Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja np

ile osob teraz szuka partnera

Polecane posty

\"Rincewinde straciłeś pasjonującą dyskusję z Tepsą Rincewinde przywracasz mi wiarę w człowieka \" co za zlosliwosci :P

Gość rincewinde
Lepiej żeby nie pisały czego pragną bo one same tego nie wiedzą. Najczęściej chcą czegoś całkiem innego od tego co myślą, że chcą.

Gość
Faceci też mogliby nosić identyfikator pt. \"jestem wolny\", wtedy nie dałybyśmy się podrywać zajętym mężczyznom szukającym rozrywek :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
tepsa: ale przyznaj, że ta Dyrekcja Cię fascynuje ;) Rincewinde: pomysł ze znakowaniem kojarzy mi sie z krowami i pastwiskiem :P To ja odstąpię od pomysłu znakowania mężczyzn. Czasem wystarczy że się takiemu skupię, przyjrzę jakiemuś Panu i wsłucham... :P

Gość
Tepsa cieszę się, że poświęcasz tyle uwagi moim tekstom :P Rincewinde kobiety chcą czegoś całkiem innego od tego co myślą, że chcą? no cóż ja myślę, że chcę mężczyznę i pragnę miłości :P

Gość rincewinde
Dyrekcja - potrafisz wyrazić swoje pragnienia na internetowym anonimowym forum. Czy potrafiłabyś to samo powiedzieć w rozmowie? TMK - zdaje się, że istnieje pewna forma oznakowania zajętych osób. Nosi nazwę obrączka. Szkoda tylko, że oznakowanie to obejmuje osoby zajęte w formalny sposób.

Gość
Oczywiście, że tak Rincewinde :)

\"Najczęściej chcą czegoś całkiem innego od tego co myślą, że chcą.\" zgadza sie, wiec jak bedzie miala tabliczke pragne milosci, to bedzie znaczylo chce seksu; chce seksu -> chce milosci, niczego nie chce -> chce seksu :D Dyrekcja - to zajeci faceci i tak beda nosili tabliczki \"jestem wolny\" TYLKO_MNIE_KOCHAJ - ta, fascynuje ;) co jeszcze? :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Rincewinde: a osoby zajęte nieformalnie to jakie? Bo ja może nie wiem o czymś, może jestem nieformalnie zajęta, a głupio myślę żem wolna i szukam ?:P tepsa: od złości do miłości rzut beretem czasem :P Zważ, że jesteś na niebezpiecznie otwartym uczuciowo topiku :)

Gość
Tepsa czy to oznacza, że ja przed chwilą napisałam, że chcę seksu ? :P A to o czym piszesz to generalnie dotyczy facetów. Facet mówi \"kocham cię\", \"podobasz mi się\", \"jesteś cudowna\", a myśli w każdym przypadku \"chcę seksu\" :D

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja: chyba że jest to starszy Pan na szpitalnym łóżku i mówi do Siostry przełożonej. Wówczas może chodzić o podsuwacz na przykład :P

Gość facetttd
TMK - formalnie zajęte są np mężatki :P

Gość rincewinde
mężatki są już zajęte i ludzie w dłuższych związkach.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
formalnie - to się domyślam. A nieformalnie?

Gość rincewinde
Nieformalnie zajęci to ludzie, którzy nie są w związku ale ktoś im się podoba i czynią starania do zaistnienia tego związku. Albo zakochani w kimś.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
uff, to kamień z serca, nie kwalifikuję się. Jestem WOLNA.

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
PS. A kamień z serca nie spadł :(

Gość rincewinde
TMK - Chyba bardzo za się tym przejmujesz. Nie za młoda na to jesteś?

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
chyba tak, chyba dziś marudzę jak nikt, kurcze:( wszystko mi się kojarzy na smutno, holagoga, białe myszki, ogólna depresja, deszcz, bleeee

Gość rincewinde
TMK -holagoga i białe myszki? Może czas odstawić butelke ;)

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Rincewinde: nie nie, ja pijam wodę "delikatnie gazowaną" najchętniej Żywiec albo Nałęczowianka. Tak się napisało mi z jakiejś piosenki czy wiersza. Justynka :)

Gość rincewinde
U mnie też sie ciepło robi, moze i do ciebie słońce dotrze TMK :)

Gość a ja tam źle się
czuję :(, wróciłam wczoraj z wakacji i złapałam doła, takiego mega.. Chcę wracać i dalej żyć tak błogo.

Gość
Rincwinde i TMK Butelka jest dobra na smutki i smuteczki wszelakie ;O cześć justyko :) No i proszę znów odstraszyłam Tepsę i nie pisze :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
dół po wakacjach to jest normalny okres przystosowawczy do normalności :) a ja mam dół bo MUSZĘ, a ja nie lubię MUSIEĆ. Muszę się zmusić i udzielać korepetycji. I od wczoraj cięzki dół mnie złapał.

Gość rincewinde
nie pamiętam kiedy ostatnio miałem dłuższy urlop :(

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja: cenię sobie stan trzeźwości. Lubię trzeźwo i uwaznie się przyglądać światu. Doły są do przejścia, zwłaszcza, że tyle tu sympatycznych współtowarzyszy internetowych, da się przejść bez butelki :)

Gość
Ja też lubię stan trzeźwości :) ale stan lekkiego zanietrzeźwienia mi nie przeszkadza ;) :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
Dyrekcja: to prawda, chociaż lekujtkie zanietrzeźwienie przechodzi u mnie następnie niepostrzerzenie w stan zatrucia żołądkowego które się objawia fatalnie i nici z miłości i nawet z seksu wówczas :P

Gość TYLKO_MNIE_KOCHAJ
niepotrzeżenie o, ajm sory