Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dawid jakiś tam

Kocham 19latke ,a sam mam.........

Polecane posty

Dziekuje Wam!!! Jestescie wspaniałe dziewczyny! Oby wam zawsze wszystko sie pieknie układało:* Teraz lece spać,rano do firmy.... No i noc na smsy z Moją Ukochaną:) Wpadne tu jutro! Jeszcze raz dzięki wielkie:):):) Pomogłyście i to bardzo....

Gość .......s
życzę Ci jak najwięcej szczęścia ! 🌼

NIECH MOWIA ZE TO NIE JEST MILOSC :):):):):):) Doskonale Cie rozumiem przezylam podobna historie i rowniez targaly mna najrozniejsze emocje ( Czy napewno ma powazne zamiary wobec mnie , co powie rodzina ,znajomi itd.) W tej chwili jestesmy 3 lata po slubie i nieprzyjemne komentarze na temat roznicy wieku dawno nie maja miejsca - poniewaz prognozy wszyskich przeciwnikow naszego zwiazku nie sprawdzily sie :) Moj maz ma 42.l ja 26.l :)

Ludziom w koncu gadanie sie znudzi znajda nowy temat do plotek :) Nie przejmujcie sie opiniami ludzi na ktorych wam nie zalezy :) A roznica wieku coz to znaczy ...

Gość daj zyciu szczescie
i badzcie razem :D:D ::*:*

Gość ale jaja........
nudny jesteś ....poprosze nowy temat Pawełku

dawidzie, roznica wieku pomiedzy rodzicami mojego bylego chlopaka, to 14 lat, sa juz prawie 30 lat po slubie, szczesliwi, maja trojke dzieci, jak widzisz mozna. jesli ja kochasz nie rezygnuj z niej tylko ze wzgledu na ludzkie gadanie, a jesli i ona ciebie kocha to o nic wiecej nie powinienes nikogo pytac, to wasze uczucie jest najwazniejsze :) powodzenia :)

Gość fajne są takie pary
facet w takim wieku odrazu sie zmienia na kochańszego:)