Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fleur de lis

500 - 600 kcal

Polecane posty

Gość martusia18
Kurcze ja jak wazyłam 50kg to sie swietnie czułam niestety 5 kg przytyłam przez głupią zime i do tej pory nie umiem zrzucić :(:( Dzis planuje 2h rowerku wieczorem i 30 min orbitek jak dam rade :P ale powinnam bo kondycja jest na szczescie i od jutra dietka scisła.Dążymy do perfekcji laski i nie załamywać sie !!

fleur de lis - moim zdaniem to same kosci, mnie np nie intersuje taki wyglad, fakt ze mam bardzo duzo do zrzuicenia, ale to juz przedsada,ani to ładnie nie wyglada, ani estetycznie...

hej laski jeszcze godzinka i ide na rowerek:) i z tego powodu jestem bardzo happy:):):) no juz mnie wciagnelo moj tylek tego potrzebuje chyba:)

nefi! trzymaj się. U mnie zaraz obiad a ja już swój (3 petitki) już zjadłam a teraz została mi figa z makiem z pasternakiem. No i w ogóle nie ćwiczę, nienawidzę tego robić:( ;)

Gość martusia18
pola18 to ja pojde tak jak Ty łatwiej bedzie mi sie zmobilizowac ile masz zamiar jezdzic ?

ja też nie ćwicze - cholerny leń ze mnie!!! ale moze zaczne jak mi gosćie wyjadą, chociaz troche by wypadało!!

Gość martusia18
polecam cwiczonka kurde laski mówie wam ja sie ciesze ze mam orbiterka i rowerek w domu bo jak coś zjem za duzo to wiem ze moge spalić ale też przez to czasem sobie folguje :-/

Gość martusia18
dobra ja zmykam chociaz na godzinke :)

Witam! U mnie na obiadek nudle knorr. Do wszamania sostało mi jeszcze 175 kcal. Póki co ratuje się piciem herbatek, bo głód trochę doskwiera, ale jeszcze tylko parę dni. Ja też jestem leniem i nie chce mi się ćwiczyć, chociaż wczoraj się postarałam i 100 brzuszków walnęłam. Pozdrawiam

Mi też się wydawalo że nie lubię ćwiczyć i że jestem leniwa. Każdy musi znaleźć sport dla siebie.Ja uwielbiam pływać, bo to nie obciąża stawów no i nie czuję się nieświerza i spocona. Bardzo szybko widac pierwsze efekty Gdybym jeszcze tylko rzuciła palenie...

wlasnie wrocilam z zakupow z reala:P zjadlam przed chwilka duzy plaster arbuza ile on moze miec kalorii ?:P za to ze go zjadlam i moja mama jeszcze dzis piecze ciasto nie jem kolacji---- zadowole sie arbuzem i kawalkiem ciasta a jjajecznice moge zjsc jutro :) tortilla byla dobra najadlam sie nia:) mialam ochot na tego arbuza to stwierdzilam ze wole go zjesc i maly kawalek ciasta hehe:P do tej pory zjadlam okolo 550kcal niewiem ile ten plaster arbuza ma:P zjem maly kawaleczek ciasta i to by bylo na tyle:D

hej dziewczyny..jak wam idzie...mi jeszcze brakuje kilku cm w obwoach zebym byla z siebie dumna no i tych upragnionych 40 kg na wadze..moze jutro sie zwaze ale raczej na to nie licze:( ale sie jeszcze zobaczy..jutro wodny dzien:)

Ja już po kolacji. W sumie mi wyszło 639 kcal. No ale że to 1 dzień to sobie wybaczam. Przez parę dni pewnie będę nieco przekraczać to 600 kcal ale mam nadzieję, że szybko mi się żołądek obkurczy i 600 będzie max. W ramach rekompensaty pojeździłam 30 min na rowerku stacjonarnym. Jak tam u was? O której jecie ostatni posiłek? Stosujecie jakieś tabletki wspomagające lub jakieś ziółka?

do i want to be skiny oj rozmarzyc to bym sie musiala niezle zeby to napisac..wiem ze chcialabym miec te 82 w tylku no i 40 w udzie i bylabym happy:) ale na to jeszcze musze popracowac jutro kupuje czerwona herbate..podobno daje efekty a wy macie z nia jakies doswiadczenia???

a ja nie wiem jakie mam wymiary, ale wiem że uda mam grube. Jak obiecałam tak i nic nie jadłam...tylko piję, piję i piję. Piwa dziś nie ruszam;) ale zaraz zjem jabłko, bo troszkę głodna jestem a na jabłko mam ochotę. NIe wiem skinny ile kcal ma plaster arbuza, ale ja w ogóle nie znam się na liczeniu kalorii. Miłego wieczoru:)

Gość Ciekawska 22
Hej dziewczyny! Podoba mi się taka dietka małokaloryczna, napewno uczucie lekkości jest superowe. Jednak mam pytanie, nie macie napadów głodu? Bo wydaje mi się że przy tak niskokalorycznej diecie częste są własnie takie dni słabości. Są jakieś sposoby na to, żeby nie myśleć o jedzeniu w takim czasie? Ja z chęcią bym się przyłączyła do was, a jednocześnie trochę się boję, żeby nie było gorzej. :o

dziewczyny skopcie mi tylek i to porzadnie !!!!!! kurwa mac! skopalam caly dzien ! :(:(:( 😭😭 zjadlam przed chwilka 1,5 kanapki na bialym chlebie z szynka i pomidorem i kuzwa 2 duze kawalki ciasta :( zaraz pekne ! mam takie wyrzuty sumienia ze zaraz nie wytrzymam :( juz myslalam ze zdolalam opanowac moje ataki... niestety to bylo odemnie silniejsze...tak jakby ktos mi to kazal jesc... zalamalam sie bo skopoalam caly dzien...pewnie przekroczylam grubo 1000kcal :(jestem beznadziejna

i want be skiny nie martw sie wszystko bedzie o.k wiesz moze idz na jakis spacer albo poprostu jutro zrob sobie lzejszy dzien..i wszystko bedzie o.k napewno i najwazniejsze nie zalamuj sie tym ja tez mialam wpadki ale dalej trwam bo wazne jest jutro nie poddawaj sie ..trzymam za ciebie kciuki

I wan to be skinny - przede wszystkim spokojnie! Zobacz która jest godzina, do nocy to strawisz! Tylko już dzisiaj nic nie jest. Nie myśl, że zaprzepaściłaś całą dietę! Po prostu przystanek, mała przerwa. Nie przytyjesz od tego! ;) A ja muszę się wam pochwalić, że im dłużej jestem na diecie tym jest mi łatwiej. Najgorszy jest wiadomo - pierwszy dzień, bo wtedy zawsze można powiedzieć sobie \"aa tam, zacznę od jutra\". A tak, mam już trochę drogi za sobą i było już wiele sytuacji w których czegoś musiałam sobie odmówić, że teraz przychodzi mi to dużo łatwiej. Bo skoro wcześniej mogłam, to teraz też mogę! :-) Poza tym - dawniej strasznie nie lubiłam burczenia w brzuchu, a teraz traktuję to jak przyjaciela ;-) Bo to znak, że brzuchu pusto, więc spala się nadbagaż :D I news z ostatniej chwili - do w zasadzie do wszystkich odchudzających się dziewczyn - BARDZO polecam dietetyczne zakupy z Kauflandu. Jest ich tam ogromny wybór i są pyszne! Wyobrażacie sobie np. dietetyczną rurkę z kremem? :D Po prostu zamiast bitej śmietany - błonnik w słodkiej postaci. Po takiej rurce od razu pędzisz do kibelka ;) Albo dzisiaj kupiłam sobie ciasteczka ryżowe z czekoladą. Wygląda to tak jak chlebek ryżowy posmarowany nutellą, tylko, że one są mniejsze. Jeden taki krążek ma 16 kcal. A jest wiele smaków! Np. jeden taki krążek jabłkowy ma 10 kcal. Jogurtowy też 10. Truskawkowy coś 12. No, ale ja oczywiście wzięłam czekoladowe :P Paczka takich krążków kosztuje 1,6 zł. :-) Jeszcze ich nie kosztowałam, ale pachną bosko!

dzieki dziewczyny...dzis juz napewno nic nie zjem napije sie tylko zielonej herbatki. Jutro za kare bede jadla tylko marchewke jablka i 1 serek wiejski light na obiad... glupio zrobilam ale czasu nie cofne... jutro bedzie lepiej :) niewiem co mnie napadlo ! dobrze ze jestem tutaj z wami to mam chociaz motywacje zeby sie starac;) buziaki dla was 😘

i_want_to_be_skinny a ja słyszałam że to nawet wskazane od czasu do czasu się złamać i zjeść więcej - podobno to podnosi tempo przemiany materii oczywiście od czasu do czasu nie znaczy codziennie ;)

dziewczyny a pomaga wam zielona herbata na schudniecie juz sie pytalam zale o czerwona:( jakos nikt mi nie odpowiada jesli macie jakies doswiadczenia to bardzo bym prosila..wlasnie sie wykapalam..o ja juz mam pomysl jak nie jesc jak pozbyc sie napadow..poprostu rozebrac sie do naga stanac przed lustrem i sprobowac cos zjesc..mi checi przechodza:)

Gość martusia18
ja juz po rowerku ale niezbyt nawet zmęczona :P jeszcze 30min przed samym snem :P Mam małe pytanko moje wymiary teraz : biodra 88 talia 64 biust90 udo 52/53 łydka 33/34 Jak myslicie ile bym musiala schudnac zeby mi spadły te 4 cm w talii i 3 w udzie ??

skinny! głowa do góry! Kto mnie dzisiaj pocieszał jak nażarłam się słodyczy,ale odpokutowałam to-2 x spacer i zero żarcia od tej 13 czy tam którejś. NIc się nie stało a metabolizm faktycznie może przyspieszyć, bo jak się \"Głodzimy\" to organizm magazynuje żarcie a tu jak dostał większą dawkę to rzucił się na to jak hiena i już. Pola co do herbat to nie mam doświadczeń. Teraz poję karnitę i zielone herbatki ale czy po nich się chudnie, nie wiem. Wiem,że są zdrowe no i piję aby oszukać głód.

Martusia a ile wazysz obecnie i ile masz wzrostu? a ty te 88cm mierzysz sobie na kosciach biodrowych czy pupie bo to roznica ;) ja wlasnie wypilam zielona herbatke juz lepiej sie czuje ale pozostal KAC MORALNY... oby to sie wiecej nie powtorzylo :( bo to jest najgorsze co moze byc!

Gość martusia18
168 55 kg no a mierze w najszerszym miejscu czyli na kosciach biodrowych