Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szylusia

Ametyst,Coralbay,MoniaAnia,Miffy,Ja-neczka, itd.ZACZNIJMY OD NOWA!!!

Polecane posty

ja-neczka spokojnie:) Ja juz sie przyzwyczajam do tej mysli,ze sie nie udało i wiem,ze chcesz mnie pocieszyc,ze moze jezcze nie przyjedzie,ale ja juz wiem,ze @ bedzie i to dziś!!! Z tego wynika,ze na dobre mi sie przestawiło i drugi miesiąc z kolei mam 30-dniowe cykle. Mąz wypływa od 4-15 września,więc trafi jak nic:(:(:(:(:(

Szylusiu, będziemy sie uspokajac wzajemnie:) Faktycznie jak tak wyjedzie to ominiecie dni plodne :( :( :(

Szylusia - ja byłam pewna na 100%. No nic stawiam lody i czekamy

jerta🌼tym razem moje podejrzenia i przeczucia sie sprawdziły:(:(:( Ale cóż lody zjem z przyjemnością ja-neczka czekaj czekaj a moze mi jakoś sie uda na koniec maja;) Sama jestem w szoku,bo ok to,ze mogło się nie udac brałam pod uwagę w końcu nie wszystkim wychodzi za pierwszym razem,ale te wszystkie objawy................albo sobie wkrecałam za mocno,ze juz chce i pscha zrobila swoje albo to bedzie najgorszy @ w moim zyciu!!!

Szylusia, a pamiętasz Ametyst. Jej też wyszedł negatywny test a ciąża była.

No tak pamietam,ale wiesz hmn hmn ja juz mam ciemne upławy więc @ będzie dzis wieczór albo jutro njpózniej:(:(:( Ametyst nie miała rzadnego plamienia,wiec mogla miec nadzieje,ja już nei mam!! Ale jedyny plus z tego wszystkiego jest taki,ze praktycznie nic mnie nie boli,dzis obudziłąm sie i nic mnie nie bolało,ani plecy ani brzuch,tak jakby ręka odjął

ZAPOMNIAŁAM HEJ🖐️ millka04🌼🌼miło cię znowu widzieć fajnie,ze udało ci sie nas znależć;) A jak tam u ciebie??

Hej Ja tak na chwilkę bo tak sobie siedze i myslę,ze moze byśmy wklepały swoje zdjątka na nasze forum abysmy wiedziały jak wyglądamy??? Pamietacie Ametyst tak zrobiła;);) Co wy na to???? hej pa

Miło mi. Na moje zdjęcie musicie poczekać, bo dziecko zabralo aparat do Grecji i wraca dopiero 4.09.

Szylusia bardzo mi przykro ,a taką miałam nadzieję.Ale nic sie nie martw i nie załamuj....spróbujecie jeszcze raz a wtedy napewno sie uda. Dziewczyny przeżyłam chwile grozy ....w nocy bardzo ale to bardzo bolał mnie brzuch już myślałam o najgorszym,ale szczęśliwie do rana ból ustąpił...dzwoniłam rano do lekarza i kazał mi wziąść nospę leżeć płasko i nie denerwować sie,a w poniedziałek na wizytę .Mówi że mam wszystkie leki na podtrzymanie więc mam się nie martwić. Dlatego też zaglądam tu dopiero teraz ,bo wcześniej spałam albo poprostu leżałam płasko.❤️🌼❤️ Zdjęci wkleję jak będę miała dostęp do komputera bo tam mam wszystkie zdjęcia ,w laptopie niestety nie mam nic....więc może za kilka dni wstanę i posiedzę chwilę przy komputerze....chociaż wolałabym przesłać wam zdjęcia e-mailem ponieważ wiele osób nie wie że miałam in Vitro a u nas w mieście to jeszcze ciemnogród i in vitro uważane jest za ciężki grzech...na a ja nie wiem kto tu wchodzi. Dziewczyny trzymajcie się ciepło....a ja idę dalej leżeć i mam wielką nadzieję że ten ból w nocy to był fałszywy alarm❤️

Udało się, to może potem jeszcze coś wkleję - np. moje dzieciaczki .

Fajnie dziewczyny wyglądacie na tych zdjęciach....a ciebie Szylusia właśnie tak sobie wyobrażałam ,blondynka krótkie włosy. Szylusia wysłałam ci moje zdjęcie na e-mail niestety nie mam e-maila do Jerty i Janeczki a tu nie chcę wklejać z przyczyn które podałam wcześniej🌼 Jerta dawaj też zdjęcia dzieci jak możesz❤️

No to daję zdjęcia - jak już się nauczyłam. Ale w tym komputerze mam tylko zdjęcia z komórki, średniej jakości, ale tak mi się to podoba, że dodam potem jeszcze inne, ale może jutro . Kuba http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/18e0dbb7c683163d.html Tomuś http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/df81b7cc1fc7d905.html i mój kot, który układa się do snu w dziwnych pozach,gdzie tylko mu się podoba, nie zwracając uwagi na powagę miejsca - np. w moim biurze http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5b4bfeefc54a90ab.html

Coral dziękuję za zdjęcie. Wyobrażałam sobie ciebie zupełnie inaczej. Wydawało mi się, że jesteś blondynką, w krótkich włosach - tak bardziej jak Szylusia. Pozdrawiam , w niedzielę rano. U nas senna pogoda i pada.

Ja też wolę pokazać się Wam za pośrednictwem maila, niż bezpośrednio na forum. Wysłałam przed chwilą moją fotkę z synem do Jerty (fajne masz dzieciaki!). Kto jeszcze chce - to dawać maile. A, Jerta, to zapraszam na zakupy u mnie - skoro się czaisz ;-) Poza allegro może być trochę taniej ;-) A córka niech uważa na US, bo podobno robią naloty... no chyba, że sprzedaje jakieś swoje niepotrzebne rzeczy... Coral, trzymaj Ty się tam i uważaj na siebie! Moje allegro: http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=6992792

Dziękują za foto. Majka sprzedaje na allegro swoje stare rzeczy , plakaty itp.a ja bardziej reklamuję, niż sprzedaję - towar ze swojego sklepu - także bez strachu. Nawet jak ktoś kupi to i tak dostaje fakturę.

Witam w niedzielny poranek,dopiero się obudziłam Jerta fajne zdjęcia........i sorry że cię rozczarowałam z wyglądem,też chciałam być blondynką ale mamie wyszła brunetka. MoniaAnia leżę jak najbardziej spokojnie,i nie mogę się doczekać jutra ....myślę że na usg już coś zobaczę to będzie początek 4tyg. Ale cały czas stresik mały mam....żeby nie skończyło się jak ostatnim razem🌼 A zdjęcia chcę oczywiście to mój e-mail elephant5@op.pl Miłej niedzieli wam życzę🌼 Janeczka gdzie się schowałaś

Coral - tak się zastanawiam co będzie widoczne na USG w 4 tygodniu . Pojęcia zielonego nie mam - bardzo mnie to ciekawi. Jeżeli miałaby być ciąża mnoga, to z in vitro są chyba najczęściej bliźniaki 2-jajowe ? To tjuż będziesz wiedziała ile ludzików zamieszkało w Twoim brzuszku.

Jerta z tego co sprawdzałam na internecie to powinno być widać pęcherzyk ciążowy lub nawet dwa ,więc mam nadzieję że i ja coś zobacze.....mój M ma straszną nadzieję na blizniaki,ja o tym jakoś nie myśle,chcę tylko żeby wszystko było dobrze....bo powiem wam szczerze że bardzo boję sie tej jutrzejszej wizyty. miłej niedzieli wam życzę ja już mam obiadek dzisiaj przyjechała mama więc same pyszności❤️

Wiecie co wpisałam się już na topik majowy ....i jakoś nie chce mi się wierzyć że jestem w ciąży i że mogę sie na takich topikach wypowiadać....może jutro jak zobaczę coś na usg to może łatwiej mi będzie uwierzyć🌼 Mam nadzieję że miło mineła wam niedziela

Właśnie pokłóciłam się z mężem. On ma coś z deklem. Otóż kupiliśmy ok. 2-3 tygodnie temu meble do dużego pokoju , no i leżą niezłożone, nawet nierozpakowane. Najpierw trzeba pomalować pokój. Pojechaliśmy szukać farbę. Nic nie podobalo nam się w 100%. W domu mój mąż wymyślił, że zrobi jakieś półki z płyty gipsowej. Ok. Tylko, że on wymyśla setki takich rzeczy i nic nie robi. W domu mamy już nowe kafle na schody( leżą od kwietnia zeszłego roku), drzwi do piwnicy ( leżą do października 2006), ścianę przygotowaną pod szafę wnękową od miesiąca itd. Mówi, że wszystko zrobi sam , a nic nie robi. Mogłabym wziąć fachowca, ale niech chcę się z nim kłócić. Ale dzisiaj to mi już chce się płakać z bezsilności.

Jerta wdech ,wydech i policz do 10 .Od zawsze wiadomo że faceci są z innej planety i nas nigdy nie zrozumieją,więc nie kłuć się z nim może sam w końcu zrozumie że coś trzeba w domu zrobić,a jak będziesz mu suszyć głowę to może się bardziej buntować . Nie żebym go broniła ale wiem z własnego doświadczenia że spokój przynosi wspaniałe rezultaty....❤️ Trzymaj się ciepło 🌼

Ja jestem anielsko spokojna - 1,5 roku od czasu zakupu kafli - chyba dobitnie o tym świadczy. Tak się cieszyłam z tych mebli, a nawet ich nie zobaczyłam. Mąż jeszcze stwierdził, że złoży je gdy będzie kupiony dywan. Żeby wszystko było już na gotowo. Najgorsze jest to, że on nigdy nie wyjeżdża no i oboje pracujemy w domu, na dole. Jak kiedyś wyjechał to zdążyłam wymalować jadalnię. Ja nie znoszę się kłócić.

Gość no to się nie kłóć
tylko spokojnie, ale stanowczo powiedz, że ponieważ od 1,5 roku nie robi nic poza roztaczaniem wizji co zrobi - zaczynasz działać sama. I zacznij wzywać fachowców, może jak zobaczy, że masz dość obiecanek, to się wreszcie ruszy i zacznie coś robić, a nie tylko gadać...

Kurcze napisalam i mi wcięło 😡 Dziewczyny drogie, witam was z rańca :) Ja już po urlopie, pierwszy dzień w pracy :O Fajny pomysł z tymi zdjęciami, ja też wolę na maila : ijanka@o2.pl. Swoją fotkę wyslę wieczorem z domu. Coral 🌻 trzymam kciuki za wizyte i daj znać jak tylko wrócisz. Pozdrawiam i miłego dnia :)

HEJ elzbieta-wieckowska@wp.pl Czekam na wasze zdjątka🌼 A na moej stronie jest moich więcej;););)