Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bl

A znacie taką sieć sklepów PEPCO?

Polecane posty

Gość aga4789
a kto usunął wpis odnośnie inwentury w Pułtusku jak to trwała do 23:00 i kierownik rejonu 11 pomagał z czego wynik wyszedł nie do komentowania

Gość gość
Witam Mam pytanko, wracam z urlopu macierzyńskiego, wlasnie dostalam grafik, a tam 6 razy po 12 godzin. Czy według kodeksu pracy powinnam tyle godzin pracować ?. Nadmieniam że pracuje na niepełny etat.

Gość monia789
oczywiście że nie powinnaś tyle pracować ale w tej firmie jest wszystko mozliwe jeśli nie chcesz zgłoś do PIP

Gość gość
cp z tą inwenturą w pułtusku ??

Gość aga4789
z inwenturą no jak to co niech się pochwalą jak przebiegała a rejonowa pomagała im na korekcie do 23:00 wynik fatalny załoga dalej pracuje bo to sklep ulubiony rejonowej z rejonu 11 i rejonu 10 tak się kryje a centrala nic nie wie co się odstawia nie mówiąc już o rejonowych

Gość gość
Ciekawi mnie tylko jedno dlaczego tak cię to boli ? ładnie to tak o koleżankach pisać i przełożonych ??

Gość PEPushek
O co chodzi z tym usuniętym postem odnośnie Pułtuska?

Gość PEPushek
hmmm jakie koleżanki i przełożone....taki post :-)

Gość aga4789
no wiesz nie żadne kablowanie tylko rzeczywistość fałsz i obłuda jaka panuje i tkwi w niektórych kierownikach sklepów jak i rejonu szkoda słów ale niech się zabijają o własne nogi ha ha czysta porażka z niektórymi zajmującymi stanowiska nie mając tu na myśli oczywiście kasjerów

Gość gość
To co tutaj wypisujecie to aż dziwi. trudno mi w to uwierzyć,to brzmi jak... nawet nie wiem w jakie słowo to ubrać ...

Gość gość
No i co z tym rejonem 26? Aż tak złe ?

Gość fe12
a co ma byc z rejonem 26? jest nowa rejonowa i co to tak dziwnego? czy ktoś coś ma konkretnego na myśli?

Gość gość
widocznie ktoś coś ma

Gość gość
ale panuje ogólna krępacja...

Gość gość
a rejon 26 ma się dobrze i rejonowa nie taka straszna jak ją malują, wymagająca i analityczna ot i tyle

.... i mam wrażenie że w końcu ktoś się nami interesuje ... Hipokrytą/tką juz dziękujemy i proponuję zająć się swoją "piaskownicą"

Gość gość
a jak tam rejon 14 i co powiecie o rejonowej wszystkim chyba pasuje bo nikt sie nie odzywa

Gość gość
Zapraszam:www.magia-testowania.blogspot.com

Gość gość
Jak można nazwać syna kevin ;( i pisać kąplet zamiast komplet ;( jaka firma taki kierownik hahahahahahahahahahahaha

Gość gość
wpływ serialu kevin sam w domu hi hi

Gość gość
Wydaje mi się ,że poruszanie tematu dziecka w tym miejscu to trochę nie fair. możecie się nie lubić ale dziecko nie jest niczemu winne.

Gość pppepco
Jezeli chodzi o te upust 100% na 75% to nic mi sie nie pomyliło,gdyz zastepca kierownika robił zwroty bez paragonu i tłumaczyła sie ,ze zgubiła!!!!!Jezeli sa plu to wszystko sie da!!!!!!!!Pozdrawiam wszystkich!!!!!!

Gość gość
tylko aby móc zrobić zwrot bez paragonu,każdorazowo musi byc zgoda na to kierownika rejonu. możliwe,że tak było czy tam jest,że tak robi ta osoba. ale co to trzeba mieć w głowie,żeby robić we własne gniazdo ;/

Gość gość
jak tam się trzyma rejon 10

Gość gość
pewnie tak jak każdy z rejonów

Gość gość
już dobrze bez zmian kierownika to wszyscy wiedzą co z czym sie je a jak tam ostatnie inwentaryzacje długo schodzą na sklepach a rejon 10 to MAZURY? czy coś mi się pomieszało

Gość gość
Moje drogie Pani (Panowie rzadziej ale też ;D ) Pracuje w pepco od listopada, bardzo mi się podoba sklep, ceny, zniżki itp. Chcę pracować! I zawsze przychodzę do sklepu z "bananem" na ustach. Mam dziecko i pomaga mi babcia ale wiem że pracować trzeba. Jeżeli chcecie to dam Wam parę wskazówek. To jest Nasza praca, nasz sklep (te dni gdy jesteśmy po 12 h) to nasz drugi dom! dbajmy o to. Usmiechajmy się, witajmy klienta, zachęcajmy go do ponownego powrotu do nas, Słuchajcie-są premie nie jest źle. Wiadomo jeśli nie lokalizacja jest do d**y-zdarza się! Ale w wiekszości sklepów jest ok, to Wy pracujecie na swoją opinie, na swoją premie i na to jak postrzegają nas klienci. Ponadto-trzeba sie nawzajem wspierać-jest robota?! trzeba ją zrobić, aby wyszło najlepiej jak można a wtedy naprawdę zobaczycie tego plusy. Zarówno kierowniczki jak i kasjerki! Zajmijcie się w pełni swoimi obowiązkami-nie odliczajcie co chwile minut do końca pracy-bo to się nie oplaca! Przychodzę na 8.30, licze kasetkę, przebieram się zmykam na sklep, po drodzę biore ciuchy do zwieszakowania. Przy kasie nie biore się za to tylko jednak staram sie cos poprzekładać aby było pięknie i żeby te towary mowiły "kup mnie!" ;d HEJ, NIE JESTEM WARIATKĄ ;d NAPRAWDĘ, Kocham to co robie. wsadzam w sklep swoje trzy grosze...jest ślicznie, nie wstydzę się sklepu-chociaż jak wchodzę do nie ktorych pepco z ciekawości-zboczenie zawodowe- to myśle co to za syf! bo nie dbacie, chodzicie i udajecie, kurna jak można dołożyć towar nie układając go najpierw?! Kosmetyka?! gdzie ona jest! Ja jestem kasjerką, z koleżankami się dogadujemy, jedna pracuje lepiej od drugiej...ufamy sobie i każda sobie pomaga i podpowiada. dbamy o siebie (przynosimy jedzonko, wpierdalamy szybko na przerwie jak jesesmy tylko we dwie w ciagu dnia) i nie marudzimy bo PRYCHODZĄ TACY KLIENCI KTORYM ZANIM POWIESZ DZIEŃ DOBRY, KŁANIAJĄ SIĘ W PÓŁ PRZED TOBĄ- i jestem z tego dumna! a co do Waszych sytuacji?! kady człowiek jest inny a firma jako całość jest ok-to poszczególne jednostki wszystko pieprzą....w życiu tak samo-cholera świat nie może być idealny prawda?! No mam nadzieje że polepszyło się Wam. -Naprawdę pracujcie, czas będzie leciał szybko. -Jeśli macie problemy w domu i nie możecie pracować- rzućcie pracę-nikt Wam nic za darmo nie da! -A jak będą efekty, to nagroda też będzie bo są tabele z wycinkami ile premi w jakiej sytuacji...!!! życzę Wam kolorowych dni Pepco ;d

Gość gość nie gość
Tak sobie poczytuję ostatnie posty i co mnie za irytowało ,to to że sklep dostaję biegunki gdy ma odbyć się wizyta .Chyba nie jest to normalna sytuacja .

Gość gość
jeśli mają syf w sklepie to tak. Jestesmy w czasie normalizacji wszystkiego czego tylko sie da. Pepco też podąża za tym więc ok-> wysyłają wszystkie standardy jakie mamy wprowadzić i wypada mieć je i dbac a nie wszystko się rozwala po jakimś czasie. W sklepie którym pracuje są drobne poprawki, jak poprawienie cenowek. Nikt się nie sra bo ktoś przyjeźdza. Zasada jest taka: jeśli mają się przypier**** to znajdą coś na pewno! a sklep powinien wygladać ślicznie!

Gość gość
oczywiście że na każdy objazd każdy ma pietra ale najgorsze jest jak nie ma się wsparcia w kierowniczce sklepu a kierowniczka w swojej rejonowej to jest poprostu porażka u nas na sklepie tak jest kierowniczka super a rejonowa ja piiee....le szkoda słów mobbing przy tym to za mało powiedziane po każdej wizycie kierowniczka nasza nie może dojść do siebie a co najlepsze że długie wizyty zawsze wychodzą 100 % i o co chodzi się pytam