Po prostu mam swoje zasady. Co do dziewczyn, ktore uwazaja się za skate i mozliwe ze i takie są - nie mam nic, a nawet czuje respekt gdy taką widzę na mieście. "Znasz ten styl, wiesz jak wyglądam, spodnie nisko a na bluzie bomba." z fartem ;)

Gość Alex221
dokładnie^^

Gość guciO.
jo jo . ! dawno mnie nie było ale już jestem . ; dd jak na taki czas to mało tu było pisane i ciągle to samo . " jestem skate , podobają mi sie luźne ciuchy .. itd. " spoko . ;p ^ ej mam pytanie do Alex221 . Ile ty masz lat dziewczyno . ?

Gość Alex221
za 5 miesiecy mi 18stka stuknie,a co?

Gość Lipek xD
Według mnie ten styl jest poprostu zaje..sty!! Nie ubieram sie tak ale mam zamiar zacząć!! Ale każdy moze mieć swoje zdanie na ten temat tyle, ze nie powinnien komętowac tego w ten sposub.. ; //

Gość Lipek95
Od niedawna zaczełam sie interesować tym stylem :) Cchialabym sie zacząć tak ubierać, ale mam problem ze znalezieniem skejtów dla dziewczyny!! Może ktoś by mi pomugł??

Gość eiya
Lipek95 co to skejty dla dziewczyny? jak co to luzackich ciuchow a jakc chesz takie ciuchy patrz w skateshopach, badz w croopie.

Gość KamaCSW
Lipek jak chcesz chodzić serio szerzej niż inni to kupuj męskie ciuchy tylko takie rozmiary jak S,M i będzie prawi jak damskie tylko ze dla skate. Mam szerokie męskie dresy i wszystkim się podobają i nikt nie mówi z moich znajomych ze męskie i ogólnie.

Gość monisiaf33
A co myslicie o skeytówkach w rurkach??

Gość Alex221
Jak sie sama sobie podobasz w nich to je noś!!! Skate dla dziewczyn nie jest z góry wykreowany,kazdy może inaczej postrzegać ten styl a tak btw to mnósto dziewczyn chodzi w rurkach,bo jest im po prostu łatwiej skakać na desce;P