Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnaaaaaa

____Mój facet nie chce nigdzie wyjechać__________

Polecane posty

U mnie slub sie narazie nie zapowiada tzn nie oswiadczyl mi sie - JESZCZE :D:D:D:D Ja mam 25 a On 28. Dziewczynki musze wyjsc na chwilke - jestem w pracy i mam spotkanko z klientka na miescie:)) Do zobaczenia🖐️

pa :D Mój też się jeszcze nie oświadczył. Ale mam nadzieję, ze niedługo to zrobi:) Czekam na to bardzo

to do pozniej ADRIANNA;) mi tez sie jeszcze nie oswiadczyl,ale o slubie juz rozmawiamy,heheh;)

Dziewczyny ja się pocieszam tym, że w każdym związku są jakieś problemy, mniejsze lub większe. A ja jestem z nim i to jest najważniejsze, bo długo musieliśmy się starać, żeby być ze sobą, a teraz już 4 latka minęły. 4 latka najpiękniejsze :) Jakoś to będzie

ale nie duzo mlodsza;) moze ktos sie do nas jeszcze dolaczy z podobnym problemem.. a daleko od siebie mieszkacie Bajagaga??

my 10 km,ale to akurat ie jest zaden problem, masz racje ze w kazdym zwiazku sa jakies problemy, wiec moze powinnysmy przestac na to narzekac i cieszyc sie tym co mamy,bo przeciez jestesmy szczesliwe;)

znamy się jeszcze ze szkoły średniej, ponad 6 lat. 2 lata się schodziliśmy :) Czuję, ze jest częścią mnie. Nie portrafiłabym już żyć bez niego

no to mamy kolejna ceche wspolna;) bo ja tez nie potrafilabym juz zyc bez niego

to fajnie! Trzeba sobie mówić, że będzie dobrze i nie przejmować się aż tak bardzo. Najgorsze są te chwile zwątpienia... Ale teraz razem będzie nam raźniej :)

Gość agula89
jak tak sobie was czytam - jestem w stanie zrozumieć, że jesteście smutne, bo facet nie ma czasu ani na urlop ani na zwykle spotkania. Ale dlaczego nic z tym nie zrobicie? Kiedy mój nie chciał jechać - zapowiedziałam, że jade sama i zrobiłabym to, gdyby nie zmienił zdania. Kiedy nie miał czasu na spotkania - dałam mu odczuć, że konkurencja się kręci ( namówiłam kolegę by w czasie kiedy jestem z lubym wysyłał mi sms-y) i niech mnie lepiej pilnuje.. kombinujcie dziewczyny.. teraz nie mam zadnych problemów.. zawsze biorę go na sposób..

ja mialam wlasnie wczoraj taki dzien zwatpienia.... poklocilam sie z nim wlasnie o to,powiedzialam, ze nie wystarcza mi spotykanie sie z nim tylko wieczorami i to dosc poznymi,ze nigdzie nie mozemy na dluzej wyjechac,ze kazda impreza rodzinna wiaze sie z kombinowaniem kto go zastapi,ze oczywiscie wczesnie musimy wracac bo on ma prace itd.... powiedzial mi ze on tez chcialby zeby bylo inaczej,itd... ach szkoda gadac, moja rodzina zawsze wszedzie mjie z nim zaprasza,zdarza sie ze jestem sama,bo on nie moze i ja wtedy tlumacze dlaczego...zle sie wtedy czuje gdy wszyscy o niego pytaja czemu nie przyjechac..

agula 89---- ja wyjezdzam sama,ale to nie o to chodzi,yeraz bylam tydzien z kolezanka nad jeziorem, u mnie z tym nie ma problemu chodzi o to ze CHCIALABYM Z NIM WYJEZDZAC I Z NIM SPEDZAC WIECEJ CZASU a wiem ze to nie jest dokonca zalezne od niego ze ma tyle pracy i obowiazkow

Agula89- hmmm wiesz, mój związek jest tak zaawansowany, że ani jego, ani mnie nie bawią takie szczeniackie gierki w stylu \"wysyłanie smsów przez kolegę\". To dobre dla 16- 17 latków, którzy jeszcze nie wiedzą, czego chcą.

Gość agula89
rozumiem, ale wciąż uważam, ze na wszystko jest sposób..

Gość frk-09
Bajagaga i bardzo dobra odpowiedź na idiotyczne "porady"

Nadina- najgorsze to wytrącić się z równowagi. Ja włóaśnie staram się opanować sztukę \"nie denerwowania się\" :) Powiem CI, ze coraz częściej mi się to udaje

Gość Lady Marmolade
A ja mam problem, żeby mojego faceta wyciągnąć gdziekolwiek bo jest potwornym domatorem i wyściubienie nosa z domu na jedno popołudnie stanowi dla niego wyzwanie na miarę podróży na Marsa... ;)

Gość agula89
bajajaga- czy jak ci tam... jeśli uważasz ze jestes za stara na takie dziecinne numery, to zycze powodzenia.. kazada powina miec sposob na faceta, a jesli go nie ma - to niech siedzi i płacze, ze nie ma czasu... itd. ja dawno zrozumialam, ze to ja jestem szyją.. użalaj sie dalej nad sobą! powodzenia!

heheh. Dzięki za rady Agula89. Myślę, że pozostałe osoby wiedzą, dlaczego z mnich nie skorzystam :D

agula 89---- to nie jest zadne uzalanie sie nad soba, przeciez piszemy ze jestesmy szczesliwe;) mysle ze zaszlo tu jakies nieporozumienie;) zreszta kazdy ma swoj sposob na zwiazek

agula 89---- to nie jest zadne uzalanie sie nad soba, przeciez piszemy ze jestesmy szczesliwe;) mysle ze zaszlo tu jakies nieporozumienie;) zreszta kazdy ma swoj sposob na zwiazek

Dobrze, że się rozumiemy :D Chyba bym upadła na głowę, żeby jeszcze wymyślać takie chwyty:)

Gość agula89
masz 23 lata? tak... jak byłam taka młodziutaka tez myslalam w stylu.. dzieki bogu ze go mam, moze mi sie oswiadczy.. czekam bardzo..jest czescia mnie... buhahahah... dziecko! co ty wiesz o zyciu! a jeszcze to szczescie, ze przyjezdza o 21!!! buzi i spac.. wierz mi, ze wiekszosc tak zapracowanych facetow ciezko w tym czasie pracowalo, ale nad zdradami..

Gość agula89
ide polatac po miescie, ale niedlugo wroce- ponabijac sie z biednej sierotki!