Mikołajka 0 Napisano Październik 31, 2007 jestem z WIELKOPOLSKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 31, 2007 no no:) widze ze coraz wiecej nas tylkozebyscie tu zagladaly...anie ze cos tam odpuscicie to i topik zostawiecie:) Obiad 3suchary-120kcal 3ogorki kiszone-22kcal 3 parowki drobiowe-390kcal czyli obiadek czyli obiadek to:530kcal +130kcal(sniadanie)=660kcal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 31, 2007 kobitki ijak chce moze ktoras ze mna spotkac? jade w pt do warszawy tak 9-10 bede w auchan na modlińskiej a potem do arkadii jade...i media markt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 31, 2007 a mogla by ktoras warszawianka powiedziec mi ktorym tranwajem badz autobusem dostane sie z Auchan(modlinska) na dworzec gdanski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klodi 0 Napisano Październik 31, 2007 na pewno nie numerem 26:) a tak to niestaty nie wiem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu81 0 Napisano Październik 31, 2007 melduję się. śniadanko - jogurt, obiad - pierś z kurczaka i kalafior, kolacja - pomidor z mozzarellą a w między czasie 1,5 h siłowni i aerobów. zero słodyczy, aż sama jestem z siebie dumna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Październik 31, 2007 Mikołajka ja mam takie napady przed okresem i jestem napuchnięta w trakcie... :( niestety nie wiem jak sie tego pozbyć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 31, 2007 ja tez mam napady wiec chyba wszytkie mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Październik 31, 2007 jakas cisza tu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 1, 2007 jest tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Listopad 1, 2007 ja jestem :) i chce się poradzić. a więc zamierzam pić codziennie koło 2 litrów wody, i myślicie że może być taka zwykła przegotowana? czy koniecznie mineralna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 1, 2007 ja pije niegazowana...bo moja woda ma kamien i ogolnie kranuwa jest wszedzie zanieszyczona raczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu81 0 Napisano Listopad 1, 2007 a ja myślę, że przegotowana woda jest ok ;) pewnie jeszcze zależy gdzie mieszkasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 1, 2007 to co dziewczyny jutro pierwsze wazenie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Listopad 1, 2007 no właśnie ten kamień... bede strac sie pić mineralke ale wiadomo jak to jest czasem braknie. przegotowana jak się \"odstoi\"to jest bez kamienia :) fajnie macie ja 1 ważenie za tydzień jak zacznę dietę haha :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 1, 2007 anulaPPP zwazsz sie z nami i juz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Listopad 1, 2007 mogę się zważyc ale wiem ze bedzie 62 tak jak przed co schudlam. ale to nic będzie mniej :D dziś święto i się obżeram :D ale wy się nie dajcie:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 1, 2007 jak wam dzis idzie ja sobie glodowke zrobilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lulu81 0 Napisano Listopad 1, 2007 ja bez głodówki. za to nadal 0 słodyczy, chleba i ziemniaków. piję sobie herbatki przeczyszczające i activie. wieczorem z moim M wybieramy się na basen i saunę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Listopad 2, 2007 jesteście dziewczyny? i ja wam idzie ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dzastineskaa 0 Napisano Listopad 2, 2007 hej dziewczynki. ja wczoraj sie tak nazarlam jak swinia za przeproszeniem, az mnie wszystko bolalo..... dzis juz sie poprawiam i wracam do zdrowego, racjonalnego odzywiania, a wiec dzis tak: sniadanie godzi 12 ;/: serek wiejski lekki 3% + pol kromki razowca shulsscos tam+ kawa bez cukru teraz : 30dkg kapusty kiszonej ( zapchalo mnie klompletnie i chce zeby mnie odedkalo) potem obiadzik bedzie wazywka gotowane i ryz ciemny no i kolacja, pewnie bedzie serek wiejski a wam jak tam idzie?? takie grzechy raz na pare dni, opychanie sie chyba nie sa jeszcze takie ciezko co?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 2, 2007 uzupelnijcie tabelke...dzis ważenie mialo byc NICK.......WIEK....WAGA STARTOWA....WZROST.......ILE UBYLO...CEL firank_a....18............80.................167........ ....3...........65 mikołajka...28...........80.................169......... .... .?...............65/60 AnulaPPP....18...........62...............ok 173............0................57/55 CarbonBlack..20..........?..................177......... ......?...............62 Dzastineskaa..19.......74.................167........... ....8................59/62 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Listopad 3, 2007 Ja tabelki nie zmieniam bo na razie u mnie się nic nie zmieniło. za tydzień mam nadzieję że bedę mogła się pochwalić sukcesem :D nie mogę się doczekać :) a dziś kochane kobietki jadę na małe zakupy żeby się zaopatrzyć w moje przyszłe jedzonko... :) miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 3, 2007 w czw glodowka...wczoraj zjadlam jakiej 700kcal dzis znow glodowka nie ma znimuj..sa efekty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Listopad 3, 2007 firanko super że są efekty :) ale może nie katuj się aż tak? potem będzie Ci trudno wrócić do normalnego jedzenia a tym samym utrzymać wagę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 3, 2007 chce schudnac te 15kg by kupic ladna sukienke sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 3, 2007 chyba moj topick upada...nie piszecie nic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Listopad 3, 2007 schudnąc nie jest trudno ale potem wage utrzymać :O mój upadł zanim sie na dobre zaczął :D ja jestem a gdzie reszta? nikt nie pisze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
firank_a 0 Napisano Listopad 3, 2007 wlasnie widze jakos pusto i dziwnie...anulaPP chociarz ty tu codziennie zagladaj pare razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AnulaPP 0 Napisano Listopad 3, 2007 no jasne :) tymbardziej od poniedzialku jak zaczne dietę hehe :) jak nie umre z glodu to bede pisac :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach