Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondynka1982

Prosze,przeczytajcie i doradzcie.Nie mam juz sily...

Polecane posty

Gość trlelle
tylko ciekawe blondynka kto ci teraz uwierzy. na twoim miejscu to bym sie nie dusila ze smiechu z powodu balaganu na tym topiku. no i nie mowila, ze szkoda, ze sie nie bedziesz zadawc z ludzmi pokroju hindusa. jak na moj gust to znowu sie wladujesz w chory uklad i to z tym kolesiem 6 lat mlodszym. ale zaraz zaraz - mowilas, ze wyrzucili ciebie i jego z domu, to dlaczego on tam jeszcze mieszka?

Gość miki kiki
a ja wam coś powiem, prawda jest taka, że to nie żadna blonynka czy to ze zdjęcia czy nie opisuje swoje problemy....toż to sama DODA pisze, a ten niby R. to nikt inny jak sam MAJDAN. chodzi o to, że DODA ma na siebie nowy pomysł - zapragnęła pisać scenariusze ...i oto mamy możliwość być pierwszymi krytykami jej nowego talentu...:)

hej,to nie chodzilo o mlodego A. R. zostal wyrzucony z domu razem ze mna bo wspollokatorzy jego kolesie stwierdzili,ze halas robimy,a oni nie chca zadnych problemow i tak dalej.po czym ja odeszlam,a R. zostal,jak tez myslalam ze tak bedzie. no ale cicho,dzis mam nowosci. dzwonilam do mlodego A. dzis rano po tym jak mi przyslal smsa zebym zadzwonila i sie dowiedzialam ze dzis rano R. polecial do Indii. ale super! a kasy mi nie oddal cham. powiedzial,ze ktorys z jego kolesi mi odda kase ale ja juz sie nie ludze.dupa. wszystko sie popierniczylo. ja mam doline,mlody A. choc 6 lat mlodszy i mu sie podobam to dla mnie jak dzieciak,wiec nic nie bedzie,mowie wam. poza tym nie podoba mi sie jego tok myslenia... i tyle. aha,dusilam sie ze smiechu jak czytalam podszywy.bo to naprawde smieszne bylo. ja nikogo nie prosilam zeby mi uwierzyl. :) szkoda tylko ze taka ogromna dyskusja sie rozpetala na moim temacie i to z powodu kilku fotek.sorry. miki kiki czy jak ci tam,dobre to z ta doda.nie no,ja to nie ona,bez przesady.

Gość miki kiki
to nie ty Doda??? !!! jak to.....

Gość miki kiki
Blondynko - nie chcę być nie miła, ale nie pogrążaj się....mam nadzieję, że wiesz co mam na myśli....pozdrawiam

Gość miki kiki
oj blondyna blondyna....chyba się nie zrozumiałyśmy:(

Gość missDior
blondynko skoro nie jestes joanna to czemu macie taki sam adres IP??tu cie mam

adres IP? ale zes wymyslila.juz naprawde nie macie nic do roboty?teraz szukacie,kopiecie,po co wam to?naprawde zachowujecie sie tak jakby na zcyms wam zalezalo.tylko na czym? :) na mnie? ale sie podniecacie,widac tu niezla nerwice u niektorych. a moze ja pisalam pod obydwoma nickami? he he he :) teraz lepiej wynajmijcie detektywa. :) no dobra,no to sie ekscytujcie dalej,ja spadam. wroce jak bede w zlym humorze zeby sie troche posmiac. :) ze tez ludzie nie maja innych problemow... :)

Gość jagooo
apropo problemow to widac ty masz ich nadmiar...zalosna jestes

Gość jerona
Jesteś pusta jak balon, tyle ci powiem, mało tego czytałam twoej wypowiedzi tutaj, widzialam foty(kompletnie nic ciekawego) i czytalam twoje posty na arabi, blondyna, #######, noor,####, joanna i wiele wiele innych to jedna i ta sama osoba - czyli ty. Jestes okropnie plytka, a do tego wyzuta z uczuc. Zamiast pierdolic tutaj zajmij sie synem i nie pisz juz tych pojebanych tekstow. Mała cie swędzi i tyle, może coś złapałaś. Doradzam wizytę u ginekologa oraz psychiatrę.

Gość trlelle
miki kiki - ja tez uwazam, ze blondynka celowo spuscila z tonu, hehe

plujcie,zbesztajcie,wyzwijcie.ja i tak sie bede smiala... :) myslalas,ze jestes madra ze mnie podpuscisz z tym adresem IP,ale wiesz,ja zawsze pisze w systemie HIDE MY IP. :)

Gość buhahaaaa
jak chcesz to Ci podam Towj ukryty IP , LOL

ale sie podjaralas.a podawaj ile wlezie.ciekawe kogo to interesuje. biedactwa,nie maja co robic,tylko spawdzac,uczepiac sie czego wlezie,podpuszczac. :) nie ma rady,chyba nie zejdziecie nigdy z tego topiku. qrde,ale jestem popularna. :) moze zgloscie to do telewizji,co?

Gość jerona
takkk takich idiotek to jeszcze tylko w telewizji nie widzieli :) Jesteś tak głupia, że takiego przypadku to chyba medycyna nie zna :) Ale mam dla ciebie rade ponieważ matka z ciebie żadna i i tak nie masz zamiaru zająć się dzieckiem a z twoim angielskim i pracą beznadziejnie to zacznij dupą na siebie zarabiać, bo po pierwsze lubisz a po drugie wredy bedziesz miec kokosy hahahahahahahahah

Gość Zawroty głowy
Dziewczyny, wiecie co, jeśli nie dochodziły do niej nasze rady, żeby w porę drania zostawiła, żeby opamiętała się kiedy był na to czas- to i nie dotrą do niej te słowa, że jest głupia, pusta i puszczalska. Myślę, że to bez sensu. W myśl przysłowia- nie rusz gówna, niech nie śmierdzi. Po co ma nam wmawiać, że to nie ona pisała pod n- nickami, że nie widać jej ip, że nie ma na imię joanna, że nie ma dzieciaka? Wszyscy wiemy, że kłamie. I chyba z tym ją trzeba tu zostawić. Niech sobie radzi dziewczyna, i zakłada kolejne rozmaite dziwne tematy na różnych forach. Może kiedyś zrozumiesz dziewczyno, co zrobiłas nie tak. Pozdrawiam

Gość jerona
Zawroty głowy - w 100% się z Tobą zgadzam

ulzylo wam? :) ah,polska mentalnosc.co by sie nie powiedzialo to nie zamilkna,ostatnie zdanie musza miec... :) przeciez to normalnie widac jak was zazdrosc zzera,dlatego zyczycie komus zeby dupa zarabial. :) biedaczki.moze same po sobie wiecie jak to jest i takie rady mi dajecie? dziewczynki idzcie do kosmetyczki lub na silownie zamiast siedziec tu i pisac w tym temacie.on chyba nigdy nie zniknie.dzieki takim pasztecikom jak wy. :) bo zawsze trzeba cos dopisac,tak> he he he.

Gość denverejouckylie
z nudów sobie trochę poczytałam ten wątek i wiecie co, ta autorka ma rację... A wiecie dlaczego? Bo faktycznie jaracie się jej tematem jakby nie wiadomo co, uświadamiacie ją i w sumie wychodzicie na większe idiotki, a to dlatego że ciągle nie dostrzegacie że piszecie do osoby albo chorej psychicznie, albo bezdennie samotnej osoby, która usiłuje zwrócić na siebie uwagę. Przykro ze względu na was, jesteście inteligentne, chcecie coś przekazać, i nie widzicie że to pustak, który musi się leczyć albo wreszcie znaleźć kogoś kto poleci na jej osobę (każda potwora znajdzie swego amatora blondynko, pamiętaj, kiedyś ciebie też ktoś zechce). I PRZESTAŃCIE JĄ UŚWIADAMIAĆ DZIEWCZYNY KOCHANE!!!

Blondynka wiesz co? dawno tutaj nie zaglądałam, aż włos się jeży, z tego powodu co napisałaś i nie o kłamstwa mi tu chodzi, ale do cholery sama założyłaś ten topik i skamlałaś o pomoc oraz porady poświęciłam Ci swój czas i uwagę nie tylko ja i tak się teraz odwdzięczasz? wyzywasz te osoby, które do Ciebie wyciągnęły rękę? nie wiem kim jesteś, jaka jesteś, wiem jedno - jesteś podłą, wulgarną i zarozumiałą kobietą !!! i ostatnia rada ode mnie - udaj się do dobrego psychiatry!

kochana merynko,ale ja tu nikogo nie wyzywam bez powodu.widocznie nie czytalas tego,co ktos tam napisal tak chamsko.byly prowokacje,podszywy i wyzwiska.a kto zaczal? ja calyczas pisalam o sobie i o R. ale ktos sie wpierdolil z jakimis glupstwami i tak sie zaczelo.a ze forumowicze zaczeli w nie wierzyc,to potem mnie wyzwali od klamczuch,szmat i tak dalej. milczalam na ten temat bo nie bede sie rozpisywac ze to wszystko nieprawda bo i po co?niech wierza w to w co chca wierzyc. nie bylam szczesliwa,mialam problem,po calosci opisalam cala historie z R. a po co mialam odpowiadac na glupie prowokacje na moim topiku? Oni by mnie zjedli zywcem, nie ma sensu tlumaczyć się z wlasnego zycia przed cala rzesza glodnych sensacji ludzi. Oni mi pomoga a wszystkie wstawy sa tylko po to zebym w koncu się wydala, przyznala i moze jeszcze zlinczowała publicznie. Tak naprawde kazdy z nich ma wlasne zycie a tu wchodza tylko po to zeby radzic innym, bo im samym zycie sie nie uklada. Nikt kto jest szczesliwy ni spedza czasu na necie, a bynajmniej nie na takim forum czy jak to nazwac. na mnie ich wredne wpisy nie robia wrazenia,ale zdaje sobie sprawe,ze sa ludzie,ktorzy naprawde przejeli sie moja historia i to dla nich pisalam dalej co sie dzialo. dziekuje wam wszystkim. :)

Gość tak tak....
milczałaś dobre sobie hahah :D milczałaś... ale tylko pod nickiem blondynka1982, pod innymi ujadałaś aż miło nie rozumiem po co wciąż tu piszesz? nie znajdziesz tu już ani odrobiny sympatii, u nikogo.

Gość 000a0a0a
blondynka, napisz co u ciebie? jestes już w Polsce? Co z tym facetem z Anglii? Wracasz tam?

Gość 45453656757899
Kolejny żałosny topik mayor

Gość z tego widac, ze
nasza Mayor of London od dawna ma problemy z psychika

Gość o maj god o maj god
hahahahha

Gość toż to jest
nieodpowiedzialny hoooj i gnój. Kopnęłabym go w te obwisłe jaja🖐️ i adie.

Gość thiugr
pierdolnieta z Obornikow Wlkp wielka dama z londynu hahhhahhahhahahaahahha