Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaaaaaaaaaa

skok - jak wygląda rekrutacja?? jakie zarobki??

Polecane posty

Gość gość007
ja jadę na szkolenie 02 12 z Kwidzyna rano

Gość gość
Czyli jakby mnie wybrali do pracy w Kasa Wybrzeże to mam liczyć się z tym, że wyjadę na szkolenie z egzaminem do Władysławowa?!

Gość gość
Tak szkolenie na 100 %

Gość gość
Ale mam rozumieć, że takie szkolenie około dwu tygodniowe w innym mieście? Raczej mało prawdopodobne, aby przejść takie szkolenie na miejscu "w trakcie pracy lub po"?!

Gość gość
Tylko Władek

Gość gość
I to obojętnie czy Stefczyk, Skok, Wybrzeże czy co tam jeszcze jest to szkolenia mają zawsze i to jeszcze we Władysławowie?! I trwają One 2 tygodnie?

Gość gość
stefczyk finanse i wybrzeże przechodzi szkolenia we Władysławowie trwajace 2 tygodnie.... nie ma innej możliwości zatrudnienia bez tego szkolenia...

Gość paulinamar
ja jestem po drugiej rozmowie w kasie stefczyka czekam na telefon. Pani na rozmowie informowała mnie o szkoleniu we Władysławowie kończące się egzaminem.

Gość gość
ja składałam swoje cv w Kaliszu wiec nie pomoge z innych miast :)

Gość gość
witam, byłam na rozmowie 27.11 w Gdyni na kierownika oddziału. rozmowa była z Panią z rekrutacji a obok siedziała kierownik regionalna i przysłuchiwała się rozmowie. Rozmowa trwała ok 50 min. W ciągu tygodnia mają się zdeklarować. Nie zapytałam czy będą też dzwonić jeśli nie będą zainteresowani. Na razie cisza choć minęły dopiero 2 dni...

Gość gość
szkolenie we wladku, skok stefczyka, wspolnota, wybrzeze, tylko i wylacznie wladyslawowo a co do szkoenia to faktycznie konczy sie egzaminem, ktory trzeba zdac ponad 90 % zeby dostac prace w kasie. w innym wypadku nie ma mozliwosc**pracy w tej instytucji. wrazenia ze szkolenia niezapomniane, bylam w sierpniu tego roku, poznalam wspanialych ludzi, nie mialam ochoty jechac tam wogole a teraz wrocilabym chociaz na kilka dni :) tzn pewnie zalezy to od grupy, jaka sie pozna na szkoleniu. ludzie z calej polski, w roznym wieku i naprawde warto pojechac poznac innych pracownikow, trenerow i niby kazdy z polski a tak naprawde poznalam wiele kultur roznych wojewodztw ;) super polecam i nie martwicie sie tym szkoleniem, zal wracac i zaczynac prace tak mozna opisac szkolenie ;) jedzienie pychotka :p jedyne co na minus to powrot do rzeczywistosc**** takim szkoleniu hehe naprawde wiem po sobie ze nie chce sie jechac ale pozniej tez nie chce sie wracac ;) pozdrawiam

Gość gość
Witajcie. poszukuje do pracy przeslijcie CV na czachoreks@wp.pl

Gość gość
pracuję od 3 tygodni w SKOKu i bardzo żałuje tej decyzji.... najgorsze jest to ze dla tej pracy zrezygnowałam z fajnego stażu :(

Gość gość
a po jakim czasie od rozmowy dzwonili do Was ze Skok-u? bo ja bylam w czwartek i czekam na telefon ;)

Gość gość
Ponawiam pytanie przedmówcy. Po jakim czasie zadzwonili do was z decyzją? No i czy dzwonili również w przypadku braku zainteresowania zatrudnieniem was?

Gość gość
max do kilku dni po rozmowie 2-3 ,

Gość gość
Witam Czy tak samo rekrutacja wygląda na opiekuna finansowego w STEFCZYK FINANSE? Chodzi mi o to, że 2 tygodniowe szkolenie we Władysławowie i egzamin?! Może ktoś coś więcej napisać o tej pracy? z góry dzięki

Gość gość
Rekrutacje wygląda tak samo na wszystkie stanowiska. Zadania OF -pozyskiwanie i profesjonalna obsługa klientów w zakresie świadczonych usług -dokonywanie operacji gotówkowych i bezgotówkowych -aktywna sprzedaż produktów finansowych -udział w akcjach marketingowych -sporządzanie dokumentacji w zakresie świadczonych usług -kształtowanie pozytywnego wizerunku firmy :) i wszystko jasne

Gość gość
Czyli rozumiem, że roznoszenie ulotek też wchodzi w grę?! A czy ktoś się orientuje jakie warunki finansowe są. I ogólnie jak jest w Stefczyk Finanse?

Gość gość
Wszystko jest w tym temacie. Troche wysiłku !!!!!!!

Gość gość
Czytałem wczesniejsze strony, ale nie doczytałem sie nic o Stefczyk Finanse i chce się dowiedzieć czy w tym jest tak samo jak w skokach, wybrzeżach itp.

Gość gość
oj słabo czytałeś :) Stefczyk finanse to to samo co skok stefczyka czy wybrzeże itd

Gość gość
mozecie mi wytłumaczyć co Wam tak przeszkadza to roznoszenie ulotek??? bo nie bardzo rozumiem wasze obiekcje :)

Gość gość
Przepraszam, ale nie ujmując nikomu to u mnie w mieście najczęściej ulotki roznoszą osoby chore psychicznie lub z ohp i jakos nie uśmiecha mi się być z nimi porównywany. Zaznaczam, że nie chcę nikogo obrazić.

Gość gość
to ja się spytam - Czu wiesz na czym polega sprzedaż?? Biorąc pod uwagę to jaka jest konkurencja, to jakoś trzeba dotrzeć do klienta!!!! a jak sobie to wyobrażasz siedząc na tyłku w placówce??? albo dzwonisz enty raz listę członków , albo szukasz nowych. Zasada jest prosta. Sprzedajesz, zarabiasz, pracujesz, nie sprzedajesz wylatujesz!!!! tyle w tym temacie. Spadnie CI korona z głowy jak przejdziesz po kilku blokach, i wrzucisz ulotkę do skrzynki????,, albo zostawisz w jakiś instytucjach na korytarzach??. Ludzie!!! nie pchajcie się do Skoku skoro wam to nie odpowiada, szkoda waszego czasu i nerwów

Gość gość
Człowieku nikt sie tam nie pcha, po prostu sie pytamy. Wyluzuj, daj na luz, dbaj o serce. Ale wiesz co do tych ulotek to jakos nie kojarzę, aby w sprzedaży wszyscy chodzili z ulotkami. Też nie przypominam sobie, aby osoba pracująca na przykład w banku biegała z ulotkami. Nie wierzę też, że ulotka tak strasznie przyciąga ludzi, że walą drzwiami i oknami dzięki nim. Jak ktoś chce wziąć kredyt to wie gdzie iść. I jeszcze pytanie czy w takim skoku roznosisz ulotki w trakcie pracy czy na darmo po pracy?!

Gość gość
Nikt sie nie bulwersuje, tylko smiesza mnie takie pytania. Niech ze 100 ulotek przyjdze 10 klientów i z nich sprzedaż 3 to zawsze cos. W skoku nikt nie zmusza cie do pracy po godzinach

Gość gość
mało wiesz na temat pracy w banku :) , jak jest mały oddział to wszędzie biega się z ulotkami, niezależnie czy to to jest Skok, czy Alior, czy BPH itp. Wierz mi wiem o czym mówię. Mi jakoś korona z głowy nie skakała i roznosiłam. A wiesz dlaczego??? bo widziałąm tego efekty w portfelu. Od siedzenia na d***e nic się nie zmienia :) hihih jak mówi przysłowie. Zdziwiłbyś się jak byś wiedział jakie efekty może działać taka ulotka

Gość gość
to forum jest cenzurowane ! ! ! Usuwane są posty ! ! !

Gość gość
pewnie już czujesz spiskową teorię dziejów :) jakiś powód do usunięcia musiał być