Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 klipsiara666

METODA CLIP ON....PLUSY I MINUSY

Polecane posty

Go艣膰 ona1960
matik2012 a gdzie kupi艂a艣 w艂osy? Ja dzisiaj zam贸wi艂am z doczepiane.pl tyle szumu w ok贸艂 nich by艂o ale postanowi艂am zaryzykowa膰 wczesniej mia艂膮m camerony i mi sie loki trzyma艂y w sumie kilka godzin jak rano rpbi艂am ko艂o 6 to wytrzymywa艂ay ca艂y dzie艅 w szkole a dop贸ki nie umy艂am falowa艂y sie. Zobaczymy jak b臋d膮 trzyma膰 si臋 na tych z doczepiane.pl

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
tylko te co kupi艂am to s膮 naturalne i ja np. te偶 mam takie w艂osy ze jak je nakr臋c臋 na lok贸wk臋 to cienko si臋 trzymaj膮 wi臋c nie uwa偶am 偶eby to znaczy艂o 偶e to s膮 z艂e w艂osy chyba po prostu grube

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona1960
a gdzie je kupi艂a艣? Je艣li s艂abo si臋 trzymaj膮 loki to w艂a艣nie dlatego ze w艂osy s膮 grube i mocne :) ale mo偶e spr贸buj jakiego艣 sprayu do lok贸w? powinno pom贸c.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 NowaNaKafe
odsprzedam grzywke w kolorze numer 2. jest nowa nieuzywana bo dostalam j膮 wczoraj. ponizej aukcja na ktorej kupilam grzywke. dodam ze u tej pani zamawilam drugi raz wlosy 55cm... wg mnie jest ok bo ostatnio wlosy sluzyly mi prawie 11 miesiecy. owszem mam mozliwosc wymiany grzywki na inny kolor jednak nie moge jej miec bo nie jestem nauczona do grzywki. zalezy co do czego jest nauczony. oto aukcja na ktorej zakupilam grzywke. zaplacilam 75,50zlotych plus 18 pobranie co dalo ogolem 93,50. odsprzedam j膮 za 60zl plus 8zl list polecony ekonomiczny :) http://allegro.pl/grzywka-wlosy-doczepiane-naturalne-clip-in-on-i1961534025.html jak cos to gg 927448 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ulalaaa
co s膮dzicie o klipsach ze sztucznych w艂os贸w, chcia艂abym od nich spr贸bowa膰, bo nie wiem jak si臋 to b臋dzie prezentowa膰, jak si臋 b臋d臋 czu艂a i nie chce od razu wyda膰 du偶o pieni臋dzy na naturalne.. znalaz艂am co艣 takiego http://moda.allegro.pl/clip-in-treski-wlosy-naturalne-dlugie-60cm-gratis-i1956836083.html Mia艂 kto艣 mo偶e, warto w og贸le kupowa膰. No i je艣li klipsy maj膮 10cm szeroko艣ci to najlepiej ile kupi膰 takich pasemek??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MOESHA
HEJ NIE KUPUJ W艁OS脫W SZTUCZNYCH, BO TO B臉D膭 WYRZUCONE PIENI膭DZE W B艁OTO ( WIEM CO艢 NA TEN TEMAT). W艁OSY WYGL膭DAJ膭 JAK U LALKI I SI臉 PUSZ膭 ORAZ NIE MO呕NA JE PROSTOWA膯-WSZYSTKO CO PISZ膭 SPRZEDAJ膭CY NA AUKCJACH O SZTUCZNYCH W艁OSACH TO KIT. WIEM CO M脫WIE BO MAM W TYM TEMACIE DU呕E DO艢WIADZCZENIE. LEPJEJ POCZEKAJ I KUP SOBIE 100% NATURALNE, JA MAM SWOJE JU呕 PONAD DWA LATA I IDEALNIE KOMPONUJ膭 SI臉 Z MOIM W艁OSAMI ORAZ W OG脫LE NIE WIDA膯 呕E MAM PRZED艁U呕ONE W艁OSY I WYKONUJA NA NICH WSZELKIE ZABIEGI FRYZJERKI, A I TAK S膭 W IDEALNYM STANIE. JA KUPI艁AM SWOJE W艁OSY TU: http://allegro.pl/100-wlosy-naturalne-slowianskie-clip-in-45-90gr-i1970065804.html.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 loletta666
ja nie b臋d臋 nigdy poleca艂a syntetyk贸w za 1 razem mialam wydalam mnostwo pieniedzy i byly wyrzucone w bloto jedna wielka platanina a efekt mizerny, za 2 razem mialam ludzkie suuuper ale metoda zgrzewy i nikomy jej nie polecam, ciezko utrzymac koltunia sie i skora obciazona jakby nie bylo miec przez 24h cos przyczepionego i mycie cagnelyy bardzo. za 3 razem ringi azjatyckimi i nie sa zle robilam w czerwcu ale sa juz zniszczone polowa sie wyczesala a metoda jak zgrzewy dla mnie tragedia,wiec te same sciagnelam tasmy zakupilam na allegro sama grzebyczki i nosze do dzis sciagam i zakladam kiedy chce moge rtobic wszytsko tylko ciezko sie kreca lokowka cos...byly zakupione u laski wraz z zalozeniem prywatnie wiec nie podam firmy, a dzis zamowilam sobie z allegro clipy firmy cliphair tyle sie naczytalam i mialy same pozytywne opinie dlugosc ok 55 sredni braz 80 gram wlosa powinno wystarczyc swoich strasznie gestych nie mam a tasm tyle ile mialam wiec bylo ok:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sarotka
Mam pytanie do dziewczyn, kt贸re zamawia艂y w艂osy na stronce cosmoshop.pl ... Ja zam贸wi艂am w艂osy naturalne, ciemny br膮z, d艂ugo艣膰 25cm (zale偶a艂o mi na zag臋szczeniu moich cienkich w艂os贸w, nie na prze艂u偶eniu, tak, 偶eby nikt nie zauwa偶y艂 ingerencji). W艂osy s膮 OK, ale mam jedno zastrze偶enie - s膮 do艣膰 rzadkie, ale na ta艣mach jest mn贸stwo kr贸tkich, jakby u艂amanych w艂osk贸w. Gdyby te w艂osy mia艂y tak膮 d艂ugo艣膰 jak reszta, g臋sto艣膰 by艂aby idealna. Czy Wy te偶 mia艂y艣cie tak z w艂osami z cosmoshopu? Ja je wyj臋艂am w takim stanie z opakowania, wi臋c to nie jest kwestia tego, 偶e si臋 po艂ama艂y podczas u偶ytkowania. Poza tym jednym szczeg贸艂em jestem zadowolona. W艂osy wygl膮daj膮 naturalnie, fajnie zag臋szczaj膮 moje cienkie k艂aczki, klips贸w nie wida膰, bo s膮 pod spodem. Ba艂am si臋 czy nie b臋d膮 si臋 zsuwa膰, ale silikonowy pasek robi ca艂膮 robot臋 - pasma trzymaj膮 si臋 na swoim miejscu i ani o milimetr nie zje偶d偶aj膮. Przesy艂ka ekspresowa - zam贸wi艂am w 艣rod臋 po po艂udniu i wtedy te偶 zrobi艂am przelew, w艂osy by艂y u mnie w pi膮tek. Jak na okres przed艣wi膮teczny i tras臋 Pozna艅-Warszawa to ca艂kiem nie藕le. Minus za brak jakiejkolwiek ulotki czy instrukcji do艂膮czonej do przesy艂ki. Wys艂ali mi tylko takow膮 na maila, ale to nie to samo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 milenawroclaww
Ja ju偶 kilka razy zamawia艂am z cosmoshopu i zawsze na minimum 1,5 roku mi starczaj膮. U偶ywam ich na codzie艅, wi臋c my艣l臋 偶e to warto. Teraz te偶 dwa dni temu zam贸wi艂am i dzisiaj ju偶 mam. Ulotki zawsze by艂y, ale teraz te偶 dosta艂am na maila. Telefonicznie dowiadywa艂am si臋 czy juz mi te w艂osy wys艂ali, bo chcia艂am mie膰 przed 艢wi臋tami. Wtedy te偶 mi powidzieli, 偶e przepraszaj膮 ale im si臋 ulotki sko艅czy艂y, bo maja nawa艂 zam贸wie艅 przed Sylwestrem, a drukarnia dopiero po Nowym Roku im nowe dostarczy. Odnosnie tych ma艂ych w艂osk贸w, to nie wim czy o to chodzi, ale w clipach w艂osy do zszywania s膮 tak zaginane i dlatego te ma艂e w艂oski , czyli ko艅c贸wki stercz膮. Ja zamawiam zawsze 40 cm i te偶 mi by艂o troch臋 za ma艂o, bo chc臋 nie tylko zag臋艣ci膰 ale te偶 przed艂u偶y膰 i zszywam sobie dwa zestawy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mija771
mam pytanie czy clipy mozna rozjasnic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwadratuszka
Chcialam sie wypowiedz na temat krotszych wlosow w tasmach. ja zamawialam latem wlosy 02 (25cm) i sa super dotad. Kolezanka, jedna osoba ktorej powiedzialam o moich nowych wlosach, tez takich zapragnela. I okolo 3 tyg temu zamowila wlosy (tez w cosmo); zamowilam te co ja (02, 25cm) i otrzymala wlosy duzo gorszej jakosci niz ja. Dlugosc wlosow w tasmie nie jest rowna. Odnosi sie wrazenie, ze raptem kilka wlosow jest dlugosci 25cm, a reszta jest znacznie krotsza:O przez co wydaje sie, ze wlosow na tasmie jest bardzoooo malo.... I de facto jest mniej, niz mam ja. Duzo mniej. Takie smetne kosmyki wisza z tych tasm... Dodatkowo ona ma gorsze te spinki. Sa jakby grubsze, bardziej wypukle, i niezmiernie ciezko chodza:o Jest niezadowolona.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwadratuszka
Z tego, co czytalam klipow nie mozna chyba rozjasnic, a jesli mozna to jest trudne zadanie. Dlatego lepiej kupic jasniejsze, bo przyciemnic je znacznie latwiej (bez problemu, jesli mowa o naturalnych ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kwadratuszka
te instrucje to sobie mozna i tak wlozyc .... nie robilabym laurm z tego powodu:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sarotka
@milenawroclaww : Chyba w艂a艣nie o te zagi臋te w艂osy mi chodzi:) W sumie teraz wydaje mi si臋 to oczywiste, w ten spos贸b w艂osy nie wy艣lizgn膮 si臋 tak 艂atwo z ta艣m, o ile w og贸le jest to mo偶liwe. Zauwa偶y艂am, 偶e w艂osy w og贸le z tych ta艣m nie wypadaj膮, np. podczas czesania, jedynie si臋 艂ami膮 niestety. @kwadratuszka: No to ja niestety chyba te偶 trafi艂am na jaki艣 marny egzemplarz, tak jak Twoja kole偶anka. W艂osy s膮 rzadkie i niejednolicie umieszczone na ta艣mach, raczej w formie cieniutkich pasemek, mi臋dzy kt贸rymi s膮 prze艣wity. A ko艅ce s膮 strasznie mizerne, z przodu g艂owy (po bokach) tego u mnie nie wida膰, bo zapuszczam w艂osy z boba (d艂ugo z przodu, kr贸cej z ty艂u), ale ta艣my, kt贸re przypinam z ty艂u g艂owy, mimo, 偶e to trzy najwi臋ksze, wygl膮daj膮 kiepsko na ko艅cach, bo jakie艣 4 cm, wystaj膮 spod moich w艂os贸w takie w艂a艣nie pojedyncze cienkie "zwisy". Wygl膮da to dziwnie. My艣la艂am nawet, 偶eby t膮 r贸偶nic臋 skr贸ci膰 no偶yczkami, ale jako艣 prze偶yj臋, poczekam a偶 moje w艂osy zr贸wnaj膮 si臋 z nimi d艂ugo艣ci膮. Mimo wszystko, jak na pierwsze do艣wiadczenie z tego typu metod膮 jestem zadowolona. Jak na t膮 cen臋 warto by艂o spr贸bowa膰 i si臋 samemu przekona膰 jak to dzia艂a. My艣l臋, 偶e za jaki艣 czas skusz臋 si臋 na nast臋pne pasma, mo偶e z innej firmy, zobacz臋. A co do instrukcji i ulotki - ja te偶 w og贸le z tego nie skorzysta艂am, w艂osy od razu zacz臋艂am przyczepia膰 tak "na oko", bo to 偶adna filozofia, wiadomo gdzie szerokie ta艣my, wiadomo gdzie mniejsze, ale chodzi艂o mi o sam fakt. Przyznaj, 偶e lepiej to wygl膮da jak dostaj膮c przesy艂k臋 dostajesz te偶 np. podzi臋kowania od firmy za to, 偶e zdecydowa艂a艣 si臋 na zakup ich produkt贸w, jakie艣 inne ofert mo偶e, ma艂y gratis, pr贸bk臋, cokolwiek (m贸wi臋 og贸lnie, nie odnosz臋 si臋 tylko do cosmoshopu). To si臋 sk艂ada na og贸lne wra偶enie powa偶nego podej艣cia do klienta. Oczywi艣cie nie twierdze, 偶e cosmoshop takiego podej艣cia nie ma, akurat z szybko艣ci i 艂atwo艣ci zam贸wienia jestem mega zadowolona, a kwestia ulotki to szczeg贸艂:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona1960
kwadratuszka sarotka No niestety teraz sprzedawcy tak oszukuj膮 na w艂osach.. Ze w ta艣my pomi臋dzy d艂u偶sze w艂osy wszyswaj膮 kr贸tsze.. A to marnie wygl膮da potem :( Ja akurat mia艂am szcz臋艣cie, bo zamawia艂a z doczepiane.pl i w艂osy s膮 idealne :) Chocia偶 te偶 musia艂am podcia膰 jakie艣 3 cm ko艅ce bo by艂y rzadsze ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sarotka
Nie rozumiem, kwestia kilku centymetr贸w robi im tak膮 r贸偶nic臋? Nie wiem czy co艣 na tym zyskuj膮, wi臋cej chyba trac膮 - bo klientki nie s膮 w 100% zadowolone z w艂os贸w. I w sumie przy tak ma艂ej ilo艣ci w艂os贸w na ta艣mach nie wyobra偶am sobie przed艂u偶enia moich w艂os贸w w艂osami z cosmoshopu, wygl膮da艂oby to strasznie marnie. Musia艂abym chyba ze dwa komplety na g艂ow臋 wpi膮膰, nie wiem czy by mi starczy艂o miejsca:) A tak swoj膮 drog膮 to zastanawiam si臋 czemu nie ma clip贸w d艂ugo艣ci 30cm? Przeszuka艂am sie膰 i nic, 25cm, a p贸藕niej dopiero 40cm, a to jest spora r贸偶nica jednak. 25 cm w艂osy s膮 naprawd臋 kr贸tkie, szczerze to nawet si臋 zdziwi艂am jak je dosta艂am, my艣la艂am, 偶e b臋d膮 d艂u偶sze mimo, 偶e przecie偶 wiem jak wygl膮da 25cm. 40cm to z kolei ju偶 konkretna d艂ugo艣膰 i je艣li komu艣 zale偶y na dyskretnej zmianie to niestety przy pomocy tej d艂ugo艣ci tak si臋 nie da. Nikt nie uwierzy w magiczny porost w艂os贸w w ci膮gu jednej nocy:) Z reszt膮 nie jestem zwolenniczk膮 tak drastycznie d艂ugich dopinek, kiedy w艂asne w艂osy mamy np. do ramion, to jednak bardzo wida膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona1960
a no widz臋, ze zmienili oferte.. wcze艣niej mieli te偶 kr贸tsze w艂osy.. dziwne.. Mo偶e ma艂o os贸b je kupowa艂o.. No w艂a艣nie te偶 nie rozumiem po co sprzedawcy oszukuj膮.. Je艣li np by艂a y firma, kt贸ra mia艂a by nawet troszk臋 dro偶ej, ale w艂osy by艂y by dok艂adnie takie jak w opisie to na pewno mieli by wiele klientek w tym mnie.. ;p Hm.. z tym 30 cm to masz racje te偶 nigdzie nie widzia艂am.. A co do tej d艂ugo艣ci to si臋 nie troszk臋 zgodz臋.. Ja mam w艂osy lekko za ramiona , przed艂u偶am 55 cm i nie wida膰 tego.. osoby, kt贸re mnie wcze艣niej nie zna艂y nie wiedz膮.. Nawet m贸j ch艂opak przez miesiac nie wiedzia艂 o tym.. a przecie偶 robimy r贸zne rzeczy ;p Dopiero potem sama mu powiedzia艂am ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mija771
myslalam ,ze moglabym chociaz kilka pasemek sprubowac rozjasniaczem .Myslisz, ze moze mi sie to udac. A jesli nie to moj kolor clipow to jasny braz moze daloby sie zafarbowac na ciutke jasniejszy z gory dzieki za odpowiedzi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona1960
mija771 Nie radzi艂a nym rozja艣nia膰 clip贸w. To tak jak z w艂asnymi - bardzo niszczy a w dodatku ngdy nie wiadomo jaki kolor wyjdzie. Bo tak naprawd臋 nie wiesz jaki kolor maj膮 Twoje clipy pod farb膮, bo raczej wszytskie s膮 farbowane. Do tego te w艂osy s膮 pozbawione naturalnego nawil偶ania i s膮 bardzo bardzo suche. po takim zabiegu mog膮 si臋 dos艂ownie pokruszy膰. Z tym farbowaniem to ju偶 lepszy pomys艂, s膮 farby na rynku, kt贸re maj膮 troszk臋 rozja艣niacza, mo偶e u偶yj takiej. Chocia偶 to te偶 na pewno wp艂ybnie na stan w艂os贸w ale nie tak bardzo, jak sam rozja艣niacz ;) A i na clipach farb臋 trzyma si臋 kr贸cej ni偶 normalnie ;) Zazwyczaj s膮 pozbawione 艂uski, wi臋c przyjmuj膮 farb臋 du偶o szybciej ;) Potem tylko pamietaj o intensywnej piel臋gnacji, jakie艣 maski z sylikonami itd :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mija771
bardzo ci dziekuje za odpowiedz mysle,ze sprobuje farba ale pewna jeszcze nie jestem troche sie boje bo slono za nie zaplacilam. Podrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona1960
pami臋taj tylko, zeby kr贸cej trzyma膰 farb臋 :) i spr贸buj mo偶e na pocz膮tek na jednym, najmniejszym pasemku :) Powodzenia i weso艂ych 艣wi膮t :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mija771
dziekuje za rady i wesolych swiat

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sarotka
@ona1960: Faceci to s膮 akurat bardzo ma艂o spostrzegawczy, wi臋c si臋 nie dziwi臋;) Kiedy np. obci臋艂am grzywk臋 na prosto i po braku reakcji z jego strony, kiedy mnie zobaczy艂 spyta艂am co s膮dzi o zmianie, on spojrza艂 na mnie wnikliwie i z t膮 swoj膮 nieporadn膮 min膮 stwierdzi艂, 偶e bardzo 艂adny kolor w艂os贸w. Ech... Oczywi艣cie z kolorem wtedy nie robi艂am nic:) A w艂osy odczepiam od razu po przyj艣ciu do domu, 偶eby czasem nie przysz艂o mu do g艂owy np. zechcie膰 mnie spontanicznie potarga膰, wi臋c nie wyobra偶am sobie, jak to napisa艂a艣 robi膰 r贸偶nych rzeczy w nich;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona1960
Nie no m贸j ch艂opak akurat zauwa偶a zmiany ;D Ale poznali艣my si臋 jak mia艂am "d艂ugie" i potem jako艣 tak dziwnie by艂o mi powiedzie膰, 偶e mam doczepiane ;p A ja w clipach chodz臋 na wyk艂ady, zaj臋cia sportowe, basen i w og贸le.. Tylko je wtedy spinam.. tak偶e ja w sumie robi臋 w nich wszystko ;) Jeszcze mi si臋 nie zdarzy艂o, zeby gdzie艣 co艣 by艂o wida膰, czy zeby co艣 sie wyrwa艂o. Nawet jak ch艂opaki z klasy mnie za w艂osy ci膮gali na pocz膮tku ;p Ano ja te偶 艣ciagam clipy zazwyczaj zaraz po przyjsciu do domu.. Zeby si臋 nie pl膮ta艂y niepotrzebnie ;)

Udost臋pnij ten post

Witajcie wypowiem sie poraz kolejny ;) 1 zestaw kupilam w cosmoshopie 艣redni braz pofarbowalam ja 2 razy nosi艂am rowny rok i zam贸wi艂am 2 zestaw d艂ugi 55cm ciemny braz pofarbowalam i nosi艂am kilka miesiecy bo scio艂am w艂osy ;) moj 1 zestaw postanowi艂am rozja艣nic bo zmieni艂am kolor w艂osow i odziwo po rozjasniaczu i kolejnych 2 farbach w艂osy zrobi艂y sie tylko troche sztywniejsze :) zamawia艂am je ju偶 5 dziwczyn膮 i z czystym sumieniem kolejny raz moge poleci膰 na forum pozdrawiam ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona1960
niunia2233 dzi臋ki za porady :) Ja moje obecne clipy "zu偶yj膮 si臋" juz to zastanowie si臋 nad cosmoshopem :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 MOESHA
HEJ, U MOJEGO ULUBIONEGO SPRZEDAJ膭CEGO S膭 BARDZO G臉STE W艁OSY O D艁UGO艢膯I 35CM ( MOJA KOLE呕ANKA JE MA:)). A JE艢LI CHODZI O ROZJA艢NIANIE W艁OS脫W NATURALNYCH-CLIP IN, PROSZ臉 PAMI臉TA膯 呕E JEST TO W艁OSY NATURALNY ALE MARTWY, PONIEWA呕 NIE JEST JU呕 OD呕YWIANY OD CEBULEK I KA呕DY TAKI ZABIEG MO呕E JE ZNISZCZY膯, LEPJEJ KUPI膯 W艁OSY JA艢NIEJSZE I JE PRZYCIEMNI膯, CHOCIA呕 PRZY TAKIM WYBORZE KOLOR脫W NIEMA TAKIEJ POTRZEBY:)

Udost臋pnij ten post

Witajcie, oczywi艣cie nie zaleca si臋 rozja艣nianie w艂os贸w doczepianych tak jak wy偶ej wspomnia艂a moja przedm贸wczyni, ja swoje rozja艣ni艂am tylko dlatego 偶e zmieni艂am kolor w艂os贸w i nie bylo mi 偶al zaryzykowa膰 ;) Dziewczyny je艣li macie problem z doborem koloru kupujcie wlosy o ton ja艣niejsze i pofarbujcie pod sw贸j kolor :P Warto te偶 na艂o偶y膰 na w艂osy odzywk臋 i zostawi膰 je tak na noc ja polecam Placenta firmy Kallos i mycie clipow w szamponie do w艂os贸w suchych, sama tak robi臋 i moje clipy ciesz膮 si臋 艣wietnym stanem pozdrawiam wszystkie clipo u偶ytkowniczki :)

Udost臋pnij ten post

a ja mam do was takie pytanie. Kupi艂am tresk臋 kucyka z syntetycznych. ale ta opaska co jest przy niej grzebyk zosta艂a przez moj膮 znajom膮 wygi臋ta.. i nie jest taka jak na pocz膮tku, nie chce ju偶 tak trzyma膰 i ze艣lizguje si臋 z w艂os贸w naturalnych. czy da si臋 co艣 z tym jeszcze zrobi膰???

Udost臋pnij ten post