Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

Czesc moje Kawoszki ;) Co slychac? Ja dopiero przyjechalam na uczelnie i teraz odpoczywam :) Dzis wybieram sie na Lejdis,widziala moze ktoras z Was? Boze,ile ja w kinie nie bylam...:D

witam ;) tez dawno nie byłam.....ale jak na razie mam wazniejsze wydatki niz kino wiec pozostaje mi tylko nielegalne zrodło dojscia do tego filmu :(albo czekac na dvd

Jaśmineczko witaj.Ja tez wybieram sie na Lejdis,ale wybrac si enie moge,nie ma z kim-poje samai juz. Ja tez w kinie nie bylam ho hoh o! rok.Niech wstyd bedzie mojemu facetowi ot co!!

alez mam smaka na chipsy zielona cebulka i cole z wodka i cytryna ........ alez mnie naszło..........same mało kaloryczne rzeczy :P

no faktycznie,ja akurat nanic nie mam ochoty,jestem tak najedzona...bleee

ja tez calego nie zjadlam,ale i tak sie napchalam.Pozniej troche slonecznika i kamyczkow kolorowych,te takie orzeszki czy co to tam jest...;)

wiem wiem o co chodzi a ja własnie nic, tylko 2 kubki czarniutkiej pysznek kawusi ;) i to chyba przez nie jestem głodna..... ;)

heheh,bardzo mozliwe.A dziewczynki jak jest z Wasza aktywnością fizyczną?? Ja chodze na silownie raz w tyg,czasami dwa.Od nowego semestru chce zapisac sie na basen i zaczac biegac :)

ja mam zamiar wznowic swoja aktywnosc ktora niestety zaniedbalam ......... od jutro jazda na rowerku i ogolnie cwiczonka ;)

Hehehe zupełnie jakbyście czytały w moich myślach. Ja od dziś zaczełam robić przysiady :) Stwierdziłam, że musze popracować nad moją pupą, by w sukience wyglądać świetnie :) Mam taką jedną , super seksowną sukienkę, która odejmuje mi dobre 5 lat (moja psióła twierdzi, że wyglądam w niej na gorącą 16-latke hehe :D i ogólnie odradza mi tą sukienkę! więc ta sukienka wg niej odejmuje mi 10 lat! a ja twierdze że ok 7 :) ) Natura obdarzyła mnie biustem w rozmiarze F, więc tym bardziej mam co pokazać, a sukienka obnaża pół mojego biustu i pięknie podkreśla moje wcięcie w talii ;) I pójdę w niej na 2 dzień wesela znajomych, choćby nie wiem co! Tylko jeszcze nad pupą muszę popracować, by wyglądała ponętniej :D Hheheeh No bo powiedzcie dziewczyny, kiedy ja będę podkreślała swoje wdzięki jak nie teraz? Za 20 lat juz nie będę miała tak cudownego biustu i wcięcia w talii :D hehe :D:D:D A, zrobiłam dziś ten peeling, i nawet skóra jakoś tak mocno nie pachniała kawą, a to może dlatego, że mocno namydliłam się żelem pod prysznic :D

Przepraszam bardzo- F??????????????? to ja mam skromne b,no moze male c jak zaczelam brac pigułki:) Co do przysiadów to jest to bdb cwiczenie na uda i posladki,ale pamietaj-musisz je robic dobrze.Najlepeij badz po srodku-nie prostuj sie całkowicie i nie kucaj do podłogi-tak abys miala calyczas napięte mięsnie.Robilam tak i powiem Ci-boli! a jak boli tzn ze efetk bedzie;) Zrobilam tu ostatni wpis i polozylam sie od lozka.Mialam jakies beznadziejne sny-ze mialam male dziecko,nadmiar pokarmu i nie chcialo jesc,a pozniej ze bylam pod szpitalem i 4 facetow chyba Turków mnie porwało(wiadomo dokąd) MASAKRA

Ale sama siebie zrobilam na cacy! spalam w dzien wiedzac,ze przede mna kolejna bezsenna noc :D

Gość NAAATTTTKKKAAA
jestem

dzieki wielkie jakie mialas te sny z dzieckiem.przepraszam ze pytam bo ja tez takie mialam i nie wiemco mammyslec:/

Gość NAAATTTTKKKAAA
mialam sen,ze karmie dziecko piersią.Słuchaj lolus,snami sie nie martw.Ja tez mialam pelno snow,mysli skojarzen z dziecmi jak mialam obawy takie jak Ty.Ale to dziala tylko podswiadomosc-ja bym bardzo chciala dziecko,dlatego mi sie sni.Zrób test ciązowy,pamiętaj,ze najlepiej jest robic go z samego rana,ja tak robilam.Moja kolezanka zrobila pod wieczor,wyszlo jej ze nie jest a byla w 4 tygodniu!!

wiem zrobie musze.ale snilo mi sie juz kiedys jakis czas temu 2 razy pod rzad ta sama dziewczynka i tez w jednym snie karmilam ja piersia. troche sie boje tego wyniku nie wiem czy mam wierzyc w to czy nie.jak myslisz sprawdza sie to co przepowiada?:/

Gość NAAATTTTKKKAAA
Kochana ja nie mam pojęcia!! wlasnie mnie powiedzialy,ze sie bardzo stresuje i z prawa jazy nici,dziecko za pare lat...Zobaczymy jutro,daj znac.Ja bym sie cieszyla z dziecka.....:) nie iwem czemu:):)

ja tez bym sie cieszyla ale z 2 str boje sie ze sobie nie poradze materialnie i wogole.wiem jedno ze jak sie okaze ze nosze w sobie mala istote to przyzekam ze bede sie starala byc dla niej najlepsza matka na swiecie

Gość NAAATTTTKKKAAA
NAPEWNO BEDZIESZ! tym bardziej,ze Twoj jest zagranicą,tam jest inna rzeczywistos.Mozesz liczyc na rodzicow?Twoich i jego?

na pewno by nam pomogli ale moi by byli na poczatku zli i zawiedzenie.i wolala bym radzic sobie sama z nim.wiem jedno jak wyjdzie pozytywny to nie czekam dlugo tylko lece do niego a rodzicom to chyba przez tel powiem bomnie zabija:/

Gość NAAATTTTKKKAAA
hheeheh,niezly plan;) nic sie nie martw-nie masz 15 lat,jestes dorosła.moim zdaniem najgorzej jest gdy dzieci rodza dzieci.WY dacie rade,mam nadzieje,a jakiej reakcji z jego strpony j\sie spodziewasz? Ze tak spytam-zadnego zabezpieczenia?ile sie spoznia okes?

narazie sie nie spoznia dopiero pod koniec powinnam dostac ale mam dziwne wrazenie...a jesli chodzi o zabezpieczenie no wlasnie....domysl sie:/ jesli chodzi o niego on by sie cieszyl bo tego bardzo chce ale uwaza ze niepotrzebnie sie stresuje bo pewnie nie jestem

Gość NAAATTTTKKKAAA
wiem z wlasnego okutnego doswiadczenia,ze nie jest latwo zajsc w ciaze;) tzn ja tez czesto sie martwilam,na testy kasa poszla,a na nast dzien okres;):P

hehe zobaczymy jak bedzie mu mnie sama nie wiem czego chce:/ z jednej strony chciala bym brzdaca a z drugiej sie boje........