Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nienaiwdze stanikow

nienawidze stanikow

Polecane posty

Gość nienaiwdze stanikow

mam male piersi bo male A, ale stanik jednak tzra nosic:D mam pare a chodze w jendym, bo po kupnie okazuje sie, ze jestem sie wpija i z moijego malego A robi sie B:O wkurza mnie to, bo chce miec usztyniany stanik ale nie jakis wypchany a teraz wszystkie sa tak wypchane, ze szkoda gadac.jak dobrac wlasciwie stanik?macie na to jakies spsoby?gdzie kupujecie?w dobrych sklepch czy na bazarkach?

Gość a ile masz
pod biustem i ile w biuscie to ci powiem co powinnas nosic

Gość nienaiwdze stanikow
nienawidzę też majtek bo mi się w nich łechtaczka nie mieści :)

Gość w Atlanticu sa fajne
mozna spoko dobrac, poza tym nie waza tony jak ta paskudztwa z silokonwymi wkladkami :P

Gość miałam nick czarny
ja też bo wszystkie pod biustem niby nawet najwęższe są za luźne

Gość nienaiwdze stanikow
haha, swietny podszyw:) pod biustem mam 75 w biuscie 87

ja tez nie lubię, ale taki nasz los :) a z sutami na wierzchu neie bd chodzic haha

Gość popieram w atlanticu
sa fajne staniki na male biusty a poza tym - ja tez nienawidze stanikow i jak tylko moge po prostu ich nie nosze

Gość grelof
a ja kocham małe piersi. Nie przejmuj sie - jestes piękna - a staniczek jakoś znajdziesz :)

Gość a ile masz
czyli powinnas nosic 70B sprobuj, powodzenia:)

to nie noście. nie rozumiem. masz małe piersi, to raczej nie potrzebujesz stanika. ja noszę stanik, bo duże piersi się kołyszą, gdy chodzę to bolą a jak nie daj Boże biegnę to z bólu zdechnąć idzie, tak latają :o więc po to są staniki, żeby te piersi podtrzymac, żeby poprawić komfort jakbym miała małe piersi to bym w ogóle stanika nie nosiła

Gość nienaiwdze stanikow
drogie sa w tym atlanticu?ale one pewnie takie sporowe co? marzy mi sie sliczny stanik, ale nie moge nic ladnego znalezc..a jesli nawet to i tak powieksza mi cycki o 5 nr;p

ja tez nie cierpie i w domu nie nosze wcale...ale jak gdzies wychodze to musze, bo mam mini piersi i wszystko lepiej sie uklada jak zaloze taki usztywniacz

To moze mi tez doradzisz-pod biustem 75 ,a w biuscie 82 ... Ale mnie chodzi o to,abys podala mi rozmiary nie np A,B, itd tylko np 36/80 itd :) Nie wiem czy rozumiesz.Bo nie umiem sobie dobrac stanika :O W efekcie czego moje piersi rozchodza sie na bok :O

Gość a ile masz
a najlepiej to idz do sklepu i tam powinni cie zmierzyc i ci dopasowac stanik tak zeby byl dobry

Gość nienaiwdze stanikow
no ale nie bede latala z golym cycem.wiem, ze mam maly ale jednak bez nie wyjde, tzn zalezy do ktorej bluzki, ale ogolnie to bedie zbytnio widac, zem gola. 70B nie powiekszy zbytnio?tez slysalalam o tym sposobie, ze odejmujemy 5cm pod biustem a bieremy rozmiar wiekszy miseczki, ale nie sprawdzalalam chyba tego.. zreszta nie wiem czy 87 w biuscie to juz A..zaraz lukne.

Gość ale to nie chodzi o
obwod w biuscie tylko roznice miedzy biustem a pod i to jest rozm. miseczki

Gość a ile masz
zupka animo chyba 34/70 albo 32/70 musisz dopasowac bo tak pomiedzy masz :)

Gość a ile masz
autorko a dlaczego boisz sie czy ci powiekszy biust czy nie?? powinien byc dobry i dopasowany

Gość nienaiwdze stanikow
nienawidze także mojego tate, który podszywa sie pode mnie na forume :classic_cool:

Gość ja mam w biuście tak ok 82
cm i np w H&M miska B jest za mała, 75 pod biustem pije w innych sklepach kupiłam miskę A i jest w sam raz i bądź tu mądry

do autorki---> Rób jak chcesz ale od siebie dodam, że takie nieduże bez stanika merdajace sie pod bluzeczką działają na wyobraźnię.... Ito jak!! Aż się chce ją (bluzeczkę) ściągnąć.... ;)

w sumie fajnie tak sobie pomerdać pod bluzką :) moje merdające swobodnie mogłyby komuś zęby wybić :o

Gość grelof
Alez naprawde nia ma sie czym przejmować - ja rozumiem że nie mozna znaleść odpowiedniego stanika ale dziewczęta nie popadajcie w kompleksy !!!

Gość popieram w atlanticu
nie są drogie - od ok. 40 zł do 70 zł, zalezy od rodzaju i promocji takie bardziej eleganckie - koronki, bajerki to są droższe własnie prostsze, sportowe są tańsze

Gość ja mam w biuście tak ok 82
o przypomniałaś mi, najlepiej się czuję własnie w 36 A z Vanity Fair :-)

Gość nienaiwdze stanikow
nienawidzę również zadawać pytań na forum :( bo wtedy moje piersi mnie podsłuchują i podszywają się pode mnie, gdy tylko się odwrócę :O

meaaa----> "...moje merdające swobodnie mogłyby komuś zęby wybić " :D Gdybym miał być tym kimś - chetnie odżałowałbym na dentystę ;) :D