Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAŁA 22

Gdzie Ci Ludzie Się Poznają???

Polecane posty

A mnie ciężko określić, czy to ja zeskoczyłam z ostatniego kwiatka czy kwiatek ze mnie ;) Chyba jakoś tak jednocześnie ;) ;) A działo się to ponad pół roku temu :o :o

Gość zaraz gadaj...
teraz wiosna, łatwiej Ci będzie, jak się łąki kwiatami obsypą:):)

Dreamer>> trochę cierpliwości, niektóre kwiatki piękniej pachną niż inne, a na takie warto jest poczekać ;) ;) Ja często trafiam na chwasty :o :o Ale nie tracę nadziei :D

Gość zaraz gadaj...
nie ma się co spieszyć, wszystko w swoim czasie:)

No w moim przypadku to się tak jakoś \"rozkwiatkowaliśmy\". Chociaż to kwiatek żeński miała odwagę podjąć męską decyzję :P

Pośpiech nigdy nie jest dobrym doradcą ;) ;) A już w sprawach uczuć na pewno nie ;) Dreamer>> czyli to kwiatek żeński podjęła męską decyzję?? A cóż się stało z kwiatkiem męskim?? ;) ;)

Gość zaraz gadaj ...
czasami tak jest, że życie szykuje nam coś innego. może lepszego...........więć nie ma się co łamać:)

To jakiś mało męski ten kwiatek męski ;) ;) Czyżby zawsze był taki niezdecydowany?? ;) ;) Zaraz...>> ja tak właśnie uważam, że żeby trafić na swojego kwiatka trzeba wcześniej wyrwać trochę chwastów ;) ;)

Nie zawsze. Ale bardzo przyzwyczaja się do ludzi. Zresztą nie tylko do ludzi. Jakieś takie to było pogmatwane w jego kwiatkowej głowie.

Dreamer podoba mi sie Twoje podejscie:) zamierzam zaczac \"pracowac\" nad soba, ale to takie trudne kiedy kompletnie sie w siebie nie wierzy, uwaza za osobe malointeresujaca, jak zazcac robic te malutkie kroczki...

Gość zaraz gadaj ...
byle ostrożnie i w rkawiczkach, żeby się za bardzo nie spażyć:P

Gość MAŁA 22
WROCIŁAM:):) *pussykotka* siwte słowa z tymi chwastami:):)

Hmm, nie wiem jak robić - nie znam takiego jakiegoś sposobu. Ale ja zauważyłem po \"patrzeniu w oczy\" - jeszcze kilka miesięcy temu miałem problemy z kontaktem wzrokowym - pare razy postanawiałem, że będę \"utrzymywał\", ale się nie udawało, było jakoś tak bardzo niekomfortowe. Aż nagle, pewnego dnia, idąc sobie przez miasto wpadłem na pomysł, że to ja będę próbował łapać kontakt wzrokowy z mijanymi kobietami - na zasadzie takiej trochę zabawy. I zaczęło się udawać. Podobało mi się to. Myślałem, że to będzie powoli powoli - bo jak się kogoś tylko mija, to się jakoś tak łatwiej odważyć. A drugiego dnia tej zabawy zacząłem już \"łapać\" kiedy jakaś kobieta stoi i ja stoję (wcześniej przerażające). I też się udało. Ostatnio byłem u optyka - okulisty i w rejestracji dziewczyna miała takie fajne zielonkawe oczy - ona mówiła, a ja w nie patrzyłem - wcześniej nie do pomyślenia. Tak jakby pękła bańka mydlana. I tak to chyba działa. To był taki mały kroczek. :) (Jutro idę pytać zielonkawooką czy jakieś wolne miejsce do okulisty się nie zrobiło :P) I GOOOOOL!!!!!!!!!!!! Manchester United :)

Mała>> a gdzie Ty się podziewalaś, jak Cię nie było?? ;) ;) Dreamer>> dobrze ze nie zawsze ;) ;) Bo szybkie decyzje to zwykle męski atrybut ;) ;) Kobiety lubię wszystko godzinami roztrząsać i analizować ;) ;) Ja tez się szybko przywiązuję do ludzi, niestety :o :o Zaraz>> mam nadzieję że nie będziesz miał nic przeciwko, jeśli Cię poprawię ;) spaRZyć* :D :D :D I nie myśl, że jestem złośliwa i lubię wytykać błędy. Po prostu jestem maniaczką ortograficzną, ale nie oceniam ludzi na podstawie ich ortografii ;) ;)

z kontaktem wzrokowym oj mam wielki problem, czuje sie tka jak pisales niekomfortowo, tak jakbym miala sie zaraz cala czerwona zrobic:) moze warto sprobowac popatrzec komus w oczy:))

Spróbuj - idziesz - \"namierzasz\" kogoś idącego z naprzeciwka - wpatrujesz się w niego - i jak jesteś na tyle już blisko patrzysz czy \"załapał\" - a wtedy różnie - czasem udaje się tak \"soczyście\" długo, dopóki się go nie minie.

Gość zaraz gadaj ...
pewnie, że się nie gniewam:) zrobiłabym to wcześniej, ale poszło w eter:)

Ja akurat z kontaktem wzrokowym nie mam problemu :D Ale staram sie w niektórych sytuacjach nie patrzeć za duzo w oczy, bo wtedy facet sobie myśli nie wiadomo co ;) ;) [a raczej-wiadomo co :P ]

brzmi fajnie:) tylko ja mam o sobie takie zdanie, ze od razu sobie mysle, ze tamta osoba sobie pomysli co ona sie tak gapi (taka beznadziejna, jak w ogole smie;)

Olalee>> to raczej świadczy o kimś pozytywnie ;) przynajmniej moim zdaniem ;) ;) Jeśli ktoś ma odwagę popatrzeć mi prosto w oczy to od razu w nich zyskuje :D :D

\"olalee\" - ja wcześniej miałem dokładnie tak samo. Traktuj to jako zabawę, grę - na początku. Weź sobie stałą jakąś trasę, którą często przemierzasz i licz sobie ile się udało podczas przejścia - i zapamiętuj jaki masz rekord :)

no jakby tak pomyslec, to masz racje w tym co mowisz:) moze ja tak mam bo nie wiem moze mysle otmy kontakcie wzrokowym typowo jako sposob podrywania;)

Ale właśnie teraz zauważam, że to jest bardzo neutralna, \"niezagrażająca\" forma - przecież mnie nikt nie nakrzyczy, że się patrzę. A wcześniej jakby się tego bałem.