Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Rincewinde: dla mnie masz być NATURALNIE ZŁOŚLIWY. Nie jestem chora ani słaba ani nic, więc wal , najwyżej będę żałować że dałam przyzwoleństwo i się popłaczę na klawiaturkę :P Ale raczej myślę że przyjmę dzielnie na klatę i oddam w dwójnasób :P :D Ale to z czystej sympatii, Rincewinde, wiesz?:P

Gość rincewinde
TMK - wczoraj nie czułaś sięnajlepiej. I nie wiem czy potrafisz dzielnie przyjąć na swoją klate wszystkie złośliwości - zwykle dziewczyny na kafe mają na tym tle kompleksy :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
wypróbuj mnie :) :P

Gość
Lepiej żebyśmy wszyscy tu dla siebie byli naturalnie mili z lekką dozą uszczypliwej złośliwości :P

Gość rincewinde
Głupio tak być złosliwym bez powodu. Przydałby sie jakis kontrowersyjny temat. Może np taki - co robicie o tej porze na kafe? :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
to fakt, choć ja lubię troszkę pieprzu w atmosferze :P Co ja tutaj robię? Co ja tutaj robie???! Właśnie, co ja tutaj robię? Do pracy, Beata! Włażę do Was, bo Was lubię i tęsknię :) ❤️ mimo że dziś roboty od zarąbania w pracy :( ale i tak wlizę. bawcie się

Gość
To samo co Ty Rincewinde :P

\"to na pewno wpływ Tepsy - naszego topikowego Znawcy Kobiecej Psychiki\" Dyrekcja nie byla by soba, gdyby nie wtracila tych slow po myslniku ;-) \"Może ja się mylę ,ale On po coś tu wszedł i czegoś/kogoś szuka.\" jasne ;) przypadkowo tu trafilem :P a moze los tak chcial? :D

Gość rincewinde
Ja wchodze dla rozluźnienia, bo przecież nie mozna tak cały czas pracować :P To nie jest zdrowe.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
tepsa, czuję się zaszczycona, bo po raz pierwszy to moja skromna osoba zwróciła Twoją szacowną konkretną uwagę :P A pewnie, że los tak chciał, jeszcze mi przyznasz rację :)

Gość
Masz rację Tepsa, nie byłabym sobą :D rozpracowałeś mnie a swoją drogą czasami przypadek może mieć duży wpływ na nasze życie ;)

Gość rincewinde
Dyrekcja -przypadek nie ma dużego wpływu na życie. Przypadek ma DECYDUJĄCY wplyw na życie.

Dużo tych wpisów Ja nie szukam ale chciałbym mieć partnerkę Chodzi w tym temacie o szukanie w necie czy ogólne ? Jak to się odbywa. Idzie się gdzieś i się szuka ? To takie trudne bo skąd mam wiedzieć czy to jest przyjaźń czy to jest kochanie.

Gość
Rincewinde Racja, przecież jak mówi znane powiedzenie wszystko jest dziełem przypadku :) ja w każdym razie nie wierzę w przeznaczenie Relentless Chodzi o szukanie wogóle ;) Sama nie wiem jak to sie odbywa ale wszystkie chwyty dozwolone :D powodzenia

Muszą być spełnione jednak warunki. Ja nie wiem po co niektórzy są z kimś zeby poprostu z kimś być.

TYLKO_MNIE_KOCHAJ - jak to po raz pierwszy? Nie raz pisalem specjalnie do Ciebie :P chyba nie czytasz moich wpisow :(

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
nie, no sorki, czytam uważnie! Chyba że coś przeoczyłam... TY do MNIE kiedyś pisałeś? ? ? O kurde, wielbiciel do mnei puka , a ja nie uważam... No to będę czujna na Ciebie :P

relentless - niektórzy nie lubia być sami, więc są z kimś tylko po to żeby być. Inni wolą być sami niż sie męczyć z nieodpowiednia osobą. Jeszcze inni męczą sie z osobą odpowiednią :P I ci ostatni mają najlepiej :)

to ja też się zaczernię. Myślę, że gdybym się zdecydowała z kimś być, to tylko i wyłącznie po to żeby Go kochac i żeby dawać się codziennie kochac w zamian :) Wszystkie inne powody są do kitu i mozna się obejśc

TMK - ja bym oprócz tych powodów znalazł jeszcze kila. Chociażby po to, żeby było cieplej bo zima idzie :P

Czyli teraz wyszlo, ze jestem Twoim wielbicielem? Nooo, troche na wyrost taka opinia :P I masz racje, badz czujna, nie znasz dnia ani godziny :D

Wszystko tak się ułożyło że nie wiem czy wogóle warto kogoś szukać. Zdaję się częściowo na los.

Justynaaaa - to ty chyba w innej strefie klimatycznej jesteś, bo u mnie zimno :( relentless - nie przesadzaj zbytnio z tym zdawaniem sie na los, bo los robi na złość gdy ktoś w niego zbyt mocno wierzy. I chodź wszystkim rządzi przypadek, wypadałoby coś robić, wyjść mu naprzeciw chociażby dla zabicia czasu.

Gość
Być z kimś żeby nie być samemu, czy ze strachu przed samotnością to powody bardzo egoistyczne. A przecież kochać kogoś to znaczy być odpowiedzialnym, akceptować, rozumieć. I nie chodzi o to żeby tylko z kimś być Panie Nieustępliwy :P

byłam na nudnym zebraniu w pracy, ale jakoś się nachichrałam mimo wszystko :) Tepsa: myślę, że to jest moje pobożne życzenie :P Relentless: jesteś na właściwym topiku wzmacniającym szukających i przynoszącym good luck w poszukiwaniach :)

e, a może ja się nie nadaję do bycia z Mężczyzną, bo jestem zbyt wolna, zbyt zołzowata, zbyt samodzielna, zbyt długo sama i decydująca o sobie? Nie pozwolę sobą zarządzać! :P