Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błękittek

Dziewczynki mundurowe i nie tylko

Polecane posty

u mnie wszystko ok,chłop marnotrawny powrócił na łono rodziny,nie pije,nie szwęda sie pomaga mi bardzo w domu i przy dzieciach, zmienił sie nie do poznania,wszystko robimy razem,dogadujemy sie,nie sprzeczamy :), dziewczynki zyczę wszystkim takiego zwiazku,a było juz tak źle........ kocham go i moje dziewczynki,dajcie e-maila lub gg to wyśle wam moje gwiazdeczki i swoje zdjecie też :) Appache 🌻 pisz mi szybciutko co u ciebie a jak nie mozesz ty , to niech Bartek napisze :),jesteśmy mu bardzo wdzięczne za wiadomości od ciebie,i to jeszcze takie wiadomości,życze ci dużo siły i wiary,bo my w ciebie wierzymy, buziaczki ode mnie i moich dziewczynek trzymaj sie 👄

Cześć, Kwiatuszki! Nie wiem jak Wam, ale mnie już dziela się świąteczny nastrój.. :) W parcy już ubrałam choinkę ;) Milagro 🌼 , Kochana, zwolnij trochę, bo w ten sposób można się nabawić wrzodów na żołądku ;) Wyjazd służbowy...Super! A dokąd jedziesz? Na pół roku??!!! Mam nadzieję, że tam mają internet? :) A kanapki z łososiem... mmmm...miodzio :) Moje Szczęście robi fantastycznego łososia pieczonego :) Oliwia 🌼 Bardzo się cieszę Twoim szczęściem. Świetnie, że facet zrozumiał co traci. Dziewczynki pewnie szczęśliwe... :) Naprawdę super! Dziewczynki, piszcie proszę co u Was słychać. Kwiatuszek i inne nam się coś zawieruszyły, ale być może się odnajdą :) Życzę Wam równie świątecznego nastroju. Całuski!

cześć elf13 🌻 prezencik ode mnie widziałaś??????????? jak nie toszybciutko wchodź,link podałam wyżej .... :P :P :P :P

dziewczynki gdzie wy sie podziewacie??????????????? szybciutko tu wracać,ja czekam na was.... :(

Melduje sie! Mam chwilowo troche wolnego od pracy ,wiec staram sie zalatwic wszystkie zalegle sprawy i nadrobic ciut na przyszlosc;) W przyszlym tygodniu oddalam sie na chwile na urlop poza nasz piekny kraj,wiec atmosfera swiateczna dopadnie mnie pewnie gdzies dzien przed:D. Stad tez ograniczony czas w dostepie do kompa. Pozdrawiam Wszystkie Kobitki serdecznie🌻 🌻 🌻

Witam wszystkie Munduróweczki? No, takiego przyrostu postów jak dzisiaj to dawno tutaj nie było! :D Olwia❤️ prezencik jest super! ;) Jak będe za granica to mogę potrzebować dużo takich prezencików :P Liczę na Ciebie! ;) W zasadzie to właśnie zaczął mi się urlop obejmujący święta ale będzie przeznaczony głównie na załatwianie różnych spraw przedwyjazdowych. No i muszę trochę popodróżować prywatnie. Zaczynam jutro od Łodzi. Oczywiście jestem pewna, że to będzie cudowny weekend i cudowny urlop :P Pozdrawiam wszystkie serdecznie!!! Appache{serce]❤️❤️ czekamy na wieści od Ciebie albo chociaż na doniesienia od Bartka. Mocno ściskam i trzymam za Ciebie kciuki.

milagro🌻 wiesz że możesz na mnie liczyć,będę ci podsyłać takie i inne świnstewka :P

a mnie po trzech dniach zmagania się z próbnymi maturami dopadło jakieś choróbsko i nie mam siły się uczyć :( pozdr 🌼

kimkolwiek 🌻 zdrówka i usmiechu od mamci z córeczkami,myśl pozytywnie i nie poddawaj sie 👄

dziękuję i również pozdrawiam dzidziusie z mamą :) ale w sumie tylko Oliwia dzidziusiem jeszcze jest :) pozdrawiam cieeepło :) ❤️

Dzień dobry, Dzieczynki! Uff poniedziałki... Nie wiem jak Wam, ale mnie ten weekend minął błyskawicznie. I w rezultacie czuję się jak... w poniedziałek :D Oliwka, prezent jest po prostu świetny. Teraz poluję na strój mikołajowy i poproszę mojego osobistego Mikołaja... ;) U mnie w pracy choinka stoi a ja ...już czuję święta choć przed nimi jeszcze masa sprzątania, gotowania... i jeszcze innych. 23 grudnia chrzcimy maleństwo więc przygotowań jest jeszcze więcej niż zwykle. Milagro, podróże-nie podróże, ale odzywaj się do nas troszkę, bo bez Ciebie smutno... Dziewczątka, jak u Was z planami świątecznymi? Gdzie je będziecie spędzać? Pozdrawiam Was cieplutko i przewświątecznie. Miłego dzionka!

Cześć Dziewczynki! A ja własnie po Łodzi i Śląsku zatrzymałam się w Kielcach i wpadłam do Was żeby się przywitać. :D Plan wizty w Kielcach trochę mi się zmienił, bo zastałam siostrę w szpitalu. Ale wszystko będzie dobrze oczywiście. Kimkolwiek ❤️ dużo zdrówka! Ważne, że stres próbnych matur masz juz za sobą! :) Jak będę w W-wie to napisze więcej. Pozdrawiam cieplutko :)

Hejka! Co jest?? Co Wy, swięta już macie czy co?? Ja dzisiaj przeobijałam się w zasadzie cały dzień. Łaskawie ogarnęłam trochę w domu, zrobiłam jakies pranie po tych podróżach i takie tam ... Sporą część dnia przesiedziałam na skype z koleżanką, z którą nie miałam kontaktu parę lat. A teraz siedzę sobie przy kompie i słucham debiutanckiej płyty Agnieszki Włodarczyk. Jest świetna! Śzczególnie podoba mi sie \"Bez makijażu\". W zasadzie ta piosenka chyba powinna być o każdej z nas. Odezwijcie sie Łobuziary bo jak nie to będzie lanie! Pozdrawiam wszystkie panienki i panie! :D Gorące uściski dla Appache ❤️❤️❤️

Cześć Dziewczynki! 🌻🌻🌻 Ja znowu bawię u mojego faceta, wyjazd służbowy odsunął mi sie w czasie, być może o kilka miesięcy. Ale tak czy siak urlop mam łącznie ze świętami. Jak Wam idą przygotowania świąeczne?? Ja będę spędzać święta w gościach, a generalnie to i tak swiąt nie znoszę. Odzywajcie się Zołzy jedne!!! Buziolki 👄❤️👄

nareszcie piątek i nareszcie troszkę wolnego! :) czas na nadgonienie zaległości i odpoczynek od codziennego wstawania ;) Życzę wszystkim wesołych świąt i szalonego sylwestra! :) pozdrawiam wszystkie dziewczyny, zaglądajcie tu wcześniej bo się Milagro zdenerwuje że nikt nie pisze ;) 👄👄👄

Gość elf103
Dziewczynki kochane, mnóstwa zrówka, radości, szczęścia, rodzinnej atmosfery w gronie najbliższych i spełnienia najskrytszych marzeń! U Was zapewne już święta. Ja jeszcze w pracy. Buźka, Kochane! Zdrowych, radosnych świąt!

ja tylko na chwilke,bedę po sylwku to sie odezwę,:) Kiedy Nowy Rok nadchodzi kieliszeczek nie zaszkodzi, kufel piwa to za mało, litr szampana by sie zdało. Trzeba opić wszelkie troski, by następny ROK 2008 był BOSKI!! :) :) :)

I ja też na chwilkę :) Wszystkim topicowym dziewczynom i ich rodzinom dużo zdrowia, miłosci, pieniędzy i sukcesów (koniecznie w takiej kolejności) w nadchodzacym 2008 roku!!! I aby najgorsze dni nadchodzacego roku były takie jak w kończącym sie najlepsze ;) Buziaki 👄❤️👄

milagro cos nie spełniaja się te twoje życzenia 😭 mam doła od sylwestra,jutro moje urodziny a ten znowu dzisiaj zapił ........ kuźwa jeszcze mówi ze to dla mnie za prezentem ganiał i dlatego musiał,skór....iel :(

Oliwia ❤️ nie wiem co Ci napisać. Myślałam, że na dobre wdrożył zmiany w swoim sposobie życia. Nie chcę żeby w Waszym przypadku było tak jak jest zwykle w takich przypadkach. Wyrzucasz go ze swojego życia i z domu jak już przegina pałę, on i dzie po rozum do głowy i wkłada dużo starania żebyś znowu dała mu szansę. A jak juz mu dasz kolejną szansę to po jakimś czasie "odetchnie z ulgą", że znowu sie udało, a skoro znowu sie udało to może funkcjonowac jak dawniej bo ma pewnośc, że znów dostanie szansę. I pewnie dostanie. Moja droga, myślę, że będzie Cię to kosztowała w życiu jeszcze dużo nerwów i wysiłku jeśli postanowisz z nim zostać. Ale to Ty najlepiej wiesz czy warto walczyć. Ja cały czas Ci kibicuje! Buziaki dla Wszystkich dziewczynek 👄👄👄

A w ogóle to w Wigilię odezwała sie do mnie na gg Appache!!! Wróciła chyba z rehabilitacji, pisała, że czuje się coraz lepiej. Obiecała, że do nas wróci więc czekam na nią. Ale skoro się nie odzywa to przekazuję pozdrowienia od Niej dla wszystkich naszych topikowych kobietek ❤️. Wraca do zdrowia i cały czas jest przy niej Bartek. Dzięki Mu za to! Mam nadzieję, że w końcu doczekamy się tutaj Appache! Buziaki :)

milagro ma rację w 100 % dzieki bardzo,wiem co musze zrobić choć to trudne

Cześć, Dziewczynki! Oliwka, wiesz, ja myślę, że i mimo wszystko Twój M zrobił postępy. Trzymam kciuki. Małymi kroczkami do przodu. Dla niego to też jest napewno bardzo trudne. Napewno się uda.

Tyzik 🌻 oczywiście, że harcerka też się liczy!!! Witaj w naszym gronie. Też byłam kiedyś hercerką i z nostalgią wspominam tamte czasy. A ostatnio kupiłam sobie nawet śpiewnik harcerski :D tak mnie jakoś naszło, zwłaszcza, że mój siostrzeniec bardzo lubi jak mu śpiewam ale skończył mi się repertuar ;) Napisz nam coś o sobie jeśli możesz. Pozdrawiam wszystkie Munduróweczki obecne i przyszłe ❤️

Ooo, nowa stronka wreszcie :D A w ogóle to napisał do mnie chłopad naszej Appache. Nie odzywa się do nas, ponieważ jest u rodziców, a tam nie ma dostępu do internetu. Wyobraźce sobie, że ta \"sirota\" ;) jak pojechała do rodziców to tak się niefortunnie przewróciła, ze skreciła noge i złamała kość strzałkową! No i leży w gipsie. I tak poleży (jak się ją uda zatrzymać w łużku bo ma ogromne pokłady energii) jeszcze 3 - 4 tyg!. A ja wróci do domku to się do nas odezwie. Mam nadzieję ;) Przekazuję na rączki każdej z Was pozdrowionka od Ady i Bartka ❤️❤️ Ada ❤️ wyczerpałaś już limit na ten rok, nie ściemniej i melduj się tutaj! Buziaki

Policjant zatrzymuje samochód i mówi do kierowcy: - Siódmy raz pana zatrzymuję i siódmy raz gubi pan ładunek! - A ja siódmy raz panu powtarzam, że jest zima, a ten samochód to piaskarka...

sprzedawca słońca 🌻 super dziewczynki witam was wszystkie,może i elf masz rację, napewno dużo się poprawił,ale to co zrobił w moje urodziny w niedzielę i przed w sobotę,to że się poprawił to nie tłumaczy jego zachowania,ja nie zwracam na niego uwagi od poniedziałku,żyję jak to sie mówi swoim zyciem......

Sprzedawco... dowcip jest obłędny :) Prosimy o więcej Oliwka, wiem, że jesteś rozgoryczona. Masz powody. Dużo zależy jednak od tego, jak zachowuje się po tym czasie. Ja trzymam kciuki. Tak-czy inaczej.