Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 100 kilowa

100 kg! masakra. Szukam motywacji. Chętnych do walki o lepsze jutro...

Polecane posty

Gość wioluszka1
musze konczyc ---------- dobranoc do jutra musze konczyc

dobranoc wioluszka, a wy jak tam bedziec i ejeszcze? boni ewiem czy mam jeszcze siedziec?

W takim razie ja też się z Wami zegnam. Do jutra dziewuszki :) Trzymajcie swoje dietki :)

za chwilkę pewnie pójdę spać, jutro ciężki dzień będzie dla mnie, i chyba dla wszystkich kulek :) ale skoro dziś odmówiłam pączka to i jutro to zrobię

upsss...zapomniałam o czymś :/ będę potem..... na jakiś czas uciekam...w razie czego życzę dobrej nocki, gdybyś już szła spać

Witam. Ja już wstałam i robić będę śniadanko. Dziś mnie nei bedzie tak często tylko z doskoku będę, bo mi się dziecię rozchorowało .:( Jak tam pączki już zjedzone? Ja nawet jednego nie mam w domu :) Mąż kupi dopiero jak przyjdzie z pracy Pozdrawiam

Gość wioluszka1
CZESCdziewuszki , zaczynamy znowu nowy dzien , ale narazie zmykam , jest syn kuzynki w weku mojego i siedza na kompie jakby mnie nie bylo ale bede zagladac jak wy to robiecie ze wytrwalyscie na diecie , codziennie rozpoczynam i na koniec dnia stwierdzam ze nie wyszlo , nic a nic , jak zaczac zeby wytrzymac bo najgorzej to zaczac

Spróbuj może jesc 5 posiłków( sniad. do 9:00, II sniad. 11-12; obiad 14; podw. 16; kolacja 18-19) co 3 godz a mniejsze porcje. wowczas nie bedziesz czula tak glodu, a w miedzyczasie jak poczujesz głod to pij wode lub herbatki.

Witam! ja właśnie wstałam :) zabieram się za peeling więc za pół godziny będę :) nie wiem co na śniadanko, ale pewnie jogurt naturalny z jakimiś ziarenkami i coś tam jeszcze :) a wczoraj zapomniałam o bardzo ważnym telefonie, więc musiałam zadzwonić, a że jak ja zadzwonię to już gadam i gadam ;)

Gość wioluszka1
jest juz ktos

ja już jestem, choć tylko przelotem, bo zbieram się do pracy. a tak z innej beczki, znacie może jakiś fajny przepis na sałatkę z soczewicy. kiedyś jadłam w restauracji wegetariańskiej i bardzo mi smakowała.

Gość wioluszka1
na poczk mnie ne ciagne bo akurat ne mam i nie bede kupowac ale - caly czas mne ciagnie do jedzenia chociaz nie jestem glodna wrecz obsesyjnie mysle o jedzeniu

100kilowa dlaczego udajesz ze nie chcesz? poprostu pomysl ze taki paczek to nic zdrowego tylko sam tluszcz i kalorie :) zjedz sobie jablko i nie mysl o paczkach im wiecej b4edziesz o nich myslala tym wieksza ochota na nie

ja w sumie też myślę ale bardziej o czymś zdrowym, zielonym.... :) chyba idę po surówkę, kupić Tobie też ;)? hihihi

niestety nie skorzystam z rady bo ja właśnie muszę o tym myśleć, by wieczorem być zadowolona że nie zjadłam :D

Gość wioluszka1
widze ze wszystkie - no prawie wszystkie myslimy o jedzeniu , nawet te co sa na diecie bo mysla , ile kalori co zjesc dietetycznego a ja poprostu nie moge zaczac i sie powstrzymac by czegos nie zjesc i mowie a- tylko to bo jyz sie bede odchudzac i to na zapas

Gość wioluszka1
mowie sobie nieraz - dziewczyno cos ty z soba zrobila ale nie wytrzymuje brak silnej woli

ja kiedys też mówiłam, że to na zapas a dziś juz tak nie powiem, bo każdy kto na mnie popatrzy widzi, że mam zapas....tłuszczu.