Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

reno1965

Nadawajcie najbardziej niedyskretny pytanie do facetów

Polecane posty

porzeczkowa - ja uwazam ze to nie jest zalezne az tak bardzo, jak dla mnie kazdy orgazm jest inny i nie ma czegos takiego jak prawdziwy to koniecznie z wytryskiem, a jak nie to zwykłe..

Witam, \"jakiś tam facet\" widzę że przejąłeś dyżur.. Dzięki! Pozdrawiam i ide dalej pracować.

Gość Tomek38
takie pytanie mam -> ne mów mu tego! nigdy! kłam, albo milcz jeśli mu to powiesz będzie załamany totalnie i nigdy ci tego nie wybaczy

Mam powazne pytanko.....Czy to mozliwe zeby33 letni facet niegdy nie kochal sie ......czy to zmozliwe ze niegdy sie nie masturbowal???? mowi ze nie bo jest wierzacy;( o co chodzi??? nie chcialo mu sie??:)

Gość ehh25
mam bardzo trudne pytanie mam romans, czesto albo raczj zazwyczaj idziemy na imprezę, pijemy a potem idziemy spac..on najczesciej nie konczy, rano nie ma z tym problemow. Ja zastanawiam sie czy to moja wina, czy nie ma sily bo jestem ja i ona, czy alkohol i po co on to ze mna robi skoro nie moze dojsc (dla mnie to nawet lepiej bo moze tak dlugo jak ja chce).A moze\ ja go nie podniecam, nie daje mu satysfakcji..

Gość no to ja tez
No dobra, a co kiedy kobieta majac orgazm...sika:(, ja sie strasznie tego wstydzę, i przewaznie tak sie skupiam zeby tego nie zorbic ze....no własnie, a jak juz poplacza mi sie lejce to masakra i zawsze sie boje co taki koles osbie o mnie pomysli, mialam keidys faceta , z ktorym uwielbialismy takie zabawy smial sie ze jestem jego dominą, uwilebiał moje szpilki etc, ale umówmy sie takich facetów jest jeden na 2000,m kazdyt normalny pomysli ze jestem szurnieta:(

się nie bój to wysoko podniecająco.. możesz zakończyć z nutę w stylu.. \"nie mogę powiedzieć że udawałam..\" Każdy facet poczuje się męski.. rób miną zawstydzoną.. powiedź że było rewelacyjne..i zobaczysz zachwyt na każdą buzią.. to Ci gwarantuje. A co do Twojego problemu.. poćwicz mięśni Kegla.. minie z czasem.

Gość no to ja tez
Kiedy to nie kwestia miesni...tylko to jest gdzies w głowie....

Gość no to ja tez
Ze juz nie wpsomne o tym, ze czesto mam ochote sytrzelic go np w twarz....moj facet nazywal to syndromem modliszki. Jak sprawdzic czy facet cos takeigo zaakceptuje? Jak zagadzy lubi takie klimaty? Na poczatku znajomosci facet zawsze lubi to co ty i mnie to wpienia do lez, pozatym co, mam powiedzic słuchaj no chłopcze a co ty na to ....i tu nastepuje opis??? Nieeee zapadłabym sie pod ziemię!

Oj nie lada pytania.. nie wiem jak to odpowiedzieć.. Może wywieszyć sobie tabliczki?!? (żart) nie lepiej Jemu dać się poczuć wyjątkowo? I nic nie mówic o tym? Ale jednak to problem mięśni.. w odpowiedni stan są za słaby aby dotrzymać krok..

Gość moze juz ktos zadał to
pytanie...ale sie nie doczytałam. Czy mozliwe jest ze facet jest bardzo podniecony i ma miękkiego członka????

Jesli mowi że jest podniecone.. to mam problem z sobą.. bo podniecenie jest jednoznaczne z erekcją..

Oj byk jak byk! Chciałem powiedzić MA problem.. bo ja czuje w spodnie kiedy jestem podniecone!

Chyba każde facet .. widać i czuć kiedy jest podniecone.. mam wąpliwości czy jestem tutaj wyjątek..