Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kosmeteoczka

czy sa tu mamy jub przyszle mamcie z roku 89 lub mniej?? piszcie

Polecane posty

ja juz bym chciala mieszkac z moim facetem, pracowac i zyc jak czlowiek a nie pol zycia w pociagach spedzac:( chce sie budzic i widziec go codziennie obok, chce go widzec po pracy i wieczorem:P a nie tylko w weekendy:( czesto jak widze np jakas pare tulaca sie do siebie albo calujaca to lapie dola i smutna jestem:(

u mnie z tymi kwiatkami to tez roznie bywa bo wiesz my tracimy co tydzien na pociagi ja cale moje kieszonkowe, on tez dosyc sporo z wyplaty:( fajnie jest dostac kwiatka ale tyle kasy idzie ze masakra:(

Gość to dziwn e
nie chce być złośliwa ale skoro na same podróże idzie full kasy i przez to nie dostajesz kwiatkow to jak wy mieszkać razem chcecie po ile macie lat?

a wystarczy pomyslec logicznie wiesz?:) jesli mieszkamy razem to nie tracimy na podroze glowka wystarczy ruszyc jak dla mnie to on traci baardzo duzo na bilety (ok 280euro) i ta kase mozna inaczej wykorzystac

W sumie w moim związku denerwuje mnie to że kłócimy się głównie o pierdoły ;] no i On jest często zazdrosny.. ech.. I w ogole nie jest romantyczny... :( żadnych kwiatków, niespodzianek, zaskoczenia... Nie wiem jak to w nim uruchomić :)

Gość to dziwn e
mimo wszystko... do rodziny jeździć będziesz, a mam to w sumie gdzieś ile ty madchen masz lat? Czasem te twoje teksty rozwalają mnie.

mnie czesto zaskakuje ale wlasnie on cos robi, a nie np cos kupuje i mi daje:) a to chyba lepsze niz kwiatek;) a ty myslisz ze sie o pierdoly nie klocimy?:P ty sie ciesz ze sie klocisz i pierdoly;) a co do postu powyzej - a co chcesz mi kase oddac ze mi takie cos gadasz?:P w ogole to moja sprawa ile razy rodzine bede widywac, poza tym skad wiesz czy oni tez sie nie wyprowadzaja?a jak masz to gdzies to po cholere pytasz?:P no i dobrze ze cie rozwalaja:D

Gość to dziwn e
Buahahahahahahahahahahaha strasznie puste dziewcze z ciebie i strasznie proste...

tak mozei jestem prosta:D wole byc prosta niz krzywa:D a skad tymnie mozezs znac tak w ogole?:P z neta?:P wez mnie nie rozsmieszaj dziewuszko:D

słuchaj fajna madchen, sledze od poczatku twoje wypowiedzi i na razie tylko sobie myslałam nad tym, przy czym pamietam co sama mialam w głowie lat temu 6, ale powiem ci tak, nie badz taka do przodu i nie komentuj wszystkich ODROBINE negatywnych opinii ludzi troche starszych od ciebie, bo sama zobaczysz, za pare lat stwierdzisz jakie bylo z ciebie dziecko. Jasne, ze kazdy sie wiecznie buntuje, ze nie jest gówniarzem, wie wszystko najlepiej itd itd, tak juz jest z młodym człowiekiem. Ale dziewczynko, jesli jestes z facetem rok z kawałkiem, widzicie sie raz na ruski rok, nie masz pojęcia co to jest cytologia itd itp, to co ty sie tu o świadomych ciązach rozpisujesz co:O? I piszesz, ze ludzie sie denerwuja przez posty, kłoca itd, a co ty robisz? Nie atakuj bezsensownie ludzi ktorzy maja wiecej racji w jakiejs kwestii. Tyle

Gość tragedyja
I na dodatek głupiutka...

Gość tragedyja
szefowa popełniłaś błą zaraz zostaniesz zakrzyczana przez madchen

szefowa i tu sie myslisz wiem co to jest cytologia wlasnie widac jak ty czytasz posty napisalam ze wiem i jestem swiadoma ze powinnam ja wykonac dlatego sie pytam czy boli zreszta czy to jest topik posiwecony dla was? nie to spadowa:D nie bede sobie glowy zawracac jakimis starymi babami bylas mloda bylas taka sama jak, to nie odbieraj mi tego to na tyle:P kornelka gdzie ty jestes?:( wracaj:)

możliwe....ale jak czytam, że ktoś ma przed sobą mature, od mniej niz 1,5 roku 20 letniego chłopaka za granicą, ktory lata codziennie na imprezy, nie wie na czym polegają podstawowe badania ginekologiczne, ale baaaaaaaaardzo chce już mieć bobaska, mimo że boi sie nacinania bo nie chce cipki jak wiadra :O no to SORRY :O

Gość tragedyja
Ja nie powiedziałam w jakim wieku jestem. Poza tym to forum, każdy może wejść i skomentować. A ty się rzucasz o wszystko. Nie przyjmujesz krytyki ze spokojem tylko...

Gość tragedyja
szefowa zaraz się dowiesz, że nic nie wiesz itd.

Gość tranu nie lubie
co??? jeszcze macie czas na pieluchyyyy. Ja z 80 i dopiero zaczynam myslec.

24 lata stara baba :) dobre :) nie ja jestem starą babą tylko ty jesteś dzieciakiem :) i nie spadówa dziecko :) bo tak to sobie mozesz do swojego zagaranicznego meżczyzny pisać :) i kochana dokladnie czytam :) gdybys wiedziała czym jest cytologia nie pisałabys czy to boli :O Tak boli jak cholera. Nie idz lepiej :O I błagam cie dziecko, nie porownuj zawartosci mojej głowy w wieku 18lat z twoją...

a ty znasz mojego chlopaka zepiszesz ze lata na imprezy? nie, to o ci chodzi? nawet jakby latal codziennie na imprezy to co z tego? poza tym co ty tak z tym ginenekologiem jak do sciany mam ci mowic ze ja sie pytam tylko czy to boli? ah glupia pewnie jestes i dlatego a to ze nie chce cipki jak wiadra to co, to jakas zbrodnia? zazdroscic bo ty miasz wiadro miedzy nogami? mam wybor to chce cc i ci nic do tego i boje sie nacinania bo to okaleczanie kobiety dlatego sie na nigdy w zyciu nie zgodze

szefowa, do cholery co tytak tej cytologii sie czepiasz? ja wiem na czym polega ale nigdy jej nie mialam dlatego pytam czy boli czy ty nie mialas takich pytan? do gina normalnie chodzisz i sie nie wstydzisz? jakis ewenement mamy

Gość tragedyja
okalecvzanie, ale ty jesteś niemądra? Wiesz po co dziecko to się robi? Poza tym skąd ja wiedziałam, że napiszesz, że szefowa ci czegoś zazdrości. Ehhh dzieci dzieci, zawsze uważają, że jak ktoś krytykuje to co mówią to na pewno przez zazdrość.

kobieto tyjestes na forum a nie w kawiarni! moge sobie gadac co chce, robic co chce i jesli tobie to nie pasuje to wynocha stad hrabiance cos nie pasuje? to nie topic dla ciebie zaloz sobie swoj wlasny gdzie wytlumaczysz na czym polega cytologia bo widac ze mi spokoju przez to nei chcesz dac

Gość tragedyja
Ja np chodzę normalnie i się nie wstydzę, jestem ewenementem :D

tak, dziecko wie po co to sie robi ale nie trzeba zawsze nacinac i o tym mowie jakbys chciala wiedziec madralinska nie zawsze trzeba nacinac ale robi sie to rutynowo i to jest okaleczanie ale jesli dla ciebie to przyjemnosc, to ok

Gość tragedyja
"kobieto tyjestes na forum a nie w kawiarni! moge sobie gadac co chce, robic co chce" Ps nie jesteś tu sama i nie masz innych praw niż inni, więc korzystają jak mogą... Każdy jest tutaj na forum i każdy może gadać co chce i robić co chce :D

to tylko pozazdroscic ze sie nie wstydzisz :o ale nie wiem ktora kobieta lubi rozkladac nogi i byc dotykana przez innego faceta i ja nie chce slyszec ze to lekarz bo z jakichs wzgledow wybral ten zawod, nie tylko z kasy bo moglby wybrac stomatologie... i nie chce slyszec ze ja jestem jedna z tysiecy cipek ktore widzial, mysle ze dalej ma jakas przyjemnosc z tego ze jakas mloda rozklada mu nogi na fotelu gdzie wszystko widzi

Gość tragedyja
Rzucasz się, po co? Skąd wiesz, że rutynowo? Bo przeczytałaś na forum? Nie chcesz nie zgadzasz się nie robią, najwyżej pęknie więcej :D Albo samo. Poza tym dziecko nie wiem czy się znasz na tym ale ciało człowieka ma zdolnośc regeneracji i jest w stanie sie zrastać... No ale trzeba troche myśleć...

tragedyja racja ale mnie gowno co wy piszecie:P a wiekszosc osob jakies histerie, placze, szlochy ze to forum takie i owakie.. gowno mnie to inetersuje nie ma tu duzo osob wartych zaineteresowania wiec sama sobieodpowiedz czemu tak jest

Gość tragedyja
a od kiedy ginekolodzy to tylko mężczyźni... Na dodatek jesteś ograniczona...

Gość tragedyja
to skoro cię to g... interesuje to po co się rzucasz?