Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczony troszkę

Czemu 40 letnie kobiety uwazaja ,że wygladaja młodziej??

Polecane posty

Gość kikiuk
Nie rozumiem tej zawiści dwudziestolatek, zazdrościcie tym kobietom? Znam wiele pięknych młodo wygladających czterdziestolatek. Powinnyście sie cieszyć, ze jest mozliwe zachowanie młodego wyglądu w "poważnym'' wieku. śmieszny moze być jedynie ubiór niektórych "dojrzałych'' kobiet tzw. dzidzia piernik tzn. różowości, dziecinne bluzeczki itp.

Gość popopo
bo dwudziestolatki robia wszystko żeby wyglądac starzej - róznica wieku zaciera się

Gość Szczerze to
niejedna 20-latka jest tak nieatrakcyjna, ze swietnie sie prezentujaca 38-40-latka, ktora zawsze byla piekna i czas jej tego nie odebral a tylko nauczyla sie to podkreslac - i tak przewyzsza je uroda. Czy to dziwne, ze dwudziestolatki zazdorszcza? :P

Witam. Ja mam 40 lat i nie mam z tego powodu żadnych kompleksów, czasu cofnąc się nie da i trzeba to zaakceptować. Mam 40 lat, wyglądam nieźle, jestem zadbana ale na pewno nikt by nie powiedział, że mam 2o pare bo aż tak czasu nie da się oszukać. Nie mam kompleksów bycia czterdziestką i nie zazdroszczę 20to latkom ich wieku. każdy etap zycia trzeba przejść pogodnie, nawet starość. Ale jednego jestem pewna, tego że w wieku 20lat z cała pewnością nie miałam takiego powodzenia u mężczyzn jak teraz. Jak skończyłam 35 lat to pojawiło się wielu miłych adoratorów, także młodszych ode mnie. Oczywiście nie szukam przygód ale to miłe wiedzieć, że w \"tym\" wieku można się jeszcze komuś podobać. Każdy ma prawo dożycia, szczęścia sukcesu. zarówno kobiety 2oto, 40to i 70cio letnie. jedno jest pewne panowie, że kobiety dbają o siebie w każdym wieku w przeciwieństwie do Was. Nie raz widziałam na ulicy zadbaną czterdziestkę albo i więcej a za nia pan z brzuszyskiem i kłakami wystającymi z nosa. FUJ!!! Pozdrawiam wszystkie czterdziestki i zapraszam na nasze forum. Hanna

dokładnie gdzie was tu wywiało..szwendaczki jedne..sio do domu...wracać...nie wdawać się w głupie dyskusje...

Gość śliczna 55

Gość śliczna 55
ja uważam ze wszystko można byle z lekka i z ostrożna ..... czasami geny za nas działaja i nie ma do tego metryka ani wyglad znaczenia zeby nie wiem co ....każdy wiek ma swoje prawa i wygladać młodo mozna Z A W SZ E

Gość śliczna 55
TYLKO TACY MŁODZI JAK WY 20 LATKI NIE ZROZUMIECIE TEGO JAK NIE PRZEŻYJECIE TYCH LAT CZEGO ZYCZE WSZYSTKIM KTÓRZY TAK SIE OBURZAJA , KAŻDY CHCE WYGLADAĆ MŁODO ALE NIE KAŻDY MOŻE

Każdy wiek a swoje plusy i minusy - kobieta 40-letnia tez moze wygladac fajnie jest zadbana usmiechnięta to co chcieć więcej - znam 40-latki , które wygladaja na znacznie wiecej i znam takie które wygladaja młodziej to jest kwestia genów sposobu dobrania ubioru , stylu poruszania się nawet mówienia -sposobu podejścia do zycia i do siebie samej . Sama mam przekroczyłam magiczna liczbę 40-lat i nie płacze z tego powodu poprsotu mam tyle lat co mam i nie stanowi to dla mnie żadnego problemu - ale pamiętam jak miałam lat naście to wydawało mi się że 40-letnia kobieta jest stara . Otóż nie jest ale nie jest tez młodziutka - każdy wiek trzeba przyjmowac z usmiechem na twarzy i nie przejmowac się tym co wpisane w metryce - człowiek sie starzeje kiedy jego dusza sie starzeje . Miłej soboty życzę i dużo uśmiechu.

Gość fruttinka
Kobiety, dlaczego nie potraficie czytac ze zrozumieniem!!? Nikt sie nie smieje z 40latek, bo kazdy z nas tyle lat bedzie mial, nikt nie pisze, ze ktos komu zazdrosci. Chodzi o to, ze 40latki wmawiaja sobie, ze wygladaja na 25-30latki, chociaz to nieprawda. Nie piszemy tutaj o mlodszych dziewczynach wygladajacych na starsze, bo to sie zdarza w kazdym wieku, ale o 40latkach. 40 latka moze wygladac atrakcyjnie i byc zadbana, ale nie bedzie miala twarzy 25latki tylko ladnej 40 latki! Chodzi tylko o to...

Gość bzdura...
Sa 40latki o mlodszych twarzach, bo kazda osoba inaczej sie starzeje !!!! gdyby tak nie bylo, to kazda 40-latka wygladalaby tak samo, a to nieprawda!! I kazdy kto zna wiele czterdziestek moze to potwierdzic, ze roznie wygladaja i roznie "sie trzymaja". Zarowno 25-latka - wyjatkowo zniszczona czy zrobiona - moze wygladac na 40-latke jak i 40- latka na 25 latke, bo czasami roznice sa niewielkie. MALO w zyciu widzialas i w niewielu krajach bylas jesli twierdzisz ze zadna 40stka nie moze miec twarzy ponizej 30stki. Rozne rasy inaczej sie starzeja,a geny maja wiecej do powiedzenia niz nawet styl zycia. Co do POLEK, to zgadzam sie, ze rzadko ktora tak mlodo wyglada, ale na pewno sa i takie.

Gość smieszne
ja mam 25 lat i ostatnio poznalam 40latke na slubie kolezanki, ktora nie wyglaada na swoj wiek tylko na moja rowiesniczke, wiec nie mow, ze to niemozliwe. Ja staro nie wygladam, wrecz przeciwnie ale nigdy bym nie zgadla ze ta babka jest starsza ode mnie, bo moje rowiesniczki wygladaja nieraz gorzej od niej. I ja tez mam zamiar tak sie "starzec" czyli "ledwo co starzec", hihi ;)

Gość glupia zazdrosna baba

Gość smieszne
Ja mam 25 lat, nie musze sobie wmawiac :D :D A ty ile masz?? Nie widzisz w lustrze mlodej 40stki? Och, jak mi przykro. Ja taka spotkalam i nie zamierzam sie dolowac, ze mlody wyglad w tym wieku jest niemozliwy - ze ty takiego nie masz to twoj problem :D

Gość el.ka
Ta kobita co tu pisze, że każda 40- latka "wygląda na swój wiek i basta" chyba sama nie umie czytać ze zrozumieniem- jak facet tu pisze, że spotkał taką co mu na 26 lat wyglądała i rozczarował sie jej wiekiem 40 lat, to chyba nie znaczy, iż ta 40-letnia "SAMA SOBIE WMAWIA , że na 26" wygląda??? Niestety, wygląd może mylić .

Gość paolina
W tej chwili kosmetologia poszła tak do przodu, że czterdziestolatka może wygladać duuuzo młodzie, może nie na nastolatkę, ale spokojnie na 25 lat. W szystko zależy od kasy. Zreszta w tej chwili naprawde cięzko jest stwierdzic ile kto ma lat.

Gość nanakanana
nie wszystko zalezy od kasy ale od dbalowsci o siebie ja mam 36 lat i wszyscy mysla ze mam kolo 30 bo cwicze i staram sie byc ciagle szczupla a kasy nie mam na drogie kremy niestety nastolatki teraz nie dbaja o siebie

Gość hanka 36
nie wszystko zalezy od kasy ale od dbalowsci o siebie ja mam 36 lat i wszyscy mysla ze mam kolo 30 bo cwicze i staram sie byc ciagle szczupla a kasy nie mam na drogie kremy niestety nastolatki teraz nie dbaja o siebie

Gość UYHBNVC
a mnie np drazni jak sie porownuje Dode ktora ma 22 LATA DO kASI SKRZYNECKIEJ -KOLO 40 PRZECIEZ TEGO SIE NIE DA A WY MLODE LASKI ZOBACZYCIE JAK TO BEDZIE KIEDY BEDZIE CIE MIALY 40 CO WY WIECIE JA MYSLE ZE SZCZUPLE I ZGRABNE KOBIETY TRZEBA SZANOWAC ZE DBAJA O SIEBIE ILE JEST GRUBYCH MEZATEK PO 30 STCE

Gość KObiety po 40 stce
sypią się strasznie widać to po gwiazdach tv . Takie panie mają kase i czas ,żeby wyglądać dobrze nawet bardzo dobrze ,ale widać ,że to już "stare babska" Zobaczcie na Górniak , czy teraz tak strasznie się zmnieniał K. Rusin wstrzykują w siebie wszystko a i tak widać ,że się babska posypały . 20 latka jest świeża 40 stka jest już z leksza zwiotczała nie stety botoksu nie da się wstrzyknąc w dłonie ,stopy itd. Pozdrawiam wszystkie 40 latki !!!

Gość hahahahahhahah
ja mysle ze przesadzasz i ja mam prawie 40 stke i nie musze sobie niczego wstrzykiwac a to dlatego ze cwicze wiadomo ze jest roznica miedzy 20 a 40 ale ty tez kiedys bedziesz miala 40 i wtedy co bedziesz mowic? a z tym botoksem i silikonem nie przesadzajcie bo Rusin napewno nie robila ale cwiczy to widac a Doda 22 lata ma silikony a jak bedzie miala 40 to po solariach bedzie ws wieku 30 lat skore naciagac zreszta jak wiekszosc tych 20 latek z kafe

Gość ryzykantka
te teksty piszą 40-letni faceci, którym się wydaje ,że mają po 20 lat i takich szukają kobiet , bo znudziły się im 40-letnie żony. Czas dotyka wszystkich , mężczyzn również. Opaczne widzenie świata występuje zwłaszcza kiedy mają ( przynajmniej tak im się wydaje ) czarodziejskie lustereczka, w których wyglądają na młodzieniaszków, a rzeczywistość jest "trochę" inna...

Gość mkliop
ja mam 36 lat i jak bylam w wieku 20 lat to wydawalo mi sie ze toi starosc a to nieprawda i naprawde przykro glupitkich malolat sluchac poza tym co za bzdura- jesli ktos ladnie wyglada po 30 stce to wg was mial operacje?? Ciekawe za co bo ja zarabiuam 800 zl i mnie nie stac

Gość kobi41
do greetij zrozumiesz nasza smiesznosc jak sama bedziesz miala 40 lat i bedziesz chciala czuc sie mlodziej . zapisz to sobie i przeczytaj za 20 lat.

Fakt, do 40 jeszcze mi kilku lat brakuje. Ale jak widzę na ulicy kobietę około 35-40 lat o filigranowej sylwetce, ciekawej fryzurze i oryginalnym ubiorze.....to jest to dla mnie wyznacznik piękna. 20 latka każda może wygladać atrakcyjnie......40 nie.