Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toratora

KTO IDZIE TERAZ ZE MNĄ NA FAJKE??

Polecane posty

:D chyba nie dalej jak wczoraj to samo pytanie zadawalam Tobie;-)) A dlaczego?...tak bez powodu.(no moze troche z sympatii:D:P).taka juz jestem.......mila:P Czy taka odpowiedz Cie zadowoli

Chyba w tym przypadu to nie jestes w stanie mi pomoc. ostatnio kiepsko mi dziala kafe :-((czas zabierac manatki :Djuz mnie tu nie chca😭

Oi chyba,az tak zle by nie bylo:-)) ale jesli tak sie sytuacja przedstawia to zostane tu jeszcze troche:-)) wiec na to konto stawiam winko:Dreflektujesz?

:D wolalabym ,abys w takiej sytuacji byl trzezwy i swiadomy:P,ale kropla alkoholu napewno dobrze by Ci zrobila:D 😠 nie moglam sie na kafe dostac 40 min probowalam-masakra,i jak tu sie nie denerwowac:-O

:-))dobra ,dobra,bo sie juz czerwienie:D I tym milym akcentem pozegnam sie z Toba ,czas spac ,bo rano do pracy nie wstane,a spiec juz mi z szefem wystarczy jak na ten tydzien:O Dobranoc ,spij dobrze👄

Nie na białej sali. Mój lekarz mówi, że jestem całkowicie normalny :classic_cool: :p a tak poważnie, to ja o tej porze dopiero zaczynam żyć :classic_cool: :D

Hihi nie o to mi chodzila z ta\"biala sala\",ale niejsza o to:D Ja sacze piwo ,tak mnie jakso naszlo na polski browar:-)) Powiedz mi jaki jest dobry i w miare prosty program do zmniejszania fotek?