Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kociekota

HERBACIARNIA dla 20latek!!!! Zapraszam na herbatkę!

Polecane posty

Nie wiem jak Wy ale ja dzis siedze w domu :classic_cool: Mam dość biegania. Zastanawiam się jeszcze tylko nad fryzjerem. Jestem brunetka,a marzą mi się rude włoski:) Myślałam o balejage z różnych odcieni złota, rudego pomarańczu i brązu. Muszę się przejść dowiedziec ile by to kosztowało wraz z cieniowaniem no i czy jest realne zrobienie tego w jedne dzien. Nie chce zniszczyć włosków, a obawiam się tego rozjaśniania :o Co tam u Was???

witam:) a ja od rana poza domem, teraz przyszłam na 2 godzinki, a potem wreszcie na trening:D tzn na razie tylko trochę potruchtać, ale dobre i to;) ogólnie dziś u nas na Uniwerku był Sekielski i Morozowski, mówili o swojej książce, ogólnie o polityce i takie tam, bardzo fajnie było:) No i tyle, chwilowo odpoczywam:)

Hej! Właśnie oglądam noce i dnie...........ludzie jaka piękna przyroda! kocham ten film:) gdzie wy sie podzialyscie co??? HERBATA STYGNIE!!!

cześć dziewczyny :) mi wtorek to tak jak mówiłam trochę się dłużył, ale to już za mną naszczęście:P teraz siędzę i piję herbatkę poziomkową :D jednym okiem zaglądam też w materiały z uczelni, ale nic ciekawego tam nie widze hehe :P oj takiego sekielskiego na żywo bym sobie posłuchała ja strasznie lubie ich programy :)

Ja też mam poziomkowa! Odchudzającą :) Ale nie piję jej teraz.....serwuje sobie szkocka, bo chce sie wylączyc, przestac myslec, analizowac... Chcę się upić do nieprzytomnosci, czujac wczesniej to opadanie powiek, cięzkich jak stal.... Poczuć tę niemożlwość poruszenia się, stan gdy spojrzenie wiruje, ja wiruje, świat, a myśli tłuką siętak głośno że wkoncu zmieniają w kompletną cisze. Tą cisze chce usłyszeć. ...Chociaż przez chwilę.... Tylko ciszę i nic co rzeczywiste. Mam tak dość dziewczyny :( Pozdrawiam i buziaki !

Czesc kobitki :) pewnie wszystkie juz spac poszlyscie :) dobrej nocy Wam zycze,mam nadzieje,ze jutro jakos wiecej bedziemy mialy czasu na wspolne pogawedki ...

zapracowana, ja ogólnie nie znam się prawie w ogóle na polityce, ostatnio jakoś tak mnie ciągnie, żeby wiedzieć co się dzieje i w ogóle zrozumieć o co tam chodzi;) dlatego też czasem oglądam ich program i też bardzo go lubię:) fajnie było, śmieszni są, ale dużo wiedzą. kociekotka też mam czasem taką ochotę... Niestety to co robię nie pozwala mi za bardzo na takie ekscesy... Ale niedługo Sylwester;) ja lustro i coś mocnego;) A więc pij kociekotka jak masz ochotę, raz nie zawsze:). Smutno Ci, wypijesz i zaśniesz, jutro będzie lepiej:* Jaśmineczka:) Ja jeszcze nie śpię, dziś zamierzam iść spać o 1, bo o tej kończą się Chirurdzy:) a pobudka o 6:o to już gorzej, ale co tam:)

Hej:* Całuje Was i ściskam i uciekam:) Dzis też mnie pewnie nie bedzie:( Ale wieczorkiem to się spotkamy cio?

Na pewno spotkamy sie wieczorkiem kobitki :) A ja teraz mam chwile przerwy i pije herbatke i zjadam ciasteczka... oj jakie pyszne.... ;D trzymajcie sie ciepło :)

hej dziewczynki :) jak Wam zleciała środa :P mi hmmm jakoś tak szybko wiecznie coś do zrobienia... a jeszzce chyba mnie coś łapie:( Jaśmineczka właśnie jak Ciebie przeczytałam przypomniało mi się , że nie kupiłam ciasteczek aaaa też mam na nie ochotę :P ide do sklepu hihih buziaki dla Was :D

Mnie tez w sumie szybko minęła środa... az sie dziwie,moze dlatego,ze dosyc duzo zrobilam... teraz jeszcze poczytam cos i bede odpoczywala :D Piszcie co u Was !

Hej Laseczki:) U mnie też jak z bicza trzasnął! Zeby tak szybko cala reszta dni minęła to będę szczęśliwa. Mam zamiar za chwile zaczac ogladac chopin pragnienie milosci. Nie wiem jak ale jeszcze tego nie widzialam. Wogóle jest cała masa filmów o ktorych istnieniu nie wiem, a moj kot łapie się aż za głowe:)

Gość Studetka MYSZA
ładny film:) a ja miałam się uczyć cały dzień i nie wyszło z tego zupełnie NIC:o a praktycznie od 11 już cały czas byłam w domu... To się chyba źle skończy takie olewanie nauki:o no cóż... kurcze a Wam się chce uczyć studentki? Bo mi nieeeeeeee:(:(:(:(:(:(

Czesc Myszko :) Z nauką różnie zalezy czego ... kocham włoski tego moglabym sie uczyc i uczyc... ale innych przedmiotow nie bardzo... za duzo juz przeciez nauki za nami.... tyle lat i jeszcze na starosc ciagle egzaminy....oj biedne my studentki ;)

Nie w telewizji kochaniutka tylko na dvd:) nie mam telewizji(wogóle - kablowa odcieta,zwykla nie dziala przez brak anteny) Uczcie sie uczcie dziewczynki:) Ja to mysle non stop jak by tu pogodzic studia i zycie w UK.

kurcze no włoski to może i byłoby przyjemne jako tako, ale makroekonomia:/ kurcze nie chce mi się i gram w tysiąca zamiast usiąść nad książką i postarać się coś zrozumieć... kurcze i nie usiądę a jutro na zajęciach wyjdę na debilkę:o kurde trudno, nie umiem się zmusić.

Dziewczyny ratujcie mnie z tym angielskim!!! jak chce napisac ze musze z nim porozmawiac? to ma byc- i must TALK with him?? głupieje kompletnie od tego jezyka;/ i jeszcze jak napisac: \"NIe wiem jak sie zachowam, co poczuje..jaka bede. Chcę spróbowac ale sie boje troszke... Jak bylo u ciebie za pierwszym razem?? I co z twoim chlopakiem??????????\"

napiszcie mi to blagam:) ucze sie dopiero i nie umiem poskladac slow:( a to musi byc bezblednie eh moja gramatyka pada.....................................

Gość znerwicowana pospolicie
nie. jestem jeszcze ja 🖐️ :(