Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cygaro

wesołe mamy trochę starszych dzieci-luźne pogaduchy

Polecane posty

Dobra ja zmykam M mnie wola :D:D:D Dobrej nocki zycze wszystkim🌼 A Ty kanapka idz wkoncu spac:D:D:D;)

Jak ja bym tak zadzwonila,to bym bankrutem zostala:D:D:D Dobra lece,bo ni ma zartow;):D:D:D 🖐️Kanapeczko do jutra👄

Kanapka ja nie taka posluszna;)co mi sie oczy same zamykaja:Dide,a noz widelec cos bedzie:D:D:Dhmmmm pomarzyc mozna:D:D:D

Kanapka idz juz spac!!!!!🖐️Dzieki za super wieczor we dwoje:D:D:D👄 och ach fajnie bylo:D 🖐️

🖐️Spiochy:) Kanapka :Pdzieki Bogu noc mialam idealna:D:Dale Ty wredna maupa jestes wieszzzzzzzzz,tak kolezance zyczyc:D:D Ja jeszcze leze w lozeczku,bo malutki spi w bujaku:)ale wstaje juz i ide Dawidkowi zrobic cos jesc i go przebrac:) U nas dzis wieje,ze malo glowy nie urwie i pada deszcz 😠 Zycze milego dnia:) Fluidki sle potrzebujacym ................🌼wracac mi szybko do zdrowia i to juz!!! 🖐️

witam koleżankę:D a u mnie pogoda nawet ładna,świeci słoneczko .Wieje tylko troszkę ale chyba 20 stopni jest.Czyli ładnie.Zaraz kończę obiad i lenistwo:D

Witam szanowna kanapeczke:D🖐️ Ja ogladam YOU NAN DANCE:)czekam na M jak z pracy wroci musze na zakupy skoczyc,no aaaaaa potem,to ja ni znaju co ja budu robic:D

witam sylwia dizeki za mile komentarze naNK wczoraj moja wiki rozciela sobie brode jechalismy na pogotowie[upadla z roweru]ale nie zaszyli jej tylko zakleili plastrami sciagajacymi,ma ich 6,ale do dizs krwawi.moz pojechal dzis do pracy i mial zostac do pt,wrrr,ale zadzwonil do szefa i dostal 3 dni wolnego ze wzgledu na wiki,jutro rano wraca po sluzbie super! dzis nuda jak diabli,nikogo nie ma osiedlu porazka,lazilam sama z dziecmi jak glupia... milego wekendu

Hb🖐️nie ma sprawy:)cała prawda:)Boszzz biedna mala:(alez musiala plakac,a i Ty pewnie nie zle strachu sie najadlas:OFluidki sle dla niej zeby sie szybko jej to zagoilo i niekrwawilo juz:(..............🌼 Ja jade zaraz na solarium,a potem bede synka usypiala:)Dawidka do spania bedzie M szykowal,a coooo;)ja zawsze musze to robic:D Kanapka gdzie zes sie Ty podziala aaaaaaaaa???:D:D:D Do poczytania potem🖐️

Wpadlam tylko pomachac i zyczyc super nocki:)🖐️🖐️🖐️ Ja bede miala zaraz gosci wiec same rozumiecie nie ladnie siedziec przed kompem:O Do jutra🖐️🌼

WITAM W NIEDZIELE,dzis wraca maz,i jedziemy znowu na pogotowie chyba zle skelili wiki ta rane i jej krwawi,kutwa jak bedize blizna to zabije tego konowala ze spierniczyl mi corce buzke

hb trzymam kciukasy by wszystko bylo ok. ja jestem zombi:O

hb trzymam kciuki.Ale pewnie masz nerwy.Może lepiej te szwy,nie?jeszcze tymbardziej dziecku.Takie plastry to w zabawie nawet mogą puścić.Dziecko przecież tak nie uważa.Nie matrw sie nie będzie blizny.Teraz są różne maście

Gość ingloot
mam 17 lat , kilka tyg temu uprawialam peting z chlopakiem , nasienie skapło w okolice pochwy troszke i sie boje ze zaszlam w ciaze, chlopak ten zerwał ze mna i wyjechał na stałe do kanady tam ma rodzine, boje sie bo mam ojawy ciazowe, o czasu tego pettingu zaczełam robic testy ciazowe, pierwszy zrobiłam 7 dni po petingu , nastepny w dniu spodziewanej @ , nastepny 3 tyg po pettingu , nastepne juz co pare dni , zrobiłam 7 testów ciążowych m wyszły neg, wszystkie robiłam raniutko jednak oje sie ze to ciaza o mam ojawy