Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska_bestia

FARBY LOREAL - Porady przeniesione z recenzji

Polecane posty

Droga majrel pytalam ciebie o rade jakies dwa miesiace temu posluchalam i farbowalam wlosy farba 7.32 z alfa (2x) kolor wychodzi mi jednolity odrost +konce (woda 9%) . Teraz przychodze po raz drugi po rade chcialam jednak kolor zmienic na cos mniej "rudego" bardziej czekoladowego i moje pytanie czy jesli teraz pofarbuje kolorem 7.53 z alfy wyjdzie on duzo ciemniej niz ten 7.32? i czy farbujac jakis czas kolorem 7.53 bede mogla jeszcze jedys bez problemu bez uzycia rozjasniacza wrocic do tego 7.32?

Gość blablaśka
łoooo matko, jaka sraczka na głowie, typowo orzechowy jasny braz. dobrze ze nie kupiłam tej faby, bo majrel mi radziła :/Pisała, że naturlany kolorek :-o

Blablanska po pierwsze jesli choc troche poczytalas o farbowaniu wloso to wiesz ze kolor wyjsciowy zalezy od podkladu takze u ciebie kolor pewnie wyjdzie inaczej. Po drugie link nie byl adresowany do ciebie i prosze o nie porownywanie,moich wlosow do odchodow ludzkich i nie tylko. Kultury w sobie trzeba troche miec

do szafencja - znowu ktoś podszywa sie pod mojego nicka- starsznie przepraszam ale to nie ja , w zwiazku z tym chyba juz odejde z tego forum bo robi sie niefajnie, jak mozna pod mego nicka ktory byl zastrzeżony się podszywać, a jednak ktos się włamał wiec POWODZENIA dziewczyny

Gość Tak bredzą, bo tak jedzą...:)
Przecież widać że to nie jest Twój nick tylko ktoś wpidał duże "I" zamiast l przypatrz się.

Gość blablaśka
No na jasnym blondzie zapewne efekt bedzie podbny, ablo gorszy.

Gość do majrel !!!!
WRACAJ BO WIDAĆ ŻE TO PODSZYW. DOKŁADNIE WIDAĆ I ZAMIAST L

Gość maireI
Majrel, tak jestem podszywem, przyznaje się. widziałaś że ten nick został załozny dawno, ale nikt z niego nie korzytał. Nie odchodź, a ja oddam ci to drugie konto i juz nikt sie pod ciebie nie podszyje. Przepraszam.

Gość maireI
oddam ci to konto, napisz gdzie moge ci podac hasło to to zrobie, bo tutaj ktos sie włamie.

OGŁOSZENIE !!!!! TO NIE BYŁA MAJREL, TYLKO JA PODSZYW. MAJREL TO FAJNA DZIEWCZYNA I NIE NAPISAŁABY TAKICH BZDUR.

te dwie ostatnie wypowiedzi nie są moje a nick jest identyczny i na czarno , ten z i jest na pomaranczowo i to akurat nie ja, ale ten na czarno niczym sie nie różni i to nie ja piszę, przykre a cóż zrobić

do szafencja - jesli ta mieszanka jest za ciepła to uzyj 10.21 wychodzi jak bezowy blond i nie ejst az taki jasny i chlodny jak na testerku

blablaśka czy to w ogole wiesz o istnieniu czegos takiego jak probnik kolorow??? Gdybys proszac o rade majrel chociaz spojrzala na probnik z koloru 7.32 to wiedzialabys ze jest to raczej jasny braz niz blond zreszta jak wiekszosc kolorow z poziomu 7. Rada majrel ktora dala mi dwa miesiace temu odnosnie tego koloru byla w 100% trafiona potrafila na odleglosc dobrac dla mnie kolor czego nie zrobila fryzjerka ktora namacalnie widziala moje wlosy , przyszlam z naturalnymi wlosami poziom okolo 2 poprosilam o jasny /sredni braz wyszlam z poziomem 5 ktory u mnie dalej wygladal jak czarny na chyba ze mialam slonce we wlosach wtedy cos sie tam na brazowo mieniło. Nikt nawet zmiany koloru nie zauwazyl. Dzieki majrel w koncu mam brazowe wlosy nie czarne z poswiata ale BRĄZOWE.

do agatta58 - ten kolorek osobiscie mi sie podoba ale jaki chcesz miec teraz???

Gość blablaśka
agatta58-Jaka ty jesteś śmieszna. Pytając o radę profesjonalistkę, zdaję się całkowicie na jej sugestię odnośnie farbowania. skoro pytałam jaki kolorek rzucić na włosy blond, żeby wrócić do swojego koloru, wkleiłam zdjęcie mojej natury, i majrel mi napisała, że to właśnie takim uzyskam dany efekt, to co gdzie mam sprawdzać ? Przecież nawet gdybym zerkała 5 godzin na próbnik to nic by mi to nie dało, bo tyo fryzjerka zna jakiego efektu można się spodziewać po danej farbie. Dlatego napisałam, że nie chiałabym mieć takiej sraki jaka masz ty na włosach i cieszę się że nie kupiłam jeszcze tej farby. I przcież nie mam tutaj żadnych pretnsji do majrel, ale sugerując się Twoją fotą, farby nie kupię i choć zdaję soboe sparwę z tego że efekt może być całkiem inny to zdecydowanie to co widze u Ciebie zniechęciło mnie do zakupu.

majrel myslalam nad 7.53 z alfy pisalam strone wczesniej ale zamieszanie sie zrobilo :) chcialam zeby odcien byl bardziej czekoladowy rowniez w mocno sztucznym swietle niz "rudy" . Pytalam tez czy farbujac teraz tym 7.53 bede mogla za jakis czas bez rozjasniania włosow bez problemu wrocic do 7.32?

blablaśka czyli uwazaz ze kolor farby na moch wlosach z poziomu 2! wyjdzie u ciebie tak samo gdzie twoja natura to poziom 7! Gratuluje braku wyobraźni !

Gość blablaśka
Co ty kobieto bredziesz ? czy ja piszę do człowieka myślącego czy do jakiejś idiotki ?

Gość że tak zapytam :)
agatta a ty co na czarne włosy położyłas 7.32 i masz taki efekt ? :)

Blablaska Prośba o kulturalne zachowanie nie zrobiła na ciebie żadnego wrażenia widać słowo KULTURA jest ci zupełnie obce . Dobre jest to ze tym stwierdzeniem obrażasz sama siebie i wystawiasz swoja wizytówke własnej osoby na forum publicznym.

Gość blablaśka
Własnie wyobrźnia mi podpowida, że jak położę ten kolor na włosy prztrawione blondem to wyjdzie wielka sraka i zapewne kolor będzie się wypłukiwał na potęge. Przecież ten kolor wychodzi jak orzechowy braz, więc jakim cudem miałby mi wyjsc, chlodny ciemny blond. Przcież nie kładłaś farby na włosy na poziomie 2 :/ przecież musiałas je zdekoloryzować wcześniej, więc nie pleć od rzeczy.

Gość blablaśka
weź ty mnie kultury dzieczyno nie ucz i zastanów się co piszesz, następnym razem.

do ze tak zapytam - nie :) mialam juz wlosy rozjanione potem znowu farbowane przed rada majrel opisalam jej cala historie moich wlosow i dzieki temu otrzymalam kolor taki jaki chcialam :)

Gość blablaśka
Więc nie kładłaś tej farby na włosy z poziomu 2 :) bo przecież nic by ci kobiecinko nie wyszło. Sama nie wiesz co pleciesz.

blablaska spojrz jeszcze raz na zdjecie moich wlosow czy widzisz roznice miedzy gora a dolem?? Nie sa jednokolorowe . Wlosy rozjasnialam jakies 4 miesiace temu ale akurat tej farby nie kladlam na rozjasnione tylko juz farbowane wielkokrotnie innymi farbami . Odrostu juz nigdy nie rozjasniam klade sama farbe z oxy 9 % kolor mam jednolity.

Gość blablaśka
Kto się pde mnie podszywa ? Czy tutaj każdy pod każdego się podszywa ?