Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

ok laseczki spadam bojutro musze wtac rano na wyklady. trzymajcie sie cieplutko dojutra:*

Dzień dobry wszystkim :) Jak ja nie lubię poniedziałków!!! Nie chce mi się zaczynać nowego semestru,dlaczego nie urodziłam się wcześniej,już bym te studia skończyła...

Dzien dobry dziewczynki :) kolejne pol nocy nieprzespane...:/ szlag mnie trafi kiedys! Dzisiaj wieczorem przyjezdza moj Andrzej,jutro mam egz na prawo jazdy,on nic nie wie.Nie mowilam nic,zeby nie zapeszac i afery nie robic...Jak tu teraz sie wykrecic? :P;)

Hejka! Ja już jestem. Spędziłam wspaniały weekend. w piątek super imprezka a w sobotę do niedzieli 48 godzin non stop z ukochanym. Zamknęliśmy się w domu, wyłączyliśmy telefony i bylismy tylko dla siebie...a tu co? Znów wstrętny poniedziałek i odliczanie dni do piątku.

Hej Tify,lolus:) Moj dzisiaj przyjezdza...:) Tiffy mowilam Ci,ze impreza to dobry pomysł :):);) lolus co tam,zrobilas??

no niestety:/ nie nawidze poniedzialkow.... nie moglamspac w nocy przez co zaspalam na wyklady masakra.ale z 2 str przynajmniej troche pospalam. jak samopoczucie?pijemy kawke?:)

no jescze nic nie zrobilam dopiero jutro bo dzis mi kolezanka kupi test wiec jutro bedzie wsztstko wuiadome. a jaki mialam sen ze mi wrozka wrozyla i powiedziala mi to samo 2 razy pod rzad....

nie nie wstydze tylko mialam isc dzis na zajecia i konczylabym dosc pozno a kolezanka po drodze by kupila i chcialam wieczorem zrobic ale lepiej z samego rana wiec poczekam do jutra:)

wstawiłam wodę...lolus, wiesz ja to mam tak, że jak coś mi się śni to jest w realu zupełnie odwrotnie. Wogóle to mam z 5 różnych snów w nocy i na moje nieszczęście większość pamiętam...

No nie wiem...:( Zaczelam miec te problemy jakos tydzien temu,po ostatniej klotni z moim i oblanym egzaminie.Nie moge sie jeszcze pozbierac do konca.Ciekawa jestem jak Twoja sytuacja-czy one mialy racje...;) Ja nawet dzis nie zaglądam na te strone!!:P

Ja byłam u wróżki tylko raz w życie. Prawie 5 lat temu. Własciwie to był wróżbita. Powiedział mi parę słów o sobie, moim facecie o naszym życiu, troszkę o przyszłości, ale nic konkretnego, no może poza 1 rzeczą. Sugerował mi tylko jak postępować żeby nasze charaktery ze sobą współpracowały itp.

no jutro sie okaze ale wiesz wrozyla mi ta i jescze jedna 2 napisala ze jak wyjade zagraniece to zajde w ciaze wiec spytalam a jesli juz bylam i wrocilam to czy jest mozliwe ze juz jestem?to ona na to ze tak nawet bardzo....

Dallmayer cierpisz na bezsenność? Masz problemy wogóle z zaśnięciem,czy budzisz się w nocy...jak to wygląda?

nie chciał nic bo podobno za wróżby się nie płaci ale ja mu dałam symboliczną złotówke za tzw dobre rady. Nie wiem czy mogę mówić co tym co mi powiedział, bo może się nie spęłnić;) Ale jak się spełni to na pewno Wam o tym napiszę:)

Nigdy nie cierpialam na bezsennosc-wrecz przeciwnie,jestem śpiochem! jak przychodza jakies stresy,zmartwienia-tez nigdy tak nie mialam.Od ponad tygodnia taksie dzieje.Nie moge spac,gapie sie w sufit,mam jakies zle mysli.Jak juz zasne to zle sny a jak sie budze to wydaje mi sie,ze nie ma po co wstawac,ze nic nie ma sensu...DEPRECHA JAKAS?? lolus jak bedziesz mamą...to ja bede ciocią? :D

jejku jak bym byla i by sie okazala cora to chyba bym skakala z radosci zawsze mi sie coreczka marzyła:)

nie wiem czy mozna nam to nasz doktorek dawal.jesli chcesz to ci podam co sie teraz moze urodzic w naszymwieku chcesz?