Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaa

skok - jak wygląda rekrutacja?? jakie zarobki??

Polecane posty

Gość gość
NIE MA lojalek

Gość Amadeusz1
Szczerze odradzam Skok Piast. A rekrutację prowadzi dla nich firma Centrum Usług sp. z o.o. w Tychach. Jak dla mnie są to nieodpowidzialni i nie słowni ludzie. Jeszcze raz odradzam.

Gość gosc 1
hej mam niedlugo rozmowe w tarmowie w skoku im. kopernika.. czy ktoś wie jak wygląda tu rozmowa i czego trzeba sie spodziewac na rozmowie?

Gość gość
W Stefczyku nie ma lojalek, z tego co wiem są w Jowiszu. Szkolenie to pic na wodę, fajnie było, ale podejrzewam że gdybym była w oddziale przez dwa tygodnie wiedziałabym znacznie więcej.

Gość gość Adi
Mnie na rozmowie wstępnej pytali głównie o to, jak będzie wyglądała moja praca na tym stanowisku, co bym wniosła do zespołu i jakie bym podjęła działania, by zrealizować plan sprzedażowy. Kurczę! Przecież ja nie mam w ogóle doświadczenia w finansach, więc na chwilę obecną nie jestem w stanie powiedzieć w jaki sposób i jaką metodą przekonała bym klienta do wzięcia np. kredytu w SKOKu a nie w innym banku/instytucji finansowej. No nic, pożyjemy zobaczymy czy będą chcieli mnie zatrudnić.

Gość mammamka
I co w tym dziwnego, że zadali takie pytanie? Sprzedaż to przecież podstawa w bankach i skokach. Pytania pewnie są standardowe i zadawane wszystkim uczestnikom rekrutacji a że ty akurat nie masz pojęcia to twój problem. Zresztą uważam że skoro startujesz do pracy do takiej instytucji to powinnaś(eś) się deczko przygotować na taką rozmowę. Inaczej nikt cię nie zatrudni...

Gość gość
każdy kto pracuje w sprzedaży powinien wiedzieć po co jest w tej pracy :D

Gość anianiaania
Hej czy jest ktoś kto był w ostatnim czasie na rozmowie w Krakowie? Ja jestem po drugim etapie i mam do środy dostać odpowiedź. Kraków odezwijcie się!:))

Gość gość
czy nie wiecie cos o wolnych wakatach w krakowie jako obsluga klienta kasowa.?? bo na stronach stefczyka nic nie ma. Dzieki za info

Gość aniaaniaaniaania
No właśnie była rekrutacja na opiekuna klienta, nie ma czegoś takiego jak rekrutacja na "obsługa kasowa", ja znalazłam ogłoszenie na www.pracuj.pl ale tak jak mówię, jestem po drugim etapie, wiec chyba rekrutacja zakończona.

Gość gość
Ją jestem po szkoleniu właśnie z władysławowa. Było super. Warto jechać :-)i startować do pracy. Też dośw nie mam ale trzeba być pewnym siebie i wierzyć w siebie. Az szkoda wracać że szkolenia

Gość gość
sa lojalki, bo podpisywalem umowe i akurat jest!!!!!!! jestem z duzego miasta moze na zad*piu nie ma lojalek

Gość gość
NIE MA!!!! sama jestes z zap** i moze dlatego podpisales

Gość gość
są w tym sensie, ze jak podpiszesz z nimi umowę a potem rozwiążesz to przez pewien (okreslony w umowie okres) nie możesz pracować w innym banku, ale tak jest wszędzie..w bankach, firmach telekomunikacyjnych itp. kasy za szkolenie nie trzeba zwracac. Pozatym zamiast sie tak gorączkować po prostu czytajcie co podpisujecie, nikt Was przeciez do tego nie zmusza

Gość gość
zgadzam sie z toba :)

Gość Mirsa
jutro idę na rozmowę do SKOK-u kazali mi zarezerwować czas ok. 2 godziny , już zaczynam się denerwować bo nie byłam jeszcze na takiej rozmowie , podobno będzie kilku kandydatów jednocześnie. czego mogę się spodziewać i na jakie warunku finansowe ( minimum) można liczyć na stanowisku - opiekun finansowy. Miasto ok 70 tyś mieszkańców. Mam doświadczenie w bankowości ale wykształcenie niestety średnie:/ Będę wdzięczna za informacje zwrotną .

Gość gość
Boże! Co to za różnica czy masz średnie! Średnie to minimum aby startować na te stanowisko. Przecież to oczywiste że jakby nie chcieli że średnim to by cię nawet nie zapraszali!!! Ty masz ich zainteresować swoją osoba na rozmowie to wszystko! Ale jeśli już się obawiasz i masz sranie w gaciach to nie dobrze ci wróży.

Gość gość
A co do zarobków nikt ci obiektywnie nie powie bo to nawet nie zależy od ilości mieszkańców!!! Zależy od wyników oddziału! Więc nikt ci nie powie że tyle dostaniesz. Na rozmowie się dowiesz. To nie przedszkole aby pytać o zarobki na forum. Bozia język dała? To zapytaj na rozmowie.

Gość jolkatolka
a co powiecie o pracy w skoku Arka, na stanowisku kierownika oddziału?

Gość gość
Pracuję nie całe 2 msc i co mogę powiedzieć na temat SKOKU MOBBING MOBBING i jeszcze raz MOBBING...

Gość gość
Witam serdecznie:-) 19 lipca byłam na rozmowie w Katowicach do SKOKU- Stefczyka. Rekrutacja miała trwać 2 tygodnie tj. do 2.08.2013. Chciałam spytać, czy ktoś wie, czy została ona zakończona? Chodzi mi o nabór na oddział w Knurowie? Pozdrawiam:-)

Gość jolkatolka
mobbing to jest wszędzie, większy, mniejszy ale wszędzie tam gdzie są plany sprzedażowe, ja zaczynałam swą przygodę w finansach w 2004 w sprzedaży kart kredytowych to były czasy człowiek tyrał jak wół, też był mobbing, ale jak na koniec miesiąca wpłynęła pensja na konto to wynagradzała wszystko, dodatkowe bonusy, nagrody, konkursy, wycieczki zagraniczne, oj były czasy ;-) ktoś pytał o stefczyka tam dłużej trwa rekrutacja niż 2 tygodnie, pamiętam bo kiedyś byłam tam byłam na rozmowie na stanowisko kierownika oddziału, co prawda 4 lata temu, nawet chcieli mnie zatrudnić ale nie mogliśmy się z kasa dogadać, teraz pytam o Arkę wiecie coś, jakie tam warunki oferują na stanowisku KO????

Gość gość
Witam, Chciałabym zapytać czy Ktoś jedzie na szkolenie 19 sierpnia?

Gość gość
A z jakiej miejscowości jedziesz?

Gość bajd
Cześć, czy ktoś jedzie na szkolenie do Władysławowa z Katowic na 19 sierpnia 2013r.

Gość gość
Hejka!!! Ktoś się orientuje czy po rekrutacji w Kasie Stefczyka informują kandydata o jej wynikach? bez względu czy się dostało pracę czy nie?

Gość gość
Zastanówcie się dobrze, na rozmowie i na szkoleniu wygląda wszystko pięknie, a rzeczywistość w oddziale jest ZUPEŁNIE inna. Kasa marna jak na ilość obowiązków. Pracuje 1,5 miesiąca i z dniem 1 września składam wypowiedzenie. Stanie przed oddziałem ze stolikiem z gazetkami, breloczkami to standard, jak również roznoszenie ulotek. Mobbing to już swoją drogą, dziewczyny w oddziałach w większości to histeryczki i humorzaste stworzenia. Chaos, bałagan, złe zarządzanie. Nowy pracownik ślęczy na kasie i jego praca nie różni się niczym od pań na poczcie. Raport KNF nie bez przyczyny jest tak miażdżący. Zero nowych klientów tylko rolowanie naiwnych emerytów. Jedynie co fajne to szkolenie.

Gość gość
Bajd, a o której godzinie będziesz na miejscu? Ja jadę już w niedziele i na dworcu pkp we Władysławowie będę około 17.

Gość gość
A ktoś jest przyjęty na Oddział w Knurowie?:-) Pozdrawiam:-)