Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szukaj wiatru w polu

30 kg mniej=spełnić marzenie.

Polecane posty

Zaczęłam stosować Cla(tonalin z olimpu) na początku czerwca-na początku wydałam mi się wręcz cudowny, zauważyłam, że zniknęły mi tłuszcz z miejsc, w których najtrudniej pozbyć się tłuszczu-tzn. w moim przypadku są to boczki i ciało jest jędrniejsze( i prawie w ogóle nie ma cellulitu).Ale na wadze nic nie ubyło. Jeszcze dodam, ze raczej ograniczałam jedzenie i cwicze codziennie od lipca po ok. 20-30 min. W sumie to nie wiem czy go polecac czy nie, wiem na pewno jak sie wyda pieniadze (ok. 40 zł za 90 tabletek-na 30 dni), to ma się większą motywację.

ja używam Cla Max ale dopiero od tygodnia i chyba troszeczkę widzę efekty na nóżkach ...jakby takie bardziej gładkie się zrobiły ...ale tak na 100 % to niewiem czy to od tabletek czy od rowerka:) tak więc też cięzko mi przyznać czy to naprawdę działa ...jeszcze troszkę pobiorę ...no i wtedy zobaczymy ;)

Ja właśnie po rowerku -9 km = zdycham ale w sumie jest cudownie. Co to za tablety wcinacie? Ja tylko czerwona i zielona herbata

hej :) szukaj wiatru w polu -- nie, nie mieszkam blisko zakopanego, jade tylko za tydzień w czwartek na 5 dni. Mieszkam na ślądku. A Ty skąd jestes? Może pisałaś ale ja nie doczytałam. *Babydoll* [czesc } 🌼 Ja dziś też mało zjadłam 2 małe kromki chleba gracham z pomidorem w pracy i dwie kromki z serkiem i pomidorem po pracy. Ćwiczyć mało co ćwicze poza spacerami, ale teraz mamy gorący czas w pracy i czesto zostaje po godzinach i wieczorem juz nie mam sił na nic.

Oglądam teraz \"Chcę być piękna\" Masakra takie operacje. Miałam w maju operację podniebienia i wyglądałam + czułam sie koszmar więc nie wyobrażam sobie jak można sobie zrobic taka krzywde

witam! dołaczam bez pytania :P mam do zrzucenia ok 20 kg! aktualnie jest 82 kg/170cm :o w lutym bieżacego roku urodzilam córeczkę, a w ciąży spasłam sie jak, za przeproszeniem, świnia i teraz muszę cierpieć. w chwili porodu ważyłam, bagatela 100 kg! wiec i tak sie cieszę, ze po 5 miesiącach nieszczególnej diety jest \"tylko\" 82 kg. wiecie, niedawno dokryłam dietę montignaca (chociaż już dawno o niej słyszalam, ale jakoś nie zgłębiłam) i staram sie stosować do jej zasad. moja mama od maja (a dodam, ze przestrzegała tej diety bardzo średnio ;)) schudła 7 kg! na śniadanie jem do wyboru: -płatki owsiane (nie błyskawiczne) zalane gorącą wodą, a jak napęcznieja, dodaję jogurt jogobell light truskawkowy -makaron z pszenicy durum z białym serem 0% tł. i jogobelką truskawkową dieta ta o tyle mi podpasował, że jest \"słodkie\" na śnadanie, bo ja bez węglowodanów to słabo. na obiad i kolacje jada sie raczej mięsko z warzywami, lub jakąś rybkę ja jem: -pstrąga z piekarnika z masłem czosnkowym i przyprawami, do tego fasolka szparaowa -udka z kurczaka duszone z kapustą pekińską, lub porem i przecierem pomidorowym (mój mąż uwielbia, tyle, że z ziemniakami, ale on moze, chudzielec jeden-waży tyle co ja :o/174cm,ale on cwiczy i ma same mięśnie 0% tłuszczu jak mój twarozek ;)) -tuńczyk w sosie własnym podsmażony na oliwie z oliwek z pieczarkam, startą pietruszką, lub porem, ewentualnie z pekinką, oczywiscie z przecierem pomidorowym (pycha) -polędwica wieprzowa i pierś z kuraka z grila z sałatka z pomidorów , cebuli z oliwą z oliwek i cytryną (pycha) owoce dozwolone przed śniadaniem. naprawdę polecam, o to, że spadlo mi sporo kg po ciaży zawdzięczam chya tej diecie, chociaż też czesto oszukiwałam, jadłam bardzo dużo i miałam kilkudniowe ataki obżarstwa :o mam nadzieję, ze ten topik nie padnie i będziemy tu mogły pogadac. wiecie, juz raz sie odchudzałam na kafe z grupką dziewczyn. trzy z nas schudły 15 kg w 3 miesiące, a ja byłam jedną z nich :) startowałam wtedy z 80 i jak latwo obliczyć osiągnelam 65 kg :) ale człowiek był głupi i pamiętam ( a bylo to 2 i pól roku temu), że wtedy też płakała, że jestm za gruba... stosowałam wtedy dietę 1200 kcal i bardzo dużo ćwiczyłam ( dwa razy dziennie po 60 i 40 min), ale to były inne czasy-kończyłam studia,pisałam mgr,ostatnie egzaminy + przygotowania do slubu :) teraz mam dzidziusia i już na nic czasu, a na ćwiczeni sił brak, a jak niunia usnie, to albo sprzątanie, mycie butelek itd. albo internet i troche odpoczynku lub od razu idę spać. ale sie rozpisałam ;) pozdrawiam

ojej stara stopka sie wyświtliła ;) wtedy zaczełam sie odchudzać, ale dowiedziałam sie, ze jestem w ciaży ;) byłam zła, że akurat wtedy zaszłam, bo przytyłam wtedy w przeciągu 2 miesięcy ponad 10 kg!!!!!!! ciąze planowalam na listopad, ale niunia pojawila sie wcześniej :)

Karolisia79 -- ja jestem z okolic Katowic a pracuje w Katowicach :) apatia - 🌼 ide nyny, bo rano wcześnie musze wstać, postaram się jutro napisać więcej, może z pracy się odezwe dobranoc

to śpijcie :) dodam, że nie będę zaglądała codziennie, np. jutro może mnie nie być w ogóle, ale to nie znaczy, że odpadam. mam jutro kilka spraw, ale później będę na bank :)

@martusia25 - w 30 minut 20 km? O matko kochana! Jak Ty to zrobiłaś?! Jestem w ciężkim szoku! :) Można tylko gratulować wspaniałej kondycji. To pewnie przez synka. :) @Karolisia79 - Czytałam, że od tabletek antykoncepcyjnych się tyje, więc być może one są przyczyną kilku dodatkowych kilogramów. Ostatnio wybroniłam się u ginekologa i uniknęłam tabletek (hormony szaleją). Może to staroświecki przesąd, ale boję się spustoszenia, jakie \"zewnętrzne\" hormony sieją w organizmie. :O A For Slim BARDZO skuteczne! Pierwsze opakowanie nie robiło na mnie wrażenia, przy drugim mam jestem odrzucona od jedzenia, mogłabym nie jeść w ogóle. I, niestety, jem tylko dwa razy dziennie. (o 13 śniadanie i o 18 obiado-kolację) :O Co nie zmienia faktu, że tabletki działają i rzeczywiście hamują apetyt. :) U mnie w aptece też nie było, ale farmaceutka zamówiła i na szczęście mam jeszcze 2 opakowania w zapasie. Jeśli nie znajdziesz u siebie, to mogę zamówić i przysłać Ci pocztą. ;) @*Babydoll* - Witamy serdecznie! 🖐️ Życzę Ci powodzenia, wpadaj tutaj często, a na pewno lepiej się poczujesz przy takim tłuściochu jak ja :D @zielone oczy masz - ja dom rodzinny mam w kujawsko-pomorskim, a przebywam w pomorskim (Chojnice/Gdańsk). Zazdroszczę Ci gór... Nie byłam tam od marca 😭 Za to we wrześniu z moim osobistym chudzielcem i dwojgiem przyjaciół jedziemy na weekend nad morze poszaleć na kite 😍 (wspaniała rozrywka, ajj!) @apatia - Witaj! 🌼 topik nie padnie, nie ma prawa! :) Poczytam trochę o tej diecie, skoro mówisz, że takie piękne efekty daje! A 15 kg w 3 miesiące, ojjj, marzenie! Gratuluję córci! Będziemy na Ciebie czekać, a jak się nie pojawisz, to zrobimy demolkę na innych topikach i wrócisz ;) Przed chwilą strzeliłam sobie godzinne ćwiczenia, taki remiks callanetics+odchudzające na wybrane partie ciała. Zerknijcie w stopkę. Trochę wody już ze mnie zeszło. Ważyłam się przed ćwiczeniami, a obiad i śniadanie pewnie jeszcze w jelitach :D Znacie może jakiś sposób na wyszczuplenie ud? To moja zmora, a mam wrażenie, że te ćwiczenia tylko powiększają mięśnie (które i tak mam naprawdę OGROMNE!). Znowu się rozpisałam, jeju... Pewnie już tu dziś nie zajrzę, idę oglądać telewizję. Śpijcie dobrze, Kochane! 🌼

@szukaj wiatry w polu... przejechac na rowerku 20 km w 30 minut to nie taki wyczyn ja to jestem pełna podziwu dla Ciebie za te ćwiczenia mi to się wieczorem nic nie chce ...kompletnie nic a Ty jescze machasz nóżkami :)

a co do ćwiczonek na udka to na mnie najlepiej działa rowerek odkąd zaczełam jeździć a będzie już ze 2 miesiące to zeszło mi w udach po 3,5 cm w każdym :) może to niedużo ale innych skutecznych ćwiczeń na udka nie znam :)

@martusia25 - Nie dziwię się, że nie masz ochoty na ćwiczenia wieczorem! Oprócz pracy masz synka, który wypompowuje z Ciebie pewnie sporo energii. A wracając do jazdy rowerem - na jakiej przerzutce pomykasz? 🌼 Piękna pogoda u mnie dzisiaj, zaraz rower między nogi i 7 km, później jeśli starczy siły, to ćwiczenia, a wieczorem spalanie kalorii w jeziorze. ;) A! Coś jeszcze. Z wagi zeszło około kilograma, ale obwód pod piersiami o 6 cm w dół! :D :D Oby tak dalej! ;) Zerknę tutaj po rowerze, trzymajcie się! 🖐️

@szukaj wiatru w polu ja staram się jeździć na najlżejszej bo ponoć tak jest najlepiej na spalanie tkanki tłuszczowej bo na większych to na rozbudowanie mięśni a tego nie chcę:)

Zgadza się - na najlżejszych spalamy tłuszczyk, a na wyższych mięśnie. Ja jeżdżę na 2, bo na 1 nie nadążam pedałować ;) W pół godziny zrobiłam 7 km, nie jest najgorzej :) Miłego dnia Wam życzę! Będę wpadać co jakiś czas. 🖐️

szukaj wiatru w polu -- dużo ćwiczyć :) nim się obrócisz a zobaczysz jak schudniesz Faktycznie pogoda ładna jest, ja w pracy siedze ... dziś zjadłam 2 małe kromki chleba grahama z pomidorem i kawa bez cukru... a w pracy właśnie zbierają zamówienie z MC Donalda , ale ja jestem twarda i nic sobie nie zamówiłam. Troszke mi dzis dziwnie, wczoraj były odezwał się na gg i nieweim czy coś chciał, bo pytał tylko czy jestem, ale nie byłam wtedy. Pozdrawiam miłego dnia

hej:) ja dzisiaj na śniadanko chlebek chrupki z wędlinką i pomidorkiem ...do tej pory woda ...a już się gotuje na obiadek kalafiorek oczywiście bez bułeczki mniam mniam :) w tą pore roku jaką jest wiosna i lato nawet odchudzanie nie jest straszne ...najgorzej zimą nie ma sezonowych warzyw ..ani owocków. Więc Dziewczyny wykorzystujmy porę roku i traćmy kilogramki hihi:)

ja dziś makaron z białym serem 0%, troszke mleka 0% i dwa słodziki wgniecione w serek. narazie tyle. potem tuńczyk z pieczarkami i koncentratem. ja cholera nie ćwiczę...no jakos nie mogę sie zmobilizować :o

Wpadłam tylko powiedzieć, że zmykam na rower (drugi raz dzisiaj :P) i nad jezioro, może trochę się popluskam. Wieczorem będę tu na dłużej. Do usłyszenia później! 🖐️

Cześć dziewczyny :) Popracowane, pojedzone i poćwiczone :) czyli dniówka zaliczona. Ja dziś w pracy zjadłam twarożek z cebulką a na drugie śniadanie 3 malusińskie kanapeczki z serem i pomidorem. Na obiadokolacje - kalafior PYCHA. Obdzwoniłam dziś 3/4 aptek w mieście i znalazłam for slim!! Jestem po pierwszej tableteczke. A teraz maniactwo serialowe - Herosi

DZiewczyny! jestescie niesamowite!!! nie dosc, ze tyle pedałujecie, to jeszcze do tego tak mało jecie:)-fajnie sie rymuje. Ja co prawda mieszcze sie w 1200 kcal, ale z trudem. Na pewno nie przezylabym na samym kalafiorze! Ide zaraz pocwiczyc. Na razie mam okres, wiec lepiej bede omijac wage. Pozdrawiam 🌼

Ojejku teraz czuję jaka jestem zmęczona - w pracy młyn a w sumie te ćwiczenia powodują, że jestem zmęczona. *Babydoll* - kalafior rulez :) Korzystam póki jest jeszcze w miarę normalnej cenie i wybieram zawsze największy i mam go na dwa dni A teraz Polsat i kryminalne zagadki...

Dzień dobry Paniom! ;-) Wróciłam z roweru, wczoraj ponad godzinę intensywnie chlapałam się w wodzie, a później zrobiłam sobie seans filmowy. Przeprowadziłam rozmowę natury egzystencjalnej (\"Dlaczego kupa ma brązowy kolor\" [odpowiedź: Bo w jelicie grubym następuje rozpad hemoglobiny na m.in. bilirubinę, która nadaje taki właśnie kolor :P]). Jutro wybieram się do Galerii Pomorskiej, żeby wydać trochę $ na ciuchy (wrócę pewnie po 5. godzinach wściekła, że nic na siebie nie dostałam :classic_cool:). @zielone oczy masz - nie daj się McDonaldowemu żarciu, jesteś dzielna! Były odezwał się drugi raz? @apatia - ja nie mam zbyt wielu obowiązków (mała przerwa od nauki), więc mogę sobie pozwolić na katowanie siebie ćwiczeniami, Ty masz małe dziecko i nic dziwnego, że nie możesz się zmobilizować! Wystarczy, że ograniczysz jedzenie (co już robisz) i na pewno \"zjedziesz\". :) @Karolisia79 - i jak For Slim? Czujesz jakąś różnicę? Wykonujesz jakieś konkretne ćwiczenia czy tak po prostu się ruszasz? ;) @*Babydoll* - nie czujesz, że rymujesz. ;) Ja jestem bardziej zdeterminowana i zdesperowana niż niesamowita :P Liczysz zawzięcie kalorie czy bardziej \"na oko\"? Trzymajcie się!

witam Zjadłam dziś juz 2 kromki chleba ciemnego z pomidorem i serkiem kanapkowym. szukaj wiatru w polu -- tak wczoraj się odezwał. Ale jest byłym dalej, mimo, że ja bym chciała, żeby było inaczej. ale cóż czas, pokaże . Pozdrawiam Miłego dnia

wczoraj zdadłam tylko na śniadanie makaro, a ok 17 filet z pangi z grila z sałatą,pomidorem, ogórkiem bez sosów (generalnie bardzo malutko tego było), a na wadze bez zmian od 3 dni!!! a w sumie codziennie bardzo mało jem dzis 3 male nektarynki, a pól h póżniej płatki owsiane z jogolbelką light. szukaj wiatru w polu---a czym zajmujesz sie na codzień (poza wakacjami) i ile masz lat? no i dokładnie z jakiego miasta w kuj-pom? bo ja tez tam sie wychowywałam, dokładnie we włocławku. ja wczoraj byłam na malych zakupach, ale bardziej dla córeczki bo rosnie w zastraszającym tempie :) ale sobie tez kupiła szmizjerkę (44 :o), bo były przeceny. ja łykam cellasene, bo przed ciążą rozpoczełam kuracje i kupiłam 2 op, ale nie zdążyłam napoczac jednego op. cellulit na nogach i tyłku to u mnie masakra! do tego wszystkiego, po ciaży mam okropne rozstępy na brzuchu (pojawiły sie w ostatnich tygodniach, chcociaż przez cała ciąże wydałam kupe kasy na dobre kremy), najgorsze, że są bardzo wysoko, bo powyżej pepka... pa

cześć Dziewczyny...ja dzisiaj na śniadanko zjadłam 2 kromki chcrupkiego chlebka z szynką i pomidorkiem ..mniam mniam a na obiadek jeszcze niewiem co zjem ale dzisiaj troszkę się ucieszyłam kiedy przymierzyłam strój kąpielowy sprzed 3 lat kiedy byłam naprawdę szczupła i wiecie co....pasuje :) :) :) :) :) może ciało nie wygląda jeszcze tak jak kiedyś ale już nie jest źle ...ale musze ćwiczyć , masować i niejeść bo mój Mąż cos przebąkuje o pojechaniu do aqua parku a ja jeszcze nie czuje się na tyle dobrze w stroju żeby się ludziom pokazać :(