Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 SPANIA

THERMAGE czy kto艣 z was jest po tym zabiegu??????

Polecane posty

Go艣膰 Majka50
soy sauce, napisz jak d艂ugo jeste艣 po zabiegu thermage? - gdy偶 to,ma te偶 du偶e znaczenie - napisz! Lecz wed艂ug mojego do艣wiadczenia na w艂asnej sk贸rze,to te wg艂臋gienia kt贸re masz pod sk贸r膮 to nic innego jak zniszczona tkanka mi臋kka przez thermage i jestem przekonana,偶e samoistnie ci si臋 to,nie zregeneruje a wr臋cz odwrotnie b臋dzie si臋 pog艂臋bia膰, co do co2 moim zdaniem nie powinna艣 ju偶 robi膰 偶adnych zabieg贸w laserowych na obecna chwil臋 a偶 do ca艂kowitego wyja艣nienia tych wg艂臋bie艅.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wytrzeszcz
Witam na gruponie kupilam seriezabiegow,teraz juz sama nie wiem co robic ...przerazilo mnie to.Mam 35 lat i uznalam rf za malo inwazyjny zabieg.A tu czytam ...szok. Teraz nie wiem co robic,a chcialam sie upiekszac:)A TU WIDZE ZE TRAGEDIA JAKAS

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny, ja si臋 zastanawiam nad tym zabiegiem thermage, s艂ysza艂am o nim du偶o dobrego od kole偶anki, jak na razie efekty ma fajne, ale z hcia艂am skorzysta膰 z promocji (5 tys. za ca艂膮 twarz), w Krakowie (dr Budzicz - z polecenia kole偶anki), nadal to rozwa偶am, mo偶ecie mi podowiedzie膰, czy to si臋 op艂aca, wyda膰 tyle czy raczej ju偶 sobie jaki艣 lifting zafundowa膰 (za kilka miesi臋cy mam 15-lecie ma艂偶e艅stwa, szykuje si臋 du偶a impreza, chc臋 si臋 "od艣wie偶y膰").

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soy source
Nie polecam zabieg贸w RF. Lepiej wygl膮da si臋 kr贸tko po zabiegu, potem nast臋puje trwa艂e pogorszenie. Czy ktos widzia艂 zdj臋cia rok po zabiegu? Na stronach firm s膮 zdjecia kr贸tko po, kiedy sk贸ra jeszcze jest sciagnieta i dlatego wydaje si臋 jedrniejsza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do elizabetka
Jezeli chcesz,przez jakis okres wyglada膰 艂adnie po thermage to z pewno艣ci膮 b臋dziesz, lecz ca艂y efekt tego cudownego thermage zobaczysz p贸藕niej po roku mo偶e dlu偶ej i uwierz mi b臋dzie to ca艂kiem inny op艂akany wygl膮d z kt贸rym w niejednym przypadku ju偶 nic si臋 nie da zrobi膰. Wyb贸r nale偶y do Ciebie. Wiem co pisz臋,gdy偶 sama jestem po tym cudownym zabiegu:(((

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Angel99999
Drogie Panie! Dla wypr贸bowania skuteczno艣ci zabiegu jest przygotowana specjalna oferta na zabieg Zaffiro, "ryzykujemy" niewiele i mo偶na samej wypr贸bowa膰 ten zabieg. Kwota 399 z艂 za pierwszy zabieg na twarz! www.zaffiro.angelius.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Anka678
Same zabiegi niewiele daj膮, je艣li samemu nie dba si臋 o sw贸j wygl膮d i od偶ywianie po takich zabiegach. Cud贸w nie ma. Je艣li si臋 ma wykonywany taki zabieg to wa偶ne jest czym si臋 p贸藕niej od偶ywiamy. Jak dbamy o sk贸r臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 soy source
Ja ju偶 wydalam fortune na pielegnacje by doprowadzi膰 sk贸r臋 do jako takiego stanu, filorga, helena rubinstein, sera w ampulkach... A jestem na diecie ustawionej przez dietetyka. I co powiesz na to?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Anka678
Niewiem jakiej diety bys nie stosowa艂a,jakich suplement贸w doustnie by艣 nie przyjmowa艂a,czym by艣 si臋 nie smarowa艂a i nie wiem jak bys uwa偶a艂a na piel臋gnacj臋 twarzy itd. To i tak to wszystko nic nie pomo偶e! Wiesz jak to wszystko dzia艂a i pomaga - jak umar艂emu kadzid艂o. Wi臋c nie wypowiadaj si臋 i nie pisz g艂upstw gdy tego sama nie przechodzi艂a艣 i nie przechodzisz.

Udost臋pnij ten post

Drogie Panie,wiele z Was pisze o nieudanych zabiegach Thermage .Ja osobiscie jestem po zabiegu i nie uwazam,ze stan mojej sk贸ry jest fatalny.Generalnie jestem zadowolona.Oczywi艣cie nie jest to efekt spektakularny,ale sk贸ra jest w zdecydowanie lepszej kondycji. Robi艂am zabieg na twarz i zabieg na okolice oczu ( z wk艂adkami) Moze w tej sytuacji w kt贸rej jest wiele odmiennych zda艅 zaczniemy wpisywa膰 kliniki w kt贸rych robi艂y艣my zabiegi i nazwisko lekarza kt贸ry wykonywa艂 zabieg ? Mo偶e to nie wina sprzetu ,a raczej w膮tpliwej fachowo艣ci lekarza wykonuj膮cego zabieg ? Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zafirek
Witam Mam 40 lat. Schud艂am ostatnio ponad 20 kg. Efekt super, ale wiek oraz utrata kg jest troszk臋 widoczna na twarzy. Przeczyta艂am prawie ca艂y w膮tek. Wiem napewno: nie zrobie thermage. Ostatnio pojawi艂o si臋 nowe w艂oskie urz膮dzenie: Zaffiro. Czy kto艣 s艂ysza艂 negatywne opinie na w/w temat lub ma doswiadczenia w korzystaniu z tego urz膮dzenia? Bed臋 wdzi臋czna za informacj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Eor
Eor, jak d艂ugo jeste艣 po zabiegu thermage ? co mia艂膮s robione; ca艂膮 twarz,oczy,szyj臋? - napisz prosz臋. Masz ca艂kowit膮 racj臋,trzeba pisa膰 gdzie i u kogo taki zabieg by艂 wykonywany. Ja spewno艣ci膮 ju偶 w nied艂ugim czasie tak zrobi臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zafirro, thermage
to wszystko z jednego worka, tylko nazwa inna, ale jedno i drugie g贸wno zdzia艂a, o ile jeszcze nie zaszkodzi:-( uwa偶ajcie dziewczyny na reklamy klinik, one dla pieni臋dzy zrobi膮 wszystko

Udost臋pnij ten post

Zabieg na twarz mia艂am robiony ok trzech lat temu i by艂a to tylko twarz -bez szyi,natomiast powieki mia艂am robione w kwietniu tego roku .Teraz jestem w trakcie wykonywania mezo pod oczy ( seria) ,bo takie s膮 wskazania po thermage.Co do Zaffiro,to s艂ysza艂am ,偶e jest mniej bolesny ni偶 thermage i s艂abszy ,dlatego wykonuje si臋 seri臋,aby by艂 efekt.Zastanawiam si臋 nad zaffiro na ramiona ( tzw. pelikanki ) ,poniewa偶 cena thermage na t膮 okolice jest dla mnie nie do przej艣cia

Udost臋pnij ten post

Ja odwa偶y艂am si臋 na zabieg pomimo , 偶e s艂ysza艂am, 偶e jest bolesny - i faktycznie b贸l jest spory, ale do zniesienia. Pani Dr. operowa艂a r贸偶nymi mocami podczas zabiegu i prze偶y艂am. pierwszy zabieg robi艂am w grudniu na dekolt plus mezoterapia i z efekt贸w jestem zadowolona. w marcu robi艂am twarz, tyle, 偶e teraz na thermagu CPT 4 generacji i zabieg faktycznie mniej bola艂 mimo, 偶e robi艂am na du偶ych mocach. dodatkowo zrobi艂am 2 mezoterapie i z efektu jestem zadowolona. nie mam/mialam zadnych efekt贸w ubocznych. m.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Magakowal
Je艣li jeste艣 zadowolona z zabieg贸w to si臋 ciesz. Ja nie jstem,zadowolona i uwierz mi nie mam powod贸w do rado艣ci Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 thermage ok, ematrix lepszy
w ka偶dym razie dla mnie - thermage (celebrity w warszawie) robi艂am 3 lata temu - poza tym 偶e boli to bardzo fajnie - poprawi艂 mi owal twarzy, chomiki bruzdy nosowe - nie mia艂am problem贸w typu zniszczona tkanka t艂uszczowa czy co tam - to raczej bzdury - zabieg jest skuteczny i raczej bezpieczny w tym roku robi艂am ematrix (ksztaltosfera w warszawie) - dla mnie jest lepszy bo mniej boli (zw艂aszcza w okolicach oczu) ale te偶 dlatego, 偶e nie tylko wypchn膮 mi zmarszczki ale tak偶e usun膮 to zagi臋cie sk贸ry, tak膮 kresk臋, kt贸ra nie wygl膮da fajnie a cz臋sto wida膰 j膮 nawet po botoxach czy wype艂niaczach (te偶 pr贸bowa艂am)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiesz co.....!
A co, nie ma ch臋tnych w tych zak艂adach medycyny estetycznej na te rewelacyjne zabiegi??? Mierna ta twoja REKLAMA.....!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zar贸wno thermage jak i matrix
szkodz膮, tak szkodz膮. P艂acic za takie co艣 chyba nie ma co.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 oj laski
jak zwykle najbardziej szkodz膮 tym co na nie kasy nie maj膮:)))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do oj laski!
Spadaj,kochanie艅ka z t膮d,spadaj! Je艣li nie rozumiesz to precz,won,jak wolisz s艂odziuchna!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BZDURY piszesz
Wydalam niemal 10000 na RF matrixy i inne tego samego producenta. NIE DZIAKA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 BZDURY piszesz
NIE DZIA艁A

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie dosyc 偶e nie dzia艂a
to i jeszcze szkodzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdury bzdury i to jakie
Kompletne bzdury, kto艣 reklamuje swoje sprz臋ty, i tyle. Jestem po Thermage'u rok i wygladam rewelacyjnie. Nie mam 偶adnych ubytk贸w t艂uszczu ale te偶 nie mam wisz膮cej sk贸ry jak膮 mia艂am wcze艣niej. Rzeczywi艣cie, zabieg do przyjemnych nie nale偶y, ale kt贸ry z zabieg贸w upi臋kszaj膮cych nale偶y do przyjemnych? Botox te偶 boli, kwas te偶 boli. Mnie wszystko boli. Jeszcze dla wyja艣nienia, na zachodzie nigdzie nie zabroniono fal radiowych, powstaj膮 coraz to nowe aparaty, najsilniejszy jednak do dzis jest Thermage. Zalet膮 jego jest to, 偶e wystarcza na kilka lat. U mnie po roku nadal jest widoczny efekt. Nie ma tego, 偶e efekt nast臋puje od razu, jest to proces stopniowy, w ci膮gu kilku miesi臋cy. Robi艂am r贸偶ne zabiegi, mn贸stwo bezig艂owej, Zaffiro itd du偶o by tu wymienia膰, 偶aden zabieg nie da艂 takiego efektu jak Thermage. Przez znajomych by艂am podejrzewana o ma艂y lifting twarzy, ale ci膮gle by艂am na chodzie, widzieli mnie co kr贸tki okres czasu i nie mia艂am siniak贸w na twarzy. Wypytywali, nie us艂yszeli odpowiedzi, przestali. Zabieg jest wart tych pieni臋dzy. Za pare lat powt贸rz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdury bzdury i to jakie
Kompletne bzdury, kto艣 reklamuje swoje sprz臋ty, i tyle. Jestem po Thermage'u rok i wygladam rewelacyjnie. Nie mam 偶adnych ubytk贸w t艂uszczu ale te偶 nie mam wisz膮cej sk贸ry jak膮 mia艂am wcze艣niej. Rzeczywi艣cie, zabieg do przyjemnych nie nale偶y, ale kt贸ry z zabieg贸w upi臋kszaj膮cych nale偶y do przyjemnych? Botox te偶 boli, kwas te偶 boli. Mnie wszystko boli. Jeszcze dla wyja艣nienia, na zachodzie nigdzie nie zabroniono fal radiowych, powstaj膮 coraz to nowe aparaty, najsilniejszy jednak do dzis jest Thermage. Zalet膮 jego jest to, 偶e wystarcza na kilka lat. U mnie po roku nadal jest widoczny efekt. Nie ma tego, 偶e efekt nast臋puje od razu, jest to proces stopniowy, w ci膮gu kilku miesi臋cy. Robi艂am r贸偶ne zabiegi, mn贸stwo bezig艂owej, Zaffiro itd du偶o by tu wymienia膰, 偶aden zabieg nie da艂 takiego efektu jak Thermage. Przez znajomych by艂am podejrzewana o ma艂y lifting twarzy, ale ci膮gle by艂am na chodzie, widzieli mnie co kr贸tki okres czasu i nie mia艂am siniak贸w na twarzy. Wypytywali, nie us艂yszeli odpowiedzi, przestali. Zabieg jest wart tych pieni臋dzy. Za pare lat powt贸rz臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdury i bzdury zupe艂ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdurki bzdurki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bzdury bzdury

Udost臋pnij ten post