Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dallmayer

Zapraszam na pogaduchki przy aromatycznej kawie wszystkie 20-latki

Polecane posty

Gość NAAATTTTKKKAAA
strach jest normalny! jakas fasolka pecznieje ;) :)

o widzialam wynik wrozby dla Ciebie nie za ciekawa:/ wiertzysz w nia?

Gość NAAATTTTKKKAAA
a idz sidze teraz i mysle!!!! nie iwem czy wierzyc.On epowiedzialy,ze jestes w ciazy? zobaczymy czy sie sprawdzi...

no zobaczymy i powiedziala ze dziewczynka.mam taki kalendarz co sie rodzi w danym wieku i w danymmiesiacu facet na farmacji nam to dal i sie podobno sprawdza.ja sobie spr i wyszlo ze bym miala dziewczynke i ona tez mi wywrozyla dziewczynke

Gość NAAATTTTKKKAAA
ja Cie krece jakjest,to janie zdam prawka i sie rozstane z moim?hehehhe

Gość NAAATTTTKKKAAA
jak masz blisko apteke to lec z rana.Test koszt u mnie ok 13 zł.Najlepszy jest podobno pierwszy poranny mocz.

podobno nie powinno sie wierzyc we wrozby ale .... mam nadzieje ze jednak zdasz to prawko i sie nie rozstaniecie. przepraszam ze zapytam bo przeczytalam klocicie sie dosc czesto prawda? a i co do prawka nie mysl ze nie zdasz bo tak bedzie musisz w siebie wierzyc a napewno sie uda:)

na rano musze leciec na zajecia i wszyscy w domu kolezanka ma mi kupic a zrobie we wtorek

Gość NAAATTTTKKKAAA
nie przepraszaj.Tak,ostatnio prawie sie rozeszlismy,dlatego mnie niepokoi co one pisza-naprawde jakby czuly...bo skad one wiedza ze sie stresuje?A to prawda,ja po nocach nie śpie!!!!

rozumiem cie u mnie nawet najmniejsza klotnia tak na mnie dziala ze masakra.niemoge spac i ciagle sie martwie.ale bedzie dobrze zobaczysz.ja 2 razy rozeszlam sie z moim i jestesmy znowu razem a podobno 2 razy sie nie wchodzi do tej samej rzeki a ja weszlam 3 hehe

lolus -> to co, idzie to wyliczyć kiedy dziewczynka a kiedy chłopiec? jak to działa? a co do testów, ciąż itd to nieraz też sie stresowałam i gryzłam paznokcie z nerwów a tu test wykazywał : negatywny. Ostatnimi czasy zastanawiam się jednak czy wszystko ze mną w porządku, bo mimo że jakoś specjalnie się nie staramy o dziecko (stosujemy gumki tylko) to jednak tego dziecka nie ma. Może akurat w naszym przypadku te gumki są 100% skuteczne albo ja mam zawsze niepłodne? Dziwię się że mimo tylu lat nie jestem w ciązy jeszcze (jakiś czas temu aniołkiem nie byłam i w ciążę też nie zaszłam z innym, a gumek nie stosowaliśmy, wogóle nic nie stosowaliśmy :O). Dlatego teraz tym bardziej zachodzę w głowę czy ze mną jest wszystko w porządku? Ale jutro ide do gina na planową wizytę, to spytam go o te moje wątpliwości. lolus-> sie nie martw, będzie dobrze 🌻

to taki kalendarz sprawdzasz ile masz lat i w jakimmiesiacu co sie rodzi.u mojej kolezanki w rodzinie to sie sprawdzalo calyczas trafnie:) a Tobie radze udaj sie jak najszybciej do ginekologa bo nie wiadomo jakie sa tego przyczyny ze nie zaszlas jeszce w ciaze.albo masz takie szczescie albo.... mam andzieje ze bedzie wszystko ok bede trzymala kciuki:)

Gość NAAATTTTKKKAAA
koraliczku wszystko wporzadku,ja takmysle.a jaknie to ze mna tez nie:) bo ja tez aniolkiem nie jestem ,a nie zaszłam...Wiele razy nicnie stosowalam i nic-negatywny.

NAAATTTKAAA -> ja nie wiem, czy wierzyć w to co tu te wróżki wypisują. Spytałam się pare dni temu czy w tym roku wyjdę za mąż i urodzę dziecko, odpowiedz była: NIE. a ja ciągle żyję nadzieją, że jednak w tym roku stanę na ślubnym kobiercu, choć bardziej zależałoby mi byśmy kupili mieszkanie :) Więc może nie bierz sobie tego do serca i pomyśl tak: ona mówi tak, a ja wiem, że bedzie inaczej :D

różowy koralik dokladnie nasze zycie zalezy tylko i wylacznie od nas:)

Gość NAAATTTTKKKAAA
racja.Ja nie iwerze we wrozby,ale wierze w to,ze one maja intuicje lepsza nic inni.Tak w ogole to JESTEM DALLMAYER :D hahah

Gość NAAATTTTKKKAAA
ale sie nie loguje,zeby tam zadawac pyt pomarannczowo ;)i tak teraz wszysyc wiedza:D:D:D

kurde teraz ci napisala ze narazie nie widzi rozstania:/nic juz nie czaje

ja juz nie wiem.Moze ona wyczula moj stres przed prawkiem,moze wyczula tez atmosfere miedzy mna i nim...

dokladnie ale test i tak zrobie hihhih tak dla pewnosci zebym sie nie zadreczala:)

ja dzisiaj w Kosciele przepraszalam Boga za te wrozby,ale ogolnie to jak zabawa jest,,,

Dallmayer-> wyluzuj, skoro to samo sobie zaprzecza to jaki sens w to wierzyć? podążaj za głosem swojego serducha :) Wierz tylko sobie :)