Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostania niedziela

mąż na kontrakcie za granicą a ja sama, kto się przyłączy?

Polecane posty

a osobne.. nie, po co? wydaje mi się że razem.. tez będzie dobrze :) Justyna a malutka jak na razie nie ma kropeczek...i oby tak zostało.. idę ją oglądnąć :)

wiesz nie chce żeby to było odebrane w ten sposób że osobne zaproszenia=osobne prezenty :o oto nie chodzi przecie, a jak wyśle na jednym to ci może powiedzą że szkoda jej było kasy na dwa zaproszenia:o niby mają się żenić ale kuźwa ona ma dopiero 16 lat on pełnoletni

nie nie powinni tak podejść że szkoda... to wypisz na jednym też będzie dobrze... tym bardziej że ta córka nie jest jeszcze pełnoletnia..

A w dupie z tym niech myślą se co chcą :p na jednym zaproszeniu wypisałam ich z córką , a na drugim jego samego, włożyłam do jednej koperty bo nie znam nawet jego adresu i koniec kropka :) albo sie spodoba albo nie .... mnie to lotto :p

Justyna dobrze będzie z tym zaproszeniem.. u mnie dziś płacz, marudnie :O malutki tak się męczy przez te krostki:( mówi, że go bolą i w ogóle.. no i ta temp. ponad 39 :( spokojnej nocki dziewczyny i lepszego jutrzejszego dzioneczka 🌼

szkoda maluszka :( namęczy się biedaczek ,buziaczek dla niego od cioci 👄 kurde te reklamy na górze kafe mnie rozpierdalają ,koszmary w nocy przez nie będe miała :o co za debil to wstawił to ja nie wiem .. idę się legnąć bo jak siedzę do nocy ,to na drugi dzień łażę przymulona dobranoc ciotki 👄

Olcia a masz co do smarowania tych krostek bo moje dzieciska jak miały ospe to dostały taki biały płyn do smarowania tylko nie pamiętam nazwy.biedny maluszek się namęczy trzymajcie się jutro będzie lepiej. Justyna masz ten sam problem z zaproszeniami co ja, ale wkońcu stwierdziłam że to nie wesele i też pisze na jednym. miłej nocki i pięknych snów.

mam pudroderm tylko.. mały strasznie płacze :( teraz do tego ma temp.39,6 :( załamka, mówię Wam :(

cześć dziewczynki.ja tylko szybciutko się przywitam i zmykam robić porządki bo mi się goście zapowiedzieli:) Olcia jak synuś mam nadzieje że już lepiej. miłego dzionka kobitki i nie przemęczajcie się za bardzo pa pa

Hej dziewczynki;) Ola jak ta temperatura nie spada i trwa już ze dwa trzy dni to idź do lekarza z małym,zeby się co nie przyplatało jeszcze bidulkowi,😘 od ciotki;) Justa pitol zaproszenia----będzie oki.Ja też dostałam właśnie zaproszenie na komunię,23 maja idę;) Justyna to jak posprzątasz całą chatkę to wpadnij i do mnie ogarniesz co nie co :-D Matusia nocny marku co tam u ciebie? Uciekam papatki dziewczynki🌻

Hej ho robuny moje ❤️ Co tam ,jak tam ,jak dzionek mija hyyy kto ma jeszcze śliczniastą pogodę :D popracowałam dziś troszkę ,nie leniłam się ani trochę ,najpierw chatę ogarnęłam obiadek i pranie ,a później warzywka posiałam :D tam ta ram :D jak urosną to mogę was obdarować ;) kawunie popijam sobie :classic_cool:

Mały wysypany jest cały :( bidulek mój, najgorsze jest jeszcze to że nie daje się posmarować tym lekiem :( ja myślałam, że będzie kilka krostek i na tym się skończy.. niestety... :( z temperatura juz się uspokoiło, ale wczoraj byłam przerażona.. poza tym spaliłam czajnik... och jaka byłam na siebie zła.. 60 zeta poszło :O i dziś kolejna kaska wydana na nowy, a tamten miał zaledwie 3 m-ce :O a jak tam u Was już posprzątane? może któraś mi pomoże?? no to kto pierwszy?? :P

Dobrze ze temperatura spadła:-D teraz to juz z górki bedziesz miec juz,szkoda ze nie daje tym lekiem nacierac sie synuś ,ale to wiesz nie zmienia i tak niczego ----tyle że jemu bidulkowi gorzej bo i swędzi i boli trochę :(.Może jak zaśnie to go troszkę nasmaruj gdzie sie da. Buźki 😘 a czajnik srał pies nie przejmuj się ;)

Cześć dziewczyny:) Widzę,że koleżanki maluszek jest chory:( biedaczek się namęczy:( życzę szybkiego powrotu do zdrówka i żeby nie bolało i nie swędziało. Na to jest dobry PUDODERM, ale na pewno lekarz już Ci to przepisał. U mnie dziś pogoda już OK mały kopał łopatą w piaskownicy doły,nagrał się w piłkę,że wieczorem zasnął na momencie. Ja sobie siedzę i słucham muzyki...może mój M zadzwoni?? Dzisiaj w ogóle nie rozmawialiśmy:( Dobrej nocy dziewczyny życzę:)pozdrawiam Wszystkie:)

cześć kobitki. Ola jak mały ? kobitki ratujcie dopadła mnie chandra chce mi się ryczeć jestem zła na siebie że pozwalam mojemu mężowi dalej tam siedzieć i na Niego że nie zjeżdża . nawet się wyżalić spokojnie bo moja córcia już coś chce miłego dzionka dziewczynki pa pa

cze, jak tam po weekendzie? słonecznie był?? u mnie pogoda supcio, szkoda tylko że Mały cały czas w domciu musi siedzieć :( ogólnie bez zmian.. w kropeczki jest już cały wraz z języczkiem i okiem :( liczyłam na jakąś poprawę bo to już 4 dzień, ale się nic nie zapowiada.. smarować nadal się nie chce, dobrze chociaż że te syropy pije.. Kasica a kiedy mi posprzątasz? kiedy masz czas? no to do juterka panny :P

Justynko II wylej swoje żale i smutki ja też zaczynam łapać doła,bo teście cały czas gadają tylko o tym,że nie długo przyjdziemy mieszkać do nich z małym ( na miesiąc- na czas urlopu męża) ale ja nie chcę z małym tam iść i pewnie jak im to powiem,to będzie nie zła draka i znowu będzie ostra wymiana zdań na"noże" :( bo oczywiście nie będzie to po ich myśli zwłaszcza po myśli teściowej...czeka mnie ciężki orzech do zgryzienia,mam nadzieję,że będzie OK. Dobrej nocy życzę:)

witam !!!🖐️ n o i wraca wszystko do normy...M w pracy a my zaraz do szkoły...ale w końcu odzyskałam panowanie nad komputerem, przynajmniej w dzień!!! Widzę że mam sporo do nadrobienia, sporo nadrukowałyście. I jakas nowa osóbka sie pojawiła...ech poczytam potem to się dowiem! pa pa buziaki😘

witajcie, Justyna ma nadzieje, ze już Ci lepiej , chandra poszła w las i już nie wróci ;) jest pięknie słonecznie, podobno w całej Polsce zatem nic tylko na dworek wyjść dotlenić się i już będzie lepiej :) Angela nie poddawaj się, porozmawiaj z M, że nie chcesz się przenosić do jego rodziców. Justa, Kasica gdzie się podziewacie? 🌼 dzionka :)

dziewczynki zakopcie te wasze dołki głęboko ,odkopiecie je jak będzie padał deszcz :p a teraz słonko świeci ,ciepło jest :) to szkoda marnować takiej pogody na zamartwianie ;) wczoraj też miałam pogodę ładną , wybraliśmy się z młodym na rybki :D kolacja była :D a dziś po szkole jedziemy obkupić młodziaka,alba ,garnitur te sprawy :) no to poranna kawka ;)

witajcie koleżanki. Ola jak krostki się wybiły to już macie z górki. Angela dlaczego masz mieszkać z teściami jak twój M przyjeżdża na urlop przecież to jest Wasz czas a nie ich. owszem odwiedzić ich trzeba ale nie mieszkać .Ola ma racje pogadaj z Nim i może zrozumie a teściową się nie przejmuj to w końcu nie za nią wyszłaś za mąż. Justka jak wrócisz to pochwal się zakupami a przede wszystkim cenami bo mnie też to czeka a jeszcze nic nie opatrywałam to się nie bardzo orientuję. sąsiadko za miedzy gdzie się schowałaś że Cię nie widać? co do moich smutków to ciężko je zakopać za pare dni przejdą same(przynajmniej mam nadzieje). ale się rozpisałam. dobra uciekam gotować obiadek po na 15 do szkoły na wywiadówkę. Miłego dzionka:) pa pa

no pocztyałam..... Witam nową Justynkę🖐️ Ja tu weteranka jestem razem z Justą, tyle że od 2 lat razem z M w uk, bo rozłąka mi nie słuzyła jakoś! Teraz musze jeszcze skoczyc na nk foty poogladać, bom cos wyczytała że Kaśka jak potwór wielka hi hi Nam wyjazd sie nawet udał, przejechaliśmy w ok 24 godz trasę, dzieci nawet grzeczne były...telewizory pomogły! Tylko że wyjechaliśmy kilka dni wczesniej nie uprzedzając nikogo, i jak w poniedziałek wielkanocny zapukaliśmy do tesciowej drzwi, to o mały włos na zawał nie zeszła!!!! Bo własnie męczyła kompa żeby na skype z nami się połączyć!!!

Justyna jak na razie to nie widzę nowych krostek.. ale tyle ile ma to i tak jest dużo za dużo :( pewnie siedzicie na dworku, co ? korzystajcie :) my jak na razie siedzimy w domeczku, szkoda mi tej pogody, ale co zrobić :O Jak tam samotna po zebraniu?? Justa jak po zakupach.. ? Jola A gdzie reszta babeczek :P

No młodziak obkupiony :) imienniczko już ci mówię co za ile kupiłam ,ceny w naszych miejscowościach na pewno sie sporo różnią no ale będziesz miała orientacje ;) Alba --- 89 zł garnitur i buty 104zł (u koleżanki w sklepie po hurtowej cenie :D ) świeca +dodatki do niej i różaniec 48,60 medalik i łańcuszek złoty ciocia mu kupiła to juz miałam z głowy To na tyle jak na razie , zostało mi pokupować tiule ,świece na stoły duperelki takie tam i jedzonko, no i ja sobie muszę cosik kupić :) a z tym to będzie problem bo sama nie wiem co ,chciała bym coś skromnego ale eleganckiego .....no i zrobiłam zdjęcie młodemu na tort w albie ,wecie tak ładnie rączki złożone :) jutro muszę wybrać wzór obramowania i zamówić :) Idę spać DOBRANOC 👄 do jutra 🖐️

Justa to część zakupków masz już z głowy :) i teraz padłaś zmęczona, co?? to teraz kolorowych senków Ci tylko życzyć :) Dziewczyny popołudniu, tak po 17 byłam z córcią na spacerze.. ale dziś było ciepło.. normalnie to lato ludzie poczuli, klapeczki, sandałeczki, gołe nogi :) pogoda się rozkręciła nareszcie :) oby tylko na dłużej taka pozostała bo niedługo mam chrzciny :) a Wy co po niektóre komunie :) no to co?, do juterka kobitki.. papatki i reszcie też kolorowych senków życzę oczywiście :P

🖐️ No padłam wczoraj jak kawka ,chociaż nie miałam problemu z zaśnięciem :) u mnie też wczoraj w mieście się porozbierali ,krótki rękawek i te sprawy :) a dziś się poubierają bo pada :p Wstawać na kawe !!!!! dali jużżżżżżżżżżż

cześć kobitki. dzięki imienniczko za kawke może ciasteczko byśmy jakie zjadły do tej kawki:) to Ty synusia zaopatrzyłaś już we wszystko a mój bidulek ma tylko albe chyba też trzeba się wybrać na zakupy ale tak mi się nie chce samej. wywiadówka jak wywiadówka ja ze syniem nie mam problemów bo uczy się dobrze tak więc obyło się bez nerwów. u mnie pogod śliczna chociaż p[rzydałby się wieczorem mały deszczyk żeby podlał moje nasionka:) znowu się rozpisałam miłego dzionka kobitki pa pa(cześć)