Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nadziana

Jak pokonać cellulit za każde pieniądze?

Polecane posty

Gość Zapraszamy
Serdecznie zapraszamy na Forum www.feelbeauty.eu/forum o operacjach plastycznych. 900 dokładnie opisanych tematów .7000 postów. Nie piszemy o bzdurach tylko o konkretnych rzeczach. Kiedyś Ty szukałeś informacji teraz Ty pomóż innym i opisz swoją historię i podziel się swoim doświadczeniem. Denerwowałeś się nie mogąc w gąszczu rozmów dotrzeć do interesującej Cię wiedzy...teraz na www.feelbeauty.eu/forum masz wszystko w przejrzyście ułożonych tematach. Chesz porozmawiać o wszystkim i niczym? Znajdziesz dział dla siebie!

Gość molkialeksa
Dziewczyny poszukuję mezoterapii bezigłowej w szczecinie lub w pile bądź też w zielonej górze. Macie jakieś sprawdzone miejsca? W moim wypadku, przypadku aktywność ruchowa nic nie dała... niestety... takie mamy tez jedzenie itd., ale hormony dały się we znaki... gdybym tylko wcześniej wiedziała... ale nikt o tym mnie nie informował :(

Gość maya123
ja pokonuje cellulit innevou saszetkami pije 3 opakowanie i widze KOLOSALNA ROZNICE tylko cwiczenia 3 razy w tygodniu i ograniczone jedzenie DZIALA!!! a mialam widoczny golym okiem schodzi

Gość c0llin
dziekuje wszystkim za wpisy....dzieki nic zdecydowalam sie na mezoterapie prosze o informacje ktore miejsca w Warszawie Panie polecaja .....pozdrawiam c0llin

Gość Feelbeauty.eu
Opisz swoją historię ,podziel sie z innymi swoimi doświadczeniami- wejdz na forum www.feelbeauty.eu -ZAPRASZAMY!!!

Gość Cellulit to zlo
cOllin, ja mogę polecić Ci warszawską, a właściwie podwarszawską, klinikę w Miedzeszynie. Dojedziesz do nich bezpośrednio z Centrum autobusem 521. Mają bardzo przystępne ceny i dobrych (przynajmniej ja na takich trafiłam:) ) lekarzy.

Gość Trashka
cześć dziewczyny, ja ostatnio byłam na mezoterapii igłowej w Krakowie u dr.Iskrzyckiej, i powiem wam , że po 3 zabiegach boki mojej "oponki" zmalały sporo, ale brzuch nie drgnął, a powstały za to dziwne małe kulki pod skóra na głębokości ok 1 cm, już więcej nie idę, Natomiast spróbowałabym bezigłowej, niestety dr nie robi, a nie moge znaleść nigdzie w Krk firmy NNM....macie jakieś info?

ja też polecam ten YuSpa w Poznaniu. Nie byłam na mezoterapii bo mnie jeszcze na nią nie stać,ale wybrałam się tam na parę zabiegów na twarz i jestem bardzo zadowolona z efektów. Po dziecku miałam strasznie umęczoną twarz-kilka zabiegów i wszystko wróciło do normy,a może nawet lepiej ;)

Gość Babka bez cellilitu 1965
Pokonaam to cholerstwo po kilku latach walki, wcierania wszystkoego co znalazam w drogerii . Częśc produktów jest totalnie przereklamowana i nic nie dają. Cellulit zniknąl po serii 10 zabiegow w gabinecie DORIS DORIN w Krakowie. Na początku troche boli i masz siniaki. Póżniej jest SUPER!!!!!! Już po pierwszym zabiegu czujesz efekt a po serii cellulitu nie ma . Dla niedowiarków strona : www. doris-dorin.com. Polecam ! Dojeżdżam tam z Kielc , więc chyba to o czymś świadczy :)

Gość cellu spędza mi sen z powiek
subcision? jedyna dobra metoda???!!! pierdoły totalne..miałam w Pszczynie u niejakiego szarlatana dr Simki..znieczulenie miejscowe, 200 zastrzykow znieczulających na nogę, i grzebanie pod skórą metalowymi prętami, płakałam z bólu..ale zacisnęłam zęby czekając na efekty.. jakie? żadnych. całe nogi sine przez 2miesiące, jak mnie lekarz rodzinny zobaczył to się przeżegnał i cieszył, że nie dostałam żadnego zakażenia.. portfel wyszczuplony o 1000zł, a dziury na dupie większe, niż przed zabiegiem. endermologia? bzdura..miałam 40 zabiegów, w renomowanych śląskich gabinetach, pracujących na oryginalnym sprzęcie. szkoda pieniędzy. to czysty marketing. takie same jak nie lepsze efekty są po bańkach, które kosztują 30zł a nie 120tys.zł. cellasene..nie działa. teraz jestem umówiona w piątek na bezigłową mezoterapię NNM..straciłam już nadzieję..ale dzięki temu forum ją znowu odzyskałam.. trzymajcie kciuki. oby tym razem się udało.

proponuję spróbować DETOREN PLUS na pewno zmniejsza cellulit ja jestem po 3 zabiegach i mój facet nawet zauważył, że nie jest tak widczony. Nie wiem czy zlikwiduje całkowicie ale ciesze się, że cociaż działa.

Gość Kya
Wampiry są wśród nas.... http://www.feelbeauty.eu/articles/show/id/130 oraz wszystko co dotyczy chirurgii plastycznej i medycyny estetycznej. Zajrzy na nasz Portal i Forum www.feelbeauty.eu oraz www.feelbeauty.eu/forum

dziewczyny wierzcie mi stosowalam wszystkiego na cellulit...kremy, balsamy, zele, robilam lipolize itp. ale jedyne co podzialalo to elektrostymulacja!! Powaznie juz po kilku zabiegach widac efekty- jestem tego zywym przykladem ze to dziala. Ja chodzilam do salonu w Bydgoszczy "Be Beautiful" maja tam swietna maszyne z pasami.

tutaj nie chodzi o kazde pieniadze zeby zlikwidowac cellulit, który dotyczy głownie tkani podskórnej gdzie twarza sie włókniste zrosty zaciagajace powierzchbie skóry w głebsze partie i tworzy sie jeszcze nierówna powierzchnia skóry-wiec sam w sobie cellilit nie jest choroba skóry tylko głebszych partii-tkanki podskórnej najskutecznieczją i trwała metodą jest accusculpt, laser którego energia laserowa rozrywa te przegrody łacznotkankowe i przebudowywuje odnowe skóry do wytworzenia nowego kolagenu. jestem tak madra dzieki dr Krukowi, które tak dokształca na kazdej konsultacji swoje pacjentki. mysle chyba ze czegoś nie schrzaniłam/. zapraszam tam gdzie maja ten aparat.u nas w Poznaniu juz go mamy.poza tym thermage likwiduje cellulit a tego w polsce jest wiecej.

Gość Ekipa Feelbeauty. eu
Poszukujemy Osób chętnych zostania Moderatorami. Mających wiedzę,doświadczenie po zabiegowe ale również potrafiących być neutralnymi w swoich wypowiedziach. Chętnych zapraszamy do zgłaszania się na portal@feelbeauty.eu z hasłem Moderator. Dziedziny: chirurgia plastyczna, medycyna estetyczna, stomatologia estetyczna, okulistyka kontaktowa, bariatria, ginekologia i ortopedia.

OKI DZIEWCZYNY.......ale do tych wszystkich zabiegów i cudów.....najwazniejsza jest dieta z duża ilością białka.........nabiał....niskotłuszczowy.........przeczytajcie dr DUKANA....tam pisze co trzeba zrobic......mi znika dzięki tej diecie......noi i smarowanko VICHY np......

Gość Japonese1999
Polecam na cellulit SPM Digital. Rezultaty fantastyczne - robiłam w Krakowie. Poza tym ważna jest obsługa , która sensownie doradzi , co i jak.... W każdym razie moja skórka juz znika :) !!!!!!!! dla zainteresowanych : www.doris-dorin.com, Pytajcie o ELĘ albo Patrycję - dziewczyny sa świetne i mają dużą wiedzę :)

Oj cellulit może być zmorą i utrapieniem każdej kobiety. Walczyć z cellulitem można na wiele sposobów, wiecie kosmetyki, ćwiczenia, czasem się zdarzy, że ktoś łyka jakieś tabletki na cellulit. Ale moim zdaniem w walce z pomarańczową skórą bardzo ważna jest dieta. Nie wiem czy wiecie, ale Cellulit jest stanem zapalnym tkanki łącznej (podskórnej tkanki tłuszczowej), pojawiający się w wyniku nagromadzenia substancji toksycznych w komórkach. kiedy wyeliminuje się przewlekły stan zapalny w wyniku dostosowania diety do Indywidualnego Profilu Immunologicznego skutecznie zapobiega powstaniu cellulitu i jest skuteczną terapią przyczynową tej dolegliwości. Jeśli chciałybyście uzyskać więcej informacji na temat leczenia cellulitu możecie zajrzeć tutaj http://www.vimed.pl/zwalczanie-cellulitu.html

Gość opensky
Oczywiście dieta jest bardzo ważna w redukcji cellulitu, jednak mylisz defekt kosmetyczny ze stenem chorobowym jakim jest cellulitis. To w jego przypadku występuje przewlekły stan zapalny tkanki łącznej. U osób predysponowanych, zaniedbania mogą powodować przejście cellulitu w cellulitis, który wymaga leczenia. Osoby, które zauważaja u siebie szybko postępujące nasilenie skórki pomarańczowej, zatrzymywanie wody w kończynach dolnych i kruchośc naczyń krwionośnych powinny rozpocząc walke z cellulitem, a jak wiadomo na wszystkie wymienione przeze mnie dolegliwości dobre są masaże ( ręczne, endermologia, i inne tego typu prawidłowo przeprowadzone). Według mni eod tego powinno się zacząć. Znalazłam opienię, ze ktoś zrobił 30 zabiegó (chyba dotyczyły masażu endermologie), a po 3 miesiącach cellulit zaczął wracać... jeśli ma sie predyspozycje genetyczne i nie zmieni sie nic w swoim trybie zycia, to jak można wymagać że klika zabiegów zatrzyma procesy degenetacji tkanek?? Jeśłi juz ktoś decyduje się na walke z cellulitem, czy jakimkolwiek innym defektem to musi sie liczyć z tym, że po serii zabiegów konieczna jest profilaktyka! np. w postaci zabiegów przypominających, czy utrwalających oraz zmiana trybu życia, diety.

Gość Ksiażniczka na ziarnku grochu
Polecam zdecydowanie zabiegi SPM Digital wykonywane w salonie Doris Dorin w Krakowie . Tajemnica sukcesu opiera się nie tylko na tym ,ze urządzenie do zabiegów to mercedes na rynku , czyli Weyergans , ale również na tym , że do ich wykończenia używa sie dermatopoietiny -preparatu znacząco podnoszącego efektywnośc zabiegu. Długo szukałam odpowiedzniej metody , ta jest niezwykle skuteczna i jedyny mankament to siniaki, które mogą się pojawić po zabiegu. Moim problemem były dodatkowo tzw. bryczesy - te z was , które to mają - wiedzą o co chodzi - okropna skóra na udach dająca efekt " gruszki". Do gabinetu trafiają klientki z różnych miast i tzw. trudn przypadki np. po nieudanej lipolizie, lub Panie które wyczerpały już wszystkie metody i środki w bardzo drogich gabinetach. Wada - trzeba się umawiać i pilnowac terminów wizyt - salon nie przyjmuje tzw. " klientów z ulicy" - trzeba zadzwonić, albo napisać żeby si umówić. Zalety - kameralny klimat i wysoka jakośc oraz indywidualne podejście , co akurat dla mnie jest barzo ważne , bo nie lubię być " klientka jedną z wielu". Polecam. Oczywiście po zabiegach konieczne jest pilnowanie diety i rezygnacja z podjadania. Ale to oczywiste:)

Gość Kya
Chcesz wiedzieć co się dzieje na forach medycznych http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 i jak nierzetelną wiedzę tam zdobywasz ? Przeczytaj i pomyśl czy warto brać za pewnik coś co pochodzi od ludzi zza ekranu komputera... ZBULWERSUJE CIĘ TA INFORMACJA http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22 , ale może ochłońcie z euforii, że znaleźliście się wśród tylu doradzających, bo po jakimś czasie okażę się że trafiliście fatalnie. Wydacie niesamowitą ilość pieniędzy, będziecie nosić efekty swoich wyborów czasem do końca życia. Nie obwiniajcie wtedy lekarzy czy pseudo koleżanki z forum tylko miejcie pretensje do siebie, że pozwoliliście ingerować obcym ludziom w wasze wybory a czasem mieszać sobie w głowie osobom niekompetentnym http://www.feelbeauty.eu/news/show/id/22

Gość zuhakkos
Sculptra albo skin master, ale musisz robic w dobrym salonie, np w Denique

A ja polecam endermologie.. jestem z niej bardzo zadowolona.. cellulit sie zmniejsza i oczywiście ładnie modeluje się sylwetka..:) polecam Instytut Pięknego Ciała w Koszalinie...:)

Gość velashape rulez
endermologia jest super (choć likwidować to nie likwiduje) jak ktoś ma czas chodzić - kiedyś miałam teraz awansowała i kasę mam ale czasu to nie dlatego w tym roku zrobiłam velashape - jest fajnie, bez tego cholernego ubranka, trochę gorąco ale można przeżyć, no i po 4 razach miałam efekt lepszy niż po kilkunastu endermologiach - to co na pewno jest fajniejsze to to, że po edermologii skóra była gładsza ale jakby luźna a po velashape jest super napięta - to ciepło działa na kolagen???