Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*Blanka*

STARAM SIE O DZIECKO NA WRZESIEŃ 2008- KTO ZE MNA?

Polecane posty

A dziękuje bardzo:):) Używacie dziewczyny tych testów owulacyjnych? Ja jak narazie biorę folik . Tym razem chcielibyśmy mieć dziewczynkę, ale oczywiście najważniejsze, żeby dziecko było zdrowe.

Kasika ja uzywam ale cos mi nie wychodza... caly czas jedna kreska a to juz 15 dzien cyklu... ( cykle mam 30 dniowe)... sama nie wiem... ja bym chciala chlopczyka :D:D ale co bedzie to bedzie :)

Ja mam dwunasty dzień cyklu, więc przystępujemy do akcji:P:P Lece dziewczyny, bo synek wstał. Do zobaczenia🖐️

Może zrobimy sobie tabelkę, no wiecie, imię, który cykl, wiek.. Co Wy na to?:)

Nick………Imię……….Wiek……Cykl starań…..…Miejscowość……… ******************************************************************************* Kasika1..Kasia....23..........2................Rzeszów

Nick………Imię……….Wiek..…Cykl starań…..…Miejscowość……… ******************************************************** *********************** Kasika1.....Kasia......23..........2................Rzeszów Może być??

Nick………Imię……….Wiek…Cykl starań…..…Miejscowość……… ******************************************************** *********************** Kasika1..Kasia....23..........2................Rzeszów MaMani..Paulina...21.........2.................Kraków :)

a ja mam takie moze glupie pytanie. w co sie ubiera takiego noworodka? sa body,spioszki te koszulki bez rekawkow i z rekawkiem. i cos na to sie naklada? czy taki maluch ma lezec w tym body tylko i pod kocem?

julko to zalezy jaka masz temperature w domu. U mnie bylo cieplo bo to poczatek kwietnia i grzalismy jeszcze w centralnym wiec ubieralam malejj body z dlugim rekawkiem i spioszki bawelniane albo pajacyka welurkowego na gole cialko zadnych czapeczek jej nie nakladalam po kapieli. tylko na wyjscie. W domu bez czapeczki. No i wkladalam ja w rozek bo tak mi ja bylo wygodnie nosic, pozatym takie maluszki lubia byc ciasno otulone bo wtedy czuja sie bezpiecznie :)

MaMani dzieki :) czyli na body tylko spioszki. ehh bede w domu to pogadam z ciotkami. u mnie w rodzinie najmlodsze dziecko ma 10 lat wiec nie jestem w temacie. zadna kolezanka nie ma dzieci. nikt nie planuje, wszyscy robia kariere itp ja bede pierwsza :)

Skończyłam!!!!!!!!! Huuurrraaaaaa:D:D 2 pięterka z głowy:):) tak sie rozpędziłam,że 2 zrobiłam od razu:D wskakuję do tabelki:) troszkę ją poprawiłam:) Nick…………Imię……….Wiek………Cykl starań…..…Miejscowość……… ********************************************************************************* Kasika1......Kasia.........23...............2................Rzeszów MaMani......Paulina.......21...............2................Kraków Majek123... Majka........22 ..............0................Zakopane

Jak narazie wynika z naszej tabelki ze gdybysmy robily takie internetowe spotkanko to środek wypada w Krakowie :D:D:D :P:D:D:D

MaMani, Cwaniaro:P:P środej jeszcze może się zminić:D:D a zakopane jest takie ładne zimą:D

Nick…………Imię……… Wiek…Cykl starań/data porodu...Miejscowość……… ******************************************************** ************************* Kasika1......Kasia.....23........2........... .....Rzeszów MaMani......Paulina...21........2................ Kraków Majek123... Majka....22 .......0................Zakopane moze teraz?

Czesc moge do Was dolaczyc?To jest moj 2 cykl staran o dzidziusia juz mam synka i jestem w podobnym wieku co Wy.Synka za pierwszym razem udalo sie zmajstrowac wydawalo mi sie ze tym razem bedzie podobnie,ale za pierwszym razem nie wyszlo:( goraco Was pozdrawiam:)

Gość sianko
Czy moge sie dolaczyc? Ja staram sie od kilku miesiecy.Tzn od kilku miesiecy przestalismy sie zabezpieczac i nic.Powiem ze przez ten czas nie patrzylam w kalendarzyk czy mam plodne dni tylko spontanicznie jak wypadnie:) Ale widze ze nic z tego jak narazie. Cykle mam 30-dniowe wiec z obliczen wychodzi ze od polowy cylku cyli od 15 dnia powinnam sie starac? Dajcie znac jak dokladnie to obliczacie?I dajcie jakies wskazowki!

Nick…………Imię……… Wiek…Cykl starań/datporodu...Miejscowość……… ******************************************************** ************************* Kasika1......Kasia.....23........2........... .....Rzeszów MaMani......Paulina...21........2................ Kraków Majek123... Majka....22 .......0................Zakopane Julka.........Julka.......24.......1.......9.08.08... Londyn

Witam nowe Staraczki:) sianko zaczernij się:) najlepiej podobno co drugi dzień i nie myśleć o płodzeniu, bo wtedy cos tam się blokuje..

Nick…………Imię……… Wiek…Cykl starań/datporodu...Miejscowość……… ******************************************************** ************************* Kasika1......Kasia.....23........2........... .....Rzeszów MaMani......Paulina...21........2................ Kraków Majek123... Majka....22 .......0................Zakopane Julka.........Julka.......24.......1.......9.08.08... Londyn kajenka2603..Kasia...24.......2.................Warszawa

hej :) sianko jak ja bym wiedziala kiedy trzeba zeby sie udalo to bym juz dawno w ciazy byla :P a tak to tylko sikam namietnie na testy owulacyjne i nic... ech gdyby tak od sikania na testy sie w ciaze zachodzilo... majek ja juz ustalilam ze Mania jdzie w pon do babci a ja myje sobie okna :D:D

Nick…………Imię……… Wiek…Cykl starań/datporodu...Miejscowość……… ******************************************************** ************************* Kasika1......Kasia.....23........2........... .....Rzeszów MaMani......Paulinka...21........2................ Kraków Majek123... Majka....22 .......0................Zakopane Julka.........Julka.......24.......1.......9.08.08... Londyn kajenka2603..Kasia...24.......2.................Warszawa wszyscy sie tak ladnie powpisywali to ja tez sobie zmienie :D:D:D