pestka-4 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=wb5NKaQ_-lY :D podobuje mnie sie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 nie poslucham :o brak podlaczonych glosnikow chyba sie nigdy nie doprosze ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 jeszcze 20 min i do domu na torcika ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 24, 2009 witam ....jestem ostatnio jakas zabiegana ale melduje sie wczoraj bylam na pokazie kaskaderow....wysle wam zaraz link do pocassa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 nie wiem kiedy zawitam na dłużej - mam robotę a potem gościa od niedzieli więc nie wiem jak się z czasem wyrobię ale żyję i nie zapomniałam o Was ;) na maile też odpiszę ! buziaczki i nabijać , nabijać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 :) Ale pizga z rana:O mam az 4 stopnie za oknem:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pudełko czekoladek 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 podpisuje liste u mnie slonecznie ale podobno rzesko jeszcze nie raczylam wyjsc z domu:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Izunia 30 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 wszystkim :) ja też swojego pytam zawsze jak jest na dworze,bo to on rano w psami na spacer idzie :P teraz mam słonecznie i 21 stopni Eternity specjalnie dla ciebie!! nabijam nabijam nabijam :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 weekend Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 witanko u mnie narazie tak z 17st. dzis bylo ale ja zmarzlak wiecw bluzie z rana jutro do szkoly...rozpoczecie,ciekawo jakie mumy beda sie ze mna uczyc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 ciotki klotki pestka odczytalam twoje gg,dopiero teraz mam chwile zeby na spokojnie usiasc,wrocilam z mala od dentysty,a wczesniej bilet miesieczny zalatwialam na dworcu a to kawalek jest od nas w tygodniu zapierdol ze nie ma kiedy taczki zaladowac,we wtorek wrocilam o 19.30 do chaty 9h napierdalania ufffff,az krzyz mnie bolal,mialam pracowity tydz,aaaaaaaaaa od 01.10 oficjalnie zaczynam prace ,juz mam kontrakt podpisany ,na razie na m-c potem na czas nieokreslony lece jesc bo nic cieplego w ustach :p;-) nie mialam :D hugo moja dzis biegala wokol szkoly,zbierali na jakies materialy sportowe za jedno okrazenie 1e trza bylo placic moj R mial dzis testy w pracy ,ja pitole normalnie szok,ale mowil ze napisal :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 a ja uciekam sie krecic:D jest duza karuzela w Hasselt:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 25, 2009 aaa no to ciastek , kreci sie kreci :) i Hugo sie kreci hehehee to i dobrze dobre wiesci :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 ja zaraz wyjezdzam do szkoly,niestety ponad 50km. mam w jedna strone wiec musze wczesniej wyjechac na dodatek caly Bialystok musze przejechac bo to na jakims zadupiu :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Ciastek super :) Martoszka powodzenia! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 no martoszka trzymam kciuki :) za pierwszy dzien szkoly hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 :) Ciastek dopiero dzis doczytalam-dobre wiesci:)super Martoszka napisz jakpo pierwszym dniu szkoly ! Ja wrocilam po 24 hihi zmarzlam strasznie:Pale i tak fajnie bylo i sie nakrecilam hahaha w niedziele jade do Weert tam tez od wczoraj karuzela tylko 5 razy wieksza:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eternity1302 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 lasencje :) Ciastek suuuuuuuper ! Martoszka trzymam kciuki za pierwszy dzień ! Izunia masz za nabicie :D Hugo ino nie zakręć się za mocno ;) i spadam dalej - wpadłam na chwilę tylko i podczytałam tylko pobieżnie aaaaaaaaaaa na Nk wkleiłam nowy sposób na pozbycie się śledzia :P:P:P:P:P ciekawe czy ktoś się zastosuje :P:P:D dopisałabym że na koniec trzeba o tym napisać na śledziu ale i tak nie zobaczę tych wpisów bo ja sobie wyłączyłam tę opcję :P:P miłego dzionka wszystkim ! i do kiedyś tam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Eternity jestes the best:D hahahaha najlepszy opis na sledziku jaki kiedykolwiek widzialam:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 nooo jestem dzis bylo troche krocej bo najpierw jakby apel...spotkanie z dyrekcja i nauczycielami ogolne...potem bylo oprowadzanie po klasach i pracowniach kosmetycznych no i 3 godz.lekcjo...lekcujne 3 z jedna przerwa na papierosa uczylismy sie w parach rozpoznawanie owalu twarzy i odpowiednie ulozenie do niej brwi jutro nakaz przyjsc do szkoly bez makijazu bo bedziemy robic henne na brwi i rzesy....zmywalna na szczescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 teraz sie nawpierniczalam obiadu i jestem obrzarta...rano lapnelam kanapke oczywiscie jest tam sklepik z roznosciami i automat z kawa i nie wiem czym tam jeszcze ale wtedy jakos mi sie nie chcialo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 a my z basenu wrocilismy,kuzwa zimno mi teraz brrrrrrrrrrrrrrrr,ale malej sie spodobalo,ja sobie oczywiscie albo chodzilam albo siedzialam na schodkach w wodzie,toc plywac nie umieju,a podchodzi do mnie ratownik i mi czepek wciska bo tak trzeba,ja mowie ze ja nie plywam tylko nogi mam zanurzone a ten ale trzeba miec a tfuuuuu no, aaaa a ratownik to Polak byl, kuzwa tych naszych wszedzie pelno :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Martoszka to fajne zajecia,tak od razu praktyka,ciekawie lece na tatara,zagnalam chlopa do kuchni ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hugolina 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 Martoszkaa fajne masz kolezanki w klasie? Ciastek hehe Polakow coraz wiecej:Dtrzeba uwazac co sie po polsku komentuje hihi Uciekam na te urodziny w ogrodzie-niby ma byc namiot ale w nocy ma byc tylko 5 stopni:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Martoszka 0 Napisano Wrzesień 26, 2009 nooo wydaja sie fajne i sympatyczne wiecie tak na poczatku zobaczymy pozniej jest nas w klasie 28 na przerwach placza sie ludzie z informatycznych klas i fryzjerskich jutro mam na 8 i 10 godzin :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pestka-4 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 noo martoszka dlugo dlugooo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ciastek 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 z wyra zlazlam dopiero ;-) wczoraj z R poswietowalismy ciutkie :p,bo dzis mamy swieto :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 a no wlasnie i dla Was specjalny bukiecik mam duzO duZU dUZO DUZO MILOSCI Wam zycze Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy slubu!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
euforka 0 Napisano Wrzesień 27, 2009 a tak w ogole to dzien dobry :) Eternity pracusiu Ty jeden! wiecej czasu na przyjemnosci zycze :) Martoszka czyli podoba sie szkola? :) Boisz sie tych zajec praktycznych? Ja bym chyba sie troche bala, podejrzewam, ze w parach bedziecie i na sobie bedziecie sie uczyc :) No ale na kims trzeba ;) Wazne, ze pod okiem fachowca :) Ciastek i co? zalozylas czepek? :) My dzis chyba na basen pojedziemy, naszczescie u nas nie trzeba czepkow :) Hugo no i tam ta impreza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach