Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiger Lilly

Zapuszczamy włosy - kto się przyłącza?

Polecane posty

ojejku, wole nie:( slabo bo slabo ale rosna.. powolutku ale do przodu hehe:) bo boje sie ze to znwou nic nie da a ja z wlosami do uszu zostane.. ja tez mam puder w kulkach avonowy;) bez rewelacji ale moze byc oprocz tego kiedys kupilam w jakiejs limitowanej walentynkowej serii plyn do kapieli.. ale jak pieeeeknie pachnial mniam:D:D:D chociaaz pienic to sie slabo pienil ehhe:P nic nie moze byc idealne coz..;)

Gość czarna brewka
wiecie co, a może zrobimy coś takiego, że co miesiąc będziemy sobie mierzyć długość włosów tzn od czubka głowy do końca najdłuższego włosa i w ten sposób będziemy monitorować ten nasz porost. Kto jest za?

Gość czarna brewka
przykładasz centymetr do czubka głowy i np mierzymy włosy z tyłu, może ktoś Ci znajdzie najdłuższy włos. To by nas zmobilizowało, wiedziałybyśmy ile komu rosną włosy. To nie wyścigi tylko taka ciekawość i mobilizacja.

Nie , ja nie próbowałam, tak, jak mówiłam, to mam uraz do takich firm obnośnych przez właśnie Avon :P więc z Oriflame teżnie korzystam, ale o produktach nie mogę nic powiedzieć, bo nie wiem. Ten Panthenol to nic innego jak witamina B5 i stymuluje komórki do podziału czyli gojenia ran, może na włosy też dobre?? w każdym bądź razie jest w tej mgiełce RADICAL. Mgiełkę kupiłam w aptece. Może nie w każdej jest, ale napewno w takiej co sa kometyki np Vichy to powinna być. Kosztuje 7.64 zł tu u mnie. I narazie nie wiem jak działą, jutro wypróbuję i napisze :) O właśnie - ojejkuuu, dzięki za radę :) z tą parafiną wcieraną w końcówki. Moja siostra ma zniszczone, właśnie dziś byłam u niej , wiedziałam, że gdzieś o tym czytałam, a to tu, przecież pisałaś o tym wczesniej :) Ja ścięłam duuuuuużo i strasznie się końcówki poprawiły. Już nie mam takiego siana jak wcześniej. Szkoda mi tego siana, ale cóż :) Czrna brewka :) No ja liczę, że po wakacjach będzie już chociaż mi sięgała peruka do ramion :D narazie odbre i tyle :) Musimy wytrwać jakoś :) A mnie korci, żeby podciąć, no będę musiała przed wyjazdem, zresztą trzeba podcinać. Ale boję się, że będę sukcesywnie ścinać :( Bo mi mówią, że mi ładnie w takich :( A ja chcę długie, ale wiecie jak to jest :P Zresztą, od lipca raczej nie pójdę do grudnia do fryzjera, bo tam to kupę kasy, poza tym nie wiem, czy bym wytłumaczyla o co mi chodzi :P no i w dodatku wcale fryzjerzy w stanach nie cieszą się swietną opinia, więc będą mogły sobie spokojnie rosnąć :)

dziekuje ojejkuu:) jutro ide po nafte i parafine, bo olejek stosuje czasem wiec mam:) moze cos pomoze..:) przylaczam sie:D zmierzylam prezd chwilka, nie wime czy dokladnie 48cm:) na poczatku czerwca dam znac jak tam moje polamance:) sama w sumie jestem ciekawa:)

Ok, możemy się mierzyć :) ja jestem za :) tylko ja dopiero jutro się mierzę, bo musze gdzieś odnaleźć centymetr i poprosić kogoś żeby mi zmierzył z tyłu, bo ja to chyba muszę w dwóch miejscach mierzyć ;) z tyłu mam wyrażnie krótsze niż przodu, może nawet o 5-7 cm :)

Znalazłam ekeirkę :D Z prozdu: 25 Z tyłu: 18 grzywka: 10 w porywach do 13 :P to ta z czubka głowy :) bo ja ma ciętą \"w trójkąt\" :) stan na 04.05.2007 :D

Gość czarna brewka
to super! reszta dołączy jutro z wynikami, ja też. To umawiamy się na 5go każdego miesiąca. Zobaczymy jak nam to pójdzie.Razem będzie raźniej. Tiger, niech Cię nie skusi jakieś drastyczne cięcie!

nie nie nie, nic drastycznego :) jedynie utrzymanie tej fryzury co mam :) ale teraz mam juz takie dłuuższe przy brodzie, że mi będzie chyba szkoda za bardzo :) czarna brewka - a gdzie Twoje wyniki? :)

Gość czarna brewka
dobra już mam mój wynik to 40. czyli podsumowanie na dzień 04.05.2007 Tiger Lilly 25/18, Kaasiiaa 48

Gość czarna brewka
jeszcze czekamy na ojejkuuu

o kurde, brewka :) to Ty też już masz długaśne :D tylko ja takie mam kłaczki krótkie???? :(

Gość czarna brewka
tylko z tyłu pewien fragment mam taki dłuższy, bo mam obcięte tak do trójkąta. Z boku mi sięgają tak do brody więc ich nawet nie mierzę. Jak mi urosną to je tak równo obetnę tzn wyrównam.

ojejku ja to mam tak pocieniowane że szok :) od przedziałka na środku długość jest 37cm, ale pojedyncze włosy nie mają więcej niż 20cm - te od nasady mają ok 20cm, te na samym spodzie tak samo, ale ostatecznie wygląda to jakby miały prawie 40cm w sumie ;):) ehh to cieniowanie.. muszę mieć takie do prostownicy - ja mam okrągłą buźkę i niewycieniowane poszerzają jeszcze bardziej i jest księżyc w pełni :)

opuscilam was na chwilke bo musilam moje wloski wyszorowac:) zeby zdazyly wyschnac zanim pojde spac jescze:) bo kiedys przyznam sie bylam taka glupia i szlam spac z mokrymi niemal od razu spod kranu:/ no i w ogole lamaly sie ze szok i w ogole nie rosly:/ przy okazji prezbywanie w lazience dokonalam dokladniejszych pomiarow i tak:D od czubka do konca 50 jednak i grzywka od cebulek 25:) napisze bo porownac chce czy mi wszedzie tak samo rosna, bo grzywka idzie tak w miare:)

zawsze to coś :) No ae zazwyczaj tak jest, że przy twarzy włosy są krótsze, tylko u mnie takjakoś na lewą stronę :P hehe

no moje tez tak wycieniowane troszke tak do 10cm roznicy miedzy ta gorna warstwa a dolna:) i przy twarzy tez krotsze, tak ze 37:/

Gość czarna brewka
TIGER LILLY 25/18 KAASIIAA 48 OJEJKUUU 40 BREWKA 40 04.05.2007

Kurcze, mi grzywka też zawsze szybciej rośnie, albo mi się tak wydaje :) Ja nie mam teraz pocieniowanych na szczęście :) A gdybym się położyła spać z mokrymi to rano też bym miała mokre jeszcze, a i powykręcane każdy w inną stronę :)

Gość czarna brewka
ja też. Jak umyję to zawijam w ręcznik na ok pół godz., potem suszę suszarką i od razu czeszę, jak bym tego nie zrobiła to bym miała fale dunaju na głowie a nienawidzę tego.

czarna brewka, 50 mam:D dla mnie kazdy cm sie liczy hehe:) mi przez nic wysychaja spokojnie bo cienkie dosc sa i malo ich racezj niestety, ale tez kazdy w inna strone:/ jak czasem mi sie zdarzy jak jzu nie mam sily nawet suszarka podsuszyc to sie wszyscy pytaja czy krecilam, bo tkaie pseudo loki mam na glowie:P

ehh ja nawte w reczniku zostawic za bardzo nie moge, bo placza mi sie niesamowicie:/ tylko wycisne wode recznikiem zaraz odzywke i czesanie..

Gość czarna brewka
zdawało mi się, że wcześniej pisałaś, że 48, ale jasne każdy cm jest ważny. tak więc ostatecznie: Tiger 25/18 Kaasiiaa 50 Ojejkuuu 40 Brewka 40

no bo pisalam.. przepraszam zamieszanie;) mierzylam potem dokladniej napisalam pozniej ale mozna bylo przeoczyc bo w srodku wypowiedzi chyba;)

też mam fale dunaju, albo i nawet loki tylko że każdy w inną stronę :( a tak, to ręcznik 15 min, potem suszareczka i wygładzam prostownicą. Męczarnia, wiem, ale inaczej to mam fryzurę a la Halina Frąckowiak lata 80te :) no dobra - takie mamy teraz włosy - a kidy zwnou mierzenie? Za miesiąc??

Gość czarna brewka
ok. Następny pomiar za miesiąc.

juz sie nie moge doczekac:D ajajjj ja bym takie do polowy plecow chcila miec..:) zeby mozna bylo ladnie zakrecic i zeby jescze dlugoe bylya nie jak teraz pokrece to do ramion:(

Gość czarna brewka
ten czas nastąpi! nie martw się, jeszcze się będziemy śmiały jak wspomnimy za pół roku nasze początki i zobaczymy te wymiary! Ha ha!!!

Gość czarna brewka
ja już lecę do łazienki kąpać się. Jutro przed południem myję włosy i nakładam placente. Ciekawe czy Lilly zamówiła sobie ją na allegro. Do jutra, pa pa!