Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość rincewinde
Uwielbiam kobiety w stanie lekkiego zanietrzeźwienia :classic_cool:

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
i dlatego Rincewinde zachowam partyzancką czujność.:P Bo nie wiem, co Ty tam w głowie kombinujesz :P

Gość
Uwielbiam mężczyzn, którzy uwielbiają kobiety w stanie lekkiego zanietrzeźwienia ;)

Gość rincewinde
szkoda, łatwiej flirtuje sie z lekko rozmiękczonymi :P

Gość rincewinde
Dyrekcja ;)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
i znów się ktoś odnalazł:) mówię Wam, mam przeczucie, że to jest topik, który przynosi szczęście w Miłości :) Trzymajmy sie go i trzymajmy się w kupie :)

Gość
Chciałabym mieć szczęście w miłości póki co na razie chyba nie mam :(

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
póki co. i czas najwyższy żebyśmy dołożyli starań i to zmienili. Będzie trudno, wiem. Ale moje motto życiowe brzmi "Trudne, ale nie niemożliwe". I tym optymistycznym akcentem Was żegnam, życząc dużo szczęścia w Miłości każdemu :)❤️

Gość rincewinde
czy jest szczęście w milości?

Gość rincewinde
Czytając problemy ludzi na forum, można się zastanowić czy miłość nie jest głównym ich powodem. Zdrady osob, które się kocha, bolesne rozstania...To wszystko przez miłość.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dziękuję, Justynka pa Rincewinde: no chyba raczej przez brak Miłości i rozumu i kurcze jakiegoś kręgosłupa moralnego tyż :P (wszędzie dookoła czeka pokusa goła) Idę już, idę, pa Beata

Gość
Rincewinde jak się spojrzy na wszystko pod kątem zdrad, rozstań i kolejnych rozczarowań to rzeczywiście można się pokusić o stwierdzenie, że miłość jest przekleństwem ;) ja mimo wszystko chcę wierzyć w szczęście w miłości :)

Gość rincewinde
Przed rozpoczęciem mojej przygody z kafe nie wiedziałem nawet jakie problemy mogą mieć niektórzy.

Gość
To fakt...na kafe pełno topików o porzuceniu, niespełnionej miłości, zdradzie, związkach partnerskich. Wszystko kręci się tu wokół jednego tematu...

Gość rincewinde
I jeszcze te topiki o wzroście, niedługo też sie nabawie kompleksów na tym tle :(

Gość
nie nabawisz się kompleksów Rincewinde :) na szczęście nasz topik jest jak na razie optymistyczny

Gość rincewinde
No nie wiem czy taki optymstyczny, TMK dziś była przygnębiona.

Gość
a udzielasz się na innych topikach?

Gość rincewinde
może ;)

Gość
tajemniczy jak zwykle ;)

Gość rincewinde
dziś już znikam, tajemniczo i po cichu, jak zwykle ;)

Gość
To ja już się będę żegnać pa pa i buziaki dla wszystkich :) do jutra Rincewinde ;)

\"czy to oznacza, że ja przed chwilą napisałam, że chcę seksu ?\" na to wyglada :P

Gość
Dzień dobry! Pusto tu dziś... Co mi poradzicie na złe samopoczucie? :( W kalendarzu jeszcze lato, za oknem już jesień, a ja jestem chora...

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
witajcie wszyscy! Kochani! Ja dziś wbrew wszelkim złym wiatrom życiowym jestem w bardzo dobrym nastroju :D Może nawet za dobrym i nadaktywna, jak dziecko z ADHD :) Jeśli chcecie podzielę się tym z Wami w miarę skromnych możliwości internetu i mam nadzieję z nikim się nie pokłócić i nikogo nie zabić :P Skończyło się na tym, że Dyrekcja pisze między wierszami, że chce sesku, a wrażliwy na Nią Tepsa to wychwycił i się cieszy. I co Ty na to, Dyrekcja? :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcaj: polecę Ci nasz topik i dyskusję o seksie z Tepsą :P myślę,że to Cię odrobinkę pobudzi do życia, a Ty jak sądzisz? :P

Gość
TMK Nie wrażliwy na mnie, a UCZULONY :D Cieszy mnie bardzo, ze jesteś w dobrym nastroju :) Wyślij mi jakieś dobre fluidy bo mam problemy z koncentracją i jakaś taka rozkojarzona jestem...wiem! to na pewno wpływ Tepsy - naszego topikowego Znawcy Kobiecej Psychiki ;) :D

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja: powiedziałabym, ze to nie jest głupi facet ten tepsa i na Twoim miejscu byłabym uważna. Może ja się mylę ,ale On po coś tu wszedł i czegoś/kogoś szuka. Nawet jeśli bije Cię w łeb, to jednak zwracasz Jego uwagę jak żadna z nas :P Ale tepsa, dziś miej troszkę dobrego serca, bo dyrekcja chora i dziś ma prawo pisać nieściśle, ok? :P Dyrekcja, wezmę na Ciebie poprawkę, może inni też i z okazji choroby będziemy dla Ciebie nienaturalnie mili, chesz?:P

Gość rincewinde
Czy ja też muszę być miły? Nie za bardzo mi to zwykle wychodzi :( Wolę być złośliwy :P