Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dziubassek

ciążowe staranka

Polecane posty

POPRAWKA W TABELCE ZE WZGLEDU NA TO IZ NIE KTORE DZIEWCZYNKI W OGOLE NIE ZAGLADAJA DO NASOD DLUZSZEGO CZASU ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻NICK .....WiEk...MIEJSCO..POTOMSTWO ..CYKL....OSTAT.@ 🌻Validos27 ....27 ....Kraków -...................8 cykl....19.01 🌻Fisia .........29 ....śląskie.....Marta 3lata ...6 cykl...04.01 🌻Dziubassek..22.....Trójmiasto.................0 cykl....22.01 🌻Michelle.......21.....kuj.-pom..Daniel 1,9rok.3 cykl...27.12 🌻Agi37...........37....Warszawa.................4 cykl...19.01 🌻Schering.......35....Wrocław....................2 cykl....22.01 🌻Basiunia*......28.....śląsk......Szymon 4 lata............30.12 🌻Yennyfer.......31...Lublin.....Wojtek 12lat..1 cykl....01.11 🌻Cebulka30......30..Piotrków Try.Nadia 6lat..1 cykl...14.01 🌻Gooosha........24...Ballymena...................1 cykl....03.01 🌻Kasika1........23...Rzeszów..Kacper 21m-cy..3 cykl...29.12 🌻Majek123.......22 ...Zakopane...................0 cykl..28.01 🌻Titowa1........28....Irlandia.....................2 cykl....06.02 🌻Anucha26.......27....Śląsk.......................1 cykl....26.01 🌻Ania.K_81......26....Dublin..Weronisia 2lata..1 cykl..27.01 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️ 🌻...........................ZACIĄŻONE.........................ter.por. 🌻Demiluna ....26.....Anglia .....Wiki 3 lata....ciąża....13.06.08 🌻Mar--gerita..26 ....Warszawa................ciąża....30.06.08 🌻Sylwia ........29 ....Trójmiasto . .............ciąża....30.06.2008 🌻Harbatka ....28.....Warszawa...............ciąża....05.07.2008 🌻Avinion........29.....Kraków..................ciąża....02.08.08 🌻Wiktoria80...27.................................ciąża....22.08.08 🌻Dafodilek .....27....Wrocław..................ciąża....11.09.08 🌻Koug..........34...Opole..Michał 11,Ola 7...ciąża...20.09.2008 ❤️🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻❤️

monia1234 bo jak sama widzisz zrobienie dzidzi to nie takie hop siup w WIEKSZOSCI PRZYPADKOW bo nie ktre dziewuszki maja ogromne szczescie i udaje sie za 1 razem:) podaj dane do tabelki jak mozesz?

no witam ponownie...juz po szkoleniu... hehehehehe najpierw do Dziubasska wiesz ty co jak tez na pozczatku pomyslalam ze dziewczyny z tym analem pomylily topik ale bylam tak niesmiala zapytac, ze sie wyglupie a tu prosze nie musze juz pisac!!! hi hi hi Herbatko ogolnie lubie pisac saaaame miluskie rzeczy bo zycie niczym by nie bylo bez usmiechu! wy wszystkie sprawiacie ze sie usmiecham pelna uzebieniem...nooo na przyklad wez Dziubasska i jej zdanie o pomyleniu topiku, jak tu sie nie smiac, geba az sie sama otwiera! jak sie czujesz nasza ciezaroweczko? jak malenstwo nadal tak intensywnie tanczy? Validosku i Herbatko hmmmm, ci mezczyzni...najbardziej rozsmieszyl mnie pkt.21 Bielizna kosztuje 5 PLN za trójpak. i bylo pare jeszcze innych a natomiast to jak oni spostrzegaja nas nr 9. NIEKTÓRE MAJĄ NAWET ŁADNE RĘCE I NOGI To jest szczyt humoru heheheh Aby udowodnic te teze opowiem wam historyjke z zycia wzieta: z szafy wygrzebalam sweterek ktory kupilam rok temu, nie nadaje sie on na wszystkie dni wiec nosilam go rzadko, ja ci wkladam owy sweterek na co moj samiec.....oooooooo znowu pieniadze wydalas!!! ladnie !!! ja w jednych i tych samych t-shirtach chodze a ty sie znow stroisz... (gdzie slowo \"znow\" nie jest na miejscu i dziala na mnie jak plachta na byka...wy macie tez tak samo?) Popatrzylam na niego z politowaniem boskim i rzeklam : kochany przez swoja spostrzegawczosc to niedlugo bedziesz w zime i bez sandalek chodzil :-) :-):-)

No ja to mówię troszkę inaczej.....słuchajcie wy jego a zimą w sandałkach pomykać będziecie

Titowa i otoz masz racje, moj to z wielka geba obrazony,ze ZNOWU jego zonka sobie COS (nowy ciuszek:) )kupila :D ale co ja biedna poradze,ze nie moge sie powstrzymac kiedy ide sobie ulica a taki sliczny sweterek az sie do mnie usmiecha zza wystawy i woła do mnie \"wez mnie, wez mnie:) \" do was tak nie gadaja? a słowo WYPRZEDAZ? nie trzeba mi mowic bo lece jak głupia:P

Ancia To fakt pogode dzisiaj mamy tu przepiekna, swieci slonaczko po galach! Wyobrazcie sobie jak wracalam do domu przy tej pieknej nastrajajacej pozytywnie pogodzie to tak sobie pod nosem spiewalam ze ho ho!!! nooo moze troszke glosniej anizeli pod nosem...dobrze ze nikogo nie bylo wokolo bo bylyby jaja!!! tak sie tlumaczyc potem he he :-) dobrze ze technika poszla nam do przodu i mamy zestawy glosnomowiace do tel, bo ci co przejezdzali kolo mnie autami pomyslelibysmy ze jakas potluczona jestem czy co...:-) Validosku wszystkie badania wyszly ci dobrze, czekasz jeszcze na dalsze?

titowa to tyz spiewam sbie na głos ale mam w nosie czy sie gapia czy nie:P ostatnio wyprobowywalam słuchawki w kom i mialam wrazenie,ze ludzie sie na mnie lampia,ze gadam sama do siebie:P

koug wiem wiem ze tak to leci jak napisalas, ale jak on bedzie sluchal swojej intuicji (bo mnie to w ogole nie slucha, jego zdaniem tylko on jest slyszalny) to mysle sobie, ze nawet sandalkow nie bedzie mial!! ;-)

dobra dosc paplania ide sobie troszke pograc w gierki;) tzrymajta sie dziewoje moje 😘

Dziubassku no no tez to mam!! hehe spiewam tak zeby przekrzyczec wokal w sluchawkach :-)

A jesli chodzi o slowo WYPRZEDAZ to na mnie to nie dziala w kwestii ubranek, bo lubie mniejszy zgrzyt w tyg ,by kupic sobie fatalaszka, ogolnie kupuje proste rzeczy, bez udziwnien, ale nawet z tymi prostymi mam problem, np. spodnie jak w tylku dobre to w pasie plywam, jak kupuje bluzke sweter rekawy za krotkie, chyba jakas ja zmutowana... natomiast w kwestii rzeczy do domku to taaak: jak dzbany, dzbanuszki, obrazy, ramki,kwiaty doniczkowe, gadzety orientalne, buddy sloniki swiece zapachowe ojojojeeej jakbym mogla kupic to to byl wpakowala do torby prawie wszystko,ale moj tylko narzeka ze jakies znowu buble do domu sprowadzam i nie kupuje :-( bo czasami rzeczywiscie robie to w drodze impulsu

Koug A ty jak pospalas sobie troszke dzisiaj? jak sie czujesz?

A do 11 chyba :D ale skoro lubisz sobie pośpiewać to zapraszam na mojego bloga -tam jest link do piosenek w wersji karaoke.Wcale nie trzeba przekrzykiwać vocalu....bo go po prostu nie ma :D:D:D

Cześć wszystkim!!! Tak mi brzucha wywaliło w ciągu ostatnich kilku dni, że teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości co do mojego stanu. Teraz jestem w ciąży pełną gębą:) Dadofilku, mam nadzieję, że z tym rzyganiem to nie będziesz miala takich przebojów jak ja. Na dzien dzisiejszy mam już tylko poranne nudności i odruchy wymiotne, ale nie są one jakoś specjalnie uciążliwe, więc spokojnie daję sobie z nimi radę. Ja też zaczęlam swoją przygodę z rzyganiem od wzięcia czwartku i piątku wolnego - tak dla odpoczynku i \"przegonienia\" tych objawów. No i niestety, te dwa dni urlopu przeciągnęły się w kolejne półtora miesiąca zwolnienia, tak więc w pracy jestem dopiero od kilku dni. Validosku, wszystko będzie ok, i to pewnie prędzej niz się spodziewasz:) Fisia, nie uciekaj więcej na tak długo, bo dziewczynki za Tobą płaczą:) A ja czekam i czekam, aż się bobas odezwie... A może On się odzywa, tylko ja jakoś mało wrażliwa jestem? Chyba zacznę uważniej uszu nadstawiać:) Harbatko, a jak tam ruchy u Ciebie? Codziennie je czujesz?

Titowa -- a Ty myślisz że ktoś tu w Irlandii zwróciłby na Ciebie uwagę gdybyś śpiewała?? Chyba tylko Polak albo jakis inny obcokrajowiec ;) Przecież oni tu są tak zakręceni że hoho Ty już nie pracujesz w Dublinie?? Bo miałam nadzieję że kiedyś na siebie \"wpadniemy\"... Ja właśnie wróciłam z dziećmi z parku. Wyszalały się na placu zabaw to teraz może będa chwilę spokojne... mam nadzieje. Sama jestem wykończona chyba tym powietrzem. Za bardzo się dotleniłam ;)

Koug wlasnie co do bloogu to wstrzymywalam sie ze wpisem bo chcialam dodac nowe foto, zrobilam sama, zretuszowalam na kompie sama te since pod oczami i jeszcze kilka innych rzeczy o ktorych Ci pisalam, uno momento zaraz przesle, taki fajny program mam ze ho ho 3dni bez snu wymazuje z twarzy ;-) a jesli o karaoke hmmm...ja wole swoje teksty typu... idzie kroliczek idzie noga sobie skicze pogode mamy piekna jest mi dobrze oooo jedzie samochod zaraz mnie przejedzie ooo jeszcze tyle zostalo do domu na pieszo nogi w tyyylek wchodza gdzie ten cholerny kurka wodna domek refren :ooooo ooooo ooooo razy5 :-) :-) ale przyrzekam i sie postaram wejsc na blooga i zaspiewac cos do tekstu hi hi hi hi :-) :-) Anius Tak od tego pon. nie pracuje juz w Dublinie tylko tu na miejscu w Carlow, ale na spotkanko zawsze znajde czas, 80km to jak do ogrodka sasiada ;-) bach i juz za plotem.

wrocilam do was a tu nikogo ni ma:( Titowa jak tez wymyslam sobie melodie o sprawach biezacych i codziennych:P od kilku dni w ogole wracam do domu i wyje jak jaki Carreras w domu albo kot obdzierany ze skory:O ale co tam, czego sie nie robi dla lepszego samopoczucia:)

witam dziewczynki:) wróciłam z cwiczonek:) padam:) mezusia mam az do wtorku!!!!!!! postaram sie Go wykorzystac odpowiednio!! co do moich badan to reszta za 3 tyg!! a wizyta 28 luteg! aha ja uwielbiam karaoke:) fałszuje ale po 4 piwach nie słychac jak sie cała knajpa drze:) ide do wanny:) jutro urlop siedze z małym Hubertem:) ma 7 meisiecy i jest bardzo przystojny!

Titowa masz boaskie teksty piosenek!:) aha dziewczynki zapomniałąm Wam podziekowac za wszystkie ciepłe słowa !!!:) juz mi lepiej:) jak wiem ze tak wierzycie ze mi sie niedługo uda:) być na dole:) tabelki

Cześć dziewczyny, dawno się nie odzywałam. U mnie nic sie nie dzieje. Mała poprawka do tabelki 2cykl , ostatnia @ 5.02. Jeszcze 25 dni do wakacji. Jadę się opalać. Już się nie mogę doczekać.

Validosku oczywiscie ze bedziesz na dole tabelki, poczekasz sobie tam do rozwiazania, pozniej znowu wskoczysz do gornej tabelki, bo znowu wezmie cie na staranka, znowu przejdziesz na dol tabelki, znowu poczekasz do rozwiazania, i znowu wejdziesz do gornej tabelki, i znowu poczekasz tam sobie do rozwiazania....az jak sama bedziesz juz czula ze trzeba by zamknac funkcje loop-petelki i podwiazesz cos mezowi na supelki hi hi :-) a z chorkiem to fajna sprawa!!! ktora z was ma silny donosny glos, bo szukamy pierwszego glosu ,ktory nas prowadzi i pociagnie doprowadzajac na szczyt tele listy i radiosluchaczy i MTV takie lekko komercyjne klimaciki :-) :-) a co!

Titowa:) góra dół:):):) pjde za ciosem:):) 4 pod rząd:) hahah jak zwsze Twoje teksty sa obłędne:) hmmm ja mam bardzo donosny głos ale spiewac nie umie:) moze sie wydzierac:)

Titowa ja moge byc na czele choru cos niecos kiedys dzialalam w tym kierunku co nie znaczy,ze nadal mam jakis tam głosik kiedys bylam skowronkiem teraz jestem dzięciołkiem ref. tara rara ra głosik miałam sliczniutki teraz beznadziejniutki ref.tara rara ra :):):):) Gooosha poprosze o twoje focie na mailika madzienka69@wp.pl bo jeszcze nie pokazalas mi sie:)

Hej a ja ponawiam moją prośbę o Wasze zdjęcia... Jak narazie tylko Fisia, Koug, Titowa, Validos mi przysłały :( tzn. bardzo się cieszę, że mi przysłały :) ale smutno mi że nie mam więcej :(

Aniu juz wysyłam :-) No to która zbiera te zapisy do chóru bomnie juz gardło boli :-)

Dziubasku wysłałam, Aniu zaraz wyślę do ciebie też. Proszę o rewanż (mam nadzieję, że tak to się pisze)

no od razu widac ze moje dzieeeewczyny!!! dziubassek prowadzaca, Koug prawe skrzydlo, Cebulka razem ze mna w refrenie bo lllllaaa laalalalala tez ja umiem spiewac, z reszta u mnie bedzie nie bauldzo, problem z tekstami, chyba ze podrzuce swoje, ale moje to juz znacie... Validosek na lewym skrzydle a Andzia bedzie nam cykac zdjecia, bo widze ze wciaz sie o nie dopomina... a odnosnie zdjec, wciaz czekam na Cebulke i Dziubasska, widzialam wasze buziunie na bloogu Koug ale to mi wciaz nie wystarcza... :-( a jestescie takie ladniutkie ze jedna fotka to stanowczo za malo! Koug dziekuje za sliczny komentarz jestes taka kochana ok ja uciekam, szlifowac gardelko na jutro... cmok cmok cmok